Hellas Transalp Forum

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΝΕΟ XL 700

ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ · 18484

Offline Αιγαιοπλόος

• Οδηγάρα
Reply #25 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 19:17:55 μμ
Καλώς όρισες στην παρέα συνάδελφε. Κι εγώ έχω το XL700V Transalp και είμαι πολύ ικανοποιημένος, μέχρι στιγμής. Πέρασα από παπιά, Virago 250, ΧΤ660R και τώρα στο Transalp 700, το οποίο είναι σαφώς το πιο ολοκληρωμένο μηχανάκι που είχα ποτέ.

Μπορεί για κάποιους το νέο ΤΑ 700 να είναι "λίγο" ή "μια απ' τα ίδια". Κάποιοι το θεωρούν συντηρητικό γιατί, λένε, έχει ατσάλινο πλαίσιο και ψαλίδι και ακτινωτές ζάντες. Δεν έχουν καταλάβει την ουσία των Transalp διαχρονικώς. Και είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από τους επικριτές του, δεν το έχουν καν οδηγήσει.

Γιατί όταν οδηγήσεις το Transalp (όχι μόνο το καινούριο αλλά και τα παλαιότερα) θα καταλάβεις γιατί είναι τόσο σημαντικό μηχανάκι, παρά το γεγονός ότι δε διαθέτει αυτό που λέμε "την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της μόδας".

Πρώτα πρώτα, ξεκινάω από τη θέση οδήγησης και την οδηγική αίσθηση. Είναι τόσο ευκολοοδήγητο το μηχανάκι που δεν πιστεύεις με τίποτα ότι στη ζυγαριά φτάνει τα 220 κιλά πλήρες υγρών. Εμένα προσωπικά μου θυμίζει το ΧΤ660R που είχα πριν το 700, καθώς έχει την ίδια (κυριολεκτώ) ελαφριά αίσθηση με το μονοκύλινδρο πρώην μηχανάκι μου των 185 γεμάτων κιλών. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθεις το ΤΑ 700 τόσο μα τόσο ευέλικτο και εύχρηστο μέσα στην πόλη (βοηθάει βέβαια και τα "μαζεμένο κουστουμάκι" αλλά και ο ελαστικός και ροπάτος κινητήρας). Ετσι, παρά το γεγονός ότι ζυγίζει σχεδόν τα ίδια κιλά με το Suzuki V-Strom 650 (220 κιλά το ΤΑ, 223 κιλά το "Στρώμα", αμφότερα πλήρη υγρών), το ΤΑ έχει πιο ελαφριά αίσθηση από το Suzuki και το λέω εκ πείρας και όχι από φήμες ή μεταφέροντας απόψεις περιοδικών (έχει το V-Strom ένας πολύ καλός φίλος και το έχω οδηγήσει ούκ ολίγες φορές).

Στα παραπάνω, κατ' εμέ, κρύβεται η ουσία του Transalp. Δε θα σε εντυπωσιάσει με κάτι πάνω του αλλά δε θα θέλεις να κατέβεις από τη σέλα του. Ολα πάνω του λειτουργούν "μαλακά" (κιβώτιο - συμπλέκτης: "βούτυρο") και είναι άψογα από εργονομικής άποψης. Είναι ένα μηχανάκι που σε χαλαρώνει και σε προδιαθέτει να κινείσαι σε ρυθμούς βόλτας. Ούτως ή άλλως πάντως οι 59 ονομαστικοί ίπποι του (54 στον τροχό) δε χτυπούν "κορυφή" και ο ανταγωνισμός (V-Strom, Versys) κινείται σε ψηλότερα επίπεδα απόλυτης ισχύος. Ομως για ένα μηχανάκι που είναι (και δεν το παίζει) on-off η ιπποδύναμη δεν είναι το παν. Το ζητούμενο είναι αλλού: Στην ομαλή "κάθοδο" των ίππων στο δρόμο, στη ροπή στις χαμηλές στροφές και στον μαλακό και προοδευτικό συμπλέκτη, προκειμένου να μη "σκάβεις" λαγούμια στο σαθρό έδαφος, όπου άνετα μπορεί να πάει το ΤΑ, ακόμη και σε μέτριας εμπειρίας χέρια.

