Hellas Transalp Forum

Αττικό Rally Raid 2007

Παύλος · 13822

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
on: Τρίτη 13 Μάρτιος 2007, 20:11:07 μμ
Τι έχουμε εδώ;

Κάποιοι είχαν πει ότι ενδιαφέρονται, Φώτη, Γιώργο, Βασίλη, Μέμο;
Έχει και κατηγορία για "νέους" σε αγώνες.

Παύλος Καρούμπης

Offline gianngeor

• Rossi και πάνω !
  • Ανοίγει νέος κύκλος ... (?)
Reply #1 on: Τετάρτη 14 Μάρτιος 2007, 07:19:44 πμ
Άντε για να οργανωθούμε, θέλουμε και προπόνηση !!!

Γιώργος Γιαννόπουλος, ( ORIENT Status 21 ταχ...)

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Τετάρτη 14 Μάρτιος 2007, 07:30:11 πμ
Τι έχουμε εδώ;

Εγώ λογικά θα τρέξω, αλλά μάλλον με το ΚΤΜ.Για την κατηγορία δεν το συζητάω, Μ3 σίγουρα.Η Μ2 έχει +30 ευρώ συμμετοχή και θέλει και έκδοση ετήσιας license (άλλα 55 ευρώ!)

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #3 on: Τετάρτη 14 Μάρτιος 2007, 16:35:10 μμ
Η αποψη του οργανωτη (Σπ.Κ)για το επίπεδο δυσκολίας ηταν η εξής:

"Κοίτα...
Ψιλοβρεγμένο το βγάζω με την africa 650 και λάστιχα... Είναι σφικτό πάντως... (Δηλαδή το βράδυ θα είσαι τέζα :D ) "

Που σημαίνει οτι μονο άτομα σε καλή φυσική κατάσταση,με αναλογο εξοπλισμό και διάθεση , θα ηταν εφικτό να
παρουν μέρος. Δεν ειναι η απλη εντουροβόλτα που παμε καμια φορα.... και περνάμε κανα χωματάκι.

σσ. Ο οργανωτής δεν ειναι τυχαίος οδηγός....

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τετάρτη 14 Μάρτιος 2007, 17:19:56 μμ
Η αποψη του οργανωτη (Σπ.Κ)για το επίπεδο δυσκολίας ηταν η εξής:

"Κοίτα...
Ψιλοβρεγμένο το βγάζω με την africa 650 και λάστιχα... Είναι σφικτό πάντως... (Δηλαδή το βράδυ θα είσαι τέζα :D ) "

Που σημαίνει οτι μονο άτομα σε καλή φυσική κατάσταση,με αναλογο εξοπλισμό και διάθεση , θα ηταν εφικτό να
παρουν μέρος. Δεν ειναι η απλη εντουροβόλτα που παμε καμια φορα.... και περνάμε κανα χωματάκι.

σσ. Ο οργανωτής δεν ειναι τυχαίος οδηγός....

ότι πρέπει δηλαδή για να σφίξουν οι  :asshaking: Γιώργο, Φώτη πότε θα πάμε για προπόνηση;

Παύλος Καρούμπης

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #5 on: Τετάρτη 14 Μάρτιος 2007, 18:27:51 μμ
Εσυ ειπαμε... το Σαββατο... στο βουνο.
θα σε κανω μαγκα... :pimping:

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τετάρτη 14 Μάρτιος 2007, 18:31:23 μμ
Αμήν και πότε  :eusa_pray:

Παύλος Καρούμπης

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Πέμπτη 15 Μάρτιος 2007, 03:11:07 πμ
Εσυ ειπαμε... το Σαββατο... στο βουνο.
θα σε κανω μαγκα... :pimping:
Να έρθω κι εγώ και από μάγκα να τον κάνουμε ντιγκι ντάγκα? :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #8 on: Πέμπτη 15 Μάρτιος 2007, 07:19:29 πμ
Τι έχουμε εδώ;

Μέμος ;   Ποιός  Μέμος ;   Ο  γνωστός  Μέμος ;    ::)   ::)   ::)
Παύλο  απ΄ ό,τι  ξέρω  το  transalpάκι  μου  είχε  35  αλογάκια  " εν  έτει "  1994  όταν  γεννήθηκε .   ;D
Από  τότε  έχουν  περάσει  13  χρονάκια  και  περίπου  107.000  χλμ.  κάτω  από  τις  ρόδες  του .      :D
Έπειτα  από  αυτή  την  ταλαιπορία  υπολογίζω  ότι  καμιά  8 - 10  άλογα  " μας  έχουν  αφήσει  χρόνους "   :'(    και  τα  υπόλοιπα  το  παίζουν  ΓΑΙΔΑΡΟΙ .   >:(
Πώς  θα  πάω  ο  ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ  στο  ράλυ  όταν  μπροστά  μου  έχω  ένα  ταξίδι  στην  Αυστρία  3.000 + χλμ. ;;;;;   :o
Πηγαίνετε  εσείς  με  το  καλό  και  θα  έρθω  εγώ  με  τον  Soto  για  να  σας  βοηθήσουμε  σε  ό,τι  χρειαστείτε  ( λάστιχα ,  φωτογραφίες ,  κουλούρια ,  σάμαλι  κ.ά. )   ;)
Έγινε  Sote ;   ;D
« Last Edit: Πέμπτη 15 Μάρτιος 2007, 23:01:56 μμ by memos »

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Πέμπτη 15 Μάρτιος 2007, 16:46:45 μμ
Μέμος ;   Ποιός  Μέμος ;   Ο  γνωστός  Μέμος ;    ::)   ::)   ::)
Παύλο  απ΄ ότι  ξέρω  το  transalpάκι  μου  είχε  35  αλογάκια  " εν  έτη "  1994  όταν  γεννήθηκε .   ;D
Από  τότε  έχουν  περάσει  13  χρονάκια  και  περίπου  107.000  χλμ.  κάτω  από  τις  ρόδες  του .      :D
Μετά  από  αυτή  την  ταλαιπορία  υπολογίζω  ότι  καμιά  8 - 10  άλογα  " μας  έχουν  αφήσει  χρόνους "   :'(    και  τα  υπόλοιπα  το  παίζουν  ΓΑΙΔΑΡΟΙ .   >:(
Πως  θα  πάω  ο  ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ  στο  ράλυ  όταν  μπροστά  μου  έχω  ένα  ταξίδι  στην  Αυστρία  3.000 + χλμ. ;;;;;   :o
Πηγαίνετε  εσείς  με  το  καλό  και  θα  έρθω  εγώ  με  τον  Soto  για  να  σας  βοηθήσουμε  σε  ότι  χρειαστείτε  ( λάστιχα ,  φωτογραφίες ,  κουλούρια ,  σάμαλι  κ.α )   ;)
Έγινε  Sote ;   ;D

Μέμο αυτά είναι απλά δικαιολογίες. Ποιος σου είπε ότι χρειάζεσαι πολλά άλογα; Για την πλάκα μας θα πάμε, όχι για να βγουμε πρώτοι.
Όσο για τους ΑΝΤΡΕΣ του φορουμ...οσοι πιστοι προσέλθετε και βλέπουμε στο τέλος της ημέρας ποιοι παραμένουν άντρες!!!
 :hump:

Παύλος Καρούμπης

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Πέμπτη 15 Μάρτιος 2007, 17:30:02 μμ
Σοβαρά τώρα, θα υπάρξουν άλλες συμμετοχές εκτός του Φώτη? Παυλίτο παιδί μου, το σκέφτεσαι να πας ή θα 'ναι πρωταπριλιάτικο αστειάκι?

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Πέμπτη 15 Μάρτιος 2007, 17:48:54 μμ
Σοβαρά τώρα, θα υπάρξουν άλλες συμμετοχές εκτός του Φώτη? Παυλίτο παιδί μου, το σκέφτεσαι να πας ή θα 'ναι πρωταπριλιάτικο αστειάκι?

Αν είμαι καλά (αυτές τις μέρες με ταλαιπωρεί πάλι η μέση μου), ναι θα πάω. Όλα θα εξαρτηθούν από τη Σαββατιάτικη προπόνηση  :xxeyeslam:

Παύλος Καρούμπης

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #12 on: Πέμπτη 15 Μάρτιος 2007, 18:00:15 μμ
Να έρθω κι εγώ και από μάγκα να τον κάνουμε ντιγκι ντάγκα? :badgrin: :badgrin: :badgrin:

:dude: :dude: :ky: :ky: :ky: :pottytrain3:

ΟΧΙ ... ειπαμε softcore...

Offline traveller

• νέος οδηγός
  • **
  • 2004 - Νορβηγία
Reply #13 on: Παρασκευή 16 Μάρτιος 2007, 21:46:56 μμ
Εγώ και η χοντρούλα μου και  "έτσι" "σας παίζουμε"  :D :D :D :D

Πως σας φαίνεται επίσης η ιδέα να το συνδυάσουμε και με κάποιο χώρο, π.χ. terradura για καμμιά πιο συγκροτημένη εξάσκηση ?  ;) ;) ;)

Εσύ και η χοντρούλα σου, άμα κάνετε το λάθος, θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη  :bricks:
Χωρίς πλάκα τώρα: Τη μία και μοναδική φορά που έτυχα να τρέξω RR παρέα με africa και TA (στο προπέρσινο Αττικό αν θυμάμαι καλά), τα παιδιά τα είδαν ΟΛΑ !  :sucking:
Οι απώλειες και στους δύο ήταν σοβαρές: Οι αναβάτες, χωρίς σοβαρό τραυματισμό ευτυχώς, δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους για καιρό, οι δε μηχανές είχαν από γούβες και (αρκετά) σπασμένα πλαστικά, μέχρι και τρύπιο ντεπόζιτο (στο ΑΤ).

Αν μάλιστα συνυπολογίσετε οτι τα RR του τότε ήταν "παιδικά" σε σχέση με του τώρα (τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα)... Κλάφτα Χαράλαμπε  :banghead:

My 2 cents...

In the country where I'm travelling, Tibet, people believe that their walk long distances to holly places,
it purifies the bad deeds they commit; they believe the more difficult the journey,
the greater the depth of purification.

- Heinrich Harrer -

Offline traveller

• νέος οδηγός
  • **
  • 2004 - Νορβηγία
Reply #14 on: Παρασκευή 16 Μάρτιος 2007, 22:05:03 μμ
Τηλέμαχε μου έκανες την καρδιά περιβόλι...
Λες να μην το ρισκάρω δηλαδή;

Η πρότασή σου για "δική" μας διαδρομή γίνεται δεκτή και την αναλαμβάνεις εσύ φυσικά. Περιμένουμε νέα σου το συντομότερο ;)

Με το ΤΑ, εγώ δε θα το τολμούσα. Ειδικά αό τη στιγμή που δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία του πράγματος για να ξέρεις τί σε περιμένει.
Κάτσε και σκέψου: Άντε και πήγες, με τί θα πρωτοαπασχολήσεις τον εγκέφαλό σου ??
  • Να πλοηγείς ?
    Να φυλάξεις τον εαυτό σου ?
    Να φυλάξεις το μηχανάκι ?
    Να "διαβάζεις" τη διαδρομή για κακοτοπιές ?

Εδώ κι ο Κοντολιός ακόμη, παρ' όλο που είχε μηχανάκι πολύ πιο μάχιμο από το ΤΑ και είναι και χεράς, τα έσκασε και πήρε το 525 και την κουμούτσα.
Δε νομίζω να το 'κανε γιατί του περίσσευαν, απλά δοκίμασε, έπαθε, έμαθε και τελικά κατάλαβε οτι δύο σε ένα απλά δεν υπάρχει, χώρια που το κόστος αποκατάστασης - συντήρησης του μεγάλου αθροιστικά ισοδυναμεί με ένα (καλό) μικρό.

Ααα... κι άλλο ένα: Παλιά παλιά παλιά, πριν στήσω το DT, μίλαγα ακριβώς γι αυτό το θέμα με τον Κατσιμαλή.
-Να πάρω ένα μικρό διχρονάκι Σπύρο, ή να προτιμήσω ένα μεγάλο (adv ή ΜΖ έλεγα τότε) που θα είναι και πιο καλοστημένο, θα έχει γκάζια, αυτονομία κλπ ?
-Πάρε ότι θες, μόνο να ξέρεις οτι από τότε που καβαλάω μεγάλο (τότε έτρεχε με το ΜΖ και το 640) κάθε μαλακία που κάνω την πληρώνω με επίσκεψη στο ΚΑΤ !

Κι έτσι είναι, εκτός από την ταλαιπωρία οι πιθανότητες πτώσης μ'ένα τόσο βαρύ παιχνίδι αυξάνονται κατακόρυφα και σε μια πτώση με τόσα κιλά ένα κάταγμα - διάστρεμα κλπ είναι πολύ - μα πάρα πολύ - πιθανό.

In the country where I'm travelling, Tibet, people believe that their walk long distances to holly places,
it purifies the bad deeds they commit; they believe the more difficult the journey,

- Heinrich Harrer -

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #15 on: Παρασκευή 16 Μάρτιος 2007, 22:23:42 μμ
ελα ρε συ... τρομάζεις τον κόσμο !

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Σάββατο 17 Μάρτιος 2007, 03:21:29 πμ
Παύλο  σε  " κόβω "  να  βγάζουμε  δίπλα - δίπλα  τις  φωτογραφίες  στο  ράλυ .  ;D ;D

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Σάββατο 17 Μάρτιος 2007, 04:16:57 πμ
Παύλο  σε  " κόβω "  να  βγάζουμε  δίπλα - δίπλα  τις  φωτογραφίες  στο  ράλυ .  ;D ;D

Μα καλά.... άμα βγάζουμε όλοι φωτογραφίες, ποιός θα τρέχει? ??? ??? ???

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Σάββατο 17 Μάρτιος 2007, 04:26:00 πμ
Μα καλά.... άμα βγάζουμε όλοι φωτογραφίες, ποιός θα τρέχει? ??? ??? ???

Οι  υπόλοιποι !!!   ;D
Εμείς  θα  είμαστε  με  τους  άλλους .    ;)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline traveller

• νέος οδηγός
  • **
  • 2004 - Νορβηγία
Reply #19 on: Κυριακή 18 Μάρτιος 2007, 02:48:16 πμ
Τηλέμαχε και Φώτη προχωρείστε το, υπάρχουν αρκετοί που θα σας ακολουθήσουν σε αυτή τη ξεχωριστή βολτούλα.

Οσο αφορά το RR, από τη μία οι συμβουλές του Τηλέμαχου από την άλλη το πρόβλημα στη μέση μου, που ζωήρεψε απότομα, με έκαναν να το αναβάλω.

Που θα μου πάει όμως...

Μη σκας, υπάρχουν μερικοί μερικοί που θα σας εκπροσωπήσουν επάξια  :rockout:
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ
εεε.... στο βάθρο ήθελα να πω... :oops:

- Heinrich Harrer -

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Τρίτη 20 Μάρτιος 2007, 03:02:15 πμ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ
εεε.... στο βάθρο ήθελα να πω... :oops:
Όχι, όχι καλά τό'πες. Για πάρτε μάτι μερικές φωτό και προσέξτε το σημείο "άπατος βάλτος" ;D
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-6306-postdays-0-postorder-asc-start-75.html

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Δευτέρα 02 Απρίλιος 2007, 19:08:16 μμ
Καλήμέρα σας και καλό μήνα :)

Ο Τηλέμαχος κατάφερε και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου :thawave:
Εγώ μετά από ένα χάσιμο που με εγκλώβισε σε ένα σημείο-κόλαση περιορίστηκα στην ένατη θέση. Πολλοί οι εγκαταλείψαντες καθώς και ένας σοβαρά τραυματισμένος με Αfrica Τwin.Περισσότερα στο

http://www.off-road.gr/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=109489#109489

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Δευτέρα 02 Απρίλιος 2007, 19:11:05 μμ
Καλήμέρα σας και καλό μήνα :)

Ο Τηλέμαχος κατάφερε και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου :thawave:
Εγώ μετά από ένα χάσιμο που με εγκλώβισε σε ένα σημείο-κόλαση περιορίστηκα στην ένατη θέση. Πολλοί οι εγκαταλείψαντες καθώς και ένας σοβαρά τραυματισμένος με Αfrica Τwin.Περισσότερα στο

http://www.off-road.gr/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=109489#109489

Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια. Αντε κ σ' ανωτερα

Παύλος Καρούμπης

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Δευτέρα 02 Απρίλιος 2007, 19:19:09 μμ
Μπραβο στον Τηλεμαχο και σε σενα Φωτη !

Συγχαρητηρια και παντα τετοια!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #24 on: Δευτέρα 02 Απρίλιος 2007, 20:04:09 μμ
Συγχαρητήτρια παίδες !
Τηλέμαχε βρηκες τη φόρμα σου ?
Εσυ Φωτη ... πάρε και κανα σταυρουδάκι, κανα γλυκο του κουταλιου, τσαι βουνου να πουλας αγόρι μου στη διάρκεια του αγώνα. Ολα τα κουλα για πάρτη σου. Καμια φωτογραφία τραβας τουλάχιστον ?

επισης συγχαρητήρια στον Τολη Μαλτουδη που με 4χ4 αυτοκινητο ήρθε 2ος στην A3-Raid

κριμα για το ατυχημα του παιδιου με το ΑΤ.Το κάταγμα λεκάνης ειναι ο μεγαλυτερος φόβος.