Hellas Transalp Forum

Καταναλωση στο ΤΑ 700

Ζορπας · 119477

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
on: Τρίτη 26 Αύγουστος 2008, 17:53:17 μμ
Καλημερα παιδες !

Μιας και οι ιδιοκτητες του νεου 700 αυξανομαστε, σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα για τη καταναλωση της καλης μας.
Ειμαι μαζι της εδω και 8 μηνες, και παντα γεμιζα το ρεζερβουαρ στα 250 με 260 χιλιομετρα, αφου εφτανε ο δεικτης βενζινης στην τελευταια γραμμη..Ποτε δεν παρατηρησα πραγματικα ποσα λιτρα γεμισα σε σχεση με τη χωρητικοτητα του ντεποζιτου.

Πρσφατα ειπα να κανω ενα πραγματικο τεστ, στο ποσα χιλιομετρα κανει. Την αφησα να παει στα 280, και οταν γεμισα με μεγαλη εκπληξη παρατηρησα οτι εβαλα μονο 13,5 λιτρα, απο τα 17,5 που χωραει το ντεποζιτο, επομενως δεν ητανε καθολου αδειο.

Σημερα εχω κανει 320 !! και εχω στη μπαγκαζιερα πλαστικο μπουκαλι με βενζινη να γεμισω, οταν μεινω. Παντως με 320, τη κουναω και ακουω βενζινη ακομα στο ντεποζιτο !

Ο δεικτης βενζινης αναβοσηβηνει -απο τα 300- σημαδι οτι ειναι στη ρεζερβα. Επισης η καταναλωση ηταν σε μικτες συνθηκες, πολη, εθνικη ακομα και σε χωμα, με αμολυβδη 95.

Πιστευω θα παει μεχρι τα 340. Μιλαμε για πολυ καλη αυτονομια.

Αναμενω εντυπωσεις και απο σας..

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #1 on: Τρίτη 26 Αύγουστος 2008, 18:18:36 μμ
Μια μικρή επισήμανση: Μην αφήνετε στα 700άρια να φτάσει πάτο η βενζίνη για να γεμίσετε. Το ΤΑ700 (λόγω ψεκασμού) έχει ηλεκτρική αντλία βενζίνης. Δεν πρέπει αυτή να "στεγνώνει" γιατί θα καταστραφεί γρήγορα.
Να βάζετε βενζίνη αφού υπάρχουν ακόμα αρκετές γραμμούλες στο δείκτη βενζίνης.
Μετρήστε την κατανάλωση με λίτρα ανά διανυθέντα χλμ.
« Last Edit: Τρίτη 26 Αύγουστος 2008, 18:21:46 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Τρίτη 26 Αύγουστος 2008, 18:23:38 μμ
Εγώ δεν μπορώ να φτάσω αυτά τα νούμερα. Συνήθως ο δείκτης αναβοσβήνει (μόνιμα) από τα 230χλμ. αλλά μόλις έκλεισα 2 μήνες οπότε είμαι ακόμα στην αναζήτηση, βέβαια το πιο πολύ που έβαλα ήταν 14.5 λίτρα δεν έχω βάλει παραπάνω αυτά με οδήγηση πόλης. Δυστυχώς ακόμα δεν μπόρεσα να μετρήσω σε ταξίδι :( :(
Βασικά υπάρχει και το θέμα που λέει ο Χρήστος δεν θέλω να την αφήσω να στεγνώσει εντελώς αλλά και θα φοβόμουν να κυκλοφορώ με μπουκάλι βενζίνης στο βαλιτσάκι...

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #3 on: Τρίτη 26 Αύγουστος 2008, 18:38:32 μμ
Μια μικρή επισήμανση: Μην αφήνετε στα 700άρια να φτάσει πάτο η βενζίνη για να γεμίσετε. Το ΤΑ700 (λόγω ψεκασμού) έχει ηλεκτρική αντλία βενζίνης. Δεν πρέπει αυτή να "στεγνώνει" γιατί θα καταστραφεί γρήγορα.
Να βάζετε βενζίνη αφού υπάρχουν ακόμα αρκετές γραμμούλες στο δείκτη βενζίνης.
Μετρήστε την κατανάλωση με λίτρα ανά διανυθέντα χλμ.

Χρηστο ευχαριστω πολυ, δεν ηξερα οτι μπορει να δημιουργηθει προβλημα στην ανλτια βενζινης.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #4 on: Τρίτη 26 Αύγουστος 2008, 23:23:26 μμ
  Μια καλοπροαίρετη παρατήρηση. Υπάρχει ήδη νήμα για την αυτονομία-κατανάλωση για όλους ανεξαιρέτως, και μάλιστα είναι ενεργό και πολύ δημοφιλές.
 Γιατί θα πρέπει κάθε μοντέλο να έχει ξεχωριστά το δικο του? Να ανοίξουμε και ένα ξεχωριστό για βαραντέρο, ένα για tiger, ένα για στρομ, ένα για cbf, ένα τέλος πάντων για κάθε μοντέλο που υπάρχει εδώ μέσα?
  Μάταιο το βρίσκω.

ΥΓ: Α, έχουμε και κανα-δυο BMW και ένα ΚΤΜ.

« Last Edit: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 02:18:26 πμ by M. I. Pagalos »

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #5 on: Τρίτη 26 Αύγουστος 2008, 23:26:42 μμ
  Μια καλοπροαίρετη παρατήρηση. Υπάρχει ήδη νήμα για την αυτονομία-κατανάλωση για όλους ανεξαιρέτως, και μάλιστα είναι ενεργό και πολύ δημοφιλές.
 Γιατί θα πρέπει κάθε μοντέλο να έχει ξεχωριστά το δικο του? Να ανοίξουμε και ένα ξεχωριστό για βαραντέρο, ένα για tiger, ένα για στρομ, ένα για cbf, ένα τέλος πάντων για κάθε μοντέλο που υπάρχει εδώ μέσα?
  Μάταιο το βρίσκω.

Συμφωνώ

Offline tzarot

• Απλός οδηγός
Reply #6 on: Τετάρτη 27 Αύγουστος 2008, 06:49:33 πμ
Ολολήρωση στρωσίματος. Τελευταία 300 xlm γίναν σήμερα.

8,7lt στα 185km.

Για τα δικά μου μέτρα πολύ καλό.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 19:48:48 μμ
Ολολήρωση στρωσίματος. Τελευταία 300 xlm γίναν σήμερα.

8,7lt στα 185km.

Για τα δικά μου μέτρα πολύ καλό.

:o :o :o :o :o
Τι νούμερα είναι αυτά....4.7/100.... κάτι λάθος κάνω δεν εξηγείται αλλιώς εγώ κάτω από 5.5 ούτε με σφαίρες (για κύκλο πόλης μιλάω). Να και μερικά στατιστικά μετά από 1300χλμ. πλέον νομίζω ότι είναι βάσιμα γιατί η διαδρομή είναι ακριβώς η ίδια (σπίτι-δουλειά και πίσω)

Κύκλος Πόλης, Βενζίνη 95άρα, Οδήγηση μέχρι 5500 στροφές
250χλμ. και μετά ανάβει μόνιμα το λαμπάκι (αναβοσβήνει η ένδειξη)
Γέμισμα 13.8λτ άρα

5.5λτ/100χλμ.

Χθες γέμισα με V-Power για να έχω μετρήσεις και με καλύτερη βενζίνη.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline tzarot

• Απλός οδηγός
Reply #8 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 20:25:39 μμ
Φίλε olmega και εγώ εντυπωσιάστηκα!!!

αλλά να συμπληρώσω πως τα τελευταία αυτά 300km, στα οποία μετρήθηκε η συγκεκριμένη κατανάλωση,  έγιναν Αθήνα - Αράχωβα και πίσω. Οπότε νομίζω εξηγείται η κατανάλωση.

btw απλή αμόλυβδη βάζω πάντα, αλλά απο στάνταρ πρατήρια που ξέρω χρόνια.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 20:28:28 μμ
Φίλε olmega και εγώ εντυπωσιάστηκα!!!

αλλά να συμπληρώσω πως τα τελευταία αυτά 300km, στα οποία μετρήθηκε η συγκεκριμένη κατανάλωση,  έγιναν Αθήνα - Αράχωβα και πίσω. Οπότε νομίζω εξηγείται η κατανάλωση.

btw απλή αμόλυβδη βάζω πάντα, αλλά απο στάνταρ πρατήρια που ξέρω χρόνια.

Ετσι μπορεί να εξηγείται η μέτρηση είναι καθαρά για οδήγηση εκτός πόλης (όχι σταμάτα ξεκίνα, φανάρια  θερμοκρασίες 90-100). Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #10 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 21:24:02 μμ
Στο συγκριτικό τεστ του περιοδικού 0-300, καθ'όλη την περίοδο της δοκιμής, οι μέσες καταναλώσεις ήταν: ΤΑ700=7.1λτ/100χλμ, V-strom=6.6λτ/100χλμ, και το Versys ακόμα πιο χαμηλή = κάπου 5.6λτ/100χλμ (αλλά έχει το μικρότερο ρεζερβουάρ)

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:01:45 μμ
Χρήστο μέση κατανάλωση 7.1 είναι πάρα πολύ.....!!!! Στα κόκκινα το πήγαιναν συνέχεια?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #12 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:09:23 μμ
Αφού τα ξεσκίζουν τα μηχανάκια κατά τη δοκιμή για να πάρουν μετρήσεις επιτάχυνσης, ρεπριζ, τελικής (όχι όμως συνέχεια).

ΥΓ: Αφήνουμε να υπάρχει προς το παρόν ξεχωριστά αυτό το thread προς τιμή του ΤΑ700 και της άμεσης σχετικότητας με το κύριο αντικείμενο του φόρουμ
« Last Edit: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:12:20 μμ by Chris_de_Ze »

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #13 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:38:21 μμ
Αφού τα ξεσκίζουν τα μηχανάκια κατά τη δοκιμή για να πάρουν μετρήσεις επιτάχυνσης, ρεπριζ, τελικής (όχι όμως συνέχεια).

ΥΓ: Αφήνουμε να υπάρχει προς το παρόν ξεχωριστά αυτό το thread προς τιμή του ΤΑ700 και της άμεσης σχετικότητας με το κύριο αντικείμενο του φόρουμ

μα και εγω γιαυτο το λογο ανοιξα νημα για το 700ρι. ουτε στρομ ειναι, ουτε βερσυς, ουτε τιγρης, ουτε οπιοδηποτε μοντελλο. ειναι τρανσαλπ και στο κατω κατω σε τρανσαλπ φορουμ βρισκομαστε..

γιατι να ειναι ματαιο δηλαδη ενα νημα για το 700ρι, δεν καταλαβαινω
« Last Edit: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:41:06 μμ by Ζορπας »

Ayrton Senna

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #14 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:46:04 μμ

Δηλαδή, για να καταλάβω, εμείς οι υπόλοιποι θα γράφουμε για την αυτονομία στο άλλο νήμα, και οι κάτοχοι ΤΑ700 θα γράφουν εδώ? Τι είναι τώρα πάλι αυτό? Ρατσισμός? Υπεροψία? Αλαζονεία?
  Προτείνω να ανοίξουμε ξεχωριστά τμήματα στο φόρουμ όπου θα μιλάνε ξεχωριστά οι Ολυμπιακοί, ξεχωριστά οι Πανθηναϊκοί, και ξεχωριστά οι άλλες ομάδες.
  Ή μπορούμε και κατά περιοχές. Αλλού οι Κρητικοί, αλλού οι Μακεδόνες, αλλού οι Αθηναίοι. Ή ακόμα καλύτερα, μια που είμαστε μοτοσυκλετικό φόρουμ, ας το κάνουμε κατά εταιρείες. Αλλού οι κάτοχοι χόντα, αλλού οι BMW, και πάει λέγοντας. Εγώ θα μιλάω μόνος μου αφού δεν υπάρχει άλλο στρομ εδώ.

μα και εγω γιαυτο το λογο ανοιξα νημα για το 700ρι. ουτε στρομ ειναι, ουτε βερσυς, ουτε τιγρης, ουτε οπιοδηποτε μοντελλο. ειναι τρανσαλπ και στο κατω κατω σε τρανσαλπ φορουμ βρισκομαστε..

