Hellas Transalp Forum

Αγορά σκούτερ

R-HONDAS · 14299

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Κυριακή 15 Μάρτιος 2009, 20:39:14 μμ
Σκέφτομαι να αγοράσω σκούτερ για να δουλεύω τα πρωινά αλλά και για βράδυ και κανα μικρό ταξιδάκι.
Η καθημερινή χρήση που κάνω λόγω δουλείας είναι σκληροπυρηνική. Μιλάμε για 30.000 χλμ ετησίως.
Συνεπώς τα ιταλικά αποκλείονται γιατί ως γνωστόν είναι αρκετά ζημιάρικα.
Προτεραιότητα η ασφάλεια, αξιοπιστία και η μεταπώληση. Οικονομικό θέμα δεν τίθεται και ψάχνω μάλλον για 2κιλυνδρο.
Οι επιλογές είναι οι εξής:
1)Honda SH 300. Οδηγώ που και που το 150αρι της κοπέλας μου και είναι πολύ καλό εργαλείο, αν βέβαια κάνεις μια υποχώρηση σε χώρους, εμφάνιση και άνεση.
2)Τ Max. Δεν το έχω οδηγήσει. Θεωρείται κορυφαίο σκούτερ με συμπεριφορά μηχανής. Εχω μια ενσταση ομως οσο αφορα την θεση οδηγησης του και κατα ποσο αυτη βολευει στην καθημερινη χρηση που θελω να του κανω.
3)BURGMAN 650. Για το οποίο είμαι επιφυλακτικός σχετικά με το βάρος και το μεγεθος του καθως και για την αξιοπιστία του (παντα κοιταζα με μισό ματι την suzuki)
4)HONDA SILVERWING 600. Το οποίο το καβάλησα σε εκθεση και ειναι εκπληκτικα ανετο και νομιζω οτι θα μου ταιριαξει απολυτα. Φοβαμαι μονο το οτι εχει αρκετα μικρες ροδες (14' μπροστα-13' πισω). Τι γνώμη έχετε για σκουτερ τετοιου κυβισμού με τετοιες διαστασεις τροχων? Επισης εχω μια υποψια οτι προκειται να αλλαξει μοντελο πολυ συντομα.
Καθε γνώμη ευπρόσδεκτη και ειδικοτερα απο ατομα που εχουν οδηγικη εμπειρια απο τα συγκεκριμένα μοντελα
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #1 on: Κυριακή 15 Μάρτιος 2009, 23:40:07 μμ
Έχουν περάσει τρία σκούτερ από τα χέρια μου.. (Typhoon 125, Runner 180, Beverly 400)  και μια Vespa P200E, προσπάθησε να αποφύγεις τις μικρές ρόδες γιατί είναι πολύ επικίνδυνες.

Πήγαινε σε κάτι με μεγάλες όπως το Beverly.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Δευτέρα 16 Μάρτιος 2009, 03:12:51 πμ
Έχουν περάσει τρία σκούτερ από τα χέρια μου.. (Typhoon 125, Runner 180, Beverly 400)  και μια Vespa P200E, προσπάθησε να αποφύγεις τις μικρές ρόδες γιατί είναι πολύ επικίνδυνες.

Πήγαινε σε κάτι με μεγάλες όπως το Beverly.

εχω ιδία πείρα. 15 μερες αναρρωτικη στη ροδο με με ενα Kymco το '97. Αφησα για 5 δευτερολεπτα το δεξι χερι απο το τιμονι, επεσα σε σαμαρακι, το τιμονι αρχισε να χτυπα δεξια αριστερα, καταφερα να το πιασω αλλα ειχε ηδη φυγει πολυ δεξια, εξησε πεζοδρομιο και κατεληξα μεσα σε κατι γλαστρες!!!
Δεν θυμαμαι τι ροδες ειχε βεβεια το συγκεκριμενο σκουτερ. Αυτο που ρωταω ειναι το αν ο συνδυασμος 14' μπρος-13' πισω που εχει το silverwing αγγιζουν τα ορια του επικινδυνου? Ο πισω 13' τροχος ειναι σιγουρα μικρος αλλα πιθανον να σωζει την κατασταση ο μπρος 14'. Χαθηκε ο κοσμος να ηταν 15' μπρος πισω οπως στο t max??? Θα το ειχα παρει ασυζητητι...
« Last Edit: Δευτέρα 16 Μάρτιος 2009, 03:14:37 πμ by R-HONDAS »

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #3 on: Δευτέρα 16 Μάρτιος 2009, 17:49:50 μμ
Εγω η το SH θα επερνα η το Βεverly

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #4 on: Δευτέρα 16 Μάρτιος 2009, 19:34:12 μμ
Έχουμε στην οικογένεια και το Beverly, και το Χ-max και τα δύο 250cc

Αξιόπιστα μηχανάκια και τα δύο με καλύτερη και αναπαυτικότερη θέση το Χ-max, το οποίο σου προτείνω ανεπιφύλακτα....
το Τ-max ωραίο δυνατό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει........

