Συζητάνε δύο αρνιά και λέει το ένα στο άλλο:
- Πιστεύεις στη ζωή μετά το Πάσχα ;
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Συζητούν δυο ξανθιές :
- Ρε συ, τι είναι το στοματικό διάλυμα;
- Έλα ρε συ, δεν ξέρεις, όλα εγώ θα σου τα μαθαίνω; Το στοματικό "διάλειμμα" είναι το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε δυο πίπες...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Τα ελάφια δεν ζευγαρώνουν με τράγους γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν τραγελαφικo..!
Ρε φιλε γιατι σπρωχνεις το αμαξι προς τον γκρεμο?

-Σσσσςςςςςςς..!!!! θα ξυπνησεις τη πεθερα μου....!!!
Ένας νέος άνδρας που ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του ρωτάει τον γιάτρο.
"Γιατρέ, πως μπορώ να μάθω αν η νύφη είναι πραγματικά....παρθένα?"
Ο γιατρός απαντάει:
"Θα χρειαστείς τρία πράγματα, λίγο μπλε μπογιά, λίγο κόκκινη μπογιά κι ένα φτυάρι."
Έκπληκτος ο νεαρός ρωτάει:
"Τι τα χρειάζομαι όλα αυτά γιατρέ?"
Και τότε ο γιατρός του λέει:
"Πριν την πρώτη νύχτα, θα βάψεις το ένα αρχίδι σου μπλε και το άλλο κόκκινο.
Όταν γδυθείς, αν σου πει αυτά είναι τα πιο παράξενα αρχίδια που έχω δει ποτέ,
την κοπανάς με το φτυάρι στο κεφάλι."
Το αμάξι του Τσάκ Νόρις δεν έχει όπισθεν, ο Τσάκ δεν κάνει ποτέ πίσω...
Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση. Zωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει ο ασθενής.
Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει :
- Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...
Και ο ασθενής :
- Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο βυζιά;-
Γιατρέ, νομίζω ότι είμαι μπισκότο.
- Αλμυρό ή γλυκό;
- Αλμυρό.
- Ε, τότε δεν είσαι μπισκότο, είσαι κράκερ...
Είναι ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζητάει στα παιδιά να σχηματίσουν μια πρόταση με τα τη λέξη "πιθανότατα". Σηκώνει χέρι η μικρή Αννούλα, παίρνει το λόγο και λέει "Σήμερα έχει σύννεφα, πιθανότατα θα βρέξει". Την συγχαίρει η δασκάλα και δίνει τον λόγο στον Γιαννάκη. "Οι γονείς μου μαλώνουν συνέχεια, πιθανότατα να χωρίσουν". "Μπράβο Γιαννάκη, πολύ ωραία πρόταση" λέει η
Δασκάλα. Ο Τοτός ζητούσε συνέχεια το λόγο, σε σημείο να έχει φτάσει μπροστά στην έδρα. Ε, του δίνει λοιπόν το λόγο η δασκάλα. Έτσι λοιπόν ο Τοτός λέει "Κυρία, η κλανιά έχει όγκο?". "Αμάν ρε Τοτό, δεν ντρέπεσαι λίγο? Τι λόγια είναι αυτά?" απαντά η δασκάλα. "Σας παρακαλώ κυρία απαντήστε μου!". "Όχι δεν έχει..." του απαντά αυτή.
"Ε, τότε κυρία πιθανότατα χέστηκα....
"Πάει ένας σατανιστής με την κοπελιά στο δάσος για να βγάλουν τα μάτια τους.
Η ώρα είναι περασμένη καί όσο προχωράνε στο δάσος τόσο πιο πολύ αγριεύονται από το σκοτάδι.
-Πω πω Κώστα, πολύ σκοτάδι. Έχω αρχίσει να φοβάμαι...
-Γάμησε τα. Καί θα γυρίσω καί μόνος μου...
H γυναίκα ετοιμάζεται να πει στον άντρα της πως θέλει να χωρίσουν:
- Τάσο σου έχω κακά νέα....
- Tι Γωγώ μου? ....Εγώ πάλι σου έχω ευχάριστα...
- Για ξεκίνα με τα δικά σου.....
- Κέρδισα στο ΛΟΤΤΟ 1.000.000 ευρώ....για πες εσύ....
- ......Έκαψα τα γεμιστά...
Στο ποτάμι που περνούσε δίπλα από το χωριό πλέναν όλες οι γυναίκες τα ρούχα.
Λίγο παρακάτω κάθεται ένας και ψαρεύει.
Δύο από τις γυναίκες που έχουνε σταματήσει και ξεκουράζονται βλέπουν τον ψαρά και απορούνε γιατί στο ένα χέρι κρατάει ένα καλάμι και στο άλλο ένα τούβλο.
Όλο περιέργεια σηκώνεται η μία, πάει κοντά του και τον ρωτάει:
- Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Το καλάμι ξέρω, το έχεις για να ψαρεύεις. Με το τούβλο όμως τί κάνεις;
- Είναι μεγάλο μυστικό, λέει χαμογελαστός ο ψαράς. Για να σου το πω, θα πρέπει να μου κάτσεις! Νευριάζει η γυναίκα και φεύγει.
Την άλλη μέρα η γυναίκα τον ξαναβλέπει να κάθεται και να ψαρεύει με το καλάμι και το τούβλο, τον ξαναπαρακαλάει η γυναίκα να της πει αλλά αυτός ανένδοτος:
"Θα σου πω μόνο αν μου κάτσεις."
Την τρίτη μέρα η γυναίκα το παίρνει απόφαση και του κάθεται για να μάθει το μυστικό.
- Το μυστικό είναι, λέει ο ψαράς μόλις τελείωσαν, ότι στο ψάρεμα δεν έχω πιάσει τίποτα. Με αυτό το τούβλο όμως έχω ήδη πηδήξει το μισό χωριό!