Τηλέμαχε μου έκανες την καρδιά περιβόλι...
Λες να μην το ρισκάρω δηλαδή;
Η πρότασή σου για "δική" μας διαδρομή γίνεται δεκτή και την αναλαμβάνεις εσύ φυσικά. Περιμένουμε νέα σου το συντομότερο 
Με το ΤΑ, εγώ δε θα το τολμούσα. Ειδικά αό τη στιγμή που δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία του πράγματος για να ξέρεις τί σε περιμένει.
Κάτσε και σκέψου: Άντε και πήγες, με τί θα πρωτοαπασχολήσεις τον εγκέφαλό σου ??
- Να πλοηγείς ?
Να φυλάξεις τον εαυτό σου ?
Να φυλάξεις το μηχανάκι ?
Να "διαβάζεις" τη διαδρομή για κακοτοπιές ?
Εδώ κι ο Κοντολιός ακόμη, παρ' όλο που είχε μηχανάκι πολύ πιο μάχιμο από το ΤΑ και είναι και χεράς, τα έσκασε και πήρε το 525 και την κουμούτσα.
Δε νομίζω να το 'κανε γιατί του περίσσευαν, απλά δοκίμασε, έπαθε, έμαθε και τελικά κατάλαβε οτι δύο σε ένα απλά δεν υπάρχει, χώρια που το κόστος αποκατάστασης - συντήρησης του μεγάλου αθροιστικά ισοδυναμεί με ένα (καλό) μικρό.
Ααα... κι άλλο ένα: Παλιά παλιά παλιά, πριν στήσω το DT, μίλαγα ακριβώς γι αυτό το θέμα με τον Κατσιμαλή.
-Να πάρω ένα μικρό διχρονάκι Σπύρο, ή να προτιμήσω ένα μεγάλο (adv ή ΜΖ έλεγα τότε) που θα είναι και πιο καλοστημένο, θα έχει γκάζια, αυτονομία κλπ ?
-Πάρε ότι θες, μόνο να ξέρεις οτι από τότε που καβαλάω μεγάλο (τότε έτρεχε με το ΜΖ και το 640) κάθε μαλακία που κάνω την πληρώνω με επίσκεψη στο ΚΑΤ !
Κι έτσι είναι, εκτός από την ταλαιπωρία οι πιθανότητες πτώσης μ'ένα τόσο βαρύ παιχνίδι αυξάνονται κατακόρυφα και σε μια πτώση με τόσα κιλά ένα κάταγμα - διάστρεμα κλπ είναι πολύ - μα πάρα πολύ - πιθανό.
In the country where I'm travelling, Tibet, people believe that their walk long distances to holly places,
it purifies the bad deeds they commit; they believe the more difficult the journey,
the greater the depth of purification.
- Heinrich Harrer -