Και συνεχίζω, για να δείτε πόσο πολύ μελετημένο είναι το ΤΑ για τη χρήση που προορίζεται. Τα φρένα του είναι ό,τι καλύτερο στην κατηγορία των on-off. Οχι απότομα (απουσία αρχικού "δαγκώματος") αλλά πολύ προοδευτικά (κανει καλή δουλειά η Nissin) και με την προσθήκη του συνδυασμένου ABS είναι ακόμη καλύτερα και ασφαλέστερα. Θα έπρεπε όμως να υπάρχει και ένα κουμπί απενεργοποίησης του ABS για τα πολύ σαθρά εδάφη. Αυτού του είδους η προοδευτική πέδηση αρμόζει σε τέτοια μηχανάκια, γιατί βλέπουμε άλλα του ανταγωνισμού να έχουν πανίσχυρα φρένα από 1000άρια που τα πατάς και πάει η ψυχή σου στην ... Κούλουρη, φοβούμενος το μπλοκάρισμα. Θα μου πεις ότι έχουν ABS αλλά και πάλι η συχνή ενεργοποίησή του (λόγω των πολύ δυνατών και χωρίς αίσθηση φρένων) δεν είναι ό,τι καλύτερο και αυξάνει την απόσταση ακινητοποίησης αλλά και τρομάζει τον αναβάτη. 

Κλείνοντας την άποψή μου για το ΤΑ θα αναφερθώ και στις ακτινωτές ζάντες του. Πολλοί θα τις βρουν "ντεμοντέ". Αλλοι θα γκρινιάξουν για την (αναγκαστική)  ύπαρξη σαμπρέλας και τη δυσκολία επιδιόρθωσης σε περίπτωση που πάθεις λάστιχο. Ξέρετε όμως κάτι; Δε θα ήταν τίποτα για τη Honda να βάλει χυτές ζάντες στο ΤΑ. Φθηνότερα θα της ερχόταν αφού το τελικό κόστος της ακτινωτής ζάντας είναι μεγαλύτερο από τη χυτή, διότι τα εργατικά για την κατασκευή της είναι περισσότερα (έχει σχετικό άρθρο το τελευταίο ΜΟΤΟ). Δεν ευσταθεί λοιπόν η άποψη ότι η Honda τσιγκουνεύτηκε και γι' αυτό "φόρεσε" ζάντες με ακτίνες στο ΤΑ. Το αντίθετο ισχύει. Ο πραγματικός λόγος που το ΤΑ φέρει ζάντες με ακτίνες είναι ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη αντοχή στην καταπόνηση, όταν χτυπάει με δύναμη ο τροχός σε μια πέτρα για παράδειγμα, διότι μπορούν να απορροφήσουν (λόγω της ελαστικότητάς τους) ένα ποσό της πίεσης που δέχεται ο τροχός, με αποτέλεσμα η ζάντα να μην παθαίνει ζημιά. Αντίθετα μια χυτή ζάντα, σε ανάλογης καταπόνησης περίπτωση θα είχε ραγίσει ή ακόμη και σπάσει. Αλλος ένας τομέας λοιπόν που δείχνει τη μελέτη που έχει προηγηθεί πριν την κατασκευή του Transalp.

Φίλε μου καλοτάξιδο και να είσαι σίγουρος ότι θα μείνεις ευχαριστημένος από το μηχανάκι σου.

Μια αστραπή είν' η ζωή και στ' άναμμα που κάνει, ό,τι προλάβει ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα τα χάνει.

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #26 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 20:51:47 μμ
Μια παρα πολυ καλη περιγραφη απο τον φιλο Αιγαιοπλοο και σαν κατοχος του 700 και εγω θα συμφωνησω μαζι του.

Θα αναφερω επισης το εξαιρετικο κιβωτιο ταχυτητων στο 700, την ανετη θεση για τον συνεπιβατη που κανει τα ταξιδια μια πολυ ευχαριστη εμπειρια ακομα και στις γυναικες  ;), οπως επισης τον μοντερνο σχεδιασμο του που τραβαει το ματι και που το καμαρωνεις οταν το χαζευεις. Επισης θα ηταν λαθος να μην αναφερουμε οτι το 700ρι εχει ισως τον πιο ομορφο ηχο τοσο οταν το ακους οταν το καβαλας οσο και οταν το ακους να περναει απο διπλα σου.

Το εχω εδω και 9 μηνες τωρα και νιωθω σαν να ειναι ακομα μερικων εβδωμαδων, δεν χορταινεται με τιποτα.

Και η κουβεντα ολα τα λεφτα ειναι οτι οι περισσοτεροι επικριτες του, δεν το εχουν καβαλλησει καν..

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #27 on: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 22:13:23 μμ
Κάποιος mod να κοπιάρει το post του Αιγοπλόου και στο αντίστοιχο νήμα που αναφέρεται στα ride tests του ΤΑ700?

Ή μπορείς και εσύ Αιγοπλόε να κάνεις copy το post σου και στο thread: http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=2852.0
Είναι κρίμα να είναι χαμένο κάπου αλλού!

Όπως και αυτό θα μπορούσε να είναι μαζί:
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=3528.0

Για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα.
« Last Edit: Τρίτη 16 Σεπτέμβριος 2008, 22:52:44 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #28 on: Τετάρτη 17 Σεπτέμβριος 2008, 04:14:07 πμ
Βάζω ποικιλία Cabernet που μου αρέσει ιδιαίτερα σαν ποικιλία (άρωμα, γεύση). Έχει βέβαια μεγάλη περίοδο ωρίμανσης (6 μήνες).
Αν και μεγάλη σημασία στο να βγεί καλό το κρασί παίζει η προέλευση του μούστου. Έχω βρεί ένα κτήμα (Αναστασίου) στη Νεμέα που οι ποικιλίες του είναι πολύ καλές.
Έχεις να προτείνεις κανένα καλό μέρος για προμήθεια Merlot?
Τυχαίνει αυτή ακριβώς η περίοδος να είναι και η εποχή που ετοιμάζεται το κρασί.
Ναι Merlot, αλλά από πού??
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ , ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ, MERLOT,SYRAH,GRENACHE ROUGE.. KAI  ΑΛΛΕΣ, ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Θ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ  TRANSALP..ΑΔΕΣ ΝΑ ΡΙΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ…..ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙΝΟΠΟΣΊΑ…..

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Τετάρτη 17 Σεπτέμβριος 2008, 04:16:58 πμ
Βάζω ποικιλία Cabernet που μου αρέσει ιδιαίτερα σαν ποικιλία (άρωμα, γεύση). Έχει βέβαια μεγάλη περίοδο ωρίμανσης (6 μήνες).
Αν και μεγάλη σημασία στο να βγεί καλό το κρασί παίζει η προέλευση του μούστου. Έχω βρεί ένα κτήμα (Αναστασίου) στη Νεμέα που οι ποικιλίες του είναι πολύ καλές.
Έχεις να προτείνεις κανένα καλό μέρος για προμήθεια Merlot?
Τυχαίνει αυτή ακριβώς η περίοδος να είναι και η εποχή που ετοιμάζεται το κρασί.
Ναι Merlot, αλλά από πού??
ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑ…. www.biowines.gr

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #30 on: Τετάρτη 17 Σεπτέμβριος 2008, 06:01:51 πμ
Είσαι πρώτος Γιάννη! Ευχαριστώ. Δεν είσαι και μακρυά από Αθήνα.
Θα σε επισκεφθώ με την πρώτη ευκαιρία!
Θα έρθω για να κάνω προμήθειες Merlot και ρετσίνα (που μου αρέσει ιδιαίτερα)

