Καλημερα παιδες !
Μιας και οι ιδιοκτητες του νεου 700 αυξανομαστε, σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για τη καταναλωση της καλης μας.
Ειμαι μαζι της εδω και 8 μηνες, και παντα γεμιζα το ρεζερβουαρ στα 250 με 260 χιλιομετρα, αφου εφτανε ο δεικτης βενζινης στην τελευταια γραμμη..Ποτε δεν παρατηρησα πραγματικα ποσα λιτρα γεμισα σε σχεση με τη χωρητικοτητα του ντεποζιτου.
Πρσφατα ειπα να κανω ενα πραγματικο τεστ, στο ποσα χιλιομετρα κανει. Την αφησα να παει στα 280, και οταν γεμισα με μεγαλη εκπληξη παρατηρησα οτι εβαλα μονο 13,5 λιτρα, απο τα 17,5 που χωραει το ντεποζιτο, επομενως δεν ητανε καθολου αδειο.
Σημερα εχω κανει 320 !! και εχω στη μπαγκαζιερα πλαστικο μπουκαλι με βενζινη να γεμισω, οταν μεινω. Παντως με 320, τη κουναω και ακουω βενζινη ακομα στο ντεποζιτο !
Ο δεικτης βενζινης αναβοσηβηνει -απο τα 300- σημαδι οτι ειναι στη ρεζερβα. Επισης η καταναλωση ηταν σε μικτες συνθηκες, πολη, εθνικη ακομα και σε χωμα, με αμολυβδη 95.
Πιστευω θα παει μεχρι τα 340. Μιλαμε για πολυ καλη αυτονομια.
Αναμενω εντυπωσεις και απο σας..
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna