Hellas Transalp Forum

ITT2009 - Εξερεύνηση Τσεχίας

Παύλος · 5588

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 17:57:57 μμ
Επειδή δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να φύγω νωρίτερα από τη Δευτέρα, η δική μου πρόταση αφορά την απ' ευθείας "άνοδο" στην ΙΤΤ.

Για την επιστροφή σκέφτηκα να επισκεφθούμε πόλεις όπως η Πράγα και η Βιέννη αλλά το μετάνιωσα γιατί δε φτάνουν 2 μέρες για αυτές τις πόλεις.

Είπα λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που θα βρισκόμαστε δίπλα στην Τσεχία και να αφιερώσουμε 5 μέρες να την εξερευνήσουμε, να διανυκτερεύσουμε σε μικρότερες πόλεις και να δούμε περιοχές με φυσικές ομορφιές που δε μπορεί κάποιος να τις δει αν δεν ταξιδέψει οδικώς σε μία χώρα.

Η διαδρομή δεν είναι έτοιμη ακόμα (περιμένω από "ντόπιο" λεπτομέρειες), αλλά αφού άρχισαν να πέφτουν οι επίσημες προτάσεις είπα να την ανακοινώσω για να το ξέρει όποιος ενδιαφέρεται για εκδρομή μετά την ΙΤΤ.

Χοντρικά σας λέω ότι η αναχώρηση θα γίνει από Πάτρα τη Δευτέρα το βράδυ (για να γλυτώσουμε μια μέρα άδεια), άφιξη στη Βενετία την Τετάρτη το πρωί και διανυκτέρευση στο Salzburg το βράδυ (εκεί μάλλον θα βρούμε και τις υπόλοιπες ομάδες). Την επόμενη μέρα μένουν περίπου 200χλμ για το Bischofmais.
Στόχος είναι όλη η διαδρομή από Βενετία να γίνει από επαρχιακό δίκτυο (μέσω Δολομιτικών Άλπεων), αλλά θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες (καθυστέρηση πλοίου, καιρός κλπ).

Για την επιστροφή στόχος είναι να παρουμε το καράβι από Βενετία το Σάββατο το μεσημέρι στις 12 και άφιξη στην Πάτρα την Κυριακη στις 21:00. Η ακριβής διαδρομή θα ανακοινωθεί αργότερα και παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποια μέρη που αξίζει να δούμε στην Τσεχία, ας μου στείλει ένα ΠΜ.

Μέχρι στιγμή έχουν μου εκδηλώσει προσωπικά ενδιαφέρον 12 άτομα (5 μηχανές), ας το γράψουν κι εδώ για να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Να γνωρίζετε ότι χρειαζόμαστε 9 μέρες άδεια.

Παύλος Καρούμπης

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 17:59:49 μμ
Συμμετοχές

Παύλος 4 άτομα 2 μηχανές

Παύλος Καρούμπης

Offline AGELOSB

• Απλός οδηγός
Reply #2 on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 18:30:14 μμ
Στο ανεβασμα ειμαστε σιγουρα μεσα (δεν ξερω αν μας περιελαβες στα 12 ατομα )μας ενδιαφερει βεβαια και το υπολοιπο ,αλλα ας μαζευομαστε οπως λες και  βλεπουμε.Εμεις σας συναντουμε Τριτη πρωι απο Ηγουμενιτσα

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #3 on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 22:46:49 μμ
Για την επιστροφή σκέφτηκα να επισκεφθούμε πόλεις όπως η Πράγα και η Βιέννη αλλά το μετάνιωσα γιατί δε φτάνουν 2 μέρες για αυτές τις πόλεις.

Αυτές τις πόλεις αξίζει να πάρεις το αεροπλάνο ένα 3ήμερο την κάθε μια και να τις λιώσεις. Με τη μηχανή σε μεγάλες πόλεις δεν είναι πολύ απολαυστικά, ορθώς εμίλησες..

Για την Τσεχία, την  έχω γυρίσει (με αμάξι δυστυχώς) και έχει υπέροχη επαρχία, καθαρά, γραφικά χωριουδάκια, επιβλητικά κάστρα, ήρεμες λίμνες, φιλικός κόσμος. Αν θέλεις έχω μερικά tips (και εγώ από ντόπιους έβγαλα διαδρομή)...

Ξέρουμε που έχουν προγραμματίσει εκδρομές οι Γερμανοί; Μπορεί να βάλουν Τσεχία, είναι μεσοτοιχία από Βαυαρία..

Προβλέπω να γεμίζει η νότια Ευρώπη με κάγκουρες Ελληνάρες σε τρελά κέφια το Μάη!!  :eusa_clap: :eusa_clap:

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #4 on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 22:55:42 μμ
Η ακριβής διαδρομή θα ανακοινωθεί αργότερα και παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποια μέρη που αξίζει να δούμε στην Τσεχία, ας μου στείλει ένα ΠΜ.

