Hellas Transalp Forum

Διαδικασία ελέγχου ΚΤΕΟ δικύκλων

Hypersonic · 159058

Offline TERIS_600

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #175 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 02:57:52 πμ
Τελικα  ξερει κανενας στην Αθηνα κοστος ΚΤΕΟ συγκεκριμενα για ΤΑ 600?

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #176 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 03:02:20 πμ
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΚΤΕΟ η φωτό είναι υποχρεωτικές.Πρόστιμα δεν έχουν οριστεί ακόμα αλλά με τα παλικάρια που μας διοικούν τίποτα δεν είναι απίθανο.

Η φωτογράφηση γινόταν ήδη εδώ και καιρό. Από 1/1/2013 απλώς γίνεται επισήμως υποχρεωτική. Κάποια στιγμή θα μπουν και πρόστιμα. Κάτι ψιθυριζόταν μάλιστα για 1/1/2013, ανεπιβεβαίωτο μεν αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.  Γι' αυτό περάστε τις όσο πιο σύντομα μπορείτε!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Amadeus

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #177 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 03:08:14 πμ
Τελικα  ξερει κανενας στην Αθηνα κοστος ΚΤΕΟ συγκεκριμενα για ΤΑ 600?

Autovision Hellas στο Περιστερι  35 ευρω!

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #178 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 03:08:31 πμ
Για ποιό λόγο η φωτογράφηση? Για λόγους αρχείου?

Και γιατί να τις περάσουμε σύντομα αν δεν είναι η σειρά τους?

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #179 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 03:09:49 πμ
Amadeus   :eusa_think:

οδηγός τρίκυκλου   :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #180 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 03:23:51 πμ
εγω τωρα δλδ πρεπει να κατεβω αθηνα για να παερασω ΚΤΕΟ?
30 ευρω για κτεο και 30 ευρω βενζινες? ρε πανε καλα?

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #181 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 03:39:16 πμ
Γιατί Αθήνα? Δεν περνάς στο τόπο διαμονής σου ?

Εδώ:

http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=4504%3A2012-04-25-15-24-28&catid=3%3A2008-09-06-21-42-59&Itemid=31&lang=el

λέει :

3. Δίκυκλες μοτοσυκλέτες με έδρα ή διεύθυνση κατοικίας ιδιοκτήτη που ανήκει σε άλλη Περιφέρεια της χώρας, στην οποία έχει εκδοθεί πρόγραμμα πρόσκλησής τους για τεχνικό έλεγχο και οι οποίες κυκλοφορούν στην Περιφέρεια Αττικής υποβάλλονται σε τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης της περιφέρειας στην οποία ανήκει η έδρα τους.

Αλλιώς πάρε τηλ στα τηλέφωνα που εχει κατω κατω στην σελίδα.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #182 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 03:47:15 πμ
Για ποιό λόγο η φωτογράφηση? Για λόγους αρχείου?

Για λόγους φακελώματος! Να σού πω, από μια άποψη δεν είναι και κακό αυτό.

Και γιατί να τις περάσουμε σύντομα αν δεν είναι η σειρά τους?

Γιατί κάποια στιγμή, όταν θα έχει έλθει η σειρά τους, θα υπάρχει πρόστιμο.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #183 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 03:52:00 πμ
Μισό, εδώ :

http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=6207%3A2012-12-20-08-48-43&catid=154%3A2010-01-12-17-34-05&Itemid=174&lang=el

λέει: Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2005 έως και 31-12-2005 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο

περνάνε: Από 01-09-2013 έως 31-10-2013

Αρα που το πρόβλημα?

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #184 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 05:14:11 πμ
Μισό, εδώ λέει: Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2005 έως και 31-12-2005 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο

περνάνε: Από 01-09-2013 έως 31-10-2013

Αρα που το πρόβλημα?

Αν λέει έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρόσεξε όμως κάτι. Και η δική μου έχει άδεια από την περιφέρεια Αττικής μέσα στις αναγραφόμενες ημερομηνίες άρα θα έπρεπε να περάσω από 1/9/2013 έως 31/10/2013, σωστά?
  Σε ένα άλλο όμως επίσημο, δημόσιο έγγραφο που έφτασε εδώ αναφερόταν ότι έπρεπε να περάσω Ιούλιο τού 2012. Ποιο από τα δυο είναι το σωστό? Με τέτοιο κράτος-μπάχαλο έχεις εμπιστοσύνη? Την πέρασα κι εγώ και ησύχασα!

