Καλημέρα σε όλους κι από μένα.
Πρέπει να πω οτι πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.
Ηταν η πρώτη μου εκδρομή με το κλαμπ.
Σαν πρωτάρης, επειδή δεν ήθελα να ξεχωρίσω, κινήθηκα με τους ρυθμούς των πολλών, που για πρώτη μου εκδρομή και μάλιστα δικάβαλος, ήταν κάπως γρήγορη. Θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο χαλαρά, για να απολαύσω και το τοπίο. Επιασα κανα-δυο φορές το εαυτό μου να οδηγεί σαν υπνωτισμένος κοιτώντας μόνο την πίσω ρόδα του μπροστινού μου

. Μέμο, απ' την επόμενη εκδρομή θα κάνουμε μαζί την οπισθοφυλακή!

Εσύ έχεις πάντα μαζί σου το φαρμακείο, θα κάνω κι εγώ μαθήματα πρώτων βοηθειών, και θα πηγαίνουμε όπως στις πορείες στο στρατό που πίσω και τελευταίο, πήγαινε το ασθενοφόρο....

Πάντως μου άρεσε πάααρα πολύ η εκδρομή, πήγα σε μέρη που δεν θα πήγαινα με τη σαύρα (εννοώ το αυτοκίνητο μου, που είναι κλασικό χαμηλό, κι όχι 4χ4), και ίσως και να μην την έκανα και μόνος μου χωρίς παρέα. Πήρα πολύυυ οξυγόνο στα πνευμόνια μου, και χόρτασε το μάτι μου πράσινο.
Σας ευχαριστώ όλους για την καλή παρέα που κάναμε, τον Κώστα, που αν και δεν μπόρεσε να έρθει, είχε χαράξει την πορεία που ακολουθήσαμε, και τους Μέμο και Σώτο για τη βοήθειά τους στο δρόμο.
Εχω τραβήξει 48 φωτογραφίες αλλά είναι 115 μέγα, οπότε λίγο δύσκολο να τις ανεβάσω. Θα τις φέρω σε CD στο ΣΥΜΟΦΕ την Τρίτη το βράδυ. Θα ήθελα επίσης να έχω και τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Μέμος και ο rastabill.
Περιμένω εναγωνίως την επόμενη εξόρμησή μας...