Και εγώ μέσα (για την επιστροφή μόνο).

Εκτός από Π.Μ. δεν είναι καλύτερα να βρεθούμε από κοντά;
Θα συζητήσουμε πιο περιεκτικά, από το να καθόμαστε μπροστά στο Η/Υ...

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 23:02:54 μμ
Φυσικά και θα τα πούμε από κοντά...φαντάζομαι ότι έχεις πάρει ήδη τον αναλυτικό χάρτη της Τσεχίας  ;D

Γιάννη αν μπορείς στείλε μου μειλ η ΠΜ με ότι ξέρεις από Τσεχία

Παύλος Καρούμπης

andy

• Guest
Reply #6 on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 23:06:23 μμ
για την επιστροφή μέσο Τσεχίας ψήνομαι και εγώ. Το συζητάμε...και βλέπουμε.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 23:10:09 μμ
Φυσικά και θα τα πούμε από κοντά...φαντάζομαι ότι έχεις πάρει ήδη τον αναλυτικό χάρτη της Τσεχίας  ;D

Δεν απαντάω σε ερωτήσεις που με προσβάλουν  :( :( :(

Να τα φέρω ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.; (χάρτη κ βιβλίο)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #8 on: Τρίτη 03 Φεβρουάριος 2009, 23:12:53 μμ
Εγώ αν δεν παίζουν Αγγλο-Ρωσικοί χάρτες με χαρτογραφημένα τα στρατόπεδα και τα σιλό εκτόξευσης πυραύλων από Διονύση δεν συμμετέχω!  :2hysterical:

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #9 on: Τετάρτη 04 Φεβρουάριος 2009, 04:11:18 πμ
  Η Τσεχία είναι όμορφη χώρα απ' ό,τι πρόλαβα να δω από το σύντομο πέρασμά μου (την πέρασα με τη μία χωρίς στάση). Να πάτε και στην πίστα του Brno.

Και με μηχανή είναι καλά Τσερτς υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Αφήνεις τη μηχανή στο ξενοδοχείο πχ και λιώνεις στην περιήγηση με κάθε μέσο, λεωφορείο, τραμ, πόδια.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline DOROS

• Μέλος HTC
  • οδηγός τρίκυκλου
Reply #10 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 21:58:38 μμ
Συμμετοχές

Παύλος 4 άτομα 2 μηχανές
Σύρος   7 άτομα 4 μηχανές

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 22:03:05 μμ
Συμμετοχές

Παύλος  4 άτομα 2 μηχανές
Σύρος    7 άτομα 4 μηχανές
Μέμος    2 άτομα 1 μηχανάρα

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #12 on: Πέμπτη 05 Φεβρουάριος 2009, 23:16:27 μμ
Μέμος    2 άτομα 1 μηχανάρα

Ευτυχώς που είσαι και μετριόφρων...

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Παρασκευή 06 Φεβρουάριος 2009, 17:26:56 μμ
Ευτυχώς που είσαι και μετριόφρων...

Και λίγα λέει, του Μέμου κάνει για 2 μηχανές...έτσι που τη φορτώνει :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μπράβο στη Σύρο, "μας έφαγε"

Παύλος Καρούμπης

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Σάββατο 07 Φεβρουάριος 2009, 06:51:20 πμ

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline dionysus

• Απλός οδηγός
  • SAHARA DESERT ADVENTURER
Reply #15 on: Σάββατο 07 Φεβρουάριος 2009, 15:27:17 μμ
Εγώ αν δεν παίζουν Αγγλο-Ρωσικοί χάρτες με χαρτογραφημένα τα στρατόπεδα και τα σιλό εκτόξευσης πυραύλων από Διονύση δεν συμμετέχω!  :2hysterical:

Λοιπον... για την επιστροφη μεσω Τσεχιας  μεσα και εγω. Το πηγεναι ειναι απο βαλκανια με τον Ευτηχη. Οσο για τους χαρτες   mr. tserts θα σου δωσω απο μια εγχρωμη φωτοτυπια να τους εχεις στο αρχειο σου.

Member of  www.transalp.de
Transalp-Freunde Deutschland  E.V

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Σάββατο 07 Φεβρουάριος 2009, 21:45:54 μμ

Χοντρικά σας λέω ότι η αναχώρηση θα γίνει από Πάτρα τη Δευτέρα το βράδυ (για να γλυτώσουμε μια μέρα άδεια), άφιξη στη Βενετία την Τετάρτη το πρωί και διανυκτέρευση στο Salzburg το βράδυ (εκεί μάλλον θα βρούμε και τις υπόλοιπες ομάδες). Την επόμενη μέρα μένουν περίπου 200χλμ για το Bischofmais.
Στόχος είναι όλη η διαδρομή από Βενετία να γίνει από επαρχιακό δίκτυο (μέσω Δολομιτικών Άλπεων), αλλά θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες (καθυστέρηση πλοίου, καιρός κλπ).

