Hellas Transalp Forum

Τίμιο και σωστό συνεργειο (Θεσσαλονίκη)

transalonika · 70892

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #50 on: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 19:27:56 μμ
Μια παρατήρηση: Το (κάθε) καλό συνεργείο συνήθως έχει έμπειρους και ικανούς μηχανικούς, αλλά για δουλειές όπως αλλαγή λαδιών, φίλτρου κλπ, συνήθως βάζουν να τις κάνουν άπειροι και ανειδίκευτοι πιτσιρικάδες. Τουλάχιστον μετά οι έμπειροι να ελέγχουν τί έκαναν οι άπειροι!

Σε μεγάλα συνεργεία, είναι κάπως απίθανο ο έμπειρος υπάλληλος-μηχανικός να κάτσει να αλλάξει λάδια αφού ασχολείται με σοβαρότερες/μεγαλύτερες επισκευές.

Έτσι Χρήστο συμφωνώ ότι τη αλλαγή λαδιών θα την κάνει ο "πιτσιρικάς" αλλά που είναι το quality control? Οταν έχεις όνομα στην αγορά πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις και οργανωτικά όπως πολύ σωστά κάποια στιγμή είχε πει και ο Χρήστος (pissaman) "αν ανοίξει η δουλειά τόσο πολύ δεν ξέρω αν θα μπορώ να την ελέγχω" θα πρέπει λοιπόν όταν ξεφεύγει από κάποια επίπεδα η δουλειά να υπάρχει και το αντίστοιχο management όχι μόνο να ζητάμε παραπάνω λεφτά γιατί είμαστε όνομα.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #51 on: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 22:04:28 μμ
Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο Αλέξη μου, έγραψα ότι: "Τουλάχιστον μετά οι έμπειροι ας ελέγχουν τί έκαναν οι άπειροι (και εκεί φαίνεται η διαφορά του καλού συνεργείου)!"

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #52 on: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 23:20:09 μμ
Το παίζουν νοσοκομείο δεν σ' αφήνουν να είσαι παρών όταν ανακάλυψε ότι στην αλλαγή λαδιών το είχαν πλημμυρίσει 300ml παραπάνω από το maximum και πήγε πίσω, άρχισαν να του λένε βλακείες μήπως έβαλες λάδια κτλ.
Δεν σ`αφήνουν μέσα στο συνεργείο( και καλά κανουν) αλλά στον προθάλαμο που έχει παράθυρα και βλέπεις τα πάντα κερνάνε και καφέ.

Απορία.Πως κατάλαβε ο φίλος ότι είχε 300 ml παραπάνω??(σημείωση δεν αμφισβητώ)
Απλά ρωτάω για να μάθω.
Του έκανε διακοπές?
Υπερχείλισε?
Έβγαλε αναθυμιάσεις?
Έβαλαν δείκτη με τζαμάκι  στο 700??

Εγώ πάντα βάζω 100 ml παραπάνω.
Ο Γιάννης ο Καρακασης (συνεργείο)  μου λεγε ότι επειδή τα TA ΤΣΙΜΠΑΝΕ λίγο λαδάκι πάντα βάζει 100 ml παραπάνω.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #53 on: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 23:28:35 μμ
Δεν σ`αφήνουν μέσα στο συνεργείο( και καλά κανουν) αλλά στον προθάλαμο που έχει παράθυρα και βλέπεις τα πάντα κερνάνε και καφέ.

Απορία.Πως κατάλαβε ο φίλος ότι είχε 300 ml παραπάνω??(σημείωση δεν αμφισβητώ)
Απλά ρωτάω για να μάθω.
Του έκανε διακοπές?
Υπερχείλισε?
Έβγαλε αναθυμιάσεις?
Έβαλαν δείκτη με τζαμάκι  στο 700??

Εγώ πάντα βάζω 100 ml παραπάνω.
Ο Γιάννης ο Καρακασης (συνεργείο)  μου λεγε ότι επειδή τα TA ΤΣΙΜΠΑΝΕ λίγο λαδάκι πάντα βάζει 100 ml παραπάνω.

