Γεια σας, λοιπόν.
Ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ λίγα πράγματα για τον ευατό μου, όπως έχετε κάνει όλοι στο παρελθόν. Είμαι ο Φώτης, καταγωγή και τόπος διαμονής Βέροια (αφού γύρισα κάποιες πόλεις για σπουδές και δουλειές). Είμαι 28 χρονών.
Οδηγώ τα τελευταία 10 σχεδόν χρόνια ένα honda supra (μπλε). Φανταστικό μηχανάκι, απροβλημάτιστο, αξιόπιστο. Έχουμε περάσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Ποιο πριν είχα για 3 χρόνια ένα yamaha townmate 50 κύβικα (το είχα πειράξει στα 80, Σωστόςςς;;

, μέχρι που μου το έκλεψαν.
Τώρα κάπως μου μπήκε στο μυαλό (και καλά έκανε) και είπα επιτέλους ότι σαν άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά τη μοτοσυκλέτα και όλα όσα αυτή προσφέρει ήρθε η ώρα να αγοράσω μία.
Έτσι σας ανακάλυψα και εδώ και μερικές μέρες διαβάζω όλα όσα γράφονται. Αυτό είναι το πρώτο post που γράφω. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς και σε όλους τους φίλους που έχουν μεράκι και ασχολούνται και γράφουν. Έτσι μαθαίνουμε οι νεότεροι και γενικότερα η ανταλλαγή απόψεων τους πάντες βοηθάει.
Αποφάσισα λοιπόν, για να τελειώνω, να αγοράσω μια transalp 650 του 2007. Είδη την έχω βρει, μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες θα την αγοράσω. Διάβασα πολλά από όσα γράφονται εδω μέσα για τη συγκεκριμένη μηχανή. Πιστεύω δεν θα το μετανιώσω. Ουσιαστικά θα είναι και η πρώτη μου μηχανή. Όταν την αγοράσω, θα ανεβάσω και φωτογραφία.
Προσεχώς θα ανεβάσω αγγελία για το παπί μου.
Θα τα πούμε παίδες. Θα χαρώ πολύ, αν βολέψει, να συμμετάσχω και σε εκδρομές που οργανώνετε