Hellas Transalp Forum

Dakar 2009 - Καλή τύχη Βασίλη

ThanDim · 38120

Offline Bluepetros

• Θα ήθελα να ήμουν
  • Rossi και πάνω !
  • Free your mind and Dive
Reply #25 on: Τετάρτη 31 Δεκέμβριος 2008, 18:49:25 μμ
Που έχει πάει; Εγώ το βιογραφικό του είδα στο site του..
Δεν γνωρίζω και δεν νομίζω τώρα λόγω αγώνα να ψάξει για δουλειά, μόλις γυρίσει με το καλό θα δει.

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός.
Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία, το μονοπάτι είναι η ευτυχία.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #26 on: Παρασκευή 02 Ιανουάριος 2009, 18:59:07 μμ
Viva el Dakar
Με μια μεγάλη φιέστα στους δρόμους του Μπουένος Άιρες η Αργεντινή υποδέχεται την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου τους συμμετέχοντες στο Rally Dakar το οποίο φέτος έχει και ελληνικό ενδιαφέρον με Βασίλη Ορφανό που θα αγωνιστεί με το νούμερο 106.
Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι τ.ώ. (20.00 ώρα Ελλάδος) αναμένεται να  ξεκινήσει η παρέλαση των αναβατών που παίρνουν μέρος στον αγώνα. Αφετηρία τους το park fermé όπου βρίσκονται κλειδωμένα τα οχήματα και προορισμός τους το πόντιουμ που έχει στηθεί για να την επίσημη έναρξη του 31ου Dakar, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου.
Ήδη το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας προϊδεάζει τόσο τους αναβάτες όσο και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το τι σημαίνει Dakar στη Λατινική Αμερική. Για 733 km που θα καλυφθούν μόνο το Σάββατο είναι απαραίτητο η εκκίνηση να γίνει στις 5 το πρωί. Άλλωστε οι ίδιοι οι διοργανωτές παραδέχονται ότι τα 371 km της ειδικής διαδρομής που περιλαμβάνονται είναι τα περισσότερα που έχουν κληθεί να διανύσουν ποτέ οι συμμετέχοντες. Έτσι, στις αχανείς πεδιάδες της la Pampa θα στηθεί το σκηνικό της πρώτης ημέρας του αγώνα η οποία θα κλείσει με την άφιξη στη Santa Rosa.

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
  • οι 4 ροδες ταξιδευουν το κορμι, οι 2 την ψυχη!!!
Reply #27 on: Παρασκευή 02 Ιανουάριος 2009, 19:27:53 μμ
καλη τυχη, μαγκα...!

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #28 on: Παρασκευή 02 Ιανουάριος 2009, 20:51:07 μμ
Μήπως γνωρίζετε κάποιο σαιτ που μπορούμε να διαβάσουμε ή ακόμα καλύτερα να δούμε στιγμιότυπα της ημέρας;

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #29 on: Παρασκευή 02 Ιανουάριος 2009, 21:48:46 μμ
στο www.dakar.com θα έχει σίγουρα.

Offline Ξενος

• a.k.a. Νίκος Ταξιδευτής
  • Απλός οδηγός
  • θέλω να φύγω μακρυα...
    • Open Horizons
Reply #30 on: Σάββατο 03 Ιανουάριος 2009, 04:05:36 πμ
Eιμαι ευτυχης να λεω οτι ο αγαπητος Βασιλης ειναι φιλος μου! Τον ειχα γνωρισει πριν ενα χρονο περιπου και απο τοτε εμεινα εκπληκτος απο τη σεμνοτητα, την ευγενεια και το ζεστο χαμογελο που εχει παντα!

Φιλε Βασιλαρα να εχεις καλο αγωνα και καλη τυχη στη νεα σου προκληση! Κανε μας περηφανους φιλε!!! Ειμαστε ολοι μαζι σου!!!!!

Νίκος

'Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.'

openhorizons.wordpress.com

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #31 on: Σάββατο 03 Ιανουάριος 2009, 18:50:03 μμ
Άλλαξε η πρώτη σελίδα στο www.dakar.com σε ζωντανή διαδραστική σελίδα!!

