Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από την εκδρομή στη Βάλια Κάλντα

Παύλος · 44127

Offline mariost

• Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 17:01:19 μμ
μπραβο παιδια!!!σας ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες όσοι δεν μπορέσαμε να έρθουμε!!!!!
ευχομαι να περνάτε πάντα τόσο καλα και ελπιζω σε μία απο τις επόμενες εξορμήσεις ,να σας συντροφευσω

"Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι...."

Offline thanos_trikala

• Rossi και πάνω !
Reply #26 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 17:39:00 μμ
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: Μπραβο ρε παιδια παντα τετοια

Offline Bluepetros

• Θα ήθελα να ήμουν
  • Rossi και πάνω !
  • Free your mind and Dive
Reply #27 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 17:43:21 μμ
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
Μπράβο και πάλι μπράβο! Πάντα τέτοια! Καλά ο Πρόεδρος με BMW πάει να κατέβει αυτή τη κροκάλα.... :goofy: :goofy: Πάλι καλά.... :2hysterical: :2hysterical:

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός.
Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία, το μονοπάτι είναι η ευτυχία.

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #28 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 18:23:26 μμ
Υπαρχουν τετοια μερη στην Ελλαδα???????   :goofy: :goofy: :goofy:

Συναντησατε και Χομπιτ απο ο,τι βλεπω   :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #29 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 18:53:36 μμ
Και να θελω να ερθω δεν μπορω κυριως λογω του οτι δεν υπαρχει ακτοπλοικη συνδεση πλεον απο τη Κυπρο.

???  Δηλαδη καθολου? Τιποτα? Δε μπορεις να μεταφερεις κατι σε... οχημα? Τι κουφο ειναι αυτο? Καλα θα κανει 3-4 μερες να κολυμπησει το καραβι, αλλα λεμε τωρα....

@ SOTOS....

Στις φωτο εχεις βαλει και τις διαδρομες απο το Google maps... Μπορεις να διευκρινισεις ποιες ηταν χωματινες κλπ επεδη εχεις διευκρινισει μονο την πεζοπορια...? Γιατι ειναι τοσο ωραια εκει και θα παω μονος μου καποια στιγμη !!
« Last Edit: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 18:55:25 μμ by Hypersonic »

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 19:08:58 μμ
Βεβαιως...

αυτα καναμε την πρωτη μερα

Λιγο χωμα στο τελος (καμια 10αρια χιλιομετρα πριν και μεχρι το χωριο σπήλαιο), βατό, βατότατο!

Η πεζοπορια απο το χωριο σπηλαιο προς το φαραγγι της Πορτιτσας (κατεβασμε απο πετρινο μονοπατι, ανεβασμα απο τον επαρχιακο δρομο (αν ειναι ρολόι ο κυκλος παρακατω, απο το και εικοσι μεχρι το και δεκα ειναι  ο δρόμος) συνολο περιπου 500 μετρα υψομετρικη διαφορα και 6 χιλιομετρα πεζοπορια.

Η δευτερη μερα, ανεβασμα στην λιμνη πηγων του Αώου (ισως η πιο ωραια ασφαλτινη διαδρομη που καναμε εκει πανω).
 Δεν πρεπει να την χασει κανεις!

Και η τριτη μερα... με το περασμα του δρυμου.

Με βαση το ρολοι παλι, περιπου απο και μιση μεχρι παρα δεκα ειναι τα 40 χωματινα... Τα πιο ομορφα από ολα για μενα (και τα καναμε αναποδα απο τους δεικτες) !

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Surfer

• Rossi και πάνω !
  • Γιάννης
Reply #31 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 19:12:27 μμ
Βάλια Κάλντα απόλυτος προορισμός μακράν

Εντυπώσεις τι να πω…
Τοπία φανταστικά, Χρώματα πράσινο καφέ κίτρινο λες και τα ζωγράφισε ο καλύτερος ζωγράφος, Γεφύρια,. Νερά τρεχούμενα, Μανιτάρια, Αρκούδες, Ωραία χωριά με άρωμα καμένου ξύλου από τα τζάκια, κρύο που το συνηθίζεις ή το αγνοείς προς σε όλα αυτά που βλέπεις, Εικόνες που θα σου μείνουν στο μυαλό για πολύ καιρό. Διαδρομές που σου αρέσει να οδηγείς συνέχεια.
Ωραίος ξενώνας, με άψογη εξυπηρέτηση από τους ιδιοκτήτες του, ζεστά δωμάτια και νερό καυτό. Ωραίο πρωινό και το βράδυ δίπλα στο τζάκι με μπαγλαμαδάκι από το Γιάννη. Απόλαυση μαγειρεμένων μανιταριών σε όλες τις εκδοχές στο εστιατόριο Αυλαίς μέσα στα Γρεβενά. Προσοχή στο Ζουρλομάνταρο προκαλεί παραισθήσεις.

Διάσχιση Βάλιας Κάλντα μια τρομερή οδηγική εμπειρία. 40χλμ. με κροκάλες, λασπολακούβες, πραγματικό σπαστίρι για την μηχανή και αναβάτη, λάσπη που κολλάει στο τροχό και λες εδώ έμεινα ή έπεσα. Με θερμοκρασίες γύρω στο 0 αλλά εσωτερικά να βράζεις από την αδρεναλίνη για ποιο σημείο θα περάσεις, θα γλιστρήσεις αλλά ταυτόχρονα το τοπία μαγευτικό.
Βλέπεις τι δυνατότητες σου και της μηχανής σου, εμπειρία που δεν είχα ξαναζήσει.
Αν και πρωτάρης και με λάστιχα Anakee 2 την έβγαλα. (με Διαμαντή εμπρός μου και Χρήστο σκούπα να είστε καλά).

Συγχαρητήρια σε όλους όσους οργάνωσαν αυτή την εκδρομή.
Στον υπεύθυνο εκδρομικού έκανε άψογη δουλειά όχι μόνο στις επιλογές του αλλά και στις συμβουλές του μπράβο Μέμο.
Στον Δημήτρη που μας πήγε στις καλύτερες ταβέρνες.
Στον συγκάτοικο μου Κώστα που γελάσαμε και τραγουδήσαμε πολύ.
Και φυσικά στην υπέροχη παρέα όλων. Πολύ γέλιο. Πολύ μάσα. + 2 κιλά
Το κοντέρ έγραψε 1.500χλμ.

Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια, να είμαστε όλοι καλά να κάνουμε τέτοιες εκδρομές.

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
Reply #32 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 19:21:32 μμ

προκαλεί παραισθήσεις.

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Chris, βλέπεις τι γράφει....?  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

"Παντρεμένοι κι οι δυο.... γυρίστε, σας παρακαλώ!!!"

Πλάκα, πλάκα στο δικό μας τραπέζι όλοι πρέπει να τσιμπήσαμε ζουρλομανταλάκια εκείνο το βράδυ, απλά δεν μας το είπαν....!!!!! 
:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 19:51:41 μμ
Μπράβο παιδιά. Γιά άλλη μιά φορά ο καιρός αποδείχτηκε καλός φίλος της Transalp γιά να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα. Εχω κρατήσει ακόμα τις εικόνες στο μυαλό μου από μία άλλη εκδρομή που είχαμε κάνει πριν λίγα χρόνια στην Σμίξη Γρεβενών και στα γύρω γεφύρια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή ήταν ακόμα καλύτερη.
Η περιοχή κρύβει τρομερές ομορφιές και θα χρειαστούν πολλά ακόμα ταξίδια γιά να την καλύψουμε. Γιά να έχουμε και μεις που δεν ήρθαμε τώρα την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε.

Γιά το θέμα του καπνίσματος δεν θα τοποθετηθώ εδώ.

Ο χωρος αυτός προτίμώ να μείνει καθαρός μόνο με τις μυρωδιές των δέντρων, του χώματος, της λάσπης με τις εικόνες και τα χρώματα με τα γέλια και τις φουσκωμένες κοιλιές από τις κρασοκαταστάσεις.

Σας παρακαλώ πολύ ας μην συνεχίσετε εδώ αυτή την κουβέντα. Υπάρχουν πιό ειδικοί χώροι γι'αυτό...
« Last Edit: Τρίτη 03 Νοέμβριος 2009, 20:17:14 μμ by Yianni »

Offline Μixail

• καθυστεριολόγος
  • Οδηγάρα
Reply #34 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 00:06:59 πμ

Το πρόγραμμα χαλαρό αλλά γεμάτο (όχι σαν κάτι άλλους, σε κάτι άλλες εκδρομές 7 η ώρα στις μηχανές ):squeeze: :squeeze:

[/quote]

Πέσ΄τα χρυσόστομη

Μάνος Παπακυριακού(χωμάτινος) 1972-2010

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #35 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 00:17:34 πμ
Το πρόγραμμα χαλαρό αλλά γεμάτο (όχι σαν κάτι άλλους, σε κάτι άλλες εκδρομές 7 η ώρα στις μηχανές ):squeeze: :squeeze:

Πέσ΄τα χρυσόστομη

Μισό λεπτό !!!
ποιες εκδρομές ?

