Nickogreek · 11968
Ευχαριστώ την έως τώρα παρέα και είμαι έτοιμον να ανακοινώσω το όνομα....Λοιπόν είναι κοριτσάκι και το όνομά της Dolly...Άλλωστε ένας μοναχικός καβαλάρης πρέπει να έχει τη Dolly του και τελικά έχει και τραγούδι να της αφιερώνω και ελπίδα για αξιοπιστία (με ένα σφύριγμα σε περιμένει κάτω από το παράθυρο (lucky look για τους παλιούς)) και δεν ενοχλεί και το έτερο ήμισυ!!! με σκέψεις...Θα γίνουν βαφτίσια επίσημα και θα στείλουμε φωτο...Νονοί υπάρχουν αλλά δεκτοί και άλλοι με τσιπουράκι στο στέκι...θα έρθω την παραπάνω τρίτη για πρώτη φορά...
Να σου ζήσει...για την κουλτούρα της υπόθεσης, η γνωστή Dolly του Lucky Luke είναι... αγοράκι και λέγεται Jolly Jumper. Γιατί του "τα κόψαμε" στην ελληνική έκδοση και τον κάναμε Ντόλλυ... μάλλον μας έλειπε το ειδύλλιο
Σοκαρισμένος και απογόητευμένος από το Δραγούμη (νομίζω ο Ελληνας εκδότης του περιοδικού) και σίγουρος ότι το ΤΑ μου έχει όπου πρέπει τα "όργανα" του και τα χρησιμοποιεί με το αντίθετο φύλο κρατάω το δικαίωμα ανάκλησης του ονόματος...πάντως κάτι σε συνοδευτικό ήρωα κομικ γουσταρα...είναι και ο ιντεφιξ αλλά τι θα λένε μετά για εμένα που έχω και λίγα (γκουλπ) κιλάκια παραπάνω....