Δεν νομιζω να μπαινει μονο ελατηριο WP πισω, νομιζω οτι μου ειχανε πει τα παιδια του K-shock οτι βρισκει καπου. Σιγουρα μπαινουν ελατηρια Hyperpro μπρος-πισω τα οποια ειναι καλη επιλογη αν το αμορτισερ ειναι σχετικα καινουργιο καθως μετα απο επισκευη δεν γινεται ποτε σαν καινουργιο (μιλαω με απολυτα κριτηρια). Οδηγησα προσφατα το μηχανακι του Manolo σε μια ψιλοεντουραδιτσα (του εδειξα κατι καλα χωματα που δεν ηξερε διπλα στο σπιτι του

) και πηγαινε πολυ καλα με Hyperpro - αλλα μια χαρα πηγαινε και το δικο μου με 75Κ χμ και τα μαμισια, αν και κοπαναγε λιγο.
Εγω θα βαλω WP μπροστα καθως ενοιωσα προσφατα το μπροστινο να ειναι καπως μαλακο το ελατηριο - το ειχα προφορτισει με αποστατες απο τεφλον στα 45Κχμ. Θα προφορτισω επισης κι'αλλο το πισω και θα σηκωσω λιγο την αποσβεση. Βλεποντας και κανοντας μπορει να βαλω WP πισω αργοτερα.
konkost, μου μιλησε σχετικα ο manolo, να κανονισουμε καμμια καλη εντουραδα οταν ειμαι Ελλαδα, να δω και το μηχανακι σου με τα μαρσπιε απο KTM και να το οδηγησω με τα WP.