Είμαι στα 47.000χλ, έχω κάνει άλλο ένα μεγάλο σέρβις με παρόμοιο κόστος. Επίσης προ μηνός αλλάχθηκε ο σένσορας πίεσης λαδιού γιατί τελευταίως αναβόσβηνε το λαμπάκι λαδιού όποτε του κατέβαινε (κόστος ανταλλακτικού 10-15 ευρώ).
Επί τη ευκαιρία, να αλλάξω την κριτική μου όσον αφορά το θέμα χαλαρή οδήγηση, όταν αυτή αφορά κλειστό στροφιλίκι. Σε σχέση με άλλα μηχανάκια (ΤΑ, Vara, GS) το ΚΤΜ έχει ψηλά το κέντρο βάρους καθότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου: ΚΑΙ μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων ΚΑΙ απόσταση από το έδαφος ΚΑΙ χαμηλό κέντρο βάρους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι εναλλαγές κλίσεων με χαμηλές ταχύτητες να είναι "κουραστικές" γιατί η μηχανή πλαγιάζει εύκολα μεν (λόγω φαινομένου υπομοχλίου) αλλά σηκώνεται δυσκολότερα (για τον ίδιο λόγο), οπότε "θέλεις" να μπαίνεις με περισσότερα στη στροφή ώστε με τη φόρα που έχει η μηχανή να σηκώνεται και πιο εύκολα στη έξοδο της στροφής χωρίς απαταίτητα άνοιγμα του γκαζιού. Αυτό το φαινόμενο είναι κυρίως αισθητό όταν είσαι δικάβαλος γιατί ο συνεπιβάτης "ψηλώνει" ακόμα περισσότερο το κέντρο βάρους (μην ξεχνάμε ότι με τη ρυθμιζόμενη προφόρτιση η μηχανή δεν "κάθεται" πολύ στο δικάβαλο, όπως το ΤΑ). Άρα, σε κλειστά στροφιλίκια, νιώθεις ότι μπαίνοντας στις στροφές γρηγορότερα η μηχανή οδηγιέται πιο εύκολα-ξεκούραστα. Αυτό όμως είναι τελικά εις βάρος της χαλαρής οδήγησης.