gvarth · 1729804
Γειά και χαρά σε όλη την παρέα!!Νέος και εγώ εδώ..Περιμένω με ανυπομονησία να αποκτήσω ενα transalp του 07 με ελάχιστα χιλιόμετρα και σαν καινούργιο!! Είμαι από Θεσσαλονίκη και το όνομά μου είναι Ανέστης. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε σε εξορμήσεις στα γύρω βουνά!!
Χαιρετώ την καλή παρέα.Έχω κάνει απλή εγγραφή στο forum καιρό αλλά δεν είχα συστηθείστην ωραία και ευχάριστη παρέα σας.Είμαι ο Νάσος, με ΤΑ 650 '05, μένω Κορινθία αλλά κινούμαι πολύ συχνάκαι Αθήνα και θα περάσω ευκαιρίας δοθείσης να σας γνωρίσω από κοντά.Να είστε καλά με "όρθια" χιλιόμετρα!
Είμαι ο Νάσος, με ΤΑ 650 '05, μένω Κορινθία
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ TRANSALP 650cc 2002facelift...ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ 8ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ!ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Βρε καλώ τονε το γιώργο. Καλως όρισες στην παρέα μας,πάντα όριος πολλά χιλιόμετρα και πάντα αγρατζούνιστος
, Νάσο!!!Κάνε αναζήτηση και βρες τον Πανταζή.... Μένει στα Ίσθμια και είναι καλό παιδί!!! Καλώς τον φίλο Αγρινιώτη...... Και κάπου υπάρχει κι ένας γείτονας, ο Ιορδάνης..... και σε σένα.....Υ.Σ. Και για τους "χθεσινούς", πιστεύω να καταλάβατε ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΜΟΥ!!! (βλέπε χώρος δοκιμών) και χωρίς να τα βάψω, ε?!
ΑΓΑΠΗΤΕ
Καλησπερα κ απο μενα.οδηγαω XL600V του 96'.λιγο παλιο μοντελο αλλα αξιοπιστο.χαιρετω ολους τους παλιοτερους κ ελπιζω να αποκομισω χρησιμες συμβουλες
Χαιρετώ τα παιδιά της παρέας. Είμαι ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ και είμαι πρόσφατα ευτυχής κάτοχος μιας πανέμορφης κόκκινης TRANSALP 700 ABS. Αν και σάς παρακολουθώ εδώ και μήνες δεν έτυχε να σάς συστηθώ. Γεια σας λοιπόν, να περνάμε καλά και καλώς σάς βρήκα.
"Ο παλιός είναι αλλιώς". Το καλύτερο είναι κι αν είναι και κόκκινο ακόμα καλύτερα Καλώς ήρθες