ΥΓ: Δεν είμαι και κανένας ιδιαίτερος πότης, αλλά 1-2 ποτηράκια με το φαγητό (τώρα που χειμωνιάζει) είναι must!
« Last Edit: Τετάρτη 17 Σεπτέμβριος 2008, 06:06:58 πμ by Chris_de_Ze »

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #31 on: Πέμπτη 18 Σεπτέμβριος 2008, 05:34:03 πμ
Καλως ηρθες φιλε μου και καλα χιλιομετρα
Καλα εκανες και την πηρες , ελα καποια στιγμη απο κοντα να σε γνωρισουμε
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ  ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.. :D :D :D

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #32 on: Πέμπτη 18 Σεπτέμβριος 2008, 05:36:11 πμ
Καλως ηρθες στην παρεα μας Γιαννη.

Οι γνωσεις που θα παρεις απο εδω  σιγουρα θα ειναι χρησιμες οπως και αυτες που θα δωσεις...!!!
ΦΙΛΕ ΣΩΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ……..!!!!!! :goofy:

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Reply #33 on: Πέμπτη 18 Σεπτέμβριος 2008, 05:54:55 πμ
 :welcome: και καλα χιλ. να εχεις με την καλη σου.

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #34 on: Πέμπτη 18 Σεπτέμβριος 2008, 06:21:39 πμ
Gianni opos blepeis oloi grafoun me mikra . Kefalaia mono otan thes na fonakseis. Kai ta greeklish apagoreuontai (plin eidikon periptoseon :-) :-) :) :) :-)

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Πέμπτη 18 Σεπτέμβριος 2008, 06:35:40 πμ
Gianni opos blepeis oloi grafoun me mikra . Kefalaia mono otan thes na fonakseis. Kai ta greeklish apagoreuontai (plin eidikon periptoseon :-) :-) :) :) :-)
Φίλε μου σε ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί είμαι νέος στην παρέα σας και δεν τους ξέρω καλά τους νόμους ακόμα…. ;) ;)

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Πέμπτη 18 Σεπτέμβριος 2008, 06:39:48 πμ
ΦΙΛΕ ΣΩΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ……..!!!!!! :goofy:
ΟΚ, πάμε:
Αν μπορεις γραφε με μικρα γιατι ξεκουφαινεις!
ρωτα οτι αλλο θελεις!
και αγορασε καρβουνε... πολλα καρβουνα!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #37 on: Σάββατο 20 Σεπτέμβριος 2008, 06:01:03 πμ
ΟΚ, πάμε:
Αν μπορεις γραφε με μικρα γιατι ξεκουφαινεις!
ρωτα οτι αλλο θελεις!
και αγορασε καρβουνε... πολλα καρβουνα!

Soto θα αγοράσω πολλά κάρβουνα…. αλλά να ψήνεις ξέρεις? Αμα γουσταρεις πες μου να το κανονίσουμε να κάνουμε μια εξαγγελία και να μαζευτούμε, από χώρο έχω άφθονο…

:goofy: :goofy:

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #38 on: Σάββατο 20 Σεπτέμβριος 2008, 14:25:28 μμ
Η παρέα διαθέτει πολύ καλούς ψήστες, με μεγάλη εμπειρία, όρεξη και μεράκι, πχ. Andy, KostasC, κλπ.
O Sotos ξέρει ένα καταπληκτικό κρεοπωλείο στο Φάληρο να προμηθευθεί σουβλάκια Α' ποιότητας
« Last Edit: Σάββατο 20 Σεπτέμβριος 2008, 17:16:17 μμ by Chris_de_Ze »

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Σάββατο 20 Σεπτέμβριος 2008, 17:05:19 μμ
Για ψήσιμο παίδες υπολογίστε και εμένα.
Να ξεκουραστούν λίγο και οι παλιοί  ;D

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #40 on: Σάββατο 20 Σεπτέμβριος 2008, 17:05:26 μμ
Επισης διαθετουμε  πολυ "γερα" και "γρηγορα" πηρουνια....... ;D ;D