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Δευτέρα 16 Μάρτιος 2009, 22:52:52 μμ
http://forum.scooterclubhellas.gr/index.php

Εδώ τα πάντα. Μην κολάς με τις μικρές ρόδες. Μάλλον ο συνδυασμός μικρή ρόδα-φτηνή ανάρτηση-άχρηστο λάστιχο (πρώτης τοποθέτησης) που υπάρχει στα μικρά και φτηνά σκούτερ δημιουργεί το πρόβλημα. Ότι και να πάρεις πάντως καν το πριν μία βόλτα.

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Δευτέρα 16 Μάρτιος 2009, 23:49:24 μμ

Έτσι όπως το περιγράφεις, SH 300...

Εγώ θα έλεγα παπί για τα πολλά χλμ και μηχανή για τα έξω. Αφού δεν τίθεται και θέμα χρημάτων...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #7 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 04:35:37 πμ
http://forum.scooterclubhellas.gr/index.php

Εδώ τα πάντα. Μην κολάς με τις μικρές ρόδες. Μάλλον ο συνδυασμός μικρή ρόδα-φτηνή ανάρτηση-άχρηστο λάστιχο (πρώτης τοποθέτησης) που υπάρχει στα μικρά και φτηνά σκούτερ δημιουργεί το πρόβλημα. Ότι και να πάρεις πάντως καν το πριν μία βόλτα.
thanx,
το ξερω το scooter club, το εχω ξεσκονισει το site τους, απλα ηθελα και γνωμες πιο μηχανοβιων τυπων. Οχι οτι δεν ειναι μαχιμα τα παιδια του scooter club , καθε αλλο...

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #8 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 04:38:16 πμ
Έχουμε στην οικογένεια και το Beverly, και το Χ-max και τα δύο 250cc

Αξιόπιστα μηχανάκια και τα δύο με καλύτερη και αναπαυτικότερη θέση το Χ-max, το οποίο σου προτείνω ανεπιφύλακτα....
το Τ-max ωραίο δυνατό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει........

διαβαζα στο scooter club οτι το x max βγαζει αρκετα προβληματακια αλλα οτι κατα τ'αλλα ειναι πολυ ανετο κλπ

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #9 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 04:43:32 πμ
Έτσι όπως το περιγράφεις, SH 300...

Εγώ θα έλεγα παπί για τα πολλά χλμ και μηχανή για τα έξω. Αφού δεν τίθεται και θέμα χρημάτων...

εχω το καινουργιο το transalp και εχω το εξης διλλημα:
Να κανω την largια και να χτυπησω επιπλεον και ενα SH 300 που ειναι σκυλι και θα με βολεψει σιγουρα για τη δουλεια ή να πουλησω λιγο αργοτερα το transalp και να παρω κανα megascooter απο τα προαναφερθεντα και να κανω τη δουλεια και να παραμυθιαζομαι οτι ειναι και μηχανη?
Προς την πρωτη επιλογη κλινω μαλλον αλλα ψαχνομαι και για το πιο megascooter θα με καλυψει καλυτερα....
Εχω κολλησει με σκουτερ για την δουλεια γιατι για να πω την αληθεια το transalp με κουραζει λιγο (8 ωρες καβαλα καθημερινα δεν ειναι και λιγο) και επειδη ειμαι παντως καιρου μου γινονται και κωλος τα παπουτσια απο τη βροχη (η δουλεια μου απαιτει μια σχετικη κυριλα στο ντυσιμο)...
« Last Edit: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 04:48:02 πμ by R-HONDAS »

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 04:48:54 πμ

να παραμυθιαζομαι οτι ειναι και μηχανη?

Κράτα το εργαλείο σου γιατί τα άλλα όσο και καλά να είναι….παραμένουν σκούτερ !

Και τα σκούτερ είναι για περιορισμένη  χρήση και τίποτα δεν κάνουν καλά, εκτός του να κινούνται ποιο εύκολα στην κίνηση της Αθήνας.  Για παραέξω είναι απελπισία, και σε άνεση και σε ΑΣΦΑΛΕΙΑ.   ;)

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #11 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 04:58:00 πμ
Και τα σκούτερ είναι για περιορισμένη  χρήση και τίποτα δεν κάνουν καλά, εκτός του να κινούνται ποιο εύκολα στην κίνηση της Αθήνας.  Για παραέξω είναι απελπισία, και σε άνεση και σε ΑΣΦΑΛΕΙΑ.   ;)
εδω συμφωνουμε γιαννη, γι' αυτο διυληζω τον κονοπα αλλωστε.
μην κανω καμια μαλακια και ξενερωσω μετα...

Offline tenten

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #12 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 05:23:09 πμ
καλησπέρα και από μένα (δεν έχω προλάβει να σε καλοσορίσω και στο θρεντ γνωριμίας.... καλως όρισες πάντως) Εγώ σαν σκουτερόβιος (ακόμα) θα σου έλεγα πως για την χρήση που το θες να επέλεγες ανάμεσα σε τ μαχ Abs kai SH 300 abs. Το πρώτο βέβαια είναι μια σκάλα παραπάνω σε χώρους και σε άνεση ίσως να χάνει λίγο σε ευελιξία στην πόλη (λόγω κιλων) Μιας και όπως είπες έχεις ξεσκονίσει το φορουμ του scooterclub  και δεν έχεις αναφέρει οικονομικό θεμα (το τ μαξ καινουργιο κοστίζει γυρω στα 10.000) νομίζω η απόφαση έχει να κάνει με καθάρα προσωπικά κριτήρια και στο κατά πόσο είσαι έτοιμος να αλλάξεις φιλοσοφία οδήγησης. Αν δεν πιέζεσαι χρονικά και έχεις την δυνατότητα θα σου έλεγα να κάνεις ο ίδιος ενα τεστ drive στα μηχανάκια. Αρκέτα έμπειρος είσαι θα δεις πιο σου κάνει  ;)

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #13 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 05:28:47 πμ
καλησπέρα και από μένα (δεν έχω προλάβει να σε καλοσορίσω και στο θρεντ γνωριμίας.... καλως όρισες πάντως) Εγώ σαν σκουτερόβιος (ακόμα) θα σου έλεγα πως για την χρήση που το θες να επέλεγες ανάμεσα σε τ μαχ Abs kai SH 300 abs. Το πρώτο βέβαια είναι μια σκάλα παραπάνω σε χώρους και σε άνεση ίσως να χάνει λίγο σε ευελιξία στην πόλη (λόγω κιλων) Μιας και όπως είπες έχεις ξεσκονίσει το φορουμ του scooterclub  και δεν έχεις αναφέρει οικονομικό θεμα (το τ μαξ καινουργιο κοστίζει γυρω στα 10.000) νομίζω η απόφαση έχει να κάνει με καθάρα προσωπικά κριτήρια και στο κατά πόσο είσαι έτοιμος να αλλάξεις φιλοσοφία οδήγησης. Αν δεν πιέζεσαι χρονικά και έχεις την δυνατότητα θα σου έλεγα να κάνεις ο ίδιος ενα τεστ drive στα μηχανάκια. Αρκέτα έμπειρος είσαι θα δεις πιο σου κάνει  ;)
το που τα βρισκουμε για test ride ειναι ενα θεμα βεβαια...

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #14 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 07:22:24 πμ
Όσο έχω γνωρίσει του Μπαμπά μου εδώ και 1,5 χρόνο δεν του έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα τώρα αν έτυχε σε κάποιες παρτίδες τι να πώ ….. ???

Αλλά και megascooter  να προτιμήσεις δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει στην ευκινησία μέσα στην πόλη ….. :-\

Οπότε ίσως σαν είναι μονόδρομος η επιλογή ενός μικρού scooter  όπως το SH300. ;)

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Τρίτη 17 Μάρτιος 2009, 23:24:33 μμ
Κράτα το εργαλείο σου γιατί τα άλλα όσο και καλά να είναι….παραμένουν σκούτερ !

:eusa_naughty: Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει Γιάννη merascooter. Σε πληροφορώ ότι δεν υπολείπονται σε τίποτα των "μηχανών" (εκτός ίσως του χώματος και των σουζών) άσε που η προστασία από τα στοιχεία της φύσεως είναι υπεράνω.. Μην σου πω δε ότι στα κατάλληλα χέρια θα κάνουν πολλούς "μηχανόβιους" να τρέχουν να κρυφτούν...

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Τετάρτη 18 Μάρτιος 2009, 05:06:55 πμ
:eusa_naughty: Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει Γιάννη merascooter. Σε πληροφορώ ότι δεν υπολείπονται σε τίποτα των "μηχανών" (εκτός ίσως του χώματος και των σουζών) άσε που η προστασία από τα στοιχεία της φύσεως είναι υπεράνω.. Μην σου πω δε ότι στα κατάλληλα χέρια θα κάνουν πολλούς "μηχανόβιους" να τρέχουν να κρυφτούν...

Νικήτα καλά τα λες αλλά η μεγάλη ρόδα είναι μακράν μπροστά σε ασφάλεια… ;)

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #17 on: Τετάρτη 18 Μάρτιος 2009, 05:31:27 πμ
Παντως εμενα με το transalp και παλαιοτερα με το ΧΤ με έχουν ξεφτιλισει αρκετες φορες κατι t max και κατι beverly 500 :banghead: :banghead: :banghead: και ειχα μεινει :shocked: :moped:

andy

• Guest
Reply #18 on: Τετάρτη 18 Μάρτιος 2009, 06:45:22 πμ
Φιλαράκι πουλάω το κάτωθι με πολύ προίκα.
ABS,μπαγκαζιέρα,υδραυλικό στο τιμόνι,καθρέφτες,κ.α.
Αν το αγοράσεις μέσα στο επόμενο 24ώρο δώρο έναν αράπη για να σου κάνει αέρα αντί κλιματίσμού :2hysterical:
Όλα αυτά στην καταπληκτική τιμή των 4999e
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Υ.Σ.: Είναι και off

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #19 on: Πέμπτη 19 Μάρτιος 2009, 05:55:01 πμ
Φιλαράκι πουλάω το κάτωθι με πολύ προίκα.
ABS,μπαγκαζιέρα,υδραυλικό στο τιμόνι,καθρέφτες,κ.α.
Αν το αγοράσεις μέσα στο επόμενο 24ώρο δώρο έναν αράπη για να σου κάνει αέρα αντί κλιματίσμού :2hysterical:
Όλα αυτά στην καταπληκτική τιμή των 4999e
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Υ.Σ.: Είναι και off
να υποθεσω οτι τον αραπη τον εχεις καβατζα στην μπαγκαζιερα για να τσακωνεις τον "λεβιέ" του οταν βαριεσαι το αυτοματο???  :2hysterical: :2hysterical:

Offline abatzis_pro

• Transalp 650 silver 2001 edition
  • νέος οδηγός
  • **
  • Θέμης από τα Χανιά τσι Κρήτης.
Reply #20 on: Πέμπτη 19 Μάρτιος 2009, 15:32:13 μμ
 8) Ένα από αυτά που πρέπει να τσεκάρης,
είναι επιλογή μου με την καλύτερη σχέση κόστους & αξιοπιστίας
SYM citicom 300 όμορφο - απλό - φτηνό & καλό.

Σαν είναι ο τράγος δυνατός
δεν τονέ στένει η μάντρα
ο άντρας κάνει την γενειά
και όχι η γενιά τον άντρα.

Offline kostasj

• >>>>>>
  • Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 14:51:10 μμ
8) Ένα από αυτά που πρέπει να τσεκάρης,
είναι επιλογή μου με την καλύτερη σχέση κόστους & αξιοπιστίας
SYM citicom 300 όμορφο - απλό - φτηνό & καλό.

Με πρόλαβες ρε θηρίο. Αυτό ήθελα να γράψω κι εγω.
R- HONDAS το έχεις προσέξει αυτό;

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αφού όλοι ψάχνουμε την αλήθεια..
Κι αφού σχεδόν όλοι ξέρουμε ποια είναι..
Γιατί το ψέμα είναι πιο δημοφιλές  ???

Offline argyris23

• νέος οδηγός
  • **
Reply #22 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 16:55:20 μμ
Επειδή πριν από μερικούς μήνες ήμουν κι εγώ ανάμεσα σε scooter ή on-off σκέψου το καλά τι πραγματικά θέλεις το καθένα έχει τα θετικά του. Έχω εμπειρία από mega-scooter Suzuki Burgman 650 κατά τη γνώμη μου ίσως το απόλυτο mega scooter. Το οδηγούσα πολύ συχνά (του πατέρα μου όταν εγώ είχα το V-Strom). Από άνεση δεν συγκρίνεται και από επιδόσεις φοβάμαι ότι τα Transalp μας μεριές φορές τα καταπίνει. Σε μεγάλες αποστάσεις δεν παίζεται, η ευκοία που αναπτύσει ταχύτητα είναι φοβερή και πας με 160-170 για πλάκα (πάει και παραπάνω) και πάει σαν τρένο. Τώρα βέβαια για μέσα στην πόλη δεν είναι και ότι πιο ευκίνητο αν και όλα συνήθεια είναι. Έχει και abs. Το κιβώτιο του είναι αυτόματο και σειριακό, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις παιχνίδι αλλάζοντας ταχύτητες με ένα κουμπάκι απλά πάνω κάτω και έχει και power mode, όπου γίνεται ακόμα πιο γρήγορο. ΄Να μη σε κουράζω άλλο με αυτό.

Ένα που κοίταγα εγώ καμία σχέση βέβαια με το burgman αλλά από ότι λένε αξιόπιστο είναι το xciting 300Ri της kymco (έχει και το 500i). Σχεδόν μισή τιμή από το suzuki βέβαια αλλά πολύ ωραίο κι αυτό.

Όσο για τις απόψεις ότι τα scooter είναι scooter χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν πιστεύω ότι αυτή η κατηγορία scooter είναι scooter μόνο στο όνομα. Πολλές φορές η τεχνολογία τους είναι πιο μπροστά από τις μηχανές μας. Άλλο το Typhoon και άλλο τα mega Scooters.

Σου λέω όμως και πάλι ότι πρέπι να καταλήξεις αν θέλεις σίγουρα μια τέτοια μηχανή ή όχι. Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ λιγάκι. Καλή επιλογή.

Offline R-HONDAS

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #23 on: Σάββατο 21 Μάρτιος 2009, 04:22:06 πμ
λοιπον σημερα πηρα βολτα ενα beverly 250 ενός φιλου και κατεληξα στα εξης:
Για τη χρηση που το θελω το σκουτερ πρεπει να αποφυγω αυτα που αναμεσα στα ποδια εχουν αυτο το "νευρο" ας πουμε (τα περισσοτερα δηλαδη). Και αυτο γιατι κατα καποιο τροπο ειναι σαν να καβαλας-ξεκαβαλας το σκουτερ σαν μηχανη , κατι που κουραζει στις συνεχεις στασεις. Αυτα με το ισιο πατωμα ειναι απειρως πιο βολικα με μειον βεβαια τον περιορισμενο χωρο για τα πόδια.
Επισης πρεπει να αποφυγω και αυτα που η σελα ειναι διαιρουμενη σε δυο κομματια (οδηγου και πιο υπερυψωμενη στου συνοδηγου) γιατι μπορει μεν να βολευει στο δικαβαλο αλλα κουραζει στο πολυωρο καθημερινο μονοκαβαλο γιατι δεν εχεις χωρο να αλλαζεις σταση οταν κουραζεσαι.
Με λιγα λογια το SH 300 νομιζω οτι ειναι μονοδρομος.
Και εννοειται οτι κραταω και το transalp...

ευχαριστω παντως ολους σας για την συνδρομη  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Σάββατο 21 Μάρτιος 2009, 18:20:06 μμ
Με λιγα λογια το SH 300 νομιζω οτι ειναι μονοδρομος.

ευχαριστω παντως ολους σας για την συνδρομη  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Μήν ξεχνάς όμως ότι το SH 300 λόγω μεγάλων τροχών μειονεκτεί σέ χώρους σέ σχέση με τά υπόλοιπα. Καί η διαφορά τών τροχών οσον αφορά τήν ασφάλεια είναι μικρή. Μέ ένα καλό ζευγάρι λάστιχα δέν θαχεις πρόβλήμα. Επίσεις το Honda ειναι (παν)ακριβο. Μέ τά ίδια λεφτά παίρνεις κατι άλλο μέ περισσότερους χώρους, και μεγαλύτερο κινητήρα, για ανετότερη μετακίνηση. Πίστεψε με, μόλις συνηθήσεις το σκουτερ σου, θα θέλεις αμέσως να πας σέ μεγαλύτερο κινητήρα. Μιλάω εκ πείρας. Ολοι τό ίδιο παθαίνουν. Κάντο λοιπόν από την αρχή. Καλή αγορά σέ ότι επιλέξεις.....