Hellas Transalp Forum

Αγορά σκούτερ

R-HONDAS · 14298

andy

• Guest
Reply #25 on: Σάββατο 21 Μάρτιος 2009, 19:28:20 μμ
Ενα πράγμα που δεν κατάλαβα είναι, τι το χρειάζεσαι τόσο μεγάλο σκούτερ όταν το Τ/Α είναι παπί σε σχέση με αυτά που ψάχνεις. Το ΥΑΜΑΗΑ είναι μακρύ δεν στρίβη σε μποτιλιαρισμά αναμεσα από τα αυτοκίνητα το SH 300 είναι φαρδύ σαν το Τ/Α περίπου. Να είχες varadero ή κάποιο άλλο αντιστοιχο της κατηγοριας να σου πω εντάξει είναι βαριά είναι φαρδιά ειναι 1000άρια και ταλεπορούνται στην κινηση, αλλά το Τ/Α είναι παπί και ψαχνεσαι να πληρώσεις σκούτερ πιο ακριβό και από το Τ/Α :-\
Τέλος πάντων δικά σου τα γένια δικά σου και τα χτένια. Σε αυτή την περίπτωση  θα σου προτινα ένα στενό κοντό και με καλό γκάζι που μετά το BEVERLI είναι το επόμενο best seller SYM HD 200i EVO και με τα μισά φράγκα. ;)

http://www.gorgolis.gr/hd_evo.htm

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #26 on: Σάββατο 21 Μάρτιος 2009, 19:32:42 μμ
Καλά τα λέει ο Αντρέας.
Η ένα φθηνό σκουτεράκι ή βολέψου με το ΤΑ.

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #27 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 02:58:16 πμ
Μαγκες ψαχνομαι για σκουτερακι γιατι καθημερινα ειμαι χαλαρα ενα 8ωρακι καβαλα σε μοτο λογω δουλειας. Με στάσεις ανα 10λεπτο περιπου και παντως αττικης. Απο ομονοια μαρκοπουλο και διαφορα τετοια ομορφα. Μιλαμε για πολλα χλμ. Χρονια τωρα δουλευα με το ΧΤ και τωρα με το ΤΑ, τα οποια ομολογουμενως ειναι παπια και επειδη ειμαι και αρκετα ινδιανος στην οδηγηση μια χαρα την βολευα. Ομως επειδη -πρωτα ο θεος- την δουλεια αυτη θα την κανω για πολλα πολλα χρονια ακομα σκεφτομαι να την δω λιγο πιο χαλαρα τη φαση και με τη λιγοτερη δυνατη κοπωση. Γιατι οπως και να το κανουμε κουραζει το σταματα-ξεκινα, καβαλα-ξεκαβαλα το ΤΑ για ενα 8 ωρο καθημερινα με την χρηση που προανεφερα, προσθεσε τον συμπλεκτη και ολα τα νερα στα ποδια με την παραμικρη βροχη, οποτε ελπιζω να καταλαβαινετε την περι σκουτερ αποφαση μου. Γι' αυτο λοιπον επαναλαμβανω οτι ψαχνω ενα εργαλειο βολικο, πρακτικο, ευελικτο, αξιοπιστο (δεν νομιζω οτι ιταλικο μπορει να ανταπεξελθει στο γ.....σι που σκοπευω να του κανω) και οσο πιο ανετο. Επισης επειδη ειμαι και λιγο κολλημενος δεν θελω να ντρεπομαι να απαντησω οταν με ρωταν τη σκουτερ εχω (οποτε κατι Kymco κλπ τρωνε πορτα)!!! Τωρα για τα SYM που λετε και για λιγο που το εψαξα, οντως φημολογηται οτι ειναι φτηνα και αξιοπιστα...
Αααα αφηστε που το ΤΑ με το που μυριστει κινηση (ειδικα το καλοκαιρι) δουλευει μονιμα βεντιλατερ και 100-103 βαθμους... :-[

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #28 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 03:05:32 πμ
Ε και επειδη το εχω και λιγο το "μικροβιο" το θελω και πιστολι το μοτορι...

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 04:06:02 πμ
Ε και επειδη το εχω και λιγο το "μικροβιο" το θελω και πιστολι το μοτορι...

Πάρε τότε ενα GP800 να γουσταρεις................. ;)

andy

• Guest
Reply #30 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 20:20:31 μμ
Πάρε τότε ενα GP800 να γουσταρεις................. ;)
Σωστά. Μ'αυτό το εργαλείο δεν χρειάζεσαι το Τ/Α. Πούλατω

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #31 on: Δευτέρα 23 Μάρτιος 2009, 00:19:35 πμ
Σωστά. Μ'αυτό το εργαλείο δεν χρειάζεσαι το Τ/Α. Πούλατω

Πλάκα-πλάκα, σημερα τό μεσημέρι που επέστρεφα απο Ρέθυμνο Ηράκλειο συνάντησα (με προσπέρασαν δηλ.) μια παρέα στριτάδες μαζί με ενα GP800. Εγώ ημουν με αυτοκίνητο πίσω τους και αυτοί σταθερά (καί χαλαρά) μέ 140-150 και το GP μαζί τους χωρίς να "κολώνει" πουθενά. Ανηφόρες-κατηφόρες και στίς στροφές νά ξίνει το σταντ  :eusa_clap: