Σχετικα με τις εντυπωσεις μου... (ερχονται και οι φωτο)
Να πω οτι και για μενα ηταν μια απο τις καλυτερες εκδρομες μας...
Δεν ειχα ξαναπαει Βαλια καλντα. Δεν ειχα ιδεα τι ομορφιές κρυβονται εκει πανω...
Η δυτικη Μακεδονία κρυβει τοσα πολλα... τοσο καλα....
Περασαμε καταπληκτικα! Σε αυτο βοηθησε και ο καιρος βεβαια, αλλα πολυ περισσοτερο η υπολοιπη παρεα.
Ολοι τυπικοτατοι με τις λεπτομερειες (ωρες αναχωρησης, συμπεριφορα στις διαδρομες και εμπιστοσυνη στις επιλογες του αρχηγου ΥπΕκ) βοηθησαν ωστε να μην υπαρχει η παραμικρη ταλαιπωρια!
Οι επιλογες του ΥπΕκ αψογες! Ολα σχεδιασμενα στον ΠΟΝΤΟ! που θα παμε, ποτε θα παμε, τι θα δουμε, κλπ κλπ! Λες και το ειχε ξανακανει 5 φορες! Μπραβο ρε Μεμο.
Τι μου εμεινε?
μου εμειναν αυτα τα τρομερα χρωματα σε ολες τις αποχρωσεις που μπορρουσα να φανταστω!

Μου εμεινε η χωματινη διασχιση του δρυμου που τοσο παλικαρισια ολοι, νεοι και παλιοι οδηγοι, καταφεραν να ολοκληρωσουν χωρις κανενα προβλημα, !

Και οι εικονες του μελους να σπαει πετρες για να περασει ο προ!

Μου εμειναν αυτα τα τρομερα στηριγματα ονειρων...

και τα απιστευτα γεφυρια!

Μου εμειναν οι εικονες απο το παλαιοντολογικό μουσείο στην Μηλια Γρεβενων και η προσπαθεια ανθρωπων να αναδειξουν κατι τοσο μεγαλο με τοσο λιγα μεσα...

ο ποδηλατικός γυρος της λιμνης πηγών που καναμε με την κατ

Και αυτη η πανγλυκια φατσούλα

Τελος μου εμεινε ο τροπος που οι καπνιστες συμβιβαστηκαμε!

Και ολες αυτες οι ομορφες εικονες που μπορειτε
να δειτε και εσεις... Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολη την παρεα, στον ΥπΕκ, και στον Δημητρη για την βοήθεια του εκει, ως γνωστης της περιοχης!
Θα ξαναπαμε σιγουρα!