Αρχίζουμε!!!  :eusa_clap: :eusa_clap: :goofy:

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #32 on: Σάββατο 03 Ιανουάριος 2009, 22:27:06 μμ
Οι τύποι κάνουν 300 σε χώμα σε 2 1/4 ώρες...  :o

Η ζωντανή αναφορά είναι τέλεια, αλλά έχει λίγα ζουζούνια το flash.. Άντε του χρόνου και ζωντανά στίγματα σε πραγματικό χάρτη!!  :eusa_clap:

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #33 on: Κυριακή 04 Ιανουάριος 2009, 05:39:21 πμ
99ος την πρώτη μέρα ο Βασίλης.
Πρώτος ο Coma, με τον Despres να τερματίζει 40 λεπτά πίσω μόνο με τη ζάντα...

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #34 on: Κυριακή 04 Ιανουάριος 2009, 08:37:14 πμ
απο το δελτίο τύπου

Πρεμιέρα με την 98η θέση για τον Βασίλη Ορφανό
Στις 20.30 (ώρα Ελλάδας) έπεσε η αυλαία της πρώτης ημέρας του Rally Dakar για τον Βασίλη Ορφανό ο οποίος τερμάτισε στην 98η θέση της γενικής κατάταξης για της μηχανές με 4:02:26. «Ήταν μια ημέρα απαιτητική, με πολλά χιλιόμετρα, με γρήγορη οδήγηση, πολλή σκόνη και απερίγραπτη κούραση», λέει ο Βασίλης Ορφανός από τη Santa Rosa της Αργεντινής.
 «Ο σημερινός μέσος όρος μου ήταν τα 120Km. Ήμουν συντηρητικός μέχρι το πρώτο Control Point οδηγώντας σχετικά αργά όμως στη συνέχεια επιτάχυνα», καταλήγει ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος ανασυντάσσει τις δυνάμεις του για το ετάπ της Κυριακής.

Τι περιμένουμε την Κυριακή στην Αργεντινή
Με αφετηρία τους τη Santa Rosa και τερματισμό το Puerto Madryn  οι συμμετέχοντες στο Dakar θα κληθούν την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, δεύτερη ημέρα του αγώνα, να διανύσουν συνολικά 837km εκ των οποίων τα 237 είναι Ειδική Διαδρομή. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στο επίσημο site τους (www.dakar.com), «αμέσως μετά από το πρώτο και γρήγορο κομμάτι της Ειδικής του Σαββάτου, την Κυριακή συνεχίζουμε με μια «πρόγευση άμμου»! Γι’ αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή διότι οι λιγότερο συγκεντρωμένοι θα βρεθούν να κάνουν κύκλους!».
Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και χάρτης για τη διαδρομή της Κυριακής στη διεύθυνση: http://www.dakar.com/2009/DAK/LIVE/us/200/r7_5-parcours.html

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #35 on: Δευτέρα 05 Ιανουάριος 2009, 02:18:28 πμ
Ωραίο βιντεάκι από eurosport..

http://www.box.net/shared/txikvmyhxt

Και το νήμα από advrider έχει πάρα πολλές πληροφορίες, φωτογραφίες και ανάλυση.. (έχει ήδη πολλές σελίδες, πιάστε το από όπου θέλετε)

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=417706

:eusa_clap: :eusa_clap:

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #36 on: Δευτέρα 05 Ιανουάριος 2009, 04:43:23 πμ
Σήμερα ο Βασίλης 107ος .
Πρώτος ο VERHOEVEN (NLD) μετά ο Despres και 17ος ο χθεσινός νικητής COMA.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #37 on: Δευτέρα 05 Ιανουάριος 2009, 05:14:50 πμ

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #38 on: Τρίτη 06 Ιανουάριος 2009, 03:56:15 πμ
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα..

send messages to competitors :

http://messages.dakar.com/

user : dakarmess

passwrd : baires09c

Να στείλουμε στον Βασίλη από όλους μας;  :D

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #39 on: Τρίτη 06 Ιανουάριος 2009, 06:22:45 πμ
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα..

Να στείλουμε στον Βασίλη από όλους μας;  :D

Ναι ρε Γιάννη... άμα μπορείς...

