Λοιπόν τη μηχανή τη πήρα πριν απο 2,5 χρόνια σε άριστη κατάσταση με 68.000χλμ.
Σε λίγες μέρες άναψε το φωτάκι του λάδιου και έπαθα τη πλάκα μου γιατί μόλις την άγόρασα προφανώς έλεγξα τα λάδια της
Διαπίστωσα λοιπόν οτί αν και δουλεύει σαν καινούργια καίει τρελά λάδια.Κάθε χλμ και 1,5-2 γραμμάρια λάδι!!!!

Και πήγαινε όλο και πιο πολυ στο να μεταμορφωθεί σε μια δίτροχη φριτέζα.
Κάθε Σάββατο της έβαζα λάδια(για χρήση μέσα στη πόλη μιλάμε)
Τον Ιούνιο επίασα δουλιά στα Οινόφυτα και τη δεύτερη μέρα (57χ4χλμ απόσταση) ο κινήτηρας με άφησε μέσα σε τρομερούς θορύβους.
Τη πήγα στο μάστορά μου ο οποίος την άκουσε και μου είπε στεγνά πέτα τη δεν αξίζει....
Ψάξαμε για κινήτηρα αλλά τίποτε.
Θα μου πείτε γιατί δεν έκανα τίποτε τόσο καιρό αφού έβλεπα οτι έκαιγε το λάδι .
Η απάντηση είναι οτι δύο μάστορες που συμβουλεύομαι μου λέγανε να κάνω υπομονή και αν παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα τοτε να την ανοίξουμε και να την επισκευάσουμε.
Οταν κόλλησε μου είπαν (εξ ακοής μιας και δεν ανοίξανε) οτί κόλλαγε σιγα-σιγα(επαιρνε λίγο-λίγο)
ΟΙ ερμηνίες πολλές η πραγματικότητα μία έμεινα χωρίς μηχανή.
Η δική μου ερμηνεία είναι οτι η μηχανή είχε πρόβλημα απο πρίν και έπρεπε να μην την αγοράσω ή να την επισκεύασω και να μην ακούσω τους μάστορες που με πήραν στο λαιμό τους
Πραγματικά μου έχουν κοπεί τα πόδια χωρίς μηχανή και παθαίνω κατάθλιψη κάθε φορά που ανοίγω τη πόρτα μου και τη βλέπω ....
Τέλος πάντων αποφάσισα να αγοράσω τη καινούρια 700 μιας και έχω αποκτήσει αλλεργία στις μεταχειρισμένες(Τη μηχανή τη είχα πάρει απο φίλο...)

(ασχέτο επειδή έχω φρικάρει πήγα και νοίκιασα ένα scouter 150

με 460 ευρώ το μήνα