Αν σου πω δεν θα το πιστεύεις δεν το κατάλαβε ο ίδιος ο άλλος ο πιτσιρικάς το κατάλαβε και του το είπε στη συνέχεια βάλανε τρόμπα και βγάζανε μέχρι να έρθει στα ίσα του ο δείκτης.
Πήγε για επανέλεγχο τη μηχανή (γιατί του είπανε ότι τσιμπάνε λίγο και έλα να δούμε αν θέλει συμπλήρωμα) ανοίγει τον δείκτη ο μικρός και του λέει "Καλά πήγες και συμπλήρωσες μόνος σου λάδια..." καταλαβαίνεις πως έγινε ο δικός μου γύρισε το μυαλό του. Μετά μπήκαν στη διαδικασία να τα βγάλουνε. Αλλά να σου πω το ίδιο έπαθα και εγώ όταν αγόρασα το μηχανάκι δεν ξέρω πόσο παραπάνω είχε αλλά ήταν ΠΟΛΥ παραπάνω από το maximum ο δείκτης.

ΥΓ. Το ματάκι τι να το κάνεις? Δεν φτάνει ο δείκτης?
« Last Edit: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 23:31:21 μμ by olmega »

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #54 on: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 23:47:34 μμ
Βάλανε τα χέρια τους και βγάλανε τα μάτια τους.
Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο απο το συνεργείο..........μέχρι να αποκτήσω.
Ούτε παθαίνει κάτι η μηχανή αν έχει παραπάνω λάδι.(νομίζω τουλάχιστον).Το λιγότερο θα με ανησυχούσε.
Αλλά μένω σ`αυτό που είπες πριν.
Ο φίλος πηγαίνει χρόνια στο συνεργείο.Εγώ θα κοιτούσα πόσο σημαντικό σφάλμα είναι το συγκεκριμένο και αν έχει επαναληφθεί
στο παρελθόν παρόμοιο.Κακά τα ψέματα όσο τέλειος και να είναι ο μάστορας  κάτι θα του ξεφύγει κάποια στιγμή.
Αρκεί να μην παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία μας.
Όπως ο Νικιτακης όταν ξέχασε να βάλει το παξιμάδι στον πίσω άξονα μετά από αλλαγή αλυσίδας.
Και αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξα service μιας και στο παρελθόν είχαν ξεχάσει να σφίξουν τα μπροστά παξιμάδια στο δεξιό πιρούνι που πιάνει τον μπροστά άξονα.
Βάλθηκε να με εξοντώσει τι να πω!!
Τα λέμε τετάρτη. Βρες baby sitter ρε τσιφούτη!! ;D

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #55 on: Δευτέρα 11 Μάιος 2009, 23:57:40 μμ

Τα λέμε τετάρτη. Βρες baby sitter ρε τσιφούτη!! ;D

Πρέπει να είναι καλή όμως να ξεκουράζει λίγο και τον μπαμπά... ;D ;D ;D
Το πολύ λάδι κάνει κακό Άκη αν δεν κάνω λάθος κάπου το είχε γράψει ο NτεΖε, πραγματικά μπορεί να πάθεις ζημιά από την πίεση που θα αναπτυχθεί.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #56 on: Τρίτη 12 Μάιος 2009, 05:33:22 πμ
Το πολύ λάδι κάνει κακό Άκη αν δεν κάνω λάθος.........................
Ναι ..και ειδικά το βράδυ.
Εναλλακτικά βάλε βιξ.

Γιά τη μπειμπι σίτερ λέμε .έτσι ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Reply #57 on: Τρίτη 12 Μάιος 2009, 05:56:24 πμ
Βρε Ταναση βρε Ταναση.... :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #58 on: Τρίτη 12 Μάιος 2009, 16:53:24 μμ
Ναι ..και ειδικά το βράδυ.
Εναλλακτικά βάλε βιξ.

Γιά τη μπειμπι σίτερ λέμε .έτσι ?

Το Βιξ τσούζει Θανάσ'μ τσούζει....δεν κάνει  ;D ;D

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #59 on: Τρίτη 12 Μάιος 2009, 20:46:12 μμ
Το Βιξ τσούζει Θανάσ'μ τσούζει....δεν κάνει  ;D ;D
Ναι τσούζει αλλά δοκίμασες ποτέ να βάλεις λίγο χαμηλά κάτω απ`τα καρύδια.
Δεν θα πιστεύεις αυτό που θα δεις.Θα λες δικό μου είναι αυτό!!!Από που βγήκε...έχει κι`άλλο??
Μια συμβουλή όμως .Τα παιδιά στη γιαγιά τους . Δεν κάνει να ακούν!! ;)

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #60 on: Τρίτη 12 Μάιος 2009, 20:58:38 μμ
Ναι τσούζει αλλά δοκίμασες ποτέ να βάλεις λίγο χαμηλά κάτω απ`τα ........
:2cool: Ακηηηηηηηηηηηηη......

Πρόσεχε μη πάρει η σούφρα μόναχα και θα χρειαστείς ρεκτιφιέ μετά.... :ky:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #61 on: Τρίτη 12 Μάιος 2009, 21:37:21 μμ
:2cool: Ακηηηηηηηηηηηηη......

Πρόσεχε μη πάρει η σούφρα μόναχα και θα χρειαστείς ρεκτιφιέ μετά.... :ky:
Το γελας!!??
Έχεις βάλει ποτέ νέφτι στο κώλο της γάτας!!  :offtopic: :offtopic:

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #62 on: Τρίτη 12 Μάιος 2009, 22:15:17 μμ
Φίλοι μου, αποχαιρετήστε όλα τα off-topics!!!!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #63 on: Πέμπτη 21 Μάιος 2009, 20:22:38 μμ
Άκη πήρα τον φίλο μας να του πω χρόνια πολλά, πάρε τηλέφωνο να ακούσεις το νέο κουστούμι που του έραψε το probike να σου φύγουν τα σαγόνια, να σου πει πόσο πλήρωσε εργατικά για αλλαγή λαδιών και φύσημα φίλτρου.... και τι του είπαν όταν ζήτησε να του σφίξουν την ανάρτηση..... :o :o

ΥΓ. Βάσκο ρε συ κάτι δεν έκανες καλά όταν σφίξαμε την ανάρτηση  ;D αυτοί λέει πρέπει να λύσουν όλο το μηχανάκι να βγάλουν την ανάρτηση για να τη σφίξουν μια μέρα δουλειά...  :o :o :o Για πόσο γίδια μας περνάνε....  >:(
« Last Edit: Πέμπτη 21 Μάιος 2009, 20:24:30 μμ by olmega »

Offline kuzco

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #64 on: Πέμπτη 28 Μάιος 2009, 08:19:10 πμ
Εγώ είχα ξανα μιλήσει και πιο παλιά, είναι απο τους μεγαλύτερους απατεώνες ο τύπος....

Offline kakou

• Οδηγάρα
Reply #65 on: Παρασκευή 29 Μάιος 2009, 21:44:34 μμ
Τελικα αυτος που ειναι στη Μαντινειας με Συνδικα ειναι καλος?αξιζει να το πηγαινω κι εγω εκει?Η μηπως καλυτερα σ αυτον που ειναι Γαμβετα με Γρηγοριου Ε΄?
« Last Edit: Παρασκευή 29 Μάιος 2009, 21:46:46 μμ by kakou »

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #66 on: Σάββατο 30 Μάιος 2009, 01:08:06 πμ
Τελικα αυτος που ειναι στη Μαντινειας με Συνδικα ειναι καλος?αξιζει να το πηγαινω κι εγω εκει?Η μηπως καλυτερα σ αυτον που ειναι Γαμβετα με Γρηγοριου Ε΄?

Εγώ και πολλοί από εδώ μέσα, πάμε Μαντινειας με Συνδικα. Πες τον ότι είσαι από το τρανσάλπ κλαμπ.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline Akis

• PcDoctor
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Tragic
Reply #67 on: Παρασκευή 03 Ιούλιος 2009, 23:12:49 μμ
Ψαχνω καινουριο συνεργειο.
Εκει που πενευα το pro bike μου την εφερε.
Πηγα ενα burgman 250 του γαμπρου μου γιατι η μιζα δουλευε οταν ηθελε.
Ειπαμε οτι ηταν καρβουνακια.
Τα παραγγηλαμε και την πηγα για service της μιζας.
60 τα καρβουνακια 60 εργασια=120€
Την πηραμε αλλα την αλλη μερα τα ιδια.
Την ψαχνω μονος μου και βλεπω οτι σε μια συγκεκριμενη θεση του τιμονιου η μιζα δουλευει.
Παιρνω τηλεφωνο και αρχιζουν οι δικαιολογιες μαλλον ηταν διπλο το προβλημα κτλ μου ειπαν.
(Τα καρβουνακια ειχαν 1 εκατοστο παχος ακομα.)
Τι κανουμε τωρα του λεω.
Αααααα εγω ηλεκτρολογικα δεν κανω.
Και με την χρεωση τι κανουμε?? πληρωσαμε και δουλεια δεν εγινε.
Τι να σου πω.
12 λεπτα με πηρε να λυσω τα πλαστικα απο το τιμονι ,να μπαλωσω το κομμενο καλωδιο απο την τριβη του τιμονιου και να ξαναδεσω.

Κανα ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ κανεις !!!!

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #68 on: Σάββατο 04 Ιούλιος 2009, 00:10:09 πμ
Ψαχνω καινουριο συνεργειο.
Εκει που πενευα το pro bike μου την εφερε.
Πηγα ενα burgman 250 του γαμπρου μου γιατι η μιζα δουλευε οταν ηθελε.
Ειπαμε οτι ηταν καρβουνακια.
Τα παραγγηλαμε και την πηγα για service της μιζας.
60 τα καρβουνακια 60 εργασια=120€
Την πηραμε αλλα την αλλη μερα τα ιδια.
Την ψαχνω μονος μου και βλεπω οτι σε μια συγκεκριμενη θεση του τιμονιου η μιζα δουλευει.
Παιρνω τηλεφωνο και αρχιζουν οι δικαιολογιες μαλλον ηταν διπλο το προβλημα κτλ μου ειπαν.
(Τα καρβουνακια ειχαν 1 εκατοστο παχος ακομα.)
Τι κανουμε τωρα του λεω.
Αααααα εγω ηλεκτρολογικα δεν κανω.
Και με την χρεωση τι κανουμε?? πληρωσαμε και δουλεια δεν εγινε.
Τι να σου πω.
12 λεπτα με πηρε να λυσω τα πλαστικα απο το τιμονι ,να μπαλωσω το κομμενο καλωδιο απο την τριβη του τιμονιου και να ξαναδεσω.

Κανα ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ κανεις !!!!

Εγώ στα είχα πει, αλλά εσύ ως πόντιος δεν άκουγες.
Σ' άρεζε που σ' έπλεναν τη μηχανή και σ' έδειχναν φωτογραφίες από τα ανταλλακτικά που αλλάζανε, λες και ήξερες αν ήταν δικά σου.
Δεν έχεις και πολλές επιλογές :
Γιάννης Καρακάσης και ας μην πλένει τη μηχανή σου.
Ξέρεις που είναι το συνεργείο.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #69 on: Σάββατο 04 Ιούλιος 2009, 01:25:01 πμ
Εγώ στα είχα πει, αλλά εσύ ως πόντιος δεν άκουγες.
Σ' άρεζε που σ' έπλεναν τη μηχανή και σ' έδειχναν φωτογραφίες από τα ανταλλακτικά που αλλάζανε, λες και ήξερες αν ήταν δικά σου.
Δεν έχεις και πολλές επιλογές :
Γιάννης Καρακάσης και ας μην πλένει τη μηχανή σου.
Ξέρεις που είναι το συνεργείο.

+1 Ακη τα είπαμε και live την προηγούμενη φορά, δεν ξέρω αν το μαγαζί ήταν καλό κάποτε αλλά τώρα είναι από μακρυά ΠΟΛΥ μακρυά. Επειδή έχεις ιδέα και ξέρεις αν θέλεις φθηνό συνεργείο και να μπορείς να είσαι παρών και εσύ να τη φτιάχνεται παρέα για μένα ήταν και πολύ εντάξει δεν μου έκανε ποτέ καμία χοντράδα απλά δεν έχει τη βιτρίνα που έχουν άλλα πες μου να σου στείλω το τηλέφωνο από το δικό μου.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #70 on: Τρίτη 07 Ιούλιος 2009, 19:26:26 μμ
Για άλλη μια φορά ο ηλεκτρολόγος στην Κάλβου, Γιάννης, αποδείχθηκε λίρα 100. Ο άνθρωπος είναι αυθεντία και τίμιος μέχρι χασούρας. Φίλος πήρε ένα Άφρικα μεταχειρισμένο και εδώ και 1 χρόνο του είχε βγάλει την ψυχή είχε φάει τα μισά συνεργεία της Θεσσαλονίκης και άλλους τόσους ηλεκτρολόγους ο ένας τον έστελνε στον άλλο και πολλά φράγκα φυσικά. Έφτασε σε σημείο το τελευταίο 2μηνο να το έχει παρατημένο το μηχανάκι πήγε στο Γιάννη και με 80Ευρώ όλα τελείωσαν ο άνθρωπος έχει πολύ μεράκι και εμπειρία άρα για ηλεκτρολόγο Θεσσαλονίκη Γιάννης στην Κάλβου εγγύηση.

Offline transalonika

• Απλός οδηγός
  • Live fast - die well
Reply #71 on: Τετάρτη 08 Ιούλιος 2009, 09:44:36 πμ
δεν υπαρχει περιπτωση να μενεις θεσσαλονικη και να πηγαινεις σε αλλον ηλεκτρολογο.
ο Γιαννης ειναι η ΔΕΗ στις μηχανες. ξερει απλα τα παντα.
παρολαυτα πριν κανα μηνα γνωρισα ενα παληκαρι στην πραξαγορα στην Α.Τουμπα
ο οποιος ητανε χρονια υπαλληλος στον Γιαννη και ειναι εξισου καλος και φτηνος.
πηγα εκει με χαλασμενη μιζα. εψαξε και βρηκε οτι κοπηκε ενα καλωδιο στο σκριπακι.
μου αλλαξε ανορθωτη γιατι δεν φορτιζε σωστα η μπαταρια μου (εψαξε μονος του μεταχειρισμενο
γιατι ο καινουριος εχει 100 ευρω) και μου εβαλε διακοπτη για το βεντιλατερ γιατι ειχε χαλασει η φουσκα
και με πηρε συνολο 70 ευρω.

Καλή ζωή, κακή διαθήκη

Offline transalonika

• Απλός οδηγός
  • Live fast - die well
Reply #72 on: Τετάρτη 08 Ιούλιος 2009, 09:49:24 πμ
Και για επανελθω στο θεμα τιμιο και σωστο συνεργειο.
επειδη ηρθε η ωρα για το σερβις μου παλι και δεν βρισκω βαζελινη με αρωμα
της αρεσκειας μου για να ξαναπαω θαλλασουδη.
βρηκα ενα συνεργειο στην πυλαια στα σαμαρακια τον μιχαλη.
με μια συντομη γνωριμια που ειχα με το συνεργειο του το οποιο μπορει να μην
θυμιζει ιατρειο ειδα οτι ασχολειται κυριως με μεγαλες μηχανες.
οι φημες λενε οτι ειναι ανθρωπος της υπολεπτομερειας και σχολαστικος σε σπαστικο σημειο.
περιμενω τηλεφωνημα του για να την παω και θα σας ενημερωσω για το κουστουμι.

Καλή ζωή, κακή διαθήκη

Offline Lina

• Οδηγάρα
  • Περασμένες μου αγάπες...
Reply #73 on: Τετάρτη 08 Ιούλιος 2009, 18:50:28 μμ
Και για επανελθω στο θεμα τιμιο και σωστο συνεργειο.
επειδη ηρθε η ωρα για το σερβις μου παλι και δεν βρισκω βαζελινη με αρωμα
της αρεσκειας μου για να ξαναπαω θαλλασουδη.
βρηκα ενα συνεργειο στην πυλαια στα σαμαρακια τον μιχαλη.
με μια συντομη γνωριμια που ειχα με το συνεργειο του το οποιο μπορει να μην
θυμιζει ιατρειο ειδα οτι ασχολειται κυριως με μεγαλες μηχανες.
οι φημες λενε οτι ειναι ανθρωπος της υπολεπτομερειας και σχολαστικος σε σπαστικο σημειο.
περιμενω τηλεφωνημα του για να την παω και θα σας ενημερωσω για το κουστουμι.

Κρατήσου μακριά του. Πήγαινα το ΤΑ παλιά και κόντεψα να κάψω το μοτέρ με τις παπαριές που μου έλεγε για το λάδι. Άσε που ήθελε να μου αλλάξει τα τσιμουχάκια στο τιμόνι (συνεμπλοκ αν δεν κάνω λάθος) χωρίς να υπάρχει λόγος. Απλά το κουστούμι ήταν αρκετά μεγάλο και βλέποντας γυναίκα πίστευε ότι θα τις τα μασήσει χωρίς να πάρει μυρωδιά ... αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.
Και το Pro Bike που πήγαινα παλιά στην αρχή ήταν όλα καλά γιατί τους γνώριζα προσωπικά πολύ πριν μετακομίσουν στην Κατσιμίδη και γίνουν υπερσυνεργείο. Μόλις άρχισαν να το παίζουν μεγάλοι και τρανοί άρχισαν τις παπαρολογίες και τις υπέρογκες χρεώσεις και έτσι έχασαν άλλη μία πελάτισα.
μέχρι στιγμής για μένα ο Γιάννης στην Μαντινείας με εξυπηρετεί και με φροντίζει και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια έχει τον δικό του τρόπο και θέλει ορισμένες φορές υπομονή...

Lina
xlv 600 Anniverse
ο Γαϊδαράκος

http://www.spritmonitor.de/en/detail/223111.html

Offline transalonika

• Απλός οδηγός
  • Live fast - die well
Reply #74 on: Πέμπτη 09 Ιούλιος 2009, 17:44:12 μμ
Κρατήσου μακριά του. Πήγαινα το ΤΑ παλιά και κόντεψα να κάψω το μοτέρ με τις παπαριές που μου έλεγε για το λάδι. Άσε που ήθελε να μου αλλάξει τα τσιμουχάκια στο τιμόνι (συνεμπλοκ αν δεν κάνω λάθος) χωρίς να υπάρχει λόγος. Απλά το κουστούμι ήταν αρκετά μεγάλο και βλέποντας γυναίκα πίστευε ότι θα τις τα μασήσει χωρίς να πάρει μυρωδιά ... αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.
Και το Pro Bike που πήγαινα παλιά στην αρχή ήταν όλα καλά γιατί τους γνώριζα προσωπικά πολύ πριν μετακομίσουν στην Κατσιμίδη και γίνουν υπερσυνεργείο. Μόλις άρχισαν να το παίζουν μεγάλοι και τρανοί άρχισαν τις παπαρολογίες και τις υπέρογκες χρεώσεις και έτσι έχασαν άλλη μία πελάτισα.
μέχρι στιγμής για μένα ο Γιάννης στην Μαντινείας με εξυπηρετεί και με φροντίζει και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια έχει τον δικό του τρόπο και θέλει ορισμένες φορές υπομονή...
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι τα συνεργεια ειναι σαν τους αμυντικους παιχτες.Μπορει να εμποδισουνε 100 γκολ και να περασει ενα και να τους κρεμασουν ταμπελες. θεωρω οτι δεν ειναι τυχαιο οτι στο συνεργειο του απ'εξω περιμενουνε 20 μηχανακια ουτε οτι και το δικο μου θα το πιασει μετα απο 2 εβδομαδες. Οσο για τα τσιμουχακια, να ξερεις οτι τα τσιμουχακια του τιμονιου στο ΤΑ δεν υπαρχουν σαν ανταλλακτικο μεμονωμενα αλλα πανε μαζι με την μανα.Για να μπει ο Μιχαλης στην διαδικασια να φαει 5 ωρες πρεσαρησε ξεπρεσαρησε για να καταφερει να σου αλλαξει μονο τα λαστιχα και να σε παρει 40-50 ευρω αντι να σε κοπανησει 250 (που κοστιζει η μανα) και 20-30 για τον κοπο του φανερωνει οτι μαλλον υπαγεται στην κατηγορια "Τίμιο και σωστο συνεργειο" την τριτη το βαζω μεσα και πλεον θα μπορω να μιλαω με προσωπικη εμπειρια για το κουστουμι.

Καλή ζωή, κακή διαθήκη