Άδεια σήμερα και είπα να πάω μια βόλτα το μικρό να μάθουμε ο ένας τον άλλο.΄
Ορίστε μερικές εντυπώσεις:
1)Τα 200 τα έχει για πλάκα. Κάποια στιγμή ημουνα στα 210 , ανέβαζε κανονικά και μετά κατάλαβα οτι έχει και αλλη μια ταχύτητα στο κιβώτιο να ανεβάσω ;-) Πάντως μετά τα 230 ζοριζεται, δεν ξέρω αν ήταν οι συνθήκες τέτοιες που δεν ευνοούσανε σήμερα αλλά δε με πολυνοιάζει κιόλας, για δοκιμή πήγα τόσο δε νομίζω να ξαναπάω
2)Στις στροφές είναι τελείως, μα τελείως διαφορετική η οδήγησή του. Αρχικά αισθανόμουνα άχρηστος, με πέταγαν οι στροφές στο τελείωμά τους με αποτέλεσμα να σώζομαι απο το φρενάρισμα. Σιγά σιγά εξοικειώθηκα και το πρσέγγισα διαφορετικά
-με το πίσω φρένο (ΜΟΝΟ!) ρυθμίζεις καταπληκτικά τη γραμμή στη στροφή
-με το εμπρός στη στροφή έφευγα κάπως απο τη γραμμή, οπότε η πρέπει να μάθω να το δουλεύω πιο καλά ή καθόλου στις στροφές, θα δούμε με τον καιρό
-σε παίρνει να πλαγιάσεις περισσότερο με μεγαλήτερη αίσθηση ασφάλειας.. οταν το ξεπέρασα το φόβο αυτό είδα αρκετή διαφορά
Τελικά βέβαια συνειδητοποίησα και κατι ακόμα, οτι η ταχύτητα εισόδου μου ήταν πολύ μεγαλύτερη απο αυτή που ειχα με το ΤΑ (δεν το πολυκαταλαβαίνεις αμα δεν κοιτάξεις το κοντέρ) οπότε η σύγκριση ήταν άνιση
3) Είναι πανέμορφο, δεν χορταίνω να το κοιτάω
4) Η θέση οδήγησης τουλάχιστον για solo έξόρμηση είναι σαφώς πιο ξεκούραστη, δεν κατάλαβα τίποτα με εξαίρεση κάτι κατηφορικά κλειστά κομμάτια που κουράστηκε ο δεξιός καρπός λίγο
Γύρισα κατευχαριστήμενος πάντως! Μέχρι νεωτέρας... μερικές φωτό