γιατι να ειναι ματαιο δηλαδη ενα νημα για το 700ρι, δεν καταλαβαινω

Αγαπητέ φίλε, υπό αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανείς άλλος εκτός από κάτοχος ΤΑ εδώ μέσα.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #15 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:49:26 μμ
Αγαπητε Παγκαλε, και με τη δικη σου λογικη επρεπε να μην υπαρχει νημα για το 700ρι γιατι εσυ εχεις στρομ..

και επειδη μπορει να μην σε ενδιαφερει καθολου η καταναλωση στο 700ρι.. Εμας ομως μας ενδιαφερει ρε φιλε..

Στο κατω κατω, καινουριο μοντελο ειναι, αν του ανοιξουμε ενα καινουριο νημα, τι πειραζει ?

Ayrton Senna

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:51:29 μμ
Καλησπέρα Μιχάλη σε ανάψαμε μεσημεριάτικα..:) :) :) ;D
Να σου πω την αλήθεια εγώ συμφωνώ με τον Ζορπα γιατί με το 700αρι ακόμα πειραματιζόμαστε να δούμε τελικά που θα βγάλει δεν ξέρω να υπάρχει κανείς που να το έχει πάνω από 5 μήνες. Υπάρχει??
Αρα το σηκώνει το νηματάκι του κατα τη γνώμη μου και ως κάτοχος 700.... ;D ;D ;D

ΥΓ. Αν η εθνοσυνέλευση πάλι αποφασίσει όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα τα μεταφέρουμε τα μηνύματα...

Offline tzarot

• Απλός οδηγός
Reply #17 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:53:20 μμ
τί έγινε ρε παιδιά ??? τί έχασα ???

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #18 on: Πέμπτη 28 Αύγουστος 2008, 22:53:51 μμ

Αγαπητέ φίλε, υπό αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανείς άλλος εκτός από κάτοχος ΤΑ εδώ μέσα.

Δεν εννοω αυτο, εγω λεω οτι πως γινεται σε ενα τρανσαλπ φορουμ να λες οτι ειναι ματαιο να ανοιχτει νεο νημα για το νεο τρανσαλπ ? δεν κολλαει αυτο που λες..

Και στη λογικη της απαντησης σου, εγω πρεπει να σε ρωτησω αν ειναι καλυτερα να παω να ανοιξω το νημα για το 700ρι στο φορουμ των στρομ ?

Ayrton Senna

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #19 on: Τρίτη 02 Σεπτέμβριος 2008, 23:26:20 μμ
Λοιπον παιδες τις προαλλες καταφερα και εφτασα τα 340 χιλιομετρα αυτονομια πριν σταματησω στο βενζιναδικο. Εκει με μεγαλη επληξη διαπιστωσα οτι χωρουσε ακομα 2.5 λιτρα βενζινη το ντεποζιτο οταν γεμισα

Αποτελεσμα, πανω απο 350 χιλιομετρα αυτονομια στο καινουριο Τρανσαλπ. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος επειδη κυριως προερχομαι απο Χοντα Χορνετ 600, τετρακυλινδρο με 100 ιππους και με αυτονομια των σχεδον 200 χιλιομετρων...!

Αρα το να μιλαμε για 350 χιλιομετρα ειναι φανταστικο νουμερο !!

Υ.Γ Και ακομα το ντεποζιτο στο 700ρι ειναι 1.5 λιτρο μικροτερο απο το 650.. Αυτο θα πει οτι το 700ρι ειναι πιο οικονομικο απο το προηγουμενο

Ayrton Senna

Offline tzarot

• Απλός οδηγός
Reply #20 on: Τρίτη 02 Σεπτέμβριος 2008, 23:31:34 μμ
Λοιπον παιδες τις προαλλες καταφερα και εφτασα τα 340 χιλιομετρα αυτονομια πριν σταματησω στο βενζιναδικο. Εκει με μεγαλη επληξη διαπιστωσα οτι χωρουσε ακομα 2.5 λιτρα βενζινη το ντεποζιτο οταν γεμισα

Αποτελεσμα, πανω απο 350 χιλιομετρα αυτονομια στο καινουριο Τρανσαλπ. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος επειδη κυριως προερχομαι απο Χοντα Χορνετ 600, τετρακυλινδρο με 100 ιππους και με αυτονομια των σχεδον 200 χιλιομετρων...!

Αρα το να μιλαμε για 350 χιλιομετρα ειναι φανταστικο νουμερο !!

Υ.Γ Και ακομα το ντεποζιτο στο 700ρι ειναι 1.5 λιτρο μικροτερο απο το 650.. Αυτο θα πει οτι το 700ρι ειναι πιο οικονομικο απο το προηγουμενο

- Μέση ταχύτητα που είχες στη μέτρηση?,
- διαδρομή που έκανες ?
- χιλιόμετρα που έχει η μηχανή σου συνολικά μέχρι τώρα?

Ανέφερέ τα, διότι χωρίς αυτά δεν έχει νόημα το νούμερο...
Thanks

Offline Nkapa

• Απλός οδηγός
  • Μαζί μου έλα πάνω απ' τα σύννεφα...
Reply #21 on: Τρίτη 02 Σεπτέμβριος 2008, 23:49:41 μμ
Εγώ έχω μετρήσει μέχρι 330 με γεμισμένο ντεπόζιτο με οδήγηση εκτός πόλης μέχρι 5000 στροφές. Φυσικά δε το άφησα να αδειάσει. Από τι στιγμή πουθ άρχισε να ανεβοκατεβαίνει ο δείκτης της βενζίνης πόσα χιλιόμετρα έβγαλες; Για δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες.

Η σιωπή είναι η πιο τέλεια έκφραση της περιφρόνησης...

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #22 on: Τετάρτη 03 Σεπτέμβριος 2008, 00:01:35 πμ
- Μέση ταχύτητα που είχες στη μέτρηση?,
- διαδρομή που έκανες ?
- χιλιόμετρα που έχει η μηχανή σου συνολικά μέχρι τώρα?

Ανέφερέ τα, διότι χωρίς αυτά δεν έχει νόημα το νούμερο...
Thanks

Φιλε τα αναφερα πιο πανω στο νημα, συγγνωμη δεν τα εγραψα ξανα..

λοιπον η μηχανη εκανε ταξιδι σε εθνικη γυρω στα 100 χιλ, χρηση στη πολη γυρω στα 30 με 40 και τα υπολοιπα σε επαρχιακο δρομο με στροφιλικι και καμια 20ρια σε χωμα-στο οποιο κυριως με πρωτη ταχυτητα-
Βενζινη αμολυβδη 95, ενας αναβατης, θερμοκρασιες ψηλες με υγρασια.

Το 700ρι μου εναι 8 μηνων τωρα με σχεδον 6.000 χιλιομετρα

Ayrton Senna

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #23 on: Τετάρτη 03 Σεπτέμβριος 2008, 00:07:37 πμ
Εγώ έχω μετρήσει μέχρι 330 με γεμισμένο ντεπόζιτο με οδήγηση εκτός πόλης μέχρι 5000 στροφές. Φυσικά δε το άφησα να αδειάσει. Από τι στιγμή πουθ άρχισε να ανεβοκατεβαίνει ο δείκτης της βενζίνης πόσα χιλιόμετρα έβγαλες; Για δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες.

Καλα ουτε εγω το αφησα να αδειασει ευτυχως μετα απο υποδειξη το Χρηστου Ντε Ζε
Περιπου στα 300 αρχισε να αναβοσβηνει..πηγε μεχρι τα 340, αλλα οδηγουσα χαλαρα. Παντως τα 350 τα πιανει πιστευω αλλα θα ειναι ρισκο

Οποταν θα πηγαινω μεχρι τα 310 με 320 χωρις αγχος  ;D ;D

Ayrton Senna

Offline Nkapa

• Απλός οδηγός
  • Μαζί μου έλα πάνω απ' τα σύννεφα...
Reply #24 on: Πέμπτη 04 Σεπτέμβριος 2008, 00:41:10 πμ
Από τη στιγμή που αρχίζει να αναβοσβήνει υπολόγιζω ότι βγάζει περίπου 50Km στα 40 έχω φτάσει παραπάνω δε το ρίσκαρα.

Η σιωπή είναι η πιο τέλεια έκφραση της περιφρόνησης...