Βρε εδώ με σταμάτησαν οι τροχαίοι για έλεγχο ρουτίνας, τους έδειξα την άδεια νέου τύπου (νέου τύπου τρομάρα μας, μια απλή, τυπωμένη σελίδα Α4 είναι) και δεν ήξεραν ότι έτσι είναι πλέον οι άδειες  και παραλίγο να μού δημιουργήσουν πρόβλημα. Άσε ρε!
« Last Edit: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 05:18:26 πμ by M. I. Pagalos »

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #185 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 05:28:24 πμ
Αν λέει έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρόσεξε όμως κάτι. Και η δική μου έχει άδεια από την περιφέρεια Αττικής μέσα στις αναγραφόμενες ημερομηνίες άρα θα έπρεπε να περάσω από 1/9/2013 έως 31/10/2013, σωστά?
  Σε ένα άλλο όμως επίσημο, δημόσιο έγγραφο που έφτασε εδώ αναφερόταν ότι έπρεπε να περάσω Ιούλιο τού 2012. Ποιο από τα δυο είναι το σωστό? Με τέτοιο κράτος-μπάχαλο έχεις εμπιστοσύνη? Την πέρασα κι εγώ και ησύχασα!

Βρε εδώ με σταμάτησαν οι τροχαίοι για έλεγχο ρουτίνας, τους έδειξα την άδεια νέου τύπου (νέου τύπου τρομάρα μας, μια απλή, τυπωμένη σελίδα Α4 είναι) και δεν ήξεραν ότι έτσι είναι πλέον οι άδειες  και παραλίγο να μού δημιουργήσουν πρόβλημα. Άσε ρε!

Δεν είναι νέου τύπου, είχαν τελειώσει τα κλασικά πράσινα χαρτιά.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #186 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 12:05:06 μμ

Δεν είναι νέου τύπου, είχαν τελειώσει τα κλασικά πράσινα χαρτιά.

Αμ, δεν έχουν τελειώσει! Επίτηδες τις τυπώνουν σε Α4 γιατί δεν έχει λεφτά το χρεωκοπημένο κράτος να αγοράσει τα κλασσικά, πράσινα χαρτιά. Έχουμε χρεωκοπήσει αλλά δεν το λένε για να μην καταρρεύσει το ευρώ.

Αλλά ό,τι κι αν είναι, όφειλαν οι τροχαίοι να το γνωρίζουν. Δεν είναι καινούριο θέμα, μιας και δύο εβδομάδων αλλά κάπου δύο χρόνια τώρα που δίνουν τέτοιες άδειες, ίσως και παραπάνω. Εγώ την έχω ήδη 13 μήνες.

Offline Johnny_Nik

• Rossi και πάνω !
Reply #187 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 16:44:32 μμ
  Αμ, δεν έχουν τελειώσει! Επίτηδες τις τυπώνουν σε Α4 γιατί δεν έχει λεφτά το χρεωκοπημένο κράτος να αγοράσει τα κλασσικά, πράσινα χαρτιά. Έχουμε χρεωκοπήσει αλλά δεν το λένε για να μην καταρρεύσει το ευρώ.

Αλλά ό,τι κι αν είναι, όφειλαν οι τροχαίοι να το γνωρίζουν. Δεν είναι καινούριο θέμα, μιας και δύο εβδομάδων αλλά κάπου δύο χρόνια τώρα που δίνουν τέτοιες άδειες, ίσως και παραπάνω. Εγώ την έχω ήδη 13 μήνες.

Στην Αθήνα δίνουν πάλι το πράσινο τρίπτυχο πάρα πολύ καιρό. Ίσως και πριν το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά.

Οι αστυνόμοι δεν έχουν ποτέ ιδέα. Εμένα με σταματούσαν με το μικρό δίπλωμα και με το TDR και μου λέγανε αν έχω δίπλωμα να το οδηγήσω γιατί είναι 1314 (ή κάτι τέτοιο) κυβικά... Άκουσον!! Έβλεπε τον τύπο εργοστασίου στο πράσινο τρίπτυχο και δεν έβρισκε που λέει τα κυβικά!! Μετά από πολύ κόπο κατάφερε να βρεί ότι είναι 249 κυβικά και μου έκανε σύσταση γιατί καίει λάδι και μπορεί να μου κολλήσει το μοτέρ. Οκ του λέω φέυγω για συνεργείο....

Για το ΚΤΕΟ και συγκεκριμένα για τα δίκυκλα η εγκύκλιος που έχει έρθει από το Υπουργείο γράφει μόνο τις διαδικασίες, προδιαγραφές, κόστη και προμήθειες για το Δημόσιο. Δεν ανέφερε πουθενά κανένα πρόστιμο ούτε για εκπρόθεσμα, ούτε για το αν σε πιάσουν στο δρόμο χωρίς να έχεις περάσει. (Εκτός και αν προστέθηκε κάτι τώρα) Το 400άρι ήταν ξεκάθαρα "ιδέα" κάποιων οργάνων στην επαρχία οι οποίοι έκοβαν κατά βούληση πρόστιμα στους παραβάτες, με βάσει το τι λέει ο ΚΟΚ για τα αυτοκίνητα.

Στις αρχές του μέτρου και σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις (έχω συγγενή που την πάτησε έτσι), εάν πχ ο Νομός Κορινθίας είχε ΚΤΕΟ και σε έπιαναν πχ σε έλεγχο ρουτίνας ενώ ήσουν περαστικός (ακόμα και αν το μηχανάκι σου είχε άλλη έδρα πχ Αρκαδία) σε έγραφαν κανονικά άσχετα με το εάν στο νομό σου υπήρχαν ή οχι υποδομές και γίνονταν έλεγχοι.

Είμαι περίεργος για το τι θα επακολουθήσει, τώρα μάλιστα που ήδη εχουμε τους πρώτους εκπρόθεσμους...

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #188 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 21:32:21 μμ
Στην Αθήνα δίνουν πάλι το πράσινο τρίπτυχο πάρα πολύ καιρό. Ίσως και πριν το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά.

Δηλαδή, μπορούμε να πάμε τώρα να αλλάξουμε την Α4 με κανονικό τρίπτυχο?  :eusa_think:

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #189 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 22:51:29 μμ
    Δηλαδή, μπορούμε να πάμε τώρα να αλλάξουμε την Α4 με κανονικό τρίπτυχο?  :eusa_think:
Απ' ότι έμαθα, Μιχάλη, έχουν προμηθευτεί τα κανονικά έντυπα και τ' αλλάζουν, εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον. Θέλω να πάω κι εγώ για άλαγμα.

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #190 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 22:55:59 μμ
Οι αστυνόμοι δεν έχουν ποτέ ιδέα. Εμένα με σταματούσαν με το μικρό δίπλωμα και με το TDR και μου λέγανε αν έχω δίπλωμα να το οδηγήσω γιατί είναι 1314 (ή κάτι τέτοιο) κυβικά... Άκουσον!! Έβλεπε τον τύπο εργοστασίου στο πράσινο τρίπτυχο και δεν έβρισκε που λέει τα κυβικά!! Μετά από πολύ κόπο κατάφερε να βρεί ότι είναι 249 κυβικά και μου έκανε σύσταση γιατί καίει λάδι και μπορεί να μου κολλήσει το μοτέρ. Οκ του λέω φέυγω για συνεργείο....
Για το ΚΤΕΟ και συγκεκριμένα για τα δίκυκλα η εγκύκλιος που έχει έρθει από το Υπουργείο γράφει μόνο τις διαδικασίες, προδιαγραφές, κόστη και προμήθειες για το Δημόσιο. Δεν ανέφερε πουθενά κανένα πρόστιμο ούτε για εκπρόθεσμα, ούτε για το αν σε πιάσουν στο δρόμο χωρίς να έχεις περάσει. (Εκτός και αν προστέθηκε κάτι τώρα) Το 400άρι ήταν ξεκάθαρα "ιδέα" κάποιων οργάνων στην επαρχία οι οποίοι έκοβαν κατά βούληση πρόστιμα στους παραβάτες, με βάσει το τι λέει ο ΚΟΚ για τα αυτοκίνητα.
Στις αρχές του μέτρου και σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις (έχω συγγενή που την πάτησε έτσι), εάν πχ ο Νομός Κορινθίας είχε ΚΤΕΟ και σε έπιαναν πχ σε έλεγχο ρουτίνας ενώ ήσουν περαστικός (ακόμα και αν το μηχανάκι σου είχε άλλη έδρα πχ Αρκαδία) σε έγραφαν κανονικά άσχετα με το εάν στο νομό σου υπήρχαν ή οχι υποδομές και γίνονταν έλεγχοι.
Είμαι περίεργος για το τι θα επακολουθήσει, τώρα μάλιστα που ήδη εχουμε τους πρώτους εκπρόθεσμους...
Απ' τους καταταγμένους στην Αστυνομία, για την Τροχαία πρέπει να επιλέγουν τους ομορφότερους και ομορφότερες. Άλωστε στίς περισσότερες των περιπτώσεων πρακτικά διακοσμιτικό ρόλο έχουν.  :goofy: :goofy: :goofy:

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #191 on: Δευτέρα 07 Ιανουάριος 2013, 23:03:12 μμ
εγω τωρα δλδ πρεπει να κατεβω αθηνα για να παερασω ΚΤΕΟ?
30 ευρω για κτεο και 30 ευρω βενζινες? ρε πανε καλα?

Για δές το μήπως μπορείς και Λαμία. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Παίξε και λίγο παπατζηλίκι, ότι δήθεν τώρα ήλθες για μόνιμη εγκατάσταση κλπ κλπ. και που ξέρεις.

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #192 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2013, 03:46:53 πμ
μολις τωρα ανακαλυψα αυτο για Θεσ/νικη.... http://www.kteopylaias.gr/main/sites/default/files/2012.pdf 
Βασει πινακιδας, ανηκω στην τελευταια σειρα του 1ου πινακα....επρεπε δλδ να περασω ως 28/12/12 ??????
Ισχυει ρε παιδια τοσο καιρο και δεν εχω παρει χαμπαρι .... ???

Offline camionero

• Rossi και πάνω !
Reply #193 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2013, 04:48:49 πμ
Παρε εδω για σιγουρα!  Τηλ.2310686668 - Ιδιωτικά ΚΤΕΟ Εύοσμος Autocontrol ... και 25 ευρω !!!

Όλα είναι διαδρομές, όλη η ζωή μας ένας δρόμος. Άλλες φορές ανοιχτός, άλλες κλειστός, άλλες μονόδρομος, μα πάντα δίνει την ελευθερία της επιλογής.

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
  • SUZUKI - JAPANESE POWER
Reply #194 on: Πέμπτη 07 Φεβρουάριος 2013, 20:10:18 μμ
Το λοιπόν: η μηχανή μου έχει πινακίδες άσχετες με τον Νομό που διαμένω και η 1η άδεια είναι του '08 στην περιφέρεια Αττικής.
Πήρα τηλέφωνο στο Autovision και μου είπανε πως αφού έχει περάσει η 4ετία πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ (γιατί αν περάσω αργότερα πάλι θα πληρώσω παραπάνω).
Η μηχανή μου είναι στην πέννα απο λάστιχα μέχρι καυσαέρια και χωρίς (προς το παρόν) aftermarket εξάτμιση και αυτό κυρίως για τη δική μου ασφάλεια και όχι για το Κτεο...
Τι παίζει με τα πρόστιμα τελικά; Αν δεν τη περάσω θα είμαι παράνομος και θα κινδυνεύω;
Το γαμώτο δεν είναι η διαδικασία ή ο έλεγχος αλλά το νταβατζιλίκι που προσπαθεί να επιβάλλει το κράτος και οι ιδιώτες του Κτεο...  >:(

Με Honda Transalp XL 600V πήγαινα παντού !!! Τώρα πλέον συνεχίζω με V strom !!!

Όσο αξίζει ένας κώλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος...

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #195 on: Πέμπτη 07 Φεβρουάριος 2013, 20:33:58 μμ
Το γαμώτο δεν είναι η διαδικασία ή ο έλεγχος αλλά το νταβατζιλίκι που προσπαθεί να επιβάλλει το κράτος και οι ιδιώτες του Κτεο...  >:(

Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα!

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #196 on: Παρασκευή 08 Φεβρουάριος 2013, 00:57:57 πμ

Η δική μου είναι του 2005 και περνάει τον 10ο του 2013 σύμφωνα με αυτό:
http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=6207%3A2012-12-20-08-48-43&catid=154%3A2010-01-12-17-34-05&Itemid=174&lang=el

Οσο για την τετραετία που σου είπαν, εγώ θα ζητουσα να το δώ κάπου γραμμένο και αν δεν μου το έδειχναν θα τους κυνηγούσα νομικά.

Offline Johnny_Nik

• Rossi και πάνω !
Reply #197 on: Παρασκευή 08 Φεβρουάριος 2013, 01:25:09 πμ
Ας παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου μετά το ΚΤΕΔ, που πέρασα την ΤΑ μόνο και μόνο για να μην τρέχω και ασχολούμαι τελευταία στιγμή. Πέρασα κάποιους μήνες νωρίτερα, και αφού τα χρήματα ήταν στην άκρη γι αυτό το σκοπό, είπα να μην το αφήσω για πιο μετά.

ΤΟ λοιπόν.... Καυσαέρια βγάζει 0.4% στο ρελαντί και δεν είχε καμία άλλη μέτρηση. Μέσα στο όριο δηλαδή. Το οποίο όριο ποιό είναι τελικά;; Έχω δεί μόνο να κόβεται μηχανάκι με 4.5% όταν πέρασα το δίχρονο μου, το οποίο σημειωτέων έδωσε κάπου στο 0.54% Θόρυβος 90dba με το δίχρονο να έχει έχει βγάλει το ίδιο ακριβώς νούμερο ενώ κάνει προφανώς μεγαλύτερο θόρυβο (!!!)

Σε σχέση με την πρώτη φορά. Οι έλεγχοι πολύ πιο ελαστικοί. Επειδή παρακολούθησα τη διαδικασία από την αρχή, όταν το μηχανάκι ανέβηκε στη ράμπα για έλεγχο, ο ελεγκτής έκανε μια βόλτα γύρω γύρω και το κατέβασε. Δεν κοίταξε συγκεκριμένα τίποτα άλλο, εκτός από 5 ή 6 ακτίνες τις οποίες χτύπησε με ένα κλειδί (στον εμπρός τροχό που πρόσφατα είχα κάνει ακτινολόγηση). Στο TDR όταν το είχα πάει, κοίταξε μέχρι και τον τζόγο στο μοχλικό πίσω (!!).

Τα συγκεκριμένα σημεία που με ενόχλησαν:

1. Το τιμόνι μου είναι στραβό από παλιότερο λύσιμο για λάδια στο μπροστινό, με ενοχλεί και το ξέρω. Ο έλεγχος δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα.

2. Τα τακάκια μπροστά θέλουν άλλαγμα καθώς από τα επόμενα 40-50χλμ Max θα αρχίσει να φρενάρει το μέταλλο τη δισκόπλακα και όχι το υλικό. Ο έλεγχος δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα.

Κρίμα γιατί στην αρχή πίστευα ότι θα μου έδιναν μια καλύτερη εικόνα για το μηχανάκι μου. Τώρα είτε πάω ένα "χαρτί" είτε ένα σάπιο το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο... Κρίμα...

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
Reply #198 on: Παρασκευή 08 Φεβρουάριος 2013, 03:00:14 πμ
Η δική μου είναι του 2005 και περνάει τον 10ο του 2013 σύμφωνα με αυτό:

Οσο για την τετραετία που σου είπαν, εγώ θα ζητουσα να το δώ κάπου γραμμένο και αν δεν μου το έδειχναν θα τους κυνηγούσα νομικά.

Νικόλα αυτό το λίνκ το είχα διαβάσει αλλά βασίστηκα στα λεγόμενα του υπαλλήλου...
θα φάνε άκυρο στο ραντεβού και τα λέμε σε ένα χρόνο τότε...

Offline ΤΑΚΗΣ81

• Κάτσε καλά λέμε...
  • Rossi και πάνω !
Reply #199 on: Παρασκευή 08 Φεβρουάριος 2013, 03:02:27 πμ
  Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα!

Είναι γνωστό τοις πάσι σε τι μπο@ρδέλο ζούμε όπου τα μεγάλα συμφέροντα και το κράτος είναι οι μεγαλύτεροι νταβατζήδες...
« Last Edit: Παρασκευή 08 Φεβρουάριος 2013, 03:26:44 πμ by ΤΑΚΗΣ81 »