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #40 on: Τετάρτη 07 Ιανουάριος 2009, 08:23:42 πμ
Δευτέρα:

Συνεχίζει σταθερά ο Βασίλης Ορφανός
Ο αγώνας ανθρώπου και μηχανής απέναντι σε ένα εχθρικό περιβάλλον συνεχίζεται στην Λατινική Αμερική. Όπως είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές φέτος θα δούμε έναν αγώνα 100% Dakar. «Ήταν μια πολύ γρήγορη Ειδική σε πετρώδη εδάφη και αυτό μου κόστισε το πίσω λάστιχο και συνεπώς πολύτιμο χρόνο», λέει ο Βασίλης Ορφανός ο οποίος τερμάτισε στην 125η θέση με 07:29:17 ενώ στη γενική κατάταξη είναι 108ος με 18 λεπτά ποινή.
«Λόγω της ταχύτητας που εκ των πραγμάτων είχαν μέχρι τώρα οι Ειδικές έπρεπε να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσα να αποφύγω τα 18 λεπτά ποινής τα οποία ήταν για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Και όταν λέω υπέρβαση του ορίου εννοώ διαφορές της τάξης των 2-3km σε σχέση με αυτό που είχαν θέσει οι διοργανωτές», εξηγεί ο Βασίλης κάνοντας τον απολογισμό της ημέρας από το Jacobacci όπου βρίσκεται, την πρώτη πόλη της Αργεντινής που θυμίζει Αφρική καθώς βρίσκεται στη μέση του πουθενά!
Rally Dakar  - ημέρα τέταρτη: τι επιφυλάσσει η Ειδική   
Για το τι θα αντιμετωπίσουν οι αναβάτες την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, τέταρτη ημέρα του Rally Dakar οι διοργανωτές στο επίσημο site του αγώνα (www.dakar.com) είναι κάτι παραπάνω από σαφείς: «Στην αρχή της σημερινής Ειδικής οι βραχώδεις διαδρομές καταπονούν τα χέρια των μοτοσικλετιστών ενώ όσοι είναι συνηθισμένοι στους ξεροπόταμους θα χρειαστεί να ξεπεράσουν το εμπόδιο των αργεντίνικων ποταμών με την προσοχή». Τα 459km της Ειδικής ούτε και σήμερα θα είναι εύκολα καθώς μετά τους ξεροπόταμους ακολουθούν αμμώδη κομμάτια και πολλά χιλιόμετρα εκτός δρόμου. Προσοχή, λένε οι διοργανωτές. Τα λάθη σε αυτή την Ειδική στοιχίζουν και η διαδρομή προς την Neuquen έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας παγίδας.
Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και χάρτης για τη διαδρομή της Δευτέρας στη διεύθυνση:
http://www.dakar.com/2009/DAK/LIVE/us/400/index.html

Τρίτη :

Επιστροφή στην πρώτη 100άδα για τον Ορφανό
Με τον τερματισμό ως μοναδικό στόχο που καθορίζει και την στρατηγική του ο Βασίλης Ορφανός επέστρεψε την τέταρτη ημέρα του αγώνα μέσα στους 100 πρώτους αναβάτες (99η θέση) παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει λεπτά ποινής. Στην Ειδική της Τρίτης ο Βασίλης τερμάτισε στην 104η θέση με 05:54:46, αφού πρώτα είχε αναγκαστεί να διορθώσει την τελευταία στιγμή ένα λάθος του μηχανικού του: «Προτού πάρω χρόνο για να ξεκινήσω την Ειδική αναγκάστηκα να καθίσω να φτιάξω επιτόπου την τάπα στο φίλτρο λαδιού», λέει ο Βασίλης.
Για μια ακόμα ημέρα όμως τα χιλιόμετρα της Ειδικής, έστω και αν μειώθηκαν, δυσκόλεψαν τους αναβάτες. Ο Βασίλης μας μεταφέρει τι συνέβη από τη μέση του ετάπ και μετά: «Από το 356km μέχρι και το τέλος ήταν σαν ένα αργό trial σε άμμο. Η σκόνη ήταν απίστευτη, αναγκαζόμουν να δίνω το 100% της προσοχής μου για να βρω τον δρόμο ενώ στον τέλος έπιασα τον εαυτό μου να μιλάει σε… εμένα! Μου έδινα οδηγίες για το καλύτερο πέρασμα, για το που χρειάζεται προσοχή, για το πώς θα κινηθώ στη συνέχεια».
Το μόνο που προβληματίζει τον Βασίλη και αναμένεται να διευθετηθεί είναι τα 21 λεπτά ποινής που του χρεώθηκαν καθώς μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας τα 18 λεπτά ποινής έγιναν 3 λεπτά και 100 ευρώ πρόστιμο που πληρώθηκε επιτόπου.

Τεστ δεξιοτήτων η Ειδική της Τετάρτης
Ανάβαση σε υψόμετρο 2300 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το «μενού» της Ειδικής την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου. Με αφετηρία το Neuquen και στόχο να φτάσουν στο San Rafael οι οδηγοί έχουν «γράψει» 506km Ειδικής Διαδρομής αφήνοντας πίσω τους την πολλή ζέστη . Οι διοργανωτές στο επίσημο site του αγώνα μας δίνουν μια πρώτη γεύση. «Το μεγαλύτερο τεστ της πρώτης εβδομάδας θα δοθεί πιθανότητα στο δρόμο για το San Rafael καθώς η μεγάλη απόσταση θα αναγκάσει τους οδηγούς να μείνουν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της Ειδικής», γράφουν στο www.dakar.com. Οι οδηγοί θα διανύσουν διαδρομές ανάμεσα στους αμμόλοφους, συμπεριλαμβανόμενης μίας περιοχής 20km. Επιπλέον, πολλά διαστήματα είναι εκτός δρόμου για να αλλάξουν στη συνέχεια με πολύ πιο τεχνικά κομμάτια, σε μια διαδρομή που κατά βάση «κινείται» πάνω από τα 1000μ. υψόμετρο.
Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και χάρτης για τη διαδρομή της Τετάρτης στη διεύθυνση:
http://www.dakar.com/2009/DAK/LIVE/us/500/r7_5-parcours.html

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #41 on: Τετάρτη 07 Ιανουάριος 2009, 08:46:37 πμ
Μπράβο ρε Κωστή που μας κρατάς ενήμερους για το τι συμβαίνει στο DAKAR και στον Β.Ορφανό.  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #42 on: Τετάρτη 07 Ιανουάριος 2009, 16:40:00 μμ

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Sotiris

• Rossi και πάνω !
  • Χανια!!!!!
Reply #43 on: Πέμπτη 08 Ιανουάριος 2009, 09:54:24 πμ
Για όσους βραδυνούς ή για τους πρώτους πρωινούς, στην γενική κατάταξη των μηχανών σύμφωνα με αυτά που βλέπω τώρα 03:00 ώρα Ελλάδος, ο Βασίλης Ορφανός είναι 77 γενικής κατάταξης στις μηχανές.

http://www.dakar.com/2009/DAK/LIVE/us/500/classement/CGM.html

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.

(Σαν δελτίο ειδήσεων)

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #44 on: Πέμπτη 08 Ιανουάριος 2009, 16:45:16 μμ
Ο θάνατος του 49χρονου οδηγού μοτοσικλέτας Pascal Terry σκιάζει την πέμπτη ημέρα του Rally Dakar αν και μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης τα δυσάρεστα νέα δεν είχαν φτάσει ακόμα στους αγωνιζόμενους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας, οι αναβάτες άφησαν πίσω τους μια πραγματικά δύσκολη και επικίνδυνη Ειδική, η οποία ήταν το κρυφό τους άγχος διότι έπρεπε να εγκλιματιστούν απότομα στα 2300μ. Ο Βασίλης Ορφανός σε πολύ καλή μέρα τερμάτισε 74ος  με 10:01:58 και πραγματοποίησε άλμα στη γενική κατάταξη από την 98η θέση που βρισκόταν την Τρίτη στην 77η θέση με 21 λεπτά ποινής. «Από την αρχή είχα πιάσει πολύ καλό ρυθμό», λέει ο Βασίλης ο οποίος έφτασε στο San Rafael στις 00.30 (ώρα Ελλάδας). Αιτία της καθυστέρησης έχασε ήταν η πτώση του σε ένα ποτάμι αλλά και το γεγονός ότι έχασε το δρόμο στα τελευταία 20m της Ειδικής διότι… απλά δεν υπήρχε δρόμος!
Πρόγευση από  Άνδεις η Ειδική της Πέμπτης
Στην Ειδική Διαδρομή της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου οι οδηγοί θα ξεκινήσουν από τα 1500μ. για να φτάσουν μέχρι το υψόμετρο των 2700 και να καταλήξουν, με την άφιξη στη Mendoza, στους πρόποδες της οροσειράς των Άνδεων.
Σχεδόν 400 είναι τα χιλιόμετρα που καλούνται να διανύσουν οι οδηγοί ενώ το πρόγραμμα της ημέρας είναι για μια ακόμα φορά γεμάτο περάσματα. Η Ειδική ξεκινά με 6km αμμόλοφων, στο δεύτερο μέρος γίνεται ευκολότερη αλλά οι διαγωνιζόμενοι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνουν λόγω ενός εκτεταμένου αβαθούς που απαιτεί ιδιαίτερη επιδεξιότητα.
Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και χάρτης για τη διαδρομή της Πέμπτης  στη διεύθυνση:
http://www.dakar.com/2009/DAK/LIVE/us/600/index.html   

