Hellas Transalp Forum

καλημερα σε ολους

tactakias · 11340

Offline tactakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 16:52:57 μμ
καλημερα σε ολους προκειτε να γινω κατοχος μιας καλης  και ειπα να διαβασω πρωτα αν ειναι και τοσο καλη για μενα ειναι μια transalp του 2001 με 19000 χλμ χρωματος μπλε και λιγο ασημι ευχαριστω προκαταβολικα για την φιλοξενια :goofy:

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #1 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 17:07:04 μμ
Καλημέρα και καλώς ήρθες,
Η επιλογή σου είναι πολύ καλή, τώρα το πόσο καλό είναι το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι κάτι που μόνο εσύ μετά από τους  απαραίτητους έλεγχους  θα διαπιστώσεις.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Chtech

• Rossi και πάνω !
  • Honda XL650V 2004 Black
Reply #2 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 17:33:26 μμ
Καλημέρα και καλώς μας βρήκες. Με το καλό να πάρεις και την μηχανούλα. Το ΤΑ είναι πολυ εργαλείο και πιστεύω ότι θα καλύψει τις περισσότερες ανάγκες σου. Τώρα για το συγκεκριμένο που έχεις βρει να το πας να το δει κι ένας μηχανικός και αν σου πει πως είναι οκ και είναι και στα χρήματα που έχεις σκεφτεί να δώσεις για μηχανή τότε σίγουρα θα είναι καλή για σένα.

Offline petervic

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 17:37:37 μμ
Φίλε καλή σου μέρα και καλώς ήρθες στην παρέα :) . Το μηχανάκι που πρόκειται να πάρεις είναι από κάποιον γνωστό ή από μάντρα? Πρέπει να σου βάλω ψύλλους στα αυτιά γιατί μοντέλο '01 με 19.000 χλμ. είναι παράξενο, ακόμα και εγώ που δεν κάνω χλμ. το δικό μου ειναι '02 και έχω 34.000 χλμ. Επίσης προσπάθησε να μάθεις για τον χρωματισμό, αν του άρεσε και το έκανε ο πρώην ιδιοκτήτης ή είναι μαμίσιος χρωματισμός, αν σου πουν ότι είναι μαμίσιος δυστυχώς θα σου πω ότι σε δουλεύουν ασύστολα. Το μοντέλο με το μπλε-ασημί βγήκε '05-'06 αν θυμάμαι καλά, το 2001 οι χρωματισμοί ήταν το πράσινο (λαχανί κατά τον Λευτέρη :goofy:) το κόκκινο και το μαύρο. Παρ' όλα αυτά το μηχανάκι ότι και να είναι να ξέρεις ότι αγοράζεις ένα πραγματικό διαμάντι, τέρας αξιοπιστίας και ένα τέλειο εργαλείο για να πας παντού (πόλη-εκδρομή/ταξίδι). Διάβασε και αυτό που είναι κάτι σαν αυτό που λέω.
Φιλικά Πέτρος

Η ασημουλα μου, το 4ο παιδι μου...

Πέτρος
XL650V

Offline tactakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 18:08:11 μμ
ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια την μηχανη την εχει ενας γνωστος μου και την εφερε απο την γερμανια μονος του οσο για το χρωμα ηταν μπορντο και δεν τον γεμιζε οπτικα και το αλλαξε σε μπλε με ασημι δηλωμενο κανονικα. η μηχανη εχει καινουργια λαστιχα metzeler κατι δεν θυμαμαι το υπολοιπο εχει καινουργιες δισκοπλακες και τακακια μπρος πισω  καγκελα μονο μπροστα καινουργιες ντιζες καινουργια δισκακια συμπλεκτη ψηλη ζελατινα honda και  βαλιτσα honda καπως τετραγωνη και μου δινει 2 χρονια εγγυηση καθοτι μηχανικος αυτοκινητων και την πουλαει γιατι θελει να παρει ενα μηχανημα για το μαγαζι και μου την δινει 4000 ευρω τι λετε ειναι καλα ;;;

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #5 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 18:59:31 μμ
Μπορντώ! 2001!  Χμ... 600 είναι ή 650? Πόσα δισκόφρενα έχει στο μπροστινό τροχό?

...καινουργια δισκακια συμπλεκτη...
...19000 χλμ ...
Δεν σου φαίνεται εδώ κάτι περίεργο? ???
« Last Edit: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 19:06:50 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline tactakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 20:38:46 μμ
650 ειναι και εχει δυο δισκοφρενα οταν ειπα μπορντο εννοουσα κοκκινο αλλα ηταν σαν ξεβαμενο μπορντο

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #7 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 22:06:59 μμ
Τότε είναι 2000 μοντέλο.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline tactakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #8 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 22:13:24 μμ
δεν ξερω σιγουρα πρεπει ναδω τον αριθμο πλαισιου αλλα και 2000 να ειναι αξιζει για ολα αυτα που ειπα οτι εχει και 1+ οτι το μηχανακι το ξερω και το εχω ακουσει και ξερω πως του φερεται για 4000 χιλιαρικα

Offline petervic

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 22:46:13 μμ
Αν είναι από Γερμανία δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα χλμ. που έχει το μηχανάκι, είναι γνωστό ότι στη Γερμανία τα μηχανάκια βγαίνουν το καλοκαίρι και το χειμώνα αποθηκεύονται. Τώρα, αφού έχουν αλλαχτεί σχεδόν όλα στο μηχανάκι και εφ' όσον το ξέρεις το μηχανάκι τότε νομίζω ότι θα κάνεις να μια καλή αγορά  ;)

Η ασημουλα μου, το 4ο παιδι μου...

Πέτρος
XL650V

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 06:17:58 πμ
γιατι ομως δισκακια συμπλεκτη και δισκοπλακες στα 19.000 χιλιομετρα? Αυτα τα πραγματα αλλαζονται μετα τα 80.---> 90.000 χλμ...

Καλως ηρθες στην παρεα...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Reply #11 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 06:25:58 πμ
 :welcome: :welcome:

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #12 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 06:52:30 πμ
 :welcome: 

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #13 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 09:52:28 πμ
Είτε του 00 είτε του 01 τα 4000 είναι πααααρα πολλά...

Υπάρχει αγγελία τρέχουσα εδώ στο φόρουμ μας για 4750 του 06!! Με 4500 βρίσκεις του 06 και σκέφτεσαι να πάρεις του 01 με 4000? (τα προβληματάκια που αναφέρεις δεν συνάδουν με 19000 χλμ (δισκόπλακες;;), και πιστεύεις ότι σε 6 χρόνια θα έχει κάνει 19000; Ούτε αυτό το πιστεύω)

2 χρόνια μηχανική εγγύηση;   :2hysterical: Και εμένα μου έδωσαν, δεν χρειάστηκε!! (τα ηλεκτρικά μη σου πω όμως...) Τα αναλώσιμα έτσι κι αλλιώς θα τα πληρώσεις και την εργασία, το μοτέρ και να θέλεις δεν θα το κάψεις..

Είναι πολλά τα λεφτά, κάτω από 3500 για 01 τουλάχιστον... Έχεις ψηθεί, έχεις τα λεφτά και είσαι "έτοιμος", αλλά χαλάρωσε και κοίτα και αλλού, σε πάει "βόλτα" ο γνωστός....

Καλώς όρισες!!

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Derd

• The Oracle..
  • Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 17:20:04 μμ
Μπορντώ! 2001!  Χμ... 600 είναι ή 650? Πόσα δισκόφρενα έχει στο μπροστινό τροχό?

Παράθεση από: tactakias στις Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 11:08:11
...καινουργια δισκακια συμπλεκτη...
Παράθεση από: tactakias στις Κυριακή 19 Οκτώβριος 2008, 09:52:57
...19000 χλμ ...

Δεν σου φαίνεται εδώ κάτι περίεργο? ???

+1000

μονο απο αυτο δεν θα επρεπε να ασχοληθεις καν..

Α! :welcome:

May the force be with you..

Offline Thanosf

• Rossi και πάνω !
  • Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται ...
    • www.zesta.gr
Reply #15 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 18:30:35 μμ
Καλωσόρισες και καλή διαμονή....

. . .

Offline thanos_trikala

• Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2008, 18:43:04 μμ
 :welcome: :welcome:

giorgio

• Guest
Reply #17 on: Τρίτη 21 Οκτώβριος 2008, 18:27:15 μμ
Καλώς ήρθες Κώστα.  ;)

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Reply #18 on: Τετάρτη 22 Οκτώβριος 2008, 03:17:00 πμ
Αντε με το καλο να την αγορασεις.
 :welcome: και καλη διαμονη.

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Τετάρτη 22 Οκτώβριος 2008, 12:12:23 μμ
γιατι ομως δισκακια συμπλεκτη και δισκοπλακες στα 19.000 χιλιομετρα? Αυτα τα πραγματα αλλαζονται μετα τα 80.---> 90.000 χλμ...

Καλως ηρθες στην παρεα...

Για τις δισκόπλακες  δεν ισχύει , εγώ που 2 φορές είχα το μυαλό μου μακριά απο το κεφάλι μου,  ξέχασα την μια φορα το disclock στην αριστερή και την άλλη στην δεξιά δισκόπλακα !! αποτέλεσμα : δισκόπλακες ολοκαίνουργιες (μαμάς) σε θέμα φθοράς, αλλά θεόστραβες !!

οταν βρω λεφτουδάκια θα τις αλλάξω !

καλώς όρισες tactacias (!!) και αν τελικά πάρεις αυτη να σου βγει αστέρι.. το ΤΑ ειναι το πιο απροβλημάτιστο εργαλείο , εγω που σου μιλάω κανονικά είμαι γκαζοφονιάς  αλλά έκανα στην μπάντα τα πάθη μου για την σιγουριά και θαλπωρή που μου δίνει αυτο το μηχανάκι !!!! 
« Last Edit: Τετάρτη 22 Οκτώβριος 2008, 12:15:00 μμ by venumis »

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

strofakias

• Guest
Reply #20 on: Παρασκευή 31 Οκτώβριος 2008, 22:27:01 μμ
 :welcome: :welcome: :welcome:

Offline GDP

• Απλός οδηγός
  • ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!!!
Reply #21 on: Τρίτη 04 Νοέμβριος 2008, 03:43:35 πμ
:welcome: :welcome: :welcome:
Kαλωσόρισες!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ…

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #22 on: Τρίτη 04 Νοέμβριος 2008, 18:29:45 μμ
Κώστα καλωσόρισες. :welcome:

Αν κατέβει λίγο στην τιμή καλώς .αλλά πάλι εφόσον έχουν ξοδευτεί κάποια λεφτά γιά τη μηχανή σου δίνει και εγγύηση δεν είναι και άσχημα.

Είτε του 00 είτε του 01 τα 4000 είναι πααααρα πολλά...

Είναι πολλά τα λεφτά, κάτω από 3500 για 01 τουλάχιστον... Έχεις ψηθεί, έχεις τα λεφτά και είσαι "έτοιμος", αλλά χαλάρωσε και κοίτα και αλλού, σε πάει "βόλτα" ο γνωστός....
’σε ρε Τσέρτση που θές και 650 με τρία χιλιάρικα ,που το είδες αυτό ?
Κάτσε χωρίς μηχανή του λες δηλ.?
Λες και στο ΤΑ αλλάζουνε  τίποτα τόσα χρόνια ?
Και από ηλεκτρικά πάλι , στα ΤΑ ?
Μη κρίνεις απ το δικό σου ,αυτό άλλωστε έγινε διάσημο.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

tzeronymo

• Guest
Reply #23 on: Τρίτη 04 Νοέμβριος 2008, 20:52:49 μμ
ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια την μηχανη την εχει ενας γνωστος μου και την εφερε απο την γερμανια μονος του οσο για το χρωμα ηταν μπορντο και δεν τον γεμιζε οπτικα και το αλλαξε σε μπλε με ασημι δηλωμενο κανονικα. η μηχανη εχει καινουργια λαστιχα metzeler κατι δεν θυμαμαι το υπολοιπο εχει καινουργιες δισκοπλακες και τακακια μπρος πισω  καγκελα μονο μπροστα καινουργιες ντιζες καινουργια δισκακια συμπλεκτη ψηλη ζελατινα honda και  βαλιτσα honda καπως τετραγωνη και μου δινει 2 χρονια εγγυηση καθοτι μηχανικος αυτοκινητων και την πουλαει γιατι θελει να παρει ενα μηχανημα για το μαγαζι και μου την δινει 4000 ευρω τι λετε ειναι καλα ;;;
   pare thn dikh moy 4000

Offline tactakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #24 on: Σάββατο 07 Φεβρουάριος 2009, 03:57:02 πμ
καλησπερα και παλι παιδια τελικα δεν πηρα transalp αν και πολυ το ηθελα τα οικονομικα μου ομως δεν το αντεχαν και ετσι πηρα ενα suzuki freewind του 1999 το ξερω αλλα ελεγα αλλα για δευτερη μηχανη γιατι η πρωτη ειναι εναα klr 250 και υπαρχει ακομα στην κατοχη μου πιστευω ειναι καλα ελπιζω να μπορεσω και εγω αφου θα ερθει η γυναικα μου το καλοκαιρι στην αθηνα να παρω και εγω το θαρρος να κατεβω με την μηχανη να σας γνωρισω και απο κοντα γιατι τοσο καιρο που σας παρακολουθω στο forum φαινεστε και γαμω τα παιδια