Για την επιστροφή στόχος είναι να παρουμε το καράβι από Βενετία το Σάββατο το μεσημέρι στις 12 και άφιξη στην Πάτρα την Κυριακη στις 21:00. Η ακριβής διαδρομή θα ανακοινωθεί αργότερα και παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποια μέρη που αξίζει να δούμε στην Τσεχία, ας μου στείλει ένα ΠΜ.

Δευτερα και Σαββατο που αναφερεις, για τι ημερομηνιες μιλαμε;;

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
  • οι 4 ροδες ταξιδευουν το κορμι, οι 2 την ψυχη!!!
Reply #17 on: Δευτέρα 09 Φεβρουάριος 2009, 01:28:46 πμ
εδω θα βρειτε μερικα απο τα πιο ενδιαφεροντα Καστρα τις Τσεχιας. μερικα απο αυτα κιολας ειναι πολυ κοντα στο bichofsmaise και μπορει καποιος να κανει και ημερησια εκδρομουλα σε αυτα καποια απο τις 3 ημερες που θα μεινουμε Γερμανια. (εγω σιγουρα παντως)

http://www.czechcastles.com/

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Δευτέρα 09 Φεβρουάριος 2009, 03:51:24 πμ
Παύλε και λοιποί συνοδοιπόροι, αυτό που μας συμφέρει είναι να κοιμηθούμε σε τύπου "bed & brekfast" γιατί:
1. Είναι πολύ φτηνότερα από τα ξενοδοχεία (περίπου μισή τιμή).
2. Βρίσκεις και εκτός μεγάλων πόλεων.
3. Ζεις κάπως παραπάνω την χώρα που επισκέπτεσαι.

Το μόνο κακό (και μόνο για τις γυναίκες) είναι ότι μοιράζεσαι την τουαλέτα (αν και όχι σε όλα) με τους υπόλοιπους ένοικους του σπιτιού.

Φυσικά ανάλογα με το πόσα άτομα θα μαζευτούμε θα έχουμε (ή όχι) την δυνατότητα αυτή.

Το έχω γράψει και στην ομάδα "κεντρικής Ευρώπης"...

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Δευτέρα 09 Φεβρουάριος 2009, 06:13:46 πμ
Παύλε μου.... μήπως μπορείς να δεις-μάθεις τις διαδρομές που θα κάνουμε τις ημέρες της ΙΤΤ;

Μπορείς ε;

Μπράβο αγορίνα μου...  :-* :-* :-*

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Δευτέρα 09 Φεβρουάριος 2009, 19:14:22 μμ
Δευτερα και Σαββατο που αναφερεις, για τι ημερομηνιες μιλαμε;;

Α εσύ τα θες νια νια  ;D

Αναχώρηση από Πάτρα για Βενετία τη Δευτέρα 18/5
Αναχώρηση από Βενετία για Πάτρα Σάββατο 30/5

Παύλος Καρούμπης

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Δευτέρα 09 Φεβρουάριος 2009, 19:35:19 μμ
Παύλε μου.... μήπως μπορείς να δεις-μάθεις τις διαδρομές που θα κάνουμε τις ημέρες της ΙΤΤ;

Μπορείς ε;

Μπράβο αγορίνα μου...  :-* :-* :-*

Μη βιάζεσαι λέμεεεεεεεε, δεν είδες τι γίνεται με τους άλλους; Τα αλλάζουν συνεχώς ;D
Εδώ θα γίνει καλή δουλειά από την αρχή  :2hysterical:  :P

το σίγουρο είναι ότι σου ετοιμάζω όμορφα πράγματα...άντε να σου δώσω μια πληροφορία http://www.radio.cz/en/issue/58873

Παύλος Καρούμπης

Offline DOROS

• Μέλος HTC
  • οδηγός τρίκυκλου
Reply #22 on: Τετάρτη 11 Φεβρουάριος 2009, 04:39:19 πμ
ολλο καστρα και φυση θελετε κοιταξτε και λιγο εδω:http://www.kabaret.cz η εδω http://www.prague.dj/nightlife/erotic-clubs/darling-cabaret.html

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Τετάρτη 11 Φεβρουάριος 2009, 16:54:26 μμ
Να τα μας...εμείς μιλάμε για μουσεία μοτοσυκλέτας κι αυτός για μουσεία...ηδονής. Φτου σου ρε πορνόγερε
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Παύλος Καρούμπης

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Παρασκευή 20 Φεβρουάριος 2009, 17:18:44 μμ
Προς Azwro:

Αν τελικά έρθεις κάπου εκεί θα σε παρατήσω, για να μη βρεις ποτέ τη μοτοσπηλιά ;D

Δε ξέρω αν πρόσεξες το σχήμα των βράχων :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Περισσότερες εδώ
« Last Edit: Παρασκευή 20 Φεβρουάριος 2009, 17:20:46 μμ by Παύλος »

Παύλος Καρούμπης