Hellas Transalp Forum

εχω μπερδευτεί...HONDA 700 ABS ή SUZUKI V-STROM ????????????

Boss7 · 31781

Offline ΕΛΛΗ- ΛΕΥΤΕΡΗΣ (flwrina)

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #25 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 01:15:14 πμ
Ρε θηρίο πως τα έκαψες τόσα λίτρα??? Και εγώ το έχω κυνηγήσει….αλλά ποτέ τέτοια νούμερα.
ασχετο...αλλα το ρεκορ αρνητικης καταναλωσης ειναι δικο μου.  Θεσσαλονικη-Φλωρινα (απο τα τουνελ) 200κμ δρομος εκαψα 18.5 λιτρα  :-* :-* :-*

Ζήσε το σήμερα χωρίς αναστολές

NRG...

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #26 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 01:42:38 πμ
ασχετο...αλλα το ρεκορ αρνητικης καταναλωσης ειναι δικο μου.  Θεσσαλονικη-Φλωρινα (απο τα τουνελ) 200κμ δρομος εκαψα 18.5 λιτρα  :-* :-* :-*

Εισαι ο βρυκόλακας των Τρανσαλπίων !!!!!!! :2hysterical: :2hysterical:

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #27 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 01:46:57 πμ
Δεν είναι δύσκολο θέλει τρόπο όχι κόπο.. ;D ;D (Πλάκα κάνω)
μερικά πήγαινε-έλα περιφερειακό με 150-170χλμ. (κοντερίσια)
και μία εβδομάδα να κυνηγάω σαν τρελλός τα φανάρια γιατί άργησα να σηκωθώ το πρωί δεν θέλει και πολλά βασικά νομίζω ότι αν μπαίνεις κάθε μέρα στην κίνηση και κάνεις ταρζανιλίκια το ξεπερνάς το 7άρι χαλαρά ;D

ΥΓ. ρε τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως να αλλάξω βενζινάδικο??!! ;D  ;D
Εγω με ταχύτητα 150 – 160 χιλ.  μονός και βαλίτσα πίσω + βαλιτσάκι στο bagster  μου έκαψε 6.3 lit …maximum!!!
Εσένα κάτι δεν μου πάει καλά…???????

??? ???

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Boss7

• ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #28 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 01:53:48 πμ
hellooo...παιδιά μη με ...ξεχνάτε τώρα είμαστε νομίζω off topic...plzzz help

WinkΗ απόφαση βγήκε με την βοηθειά σας και ευχαριστώ πολύ......  ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 ABS    ΚΑΙ ας είναι και ακριβότερο αλλά καλύτερα για την τιμή να περιμένω την νέα χρονιά μέσα στον Ιανουάριο Huh?Εχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί που να δέχεται ανταλλαγή με το ΧΤ 500??ΤΟ ΧΤ ΄πόσο θα πιάσει λέτε είναι 7 ετών ατρακάριστο(ούτε κάτω δεν έχω πέσει ποτέ Grin) με δερμάτινο όλο το ρεζερβουάρ και μπακαζιέρα μεγάλη για 2 κράνη

ΜΟΝΑΞΙΑ...
            ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ...
                                      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #29 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 02:09:35 πμ

WinkΗ απόφαση βγήκε με την βοηθειά σας και ευχαριστώ πολύ......  ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 ABS    ΚΑΙ ας είναι και ακριβότερο αλλά καλύτερα για την τιμή να περιμένω την νέα χρονιά μέσα στον Ιανουάριο Huh?Εχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί που να δέχεται ανταλλαγή με το ΧΤ 500??ΤΟ ΧΤ ΄πόσο θα πιάσει λέτε είναι 7 ετών ατρακάριστο(ούτε κάτω δεν έχω πέσει ποτέ Grin) με δερμάτινο όλο το ρεζερβουάρ και μπακαζιέρα μεγάλη για 2 κράνη

ε τώρα και συ λύσσα το'κανες...μόνο για ξύδι ή λεμόνι στο στιφάδο δε ρώτησες  ::)

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 02:16:51 πμ

ε τώρα και συ λύσσα το'κανες...μόνο για ξύδι ή λεμόνι στο στιφάδο δε ρώτησες  ::)

χαχα !!! έχεις μεγάλη ρέντα σήμερα !!! :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Συγνώμη για το  :offtopic: σύντεκνε !!

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #31 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 02:20:06 πμ
Βάλτο αγγελία το μηχανάκι σου γιατί στην ανταλλαγή θα σου πιουν το αίμα..
Ρώτα όμως αυτές τις μέρες σε κάποιον πόσο θα στο πάρει, συνήθως αν πάρεις καινούργιο σου κάνουνε καλύτερη τιμή..ένας αρκεί για δείγμα , ταρίφα το έχουνε το κάθε μοντέλο

Offline Boss7

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #32 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 02:23:56 πμ
Εγω sorry ρε παιδιά αλλά με αγορές :'( :'( :'( :'( και τα λοιπά δεν τα πάω καλά και ούτε με τις μηχανές για να είμια ειλικρινής...μόνο να τις οδηγώ θέλω αλλά πραγματικα τα...μέσα τους δεν τα γνωρίζω...ούτε μαγαζιά ούτε τίποτα και γι αυτό θέλω να αγοράσω μια TRANSALP700 ABS για να μπω καλλύτερα στο νόημα γιατί με το ΧΤ500 δεν ασχολήθηκα και πολύ...και επειδή είναι και 8.000€ φοβάμαι μηπως κάνω την αγορά της από το λάθος μέρος ή και για να εξοικονομήσω χρήματα να πουλήσω το ΧΤ  καλά....γενικότερα με εχει πιάσει μεγάλο αγχος sorr και πάλι ??? ??? ??? ??? :-\ :-\ :-\ :-\

ΜΟΝΑΞΙΑ...
            ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ...
                                      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 02:36:01 πμ
Φίλε μου θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε , μην ζητάς συγνώμη απλά μας έχει πιάσει σήμερα..

Καλά κάνεις και θα κοιτάξεις για Γενάρη, θα έχουμε όλο τον χρόνο και εσύ και εμείς για να κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε..

Offline Boss7

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #34 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 02:49:05 πμ
ααααααααα να περιμένω τοοοοσο πολύ αααααααααα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:

ΜΟΝΑΞΙΑ...
            ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ...
                                      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Offline Bluepetros

• Θα ήθελα να ήμουν
  • Rossi και πάνω !
  • Free your mind and Dive
Reply #35 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 21:51:55 μμ
Kόκκινοοοοοοοοοο :o :o
Ολοι κρύβεται έναν γαυρο μεσα σας :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
off topic .Αν θες παμε ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. Δηλαδη Εσυ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ;

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός.
Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία, το μονοπάτι είναι η ευτυχία.

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 21:56:31 μμ
ααααααααα να περιμένω τοοοοσο πολύ αααααααααα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:

Τι να περιμένεις τόσο πολύ ρε Boss7 ? αφου εσύ ο ίδιος πιο πάνω γράφεις "Η απόφαση βγήκε με την βοηθειά σας και ευχαριστώ πολύ......  ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 ABS    ΚΑΙ ας είναι και ακριβότερο αλλά καλύτερα για την τιμή να περιμένω την νέα χρονιά μέσα στον Ιανουάριο"

έχεις βάλει μεν ενα ερωτηματικό αλλά έτσι όπως το θέτεις εγω καταλαβαίνω οτι είναι σαν να το έχεις πάρει απόφαση για Γενάρη!!

Μην πληρώνεις και τσάμπα σήμα !

andy

• Guest
Reply #37 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 22:55:16 μμ
Ξεχάσαμε να πούμε στον ανθρωπο ότι το Τ/Α 700 είναι Ισπανιολικο ενώ το v-strom είναι τζαπανέζικο ;)