Boss7 · 31781
Ρε θηρίο πως τα έκαψες τόσα λίτρα??? Και εγώ το έχω κυνηγήσει….αλλά ποτέ τέτοια νούμερα.
ασχετο...αλλα το ρεκορ αρνητικης καταναλωσης ειναι δικο μου. Θεσσαλονικη-Φλωρινα (απο τα τουνελ) 200κμ δρομος εκαψα 18.5 λιτρα
Δεν είναι δύσκολο θέλει τρόπο όχι κόπο.. (Πλάκα κάνω)μερικά πήγαινε-έλα περιφερειακό με 150-170χλμ. (κοντερίσια)και μία εβδομάδα να κυνηγάω σαν τρελλός τα φανάρια γιατί άργησα να σηκωθώ το πρωί δεν θέλει και πολλά βασικά νομίζω ότι αν μπαίνεις κάθε μέρα στην κίνηση και κάνεις ταρζανιλίκια το ξεπερνάς το 7άρι χαλαρά ΥΓ. ρε τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως να αλλάξω βενζινάδικο??!!
hellooo...παιδιά μη με ...ξεχνάτε τώρα είμαστε νομίζω off topic...plzzz helpWinkΗ απόφαση βγήκε με την βοηθειά σας και ευχαριστώ πολύ...... ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 ABS ΚΑΙ ας είναι και ακριβότερο αλλά καλύτερα για την τιμή να περιμένω την νέα χρονιά μέσα στον Ιανουάριο Huh?Εχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί που να δέχεται ανταλλαγή με το ΧΤ 500??ΤΟ ΧΤ ΄πόσο θα πιάσει λέτε είναι 7 ετών ατρακάριστο(ούτε κάτω δεν έχω πέσει ποτέ Grin) με δερμάτινο όλο το ρεζερβουάρ και μπακαζιέρα μεγάλη για 2 κράνηhellooo...παιδιά μη με ...ξεχνάτε τώρα είμαστε νομίζω off topic...plzzz help
ε τώρα και συ λύσσα το'κανες...μόνο για ξύδι ή λεμόνι στο στιφάδο δε ρώτησες
Kόκκινοοοοοοοοοο Ολοι κρύβεται έναν γαυρο μεσα σας
ααααααααα να περιμένω τοοοοσο πολύ αααααααααα