Κορινθία είχε αναχώρηση 08:45
Στα κοντινά Μαλακάσα και Ανάβυσσο είχε 09:45
Νέδα 08:30

Δεν έχετε δει το πραγματικό πρόσωπο του ΥπΕκ ακόμα...

Offline Μixail

• καθυστεριολόγος
  • Οδηγάρα
Reply #36 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 00:20:25 πμ
Μισό λεπτό !!!
ποιες εκδρομές ?

Αυτό λέμε Κώστα

απο τα άγρια χαράματα δηλαδή

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μάνος Παπακυριακού(χωμάτινος) 1972-2010

Offline Kat

• Οδηγός αγώνων με καροτσάκια λαϊκής
  • Οδηγάρα
  • Νιάου
Reply #37 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 01:35:20 πμ
Μισό λεπτό !!!
ποιες εκδρομές ?

Την ITT εννοώ...
Είδα το πραγματικό πρόσωπο του γκλόμπαλ... Με ξύπναγε πιο νωρίς από ό,τι ξύπναγα για να πάω στο γραφείο...
Κατά τ'αλλα... πάμε διακοπές ...

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα
Αρκάς

Offline CheGuevara

• Έλα μωρή οδηγάρα που έγινες και
  • Rossi και πάνω !
  • Ηasta la Victoria Siempre
Reply #38 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 03:42:38 πμ
  Βιντεόπουλα από την εκδρομή!

« Last Edit: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 03:57:46 πμ by CheGuevara »

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Offline likos69

• Rossi και πάνω !
  • ούϊ μάναμ!
    • θα έβαζα αν είχα
Reply #39 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 03:49:47 πμ
μπράβο παιδιά...   :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Hypersonic

• Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #40 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 03:51:03 πμ
Κατά τ'αλλα... πάμε διακοπές ...

Διακοπες του υπνου....

Offline Isidoros

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #41 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 06:29:13 πμ
Γεια σας παιδιά! Για την εκδρομή δεν βρίσκω λόγια, πραγματικά ήταν όλα τόσο όμορφα! Εικόνες που δεν φαντάζεσαι ότι θα δεις, ειδικά μέσα στον δρυμό. Τα χρώματα του φθινοπώρου  - όπου και να κοιτάξεις - είναι μια φωτογραφία, αλλά και οι άνθρωποι ζεστοί, φιλόξενοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.  Πανέμορφη η Ελλάδα μας!
Τώρα, όσον αφορά εσάς, τα μέλη του club που γίναμε μια καλή παρέα στην εκδρομή, πραγματικά χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε από κοντά και ζήσαμε μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές κι ένα τεράστιο μπράβο στον Μέμο για την τόσο καλή οργάνωση. Να ‘μαστε καλά να κάνουμε κι άλλες τέτοιες εξορμήσεις!

Υ.Γ. θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν συντομότερα να ανεβάσω φωτό

Offline sassenach

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #42 on: Τετάρτη 04 Νοέμβριος 2009, 07:20:25 πμ
Η αλήθεια είναι ότι ώρες - ώρες και ΕΙΔΙΚΑ μετά από τέτοιες φωτογραφίες αναρωτιέμαι
"Τι ειν' η πατρίδα μας?"
"Υπάρχουν στ' αλήθεια τέτοια τοπία ?"
"Τι κάνω εγώ εδώ στην Αθήνα?"
και άλλα τέτοια υπαρξιακά....
Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια ! 8)

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Πέμπτη 05 Νοέμβριος 2009, 08:29:28 πμ
Τελικά αυτή η εκδρομή μου άρεσε περισσότερο από όλες που έχουμε κάνει αυτά τα 2 χρόνια που γνωρίζω το club.
Ήταν τα όμορφα τοπία της φθινοπωρινής κεντρικής και βόρειας Ελλάδας που μαγεύουν.
Ήταν η παρέα που κάναμε όλοι με τα καλά και με τα δύσκολα μας.
Ήταν οι αξιοπρεπείς οικοδεσπότες και ο "ζεστός" ξενώνας που μας φιλοξένησε.
Ήταν το ικανοποιητικό στις περισσότερες περιπτώσεις φαγητό.
Ήταν η ηρεμία και η ησυχία του χωριού Κοσμάτι που μέναμε το οποίο ευτυχώς δεν ήταν τουριστικό.
Ήταν και το transalpάκι μου που αυτή τη φορά δεν έβγαλε προβλήματα και με πήγε όπου ήθελα με συνοπτικούς χειρισμούς.
Ευχαριστούμε το 'ντοπιο' Δημήτρη του club που μας κατατόπισε, ξενάγησε, μετέφερε και πρόσεξε αυτές τις μέρες.
Μεμάκο κακά τα ψέμματα σαν υπεύθυνος εκδρομικού αξίζεις καλύτερη μηχανή. ;) (You never walk alone βρε μούργο).

Ήταν και οι αρκούδες που τελικά δεν είδαμε αλλά αυτές μας είδαν και εξαφανίστηκαν.

Και μερικές φωτό
http://s299.photobucket.com/albums/mm316/barlamos/Grevena_2009/
Άντε και έχουμε και άλλα ωραία μπροστά μας.
« Last Edit: Πέμπτη 05 Νοέμβριος 2009, 08:31:41 πμ by Διαμαντης »

Offline Kat

• Οδηγός αγώνων με καροτσάκια λαϊκής
  • Οδηγάρα
  • Νιάου
Reply #44 on: Πέμπτη 05 Νοέμβριος 2009, 15:01:15 μμ
Πολύ ωραίες, Διαμαντή. 
Και στα επόμενα!

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα
Αρκάς

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
Reply #45 on: Πέμπτη 05 Νοέμβριος 2009, 17:32:01 μμ
Όντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όμορφες φωτογραφίες!!! Ο παπούς στο transalp είναι TUTTI I SOLDI!!!  :2hysterical:

Και για μένα ήταν η καλύτερη εκδρομή μέσα σε αυτόν τον έναν χρόνο που είμαι σε αυτή την παρέα!!! Απλά, μετά από αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες "ξεθύμανε" από πλευράς μου η διάθεση να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, σχετικά με το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ όμορφα περάσαμε.... Εύχομαι και ελπίζω αυτά να είναι τα τελευταία σύννεφα και από την επόμενη εκδρομή οι εντυπώσεις να γεμίζουν ξανά με γέλια, πειράγματα και ευχάριστα σχόλια...

Επειδή, ακόμα  :banghead: δεν έμαθα πως φτιάχνονται τα links με τις φωτογραφίες που "ανεβάζετε" έστειλα πριν από λίγο με έναν συνάδελφό μου το στικάκι με όλες τις δικές φωτογραφίες και θα το δώσει το βράδυ στον Μανώλη (μπαρμαν) στο ΣΥΜΟΦΕ για να το παραδώσει την Τρίτη στο Μέμο ή στο Σωτήρη...
Μπορείτε να έχετε ΟΛΟΙ τις φωτο της εκδρομής, όπως σας το υποσχέθηκα και θα ήθελα κι εγώ να μου γράψετε στο στικάκι τις δικές σας... Σας ευχαριστώ!!!

Υ.Σ.1. Δεν φαντάζομαι να σας πειράζει που θα δείτε και τη χιονισμένη πλαγιά της Λίμνης Πλαστήρα!!! Τί να κάνω? Προσπαθώ να μοιάσω του ΥπΕκ και να γυρίζω τελευταία, αλλά ΠΑΛΙ μου την έσκασε........ Μεμ, για μένα, μην αλλάξεις μηχανή......... Που θα πάει? Κάποια στιγμή, θα σε ξαναπροσπεράσω με περίπου 140χλμ/ώρα...  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: Ε, αυτή τη φορά θα σταματήσω και θα σε περιμένω.....  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Υ.Σ.2. Προς Δ.Σ.... Πάρτε μια εικόνα για το ορειβατικό καταφύγιο στο χωριό Νεράιδα στην Λίμνη Πλαστήρα για κάποια επόμενη χρονιά.... Πολύ όμορφο μέρος, ωραίος χώρος, αλλά λιγάκι βρώμικο!  :-\

Υ.Σ.3. Ο Πάρνωνας είναι smoking ή no...??  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: ..........  :2tongue:

« Last Edit: Πέμπτη 05 Νοέμβριος 2009, 17:33:55 μμ by xamogelo »

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline Isidoros

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #46 on: Παρασκευή 06 Νοέμβριος 2009, 03:03:07 πμ
Μπράβο Διαμαντή πολύ ωραίες εικόνες πάντα τέτοια !!!

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #47 on: Παρασκευή 06 Νοέμβριος 2009, 17:25:56 μμ
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

και για όσους δεν καταφέραμε να έρθουμε  :banghead: :banghead: :banghead:

Πολύ όμορφα!!! Προτείνω στον Υπουργό Εκδρομικού να το επαναλάβει στο μέλλον για εμάς τους φουκαράδες που δεν μπορέσαμε γμτο!!!

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #48 on: Δευτέρα 09 Νοέμβριος 2009, 03:15:45 πμ
Ήρθε και η σειρά μου να γράψω τις εντυπώσεις μου για την εκδρομή στην Βάλια Κάλντα....

1. Ο ξενώνας "Δρυάδες" είναι ένας από τους πιο φθηνούς, φιλικούς και πιο ζεστούς (μεταφορικά και κυριολεκτικά) που έχω μείνει!!! Τον προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ....

2. Ξέρετε τι είναι να οδηγάς 400αράκι στις στροφές της Πίνδου να κοιτάς στον δεξί καθρέπτη και να βλέπεις να σε ακολουθεί (κατά ρόδας) ένα GS 1200, μετά να κοιτάς στον αριστερό σου καθρέπτη ελπίζοντας ότι ο εφιάλτης με τα BMW να έχει τελειώσει και να βλέπεις και το 2ο GS 1200 της παρέας να σε κοιτάει με τα ασύμμετρα μάτια του, σαν να σου λέει «σε πάτησα κουφ@λ@»... Κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ γιατί τα Συριανόπαιδα παρόλο που οδηγούσαν το «βαρύ πυροβολικό» της BMW, παρόλο ότι λαμβάνουν μέρος και σε αγώνες trail, καμία φορά δεν επιχείρησαν να κάνουν το δικό τους…. Μπράβο σας Συριανόπαιδα !!! :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: (Isidoros, Ελένη, Τάκης). Περιμένουμε τις φωτόοοοοοο!!!!  :magnify: :magnify: :magnify:

3. Υπήρχαν άτομα που έπεσαν μία φορά, δύο φορές ακόμα και τρεις… αλλά δεν το βάζουν κάτω… :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: 
 το λέει η καρδούλα τους…  :salut: :salut: :salut: όπως το λέει και καρδούλα της συνοδηγού… :love10: :love10: :love10: Άντε και καλά λασπόλουτρα…. Ρε φίλε δεν μπορεί όμως… θα υπάρχει τρόπος να την κάνεις να μην έρχεται μαζί σου στις εκδρομές!!!  :evil4: :evil4: :evil4: (όχι Νίκο (nikos122s) δεν θα πω το όνομά σου... :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty: αλλά ούτε και της Κατερίνας....)

4. Τα 80 χιλιόμετρα μέσα στην Βάλια Κάλντα με τα anakee ήταν απολαυστικά κολάσιμα… ένιωθα το κάθε πετραδάκι (και από πέτρες πολλές, πάρα πολλές) στο τιμόνι μου. Ένιωθα το κάθε εκατοστό της λάσπης (και από λάσπη πολύ, πάρα πολύ) σε όλη την μηχανή… Απολαυστική διαδρομή μέσα στην φύση, αλλά κόλαση όταν φοράς λάστιχα δρόμου…  :-\ :-\ :-\

5. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ… ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ… Σας παρακαλώ μην ξαναβάλετε άτομο να παραγγείλει φαγητό σε ταβέρνα, όταν αυτό (το άτομο) πλησιάζει τις προδιαγραφές του Αρκτούρου… Φυσικά και δεν θα αναφέρω το όνομα του…. Αλλά δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι το φιδάκι ο…  :eusa_silenced: :eusa_silenced: :eusa_silenced:

6. Εκεί που λέγαμε ότι η διαδρομή είναι απροσπέλαστη από τα αυτοκίνητα της παρέας (316 BMW 1600cc- Opel Corsa 1200cc), ενώ είχαμε κάνει 37 χιλιόμετρα χώμα, λάσπης, πέτρας και σε 3 θα βγαίναμε στην άσφαλτο και μας είχαν πει τηλεφωνικά ότι κόλλησαν και γυρίζουν πίσω στον ξενώνα, τσουπ, νάτα πίσω μας… μείναμε λαλάκες και με το στόμα ανοιχτό… (Sotos, cat, KostasC, Αναστασία, Χρυσάνθη) αν και το Terios ήταν στο στοιχείο του Η οδηγός του άξια (xamogelo).

7. Κάποιοι εκεί πάνω ΕΓΙΝΑΝ άντρες surfer 600, CheGuevara. Κάποιοι άλλοι παρέμειναν στον αντρισμό τους, chris.

8. Ενώ η θερμοκρασία μέσα στον δρυμό έφτασε μέχρι και 1 βαθμό κάτω από το μηδέν, είχα τόση ένταση (συν το κοπάνημα με στην Μικρούλα μου) που τελικά μετά από λίγα χιλιόμετρα δεν καταλάβαινα καθόλου κρύο… ο.κ. σχεδόν καθόλου…  :geezer: :geezer: :geezer:

9. Ένα σλόγκαν της εκδρομής που μου έμεινε είναι το: Η Βάλια Κάλντα είναι ακριβώς εκεί που είναι τα γράμματα… (ούτε χιλιοστό δεξιά ή αριστερά)…. Κόντεψα να του φάω την συκωταριά…  :snap: :snap: :snap:

10. Καλή παρέα (αν και για πολύ λίγο) από τα βορειοελλαδόπαιδα louros και nikos 238:grouphug:

11. Η παλαιοντολογία... πανέμορφη... κούκλα.... :love10: :love10: :love10:
 "μπουκιά και συχώριο"...  :pope: :pope: :pope: αλλά και τώρα το φθινόπωρο καθόλου δεν μας χαλάει. Ίσα, ίσα μας φτιάχνει και θα θέλαμε να ασχοληθούμε μαζί της...!!! 
Ελπίζουμε και το ίδιο για εκείνη :love8: :love8: :love8:
Πρόεδρε πήρες τα απαραίτητα για ένα "του νάου ασ μπέτερ";  ;) ;) ;) 
Εδώ στην Αθήνα ρε γ@μ@το γιατί δε έχουν βρει τίποτα σημαντικά κόκαλα;;;

Πέρα από την πλάκα το παλαιοντολογικό μουσείο στο χωριό Μηλιά των Γρεβενών είναι από ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Από τα πιο αξιόλογα μουσεία που έχω επισκεφτεί. Η τοποθέτηση των ευρημάτων και η ξενάγηση-ενημέρωση ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.  :thumbright: :thumbright: :thumbright:

12. Όποιος πάει Γρεβενά να μην ξεχάσει και το μαγαζί "Αυλαίς"που έχει μανιτάρια μαγειρεμένα με 10 διαφορετικούς τρόπους. Οι τιμές του αρκετά καλές....  :2s5oeat: :2s5oeat: :2s5oeat:

13. Η γίδα βραστή που έφαγα στην λ. Πλαστήρα με Νίκο και Κατερίνα μας ζέστανε αρκετά για το υπόλοιπο του ταξιδιού.  :2s5oeat: :2s5oeat: :2s5oeat:

14. Σχεδόν το 80% της διαδρομής έγινε από επαρχιακούς δρόμους και με 0 ευρώ στα διόδια.:2egyptdance: :2egyptdance: :2egyptdance:

15. Πάλι άλλαξε η μέρα κατά την επιστροφή μου... Νίκο το ακούς;  :2cool: :2cool: :2cool:

Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω για την όμορφη παρέα που κάναμε αυτές τις 5-6 μέρες στα χωριά των Γρεβενών…  :-* :-* :-*

Παρόλο που στην παρέα μας είχαμε μηχανές από 400cc μέχρι 1200cc, αυτοκίνητα μικρά (CORSA)και μεγάλα (BMW), καινούργια και παλιά μέλη, οδηγούς έμπειρους αλλά και άπειρους. Όλα τελικά λειτούργησαν ΑΨΟΓΑ.

Είναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ να ταξιδεύω μαζί σας… Σας ευχαριστώ που ήμασταν ΠΑΡΕΑ!!! 
 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
« Last Edit: Δευτέρα 09 Νοέμβριος 2009, 04:08:40 πμ by memos »

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #49 on: Δευτέρα 09 Νοέμβριος 2009, 03:53:05 πμ
Μία από τις καλύτερες εκδρομές του συλλόγου (από όσες έχω λάβει μέρος).
.....(αν και είχε λίγο ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο...  :2tongue: :haha:)

Θα μου μείνει αξέχαστη.

.....

Χμ.... έτσι ε;  :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:

Στην επόμενη θα είμαστε όλοι με τις μηχανές... εκείνη να δεις πόσο αξέχαστη θα σου μείνει  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………