Ενημερωτικο απο συνεργατες του Βασίλη

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #45 on: Παρασκευή 09 Ιανουάριος 2009, 01:58:34 πμ
96ος ο Βασίλης σήμερα, 73ος στη γενική!!  :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #46 on: Παρασκευή 09 Ιανουάριος 2009, 02:03:45 πμ
Ναι ρε Γιάννη... άμα μπορείς...

Βασίλη καλή τύχη και καλή συνέχεια! Είμαστε μαζί σου κάθε μέρα!

Vasili kali tuxi kai kali sunexeia! Eimaste mazi soy ka8e mera!!

Του έστειλα αυτό από "Hellas Transalp Club", δεν ήξερα αν οι κωδικοσελίδες θα έβγαιναν σωστά, εξ'ου και τα greeklish...

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #47 on: Παρασκευή 09 Ιανουάριος 2009, 02:10:09 πμ
Του έστειλα αυτό από "Hellas Transalp Club", δεν ήξερα αν οι κωδικοσελίδες θα έβγαιναν σωστά, εξ'ου και τα greeklish...

Καλά έκανες Γιάννη.  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #48 on: Παρασκευή 09 Ιανουάριος 2009, 08:25:50 πμ
ΦΟΒΕΡΟ βίντεο από την 6η μέρα!

Κοιτάξτε τοπία, τον Street να ψάχνει το δρόμο, τον Coma να πέφτει (ελαφριά), τον Despres να πετάει, τρακαρισμένες μηχανές να φεύγουν με ελικόπτερο και ένα "κοπάδι" να πηγαίνουν παρέα μπας και μείνουν εντός ειδικής...  :o

http://player.sbs.com.au/dakar/#/dakar/highlights/latest/playlist/Dakar-2009-Stage-6-Bikes/

Τρομερή εμπειρία! (Λέω να πάρω τη γριά του χρόνου και να κατέβω...)

Τύπος (Phil Noone, μηχανή) έμεινε λίγο (70 χλμ) πριν το bivouac και πήγε ΜΕ ΑΛΟΓΟ στο σταθμό, πήρε ανταλλακτικά, γύρισε και έφτιαξε νύχτα το μοτόρι (αφού το έψαχνε κάμποσο), ξαναέμεινε, τον ρυμούλκησε τελικά ντόπιος στο σταθμό, αγόρασε καινούργιο μοτέρ (η ΚΤΜ κάνει χρυσές δουλειές στο Ντακάρ, σαν τους σουβλατζίδες στα γήπεδα ένα πράμα) και έφυγε χωρίς ύπνο την επόμενη μέρα...  :eusa_clap:

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #49 on: Παρασκευή 09 Ιανουάριος 2009, 08:32:44 πμ
Δείτε και το βίντεο για τα αμάξια, ο επικεφαλής της κούρσας Αλ-Ατίγια πάει για ποινή ή αποκλεισμό αφού εσκεμμένα "έκοψε" δρόμο και απέφυγε τους αμμόλοφους!! Δείτε σε τι λασπουριά τους έριξαν και τι περάσανε οι τύποι...