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #41 on: Κυριακή 21 Σεπτέμβριος 2008, 05:41:50 πμ
Λοιπόν μάγκες…ακούω προτάσεις για το πώς θα το οργανώσουμε  να μαζευτούμε…είμαι 60 χιλ. από Αθήνα, με ψησταριές ετοιμοπόλεμες.. και κρασί να χορτάσει κόσμος και κοσμάκης….    :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline leroi

• Οδηγάρα
  • Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι, αλλιώς...
    • www.pandorasbox.gr
Reply #42 on: Κυριακή 21 Σεπτέμβριος 2008, 07:01:03 πμ
οεο...και σε τέτοια μέσα είμαι...  :P κάτιτις θα φέρω και εγω  ;)

ξερω και εγω επίσης ένα καλο κρεοπωλείο..

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Κυριακή 21 Σεπτέμβριος 2008, 23:03:04 μμ
Ρίχτε ιδέες ρεεεεεεεεεεεεεε….!!

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #44 on: Κυριακή 21 Σεπτέμβριος 2008, 23:30:06 μμ
Λοιπόν μάγκες…ακούω προτάσεις για το πώς θα το οργανώσουμε  να μαζευτούμε…είμαι 60 χιλ. από Αθήνα, με ψησταριές ετοιμοπόλεμες.. και κρασί να χορτάσει κόσμος και κοσμάκης….    :eusa_clap: :eusa_clap:

Γιατί να μαζευτούμε στην Αθήνα και να μην έρθουμε σε εσένα; Την βαρεθήκαμε βλέπεις!  ;D ;D

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #45 on: Δευτέρα 22 Σεπτέμβριος 2008, 03:10:34 πμ
Γιατί να μαζευτούμε στην Αθήνα και να μην έρθουμε σε εσένα; Την βαρεθήκαμε βλέπεις!  ;D ;D
Σε εμένα λέω να έρθετε που είμαι 60 χιλ έξω από Αθήνα, αλλά δεν βλέπω φως….. :-[ :-[

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #46 on: Δευτέρα 22 Σεπτέμβριος 2008, 17:20:29 μμ
Σε εμένα λέω να έρθετε που είμαι 60 χιλ έξω από Αθήνα, αλλά δεν βλέπω φως….. :-[ :-[
Και 450 χλμ από Σαλονίκη.

Σιγα το πράμα ... :P

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
Reply #47 on: Δευτέρα 22 Σεπτέμβριος 2008, 22:13:03 μμ

Γειά σου, Γιάννη!
Σου εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα... :moped:
Επειδή οι φίλοι μας εδώ μέσα είναι τραβάτε με κι ας κλαίω, όρισε μία ημερομηνία κι εγώ αναλαμβάνω να κόψω τις σαλάτες, το ψωμί, το τυρί και να ψήσω αν χρειαστεί...
Κι ας νομίζουν μερικοί μερικοί πως οι κοπέλες φοράνε ΜΟΝΟ τακουνάκια και γρατζουνάνε σέλες!!!

Καθότι εξ Ανατολικής Αττικής μια χαρά μου ακούγεται το κάλεσμα σου!!!
Πήρα το θάρρος και σου έγραψα μόλις είδα το post σου και θα καταλάβεις το γιατί μόλις δεις κι εσύ το δικό μου με θέμα:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Να' σαι καλά! Καλές βόλτες!!!

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #48 on: Τρίτη 23 Σεπτέμβριος 2008, 00:54:28 πμ
Αν συμφωνούν και οι άλλοι... το ΣΚ 11 ή 12 Οκτώβρη παίζει ?
Φέρνουμε τα κρέατα και την παρέα, βάζεις τα κάρβουνα και το κρασί...

ααα καλώς ήρθες στη παρέα.

Don't drink and drive...

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #49 on: Τετάρτη 24 Σεπτέμβριος 2008, 04:21:03 πμ
Παίδες το ψήσιμο…… ψήνεται……τροχίστε τα πιρούνια σας γιατί η πρόσκληση ετοιμάζεται !! :goofy: :goofy: :2s5oeat: :2s5oeat: :2s5oeat: :2s5oeat: :2s5oeat: :2s5oeat: :2s5oeat: