Hellas Transalp Forum

εχω μπερδευτεί...HONDA 700 ABS ή SUZUKI V-STROM ????????????

Boss7 · 31785

Offline Boss7

• ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 03:44:22 πμ
παιδιά βοήθεια...καθε μέρα πάω κέντρο Αθήνα και γενικά κοινούμε μόνο με μχανη μεσα στην αθήνα και αντε και κανενα Σούνιο....έχουν 1000 € διαφορά αλλά Τι να κανω heeeeelp    8200€ TA   7150€ V-STROM

ΜΟΝΑΞΙΑ...
            ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ...
                                      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Offline Diamantis

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Diamonds are forever
Reply #1 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 03:57:49 πμ
φιλε μου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ενα τεστ ντραιβ και στις δυο μηχανες,να δεις πια σου κανει κλικ περισσοτερο και μετα αποφασιζεις.
Πηγαινε δες και τις δυο καβαλα τες,δες τι σου αρεσει πιο καλα και στην εμφανιση και στο σωματοτυπο σου και προχωρα στην αγορα της καταλληλης για σενα.
Παντως και οι δυο δεν θα σε προδωσουν ποτε.

Diamonds are forever

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #2 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 03:58:58 πμ
Φίλε μου καλησπέρα και καλώς ήρθες στο Forum.
Εγώ πριν πάρω το 700αρι για 1 χρόνο δανειζόμουν από τον κολλητό μου ένα strom, για καμία βόλτα ποιο μακρινή μιας και είχα ένα 400αρι σκούτερ. Η γνώμη μου είναι ότι είναι καλό μόνο για ευθεία και ταξίδια. Είναι ποιο δυσκίνητη μηχανή, λίγο ποιο γρήγορη από το 700αρι αλλά μόνο στις πολύ ψηλές στροφές (δουλεύει πολύ ποιο πάνω από  8000) σε κίνηση και ελιγμούς είναι απαράδεχτο, και τα φρένα του δεν είναι σαν της transalp 700 με ABS.
Τώρα αν θέλεις όγκο και πολύ πλαστικούρα είναι θέμα γούστου, και μην ξεχνάς ότι τα έχει τα χρονάκια του σαν μοντέλο…

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline ACCOUNTANT

• Οδηγάρα
  • Ο Χιλιομετροφάγος.
Reply #3 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 05:14:14 πμ
Καλώς όρισες στο πιο έγκυρο και αξιόπιστο forum της Ελληνικής Επικράτειας.
Την προηγούμενη εβδομάδα προ κακοκαιρίας έκανα ένα καλό test ride και τις δυο μηχανές. Βέβαια το σοματότυπό μου μπορεί να διαφέρει απ'το δικό σου. Είμαι 1,86 και 90 κιλά ετών 38. Βρήκα το v-strom δυνατό στις ψηλές, με ταχύτητα ταξιδιού τα 160 χιλ.απροβλημάτιστα. Το transalp-700 πολύ ομαλό και γραμμικό με ταχύτητα ταξιδιού τα 150 χιλ.απροβλημάτιστα. Το πρώτο βέβαια μέσα στην πόλη είναι πιο κουρσούμι και κάπως πεδεύτηκα με το κιβώτιο ταχυτήτων, πολύ σκληρό. Το δεύτερο τέλειο στην κίνηση της πόλης με πιο βελούδινο σασμάν και σαφώς τεχνολογικά ανώτερο. Επειδή έχω και εγώ το ίδιο δίλημα με εσένα ψηφίζω το transalp για να αλλάξω μοτό. Μετά από έρευνες στις αντιπροσωπείες έλαβα και μια καλή τιμή για το καινούργιο ta με abs οποσδήποτε, στα 7.700. Ψάκτο λίγο και εσύ. Έτσι και αλλιώς η αγορά συμφέρει να γίνει με το νέο έτος  οπότε έχεις χρόνο να τα δεις και τα δύο. Φιλικά Γιάννης από Θεσσαλονίκη.

Ευτυχώς η φύση, μας έδωσε κάποια πράγματα, για να γράφουμε τους άλλους, όταν μας τρελένουν.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #4 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 05:52:49 πμ
ΤΑ 700 για την χρήση που θέλεις.Δηλαδή κέντρο και κανα Σούνιο.

Για ταξίδι δικάβαλο και φορτωμένο Στρομ.

Ζυγίζεις χρήση και παίρνεις.Όπως τα είπε ο Γιάννης παραπάνω είναι.

Υ.Γ Γιάννη πας για το 700άρι τελικά;

Offline thanos_trikala

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 09:57:08 πμ

Υ.Γ Γιάννη πας για το 700άρι τελικά;

ε ναι λογικα εχει και τι συγκαταθεση της γυναικας του!   ;)

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 16:43:26 μμ
Καλώς όρισες στο πιο έγκυρο και αξιόπιστο forum της Ελληνικής Επικράτειας.
Την προηγούμενη εβδομάδα προ κακοκαιρίας έκανα ένα καλό test ride και τις δυο μηχανές. Βέβαια το σοματότυπό μου μπορεί να διαφέρει απ'το δικό σου. Είμαι 1,86 και 90 κιλά ετών 38. Βρήκα το v-strom δυνατό στις ψηλές, με ταχύτητα ταξιδιού τα 160 χιλ.απροβλημάτιστα. Το transalp-700 πολύ ομαλό και γραμμικό με ταχύτητα ταξιδιού τα 150 χιλ.απροβλημάτιστα. Το πρώτο βέβαια μέσα στην πόλη είναι πιο κουρσούμι και κάπως πεδεύτηκα με το κιβώτιο ταχυτήτων, πολύ σκληρό. Το δεύτερο τέλειο στην κίνηση της πόλης με πιο βελούδινο σασμάν και σαφώς τεχνολογικά ανώτερο. Επειδή έχω και εγώ το ίδιο δίλημα με εσένα ψηφίζω το transalp για να αλλάξω μοτό. Μετά από έρευνες στις αντιπροσωπείες έλαβα και μια καλή τιμή για το καινούργιο ta με abs οποσδήποτε, στα 7.700. Ψάκτο λίγο και εσύ. Έτσι και αλλιώς η αγορά συμφέρει να γίνει με το νέο έτος  οπότε έχεις χρόνο να τα δεις και τα δύο. Φιλικά Γιάννης από Θεσσαλονίκη.

Φιλαράκι τι ευχάριστα νέα είναι αυτά έτσι να έχουν να δουλεύουν και κανέναν ακόμα όχι μόνο εμένα ;D ;D
Αντε με το καλό η αγορά το XT τι θα το κάνεις, στα χώματα θα σου λείψει πολύ   ;)

Και εγώ είμαι υπερ 700 στο Strom ανέβηκα και δεν με βόλεψε καθόλου από οδηγική συμπεριφορά δεν μπορώ να πω πολλά αλλά το 700άρι μέσα στην πόλη είναι σαν "παπάκι" τόσο εύκολο με απίστευτα φρένα τώρα βέβαια αν είσαι μεγαλύτερη κατηγορία σε κιλά (εγώ 1.76 74κιλά) ίσως να σου πέσει μικρό.

ΥΓ. Αυτές τις μέρες έκανα και ρεκόρ κατανάλωσης 7/100 αν το ανοίγεις πίνει τον άμπακο....

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

andy

• Guest
Reply #7 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 18:41:30 μμ
Δοκίμασαι να κάνεις τεστ-ντράιβ ακι στο VERSYS. Για την χρήση που το θέλεις είναι το καλύτερο και ξέχνα τελείως το v-strom γιατί είναι μετριο στην πόλη αλλά αριστο στα ταξίδια.
Το Τ/Α είναι κάλό σε όλα (πόλη, χώμα, ταξίδι).
Το VESRYS είναι πάρα πολύ καλό μέσα στην πόλη(παπί με τρελό γκάζι),μέτριο στο ταξίδι (λογο αέρα) και καθόλου χώμα(αντε λίγο χαλικάκι)
Δόκίμασε τα και τα τρία και μετά δικα σου τα γένια δικα σου και τα χτένια  ;)

Offline Bluepetros

• Θα ήθελα να ήμουν
  • Rossi και πάνω !
  • Free your mind and Dive
Reply #8 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 19:42:22 μμ
Λοιπον το δίλλημα που εχεις το ειχα και εγω πριν παρω το 700 ABS (αγορα 03/2008, κόκκινο).
Το V strom πολυ καλο σε ταξιδια σε ανοιχτο δρομο (εθνική) ταξιδευει ανετα 150-160 όχι τοσο καλο σε επαρχιακους δρόμους (λογω ογκου) όχι τοσο καλο σε off διαδρομες (δεν θα πει οχι σε βατες χωματινες), πολυ καλη προστασια απο τον αερα παντα με τα κυβικα σου (εγω ειμαι 1,78  79 κιλα 35 ετών) φοβερο πλαισιο αλουμινιου με οτι συνεπαγεται σε ασφαλτο και χωμα (στο πρωτο υπερ , στο δευτερο μειον).Τρομερη αυτονομια γυρω στα 470 χλμ.
Τωρα για το Transalp 700 τα κανει ολα χωρις να ειναι πρωτο πουθενα.
Οπωσδηποτε ψηλοτερη ζελατινα για καλυψη απο τον αερα, αλλα και παλι δεν φτανει τα επιπεδα του  V strom.
Στην πολη απαιχτο , ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Στην εθνικη ταξιδια  γυρω στα 110-130 δεν θα πει οχι και σε παραπανω μουαγιε απλα ο αερας γινεται ενοχλητικος σε υψηλες ταχυτητες και κουραζει σε μεγαλες αποστασεις, εξαιρετικο σε κλειστους επαρχιακους δρομους, καλο off χαρακτηρα βλεπε ακτινωντες ζαντες , πλαισιο ατσαλινο, πολυ καλα φρενα σχεδον αριστα με το ABS και τη συνδυασμενη πεδηση , αυτονομια μετρια γυρω στα 300 χλμ max.
Επισης να σου πω οτι ο κολλητος εχει V strom και ολα τα ταξιδια τα εχουμε κανει μαζι δικαβαλο (με τις γυναικες) , οι διαπιστωσεις και των δυο μας ειναι αυτες (φυσικα τις εχουμε οδηγησει και τις 2 μηχανες).
Ακομα να σου πω οτι το  V strom εχει μεγαλυτερη σχαρα για φορτωμα.
Απλα σκεψου για την χρηση που το θες πιο πολυ και  αναλογα το βαλαντιο σου κρινεις η διαφορα των 700 ευρω δεν ειναι αμελητεα.
Συμπερασμα :
για ταξιδια στην εθνικη,και γρηγορες βολτες STROM, οχι στην πολη κουραζει.
Transalp 700 στην πολη ποδηλατο, συμβιβασμος στα ταξιδια στις υψηλες ταχυτητες λογω αερα,απολαυστικο σε κλειστα επαρχιακα κομματια.

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός.
Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία, το μονοπάτι είναι η ευτυχία.

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 20:02:49 μμ
Το πρώτο βέβαια μέσα στην πόλη είναι πιο κουρσούμι

:o ???

Παύλος Καρούμπης

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 20:05:20 μμ
Το Transalp ειναι ελβετικός σουγιάς.
Τα κανει ολα και συμφερει!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 20:09:00 μμ
Εγώ για τη χρήση που λες μέχρι Σούνιο θα έπερνα το Transalp.
Δεν νομίζω οτι βοήθησα πολύ, τη γνώμη μου είπα.

Triumph Tiger 955i '05

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #12 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 20:11:53 μμ
:o ???

κουρσούμι:

Γενικά, μεταλλικό σφαιρίδιο.

Κουρσούμια λέγονται, μεταξύ άλλων, οι μπίλιες των ρουλεμάν, τα σκάγια για τις σφεντόνες και οι μεταλλικές γκαζές. Έχουν και μια εφαρμογή στους ναργιλέδες.

Μεταφορικά, κουρσούμι είναι κάτι βαρύ, συμπαγές, δυσκίνητο, ακόμη και δύσπεπτο. Μπορεί να σημαίνει και κάποιον χαζό, που δεν παίρνει πολλές στροφές.

λήμα: http://www.slang.gr

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 20:14:23 μμ
Καλά δεν παίζατε μπίλιες πιτσιρικάδες? Πως τα λέγατε τα κουρσούμια?

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #14 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 20:16:36 μμ
Πως τα λέγατε τα κουρσούμια?

Μπίλιες.       

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 20:57:14 μμ
Μπίλιες.       
Τώρα θα μας κόψει το ΕΣΡ συγγνώμη για το Spam
Θανάση δεν πρέπει να έπαιζες συχνά μπίλιες είναι οι γυάλινες οι "σιδερένιες" είναι κουρσούμια εκτός αν είχατε κάποια άλλη ονομασία να τις ξεχωρίζετε?

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 21:10:02 μμ
ειμασταν κυριλέδες εμεις και παίζαμε μόνο με γυάλινες πολύχρωμες  :2hysterical:

ακου κουρσούμια :2hysterical: :2hysterical:

Χρήστο "στείλε" μας στον κουβά

Παύλος Καρούμπης

Offline Thanosf

• Rossi και πάνω !
  • Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται ...
    • www.zesta.gr
Reply #17 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 21:12:40 μμ
Το F800 το είδες καθόλου????

. . .

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 21:13:32 μμ
Τώρα θα μας κόψει το ΕΣΡ συγγνώμη για το Spam
Θανάση δεν πρέπει να έπαιζες συχνά μπίλιες είναι οι γυάλινες οι "σιδερένιες" είναι κουρσούμια εκτός αν είχατε κάποια άλλη ονομασία να τις ξεχωρίζετε?

Τις πολύχρωμες γυάλινες τις λέγαμε "γυαλένια" και τις μεταλλικές "μπίλιες".

Triumph Tiger 955i '05

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 21:14:59 μμ
Το F800 το είδες καθόλου????

Είναι μακριά στην τιμή.
Είναι όμως πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του.

Triumph Tiger 955i '05

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #20 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 21:34:26 μμ
Είναι μακριά στην τιμή.
Είναι όμως πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του.
                                :2dizzy:
Τι τ αξίζει ρε Ευτύχη "το απάυγασμα της Γερμανικής τεχνολογίας"
Έντεκα χιλιάρικα θα φύγουν γιά να το κάνεις μηχανή και στο τέλος τι θάχεις ?
Ένα 800άρι με πανάκριβα σέρβις και αντ/κα .
Ούτε το μάτι δε γεμίζει .
Σιγά πιά ,είδα τι πωλήσεις έκανε.
Στο δρόμο δεν έχω δει ούτε ένα.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #21 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 22:27:22 μμ
Και εγώ είμαι υπερ 700 στο Strom ανέβηκα και δεν με βόλεψε καθόλου από οδηγική συμπεριφορά δεν μπορώ να πω πολλά αλλά το 700άρι μέσα στην πόλη είναι σαν "παπάκι" τόσο εύκολο με απίστευτα φρένα τώρα βέβαια αν είσαι μεγαλύτερη κατηγορία σε κιλά (εγώ 1.76 74κιλά) ίσως να σου πέσει μικρό.

ΥΓ. Αυτές τις μέρες έκανα και ρεκόρ κατανάλωσης 7/100 αν το ανοίγεις πίνει τον άμπακο....
Ρε θηρίο πως τα έκαψες τόσα λίτρα??? Και εγώ το έχω κυνηγήσει….αλλά ποτέ τέτοια νούμερα.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 22:32:59 μμ
Ρε θηρίο πως τα έκαψες τόσα λίτρα??? Και εγώ το έχω κυνηγήσει….αλλά ποτέ τέτοια νούμερα.

Δεν είναι δύσκολο θέλει τρόπο όχι κόπο.. ;D ;D (Πλάκα κάνω)
μερικά πήγαινε-έλα περιφερειακό με 150-170χλμ. (κοντερίσια)
και μία εβδομάδα να κυνηγάω σαν τρελλός τα φανάρια γιατί άργησα να σηκωθώ το πρωί δεν θέλει και πολλά βασικά νομίζω ότι αν μπαίνεις κάθε μέρα στην κίνηση και κάνεις ταρζανιλίκια το ξεπερνάς το 7άρι χαλαρά ;D

ΥΓ. ρε τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως να αλλάξω βενζινάδικο??!! ;D  ;D
« Last Edit: Τετάρτη 26 Νοέμβριος 2008, 22:36:30 μμ by olmega »

Offline Boss7

• ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #23 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 00:05:14 πμ
;)Η απόφαση βγήκε με την βοηθειά σας και ευχαριστώ πολύ...... :eusa_clap: :eusa_clap:ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 ABS  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:ΚΑΙ ας είναι και ακριβότερο αλλά καλύτερα για την τιμή να περιμένω την νέα χρονιά μέσα στον Ιανουάριο ????Εχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί που να δέχεται ανταλλαγή με το ΧΤ 500??ΤΟ ΧΤ ΄πόσο θα πιάσει λέτε είναι 7 ετών ατρακάριστο(ούτε κάτω δεν έχω πέσει ποτέ ;D) με δερμάτινο όλο το ρεζερβουάρ και μπακαζιέρα μεγάλη για 2 κράνη

ΜΟΝΑΞΙΑ...
            ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ...
                                      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

andy

• Guest
Reply #24 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 01:11:07 πμ
Λοιπον το δίλλημα που εχεις το ειχα και εγω πριν παρω το 700 ABS (αγορα 03/2008, κόκκινο).
Το V strom πολυ καλο σε ταξιδια σε ανοιχτο δρομο (εθνική) ταξιδευει ανετα 150-160 όχι τοσο καλο σε επαρχιακους δρόμους (λογω ογκου) όχι τοσο καλο σε off διαδρομες (δεν θα πει οχι σε βατες χωματινες), πολυ καλη προστασια απο τον αερα παντα με τα κυβικα σου (εγω ειμαι 1,78  79 κιλα 35 ετών) φοβερο πλαισιο αλουμινιου με οτι συνεπαγεται σε ασφαλτο και χωμα (στο πρωτο υπερ , στο δευτερο μειον).Τρομερη αυτονομια γυρω στα 470 χλμ.
Τωρα για το Transalp 700 τα κανει ολα χωρις να ειναι πρωτο πουθενα.
Οπωσδηποτε ψηλοτερη ζελατινα για καλυψη απο τον αερα, αλλα και παλι δεν φτανει τα επιπεδα του  V strom.
Στην πολη απαιχτο , ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Στην εθνικη ταξιδια  γυρω στα 110-130 δεν θα πει οχι και σε παραπανω μουαγιε απλα ο αερας γινεται ενοχλητικος σε υψηλες ταχυτητες και κουραζει σε μεγαλες αποστασεις, εξαιρετικο σε κλειστους επαρχιακους δρομους, καλο off χαρακτηρα βλεπε ακτινωντες ζαντες , πλαισιο ατσαλινο, πολυ καλα φρενα σχεδον αριστα με το ABS και τη συνδυασμενη πεδηση , αυτονομια μετρια γυρω στα 300 χλμ max.
Επισης να σου πω οτι ο κολλητος εχει V strom και ολα τα ταξιδια τα εχουμε κανει μαζι δικαβαλο (με τις γυναικες) , οι διαπιστωσεις και των δυο μας ειναι αυτες (φυσικα τις εχουμε οδηγησει και τις 2 μηχανες).
Ακομα να σου πω οτι το  V strom εχει μεγαλυτερη σχαρα για φορτωμα.
Απλα σκεψου για την χρηση που το θες πιο πολυ και  αναλογα το βαλαντιο σου κρινεις η διαφορα των 700 ευρω δεν ειναι αμελητεα.
Συμπερασμα :
για ταξιδια στην εθνικη,και γρηγορες βολτες STROM, οχι στην πολη κουραζει.
Transalp 700 στην πολη ποδηλατο, συμβιβασμος στα ταξιδια στις υψηλες ταχυτητες λογω αερα,απολαυστικο σε κλειστα επαρχιακα κομματια.
Kόκκινοοοοοοοοοο :o :o
Ολοι κρύβεται έναν γαυρο μεσα σας :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: