Hellas Transalp Forum

VFR800

transalp98 · 48016

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Παρασκευή 08 Αύγουστος 2008, 00:23:21 πμ
http://www.mobile.de/

Άμα αργεί ο server, ο Drake είναι. Το κατεβάζει ολόκληρο σε pdf  ;D

Τι λες ρε Γιάννη το έχει κιόλας σε 3.5 δισκέττες  αποθηκευμένο  ;D ;D ;D
« Last Edit: Παρασκευή 08 Αύγουστος 2008, 00:27:48 πμ by olmega »

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #26 on: Παρασκευή 08 Αύγουστος 2008, 01:39:22 πμ
Υπομονή μέχρι να βρώ αυτό που ψάχνω ;D

Μετά θα ξεμπλοκάρω το σύστημα ::)

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #27 on: Παρασκευή 08 Αύγουστος 2008, 03:08:00 πμ
Μπάαααα
Πιο ακριβά και απο Ελλάδα τα έχουνε... :(

Ηλίας

-Transalp 600cc 98 (R.I.P.)
+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec
http://www.flickr.com/photos/kilomeater/

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #28 on: Παρασκευή 08 Αύγουστος 2008, 03:11:20 πμ
Αν δεν ψάχνεις Γερμανικό δεν συμφέρει...

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #29 on: Τρίτη 02 Σεπτέμβριος 2008, 21:37:58 μμ
Σήμερα 18:30 το test ride.
Εχθές πέρασα και μίλησα με τον αντιπρόσωπο και είχα μια ευχάριστη έκπληξη, βρήκα άνθρωπο-μαγαζάτορα με τον οποίο μπορούσα να συννενοηθώ
Ευγενικός, έμπειρος, ευθείς-ειλικρινής. Είχαμε μια συζήτηση στο γραφείο του για  τρια τέταρτα, την ευχαριστήθηκα και έμαθα πράγματα, ένιωθα σαν να πήγα για καφέ με ενα φίλο και μιλάγαμε για μηχανάκια, όχι οτι ήθελε να μου πουλήσει κάτι.
Εννοείται οτι με κέρδισε σαν αγοραστή

Για ακούστε και αυτό: μηχανή δεν είχε, μου υποσχέθηκε όμως εχθές οτι θα βρεί΄κάποιον απο το πελατολόγιο του και θα του ζητούσε να μου παραχωρήσει τη μηχανή. Πράγματι το κανόνισε για σήμερα το απόγευμα. Σας έχει συμβεί αυτό;
Μου διευκρίνησε οτι δεν είναι ο κανόνας αυτό, αν πήγαινε κάποιος πχ και του ζητούσε ενα CBR1000RR απλα δεν θα του το κανόνιζε...

Ηλίας

+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #30 on: Τετάρτη 03 Σεπτέμβριος 2008, 05:33:36 πμ
Έγινε το test ride

πω πωωωωω λεμεε!!!  :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

Ηλίας

+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #31 on: Δευτέρα 06 Οκτώβριος 2008, 04:56:32 πμ
Το πηρες Ηλια?

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #32 on: Δευτέρα 06 Οκτώβριος 2008, 09:29:50 πμ
Έγινε το test ride

πω πωωωωω λεμεε!!!  :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

θέλω και γω τεστ ράιντ για πε 

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #33 on: Δευτέρα 06 Οκτώβριος 2008, 14:36:31 μμ
Δεν το πήρα ακόμα.
Πιστεύω οτι θα το πάρω μέσα στο 2008, η έπιλογή είναι οριστική, η καθυστέρηση οφείλεται σε άλλους παράγοντες
(σχετικούς με μια επιχείρηση που είχα αναφέρει σε παλαιότερα threads και τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν τώρα.. )
Ίσως αφήσω να περάσει κανας μήνα ακόμα... σίγουρα θα γράψω εντυπώσεις

Και μιας και υπάρχει ενδιαφέρον ας γράψω δυο λογάκια για το test ride

Οδήγηση - γενικότερη αίσθηση
Ήταν η δεύτερη φορά που οδηγούσα ενα (μου είχε δώσει και ο Καλφόγλου το δικο του για μια βολτίτσα) και πάλι μου εκανε εντύπωση πόσο καλά κούμπωσα πάνω και οτι το αισθανόμουνα σας να το οδηγώ καιρό. Η θέση είναι ωραία-ξεκουραστη, μπορείς να ρίξεις το βάρος στα χέρια ή στη μέση ή και στα δύο ανάλογα τι θέλεις, οπότε ενας απο τους φόβους μου (για πόνο στους καρπούς) έφυγε. Στην οδήγηση τρώς πολύ αέρα (σε σχέση με το ΤΑ). Ο ήχος είναι 'φτιαχτικός' ειδικά στο φανάρι με νεκρα (ενας διπλανός οικεγενειάρχης με κοίταγε με αποδοκιμασία και έκλεισε το παράθυσο μουρμουρίζοντας). Λίγη συνήθεια θέλει η θέση του μοχλού ταχυτήτων καθώς είναι αλλού απο του ΤΑ.
Στο δρόμο εχει μεγάλη διαφορά, νίωθεις που πατάς, χωρίς να είναι κουραστικό διαβάζοντας κάθε ανωμαλία. Αυτο το καταλαβαίνεις ειδικά όταν ξανανέβεις μετά στο ΤΑ όπου πραγματικά, συγκριτικά, είναι βάρκα-γιαλό (και έχει και αναρτήσεις οκ υποτιθεται το δικό μου).
Φυσικά σε στροφές έμπαινα πιο φυλαγμένα απο το ΤΑ αλλα΄αυτό με τον καιρό φαντάζομαι φτιάχνει. Αυτό που δεν φτιάχνει είναι η δυσκολία στις μανούβρες ακίνητο. Κάπου προσπάθησα να κάνω αναστροφή... καμία σχέση με το ΤΑ.. Πάς λίγο μπρος λίγο πίσω και ξανά, και ξανά... βρίσκουνε τα χερούλια στο τεπόζιτο και δεν έχεις περιθώριο για πολλά πολλά.

Επιδόσεις
Πολλά πράγματα μου άρεσαν, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε πραγματικά ήταν το φρενάρισμα. Έκανα 3 καλά φρεναρίσματα όλα και όλα στη δοκιμή μου και αυτό γιατι απλα, δεν άντεχα άλλο. Ειδικά στο τελευταίο, με πολύ μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να συγκρτήσω τα στομαχικά υγρά απο το να συνεχίζουν προς τα εμπρός λόγω αδράνειας, ζαλίστικα για 2-3 δευτερόλεπτα και δεν το ξαναπροσπάθησα. Υποτίθεται θα δοκίμαζα και το ABS αλλα πού.. δεν μπήκε ποτέ... εφτασα τα δικά μου σωματικά όρια πρώτα.
Απο γκάζι τώρα... έχει πολύ. Να το συγκρίνω με το ΤΑ; Είναι και άδικο και ανούσιο.. όποιος έχει οδηγήσει κάτι σχετικό ξέρει, όποιος όχι απλά δεν θα καταλάβει... Βέβαια να πώ οτι παρόλο που είναι 'πολυ' για τα δικά μου δεδομένα, μπορώ να καταλάβω εύκολα γιατί κάποιος να θέλει και άλλο και να πάει σε κάτι πιο extreme και οχι στο VFR. Το V-tech μπαίνει πολύ μαλακά, δεν νιώθεις τίποτα άλλο παρα οτι ο κινητήρας εκει ροπιάζει καλύτερα και μόνο ο θόρυβος που γίνεται πιο τραχύς σου δείχνει οτι κάτι άλλαξε. Μέχρι τα 190 που πήγα ανέβαινε χωρις να κομπιάζει πουθένα για να το αντιστοιχήσω με το ΤΑ θα έλεγα φτάνει με την ίδια άνεση που πάει το ΤΑ600 στα 100χλμ/ωρα
Ίσως να μην εντυπωσιάστηκα απο το γκάζι μιας και εχω δοιμάσει και άλλα δυνατότερα απο το ΤΑ και εχω συνηθίσει την αίσθηση (Varadero, TDM, V-strom - απο τα οποία και πάλι έχει μεγάλη διαφορά) αλλά οτι μάρεσε .. σιγουρα! Για μένα είναι παραπάνω απο αρκετό το γκάζι του

Έκτός απο το στήσιμο-επιδόσεις αυτό που αλλάζει αρκετά είναι ο τρόπος πυ οδηγείς στο δρόμο. Πχ όποιος πήγε απο παπί σε ΤΑ σίγουρα θα διαπίστωσε πως άλλαξε συνήθειες στο δρόμο, πχ τα κενά που εκμεταλεύσαι , τι διήθηση κτλ... Ε κάτι αντίστοιχο πρέπει να παίζει και εδώ απλά θέλει προσοχή και αυτοέλεγχο. Σίγουρα μπαίνεις στον πειρασμό αφού το μηχανάκι 'ακούει' άμεσα και σε ταχύτητες δρόμου πόλης (πχ 80κμ/h) η μεταφορά σου στο σημείο που θές να πάς είναι στιγμιαία,αλλά δυστυχώς οι αστάθμητοι παράγοντες στο δρόμο παραμένουν οι ίδιοι

« Last Edit: Δευτέρα 06 Οκτώβριος 2008, 17:04:38 μμ by transalp98 »

Ηλίας

+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec

Offline Ξενος

• a.k.a. Νίκος Ταξιδευτής
  • Απλός οδηγός
  • θέλω να φύγω μακρυα...
    • Open Horizons
Reply #34 on: Δευτέρα 06 Οκτώβριος 2008, 23:50:11 μμ
Αυτα ειναι...

Τελικα κατι πρεπει να εχει το VFr που κανει τους κατοχους ΤΑ να πηγαινουν προς τα εκει μετα...  :goofy:
Αν και το TA το γουσταρω παρα πολυ, η αληθεια ειναι οτι με δυσκολευει πολυ στο πατημα και τις μανουβρες του, και για να πουμε και του στραβου το δικιο παντα ημουν πιο πολυ στρητας....
Ετσι σκεφτομαι πολυ σοβαρα καποια στιγμη να κανω το εγκλημα που ονειρευομαι απο πιτσιρικας....

VFR λοιπον, αλλα οχι οτι και οτι: VFR 750 του 95. O Eρωτας....  8)

Νίκος

'Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.'

openhorizons.wordpress.com

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #35 on: Τετάρτη 08 Οκτώβριος 2008, 05:30:04 πμ
Τελικα κατι πρεπει να εχει το VFR που κανει τους κατοχους ΤΑ να πηγαινουν προς τα εκει μετα...  :goofy:

Ισως το ότι είναι και τα δύο V, πολυτάλαντα και άσπαστα  ;)

" the PouroDuro spirit "

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #36 on: Τετάρτη 08 Οκτώβριος 2008, 06:13:26 πμ
Πολλά πράγματα μου άρεσαν, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε πραγματικά ήταν το φρενάρισμα. Έκανα 3 καλά φρεναρίσματα όλα και όλα στη δοκιμή μου και αυτό γιατι απλα, δεν άντεχα άλλο. Ειδικά στο τελευταίο, με πολύ μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να συγκρτήσω τα στομαχικά υγρά απο το να συνεχίζουν προς τα εμπρός λόγω αδράνειας, ζαλίστικα για 2-3 δευτερόλεπτα και δεν το ξαναπροσπάθησα. Υποτίθεται θα δοκίμαζα και το ABS αλλα πού.. δεν μπήκε ποτέ... εφτασα τα δικά μου σωματικά όρια πρώτα.

Απο γκάζι τώρα... έχει πολύ. Να το συγκρίνω με το ΤΑ; Είναι και άδικο και ανούσιο.. όποιος έχει οδηγήσει κάτι σχετικό ξέρει, όποιος όχι απλά δεν θα καταλάβει... Βέβαια να πώ οτι παρόλο που είναι 'πολυ' για τα δικά μου δεδομένα, μπορώ να καταλάβω εύκολα γιατί κάποιος να θέλει και άλλο και να πάει σε κάτι πιο extreme και οχι στο VFR. Το V-tech μπαίνει πολύ μαλακά, δεν νιώθεις τίποτα άλλο παρα οτι ο κινητήρας εκει ροπιάζει καλύτερα και μόνο ο θόρυβος που γίνεται πιο τραχύς σου δείχνει οτι κάτι άλλαξε. Μέχρι τα 190 που πήγα ανέβαινε χωρις να κομπιάζει πουθένα για να το αντιστοιχήσω με το ΤΑ θα έλεγα φτάνει με την ίδια άνεση που πάει το ΤΑ600 στα 100χλμ/ωρα.

Οταν το πρωτοέκανα κι'εγω test-drive το καλοκαίρι του 2004, το φρενάρισμα με είχε πραγματικά εντυπωσιάσει (και συνεχίζει να με εντυπωσιάζει). Θυμάμαι βγήκα στον Α3 προς Guildford και μολις δρόμος άνοιξε έριξα μια 200άρα και μετα απο λίγο τσαρούχωσα τα φρένα για τα τα τεστάρω. Ε λοιπόν, συνηθισμένος απο το ΤΑ, για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου ένοιωσα σχεδόν να φεύγω πανω απ'τη μηχανή και ίσα που πρόλαβα να βάλω μια (πολύ) γερή κοντρα στα χέρια για να σταματήσω  :o Την περασμένη βδομάδα κάποιος ηλίθιος με ένα παλιό αυτοκίνητο σταμάτησε απότομα αργα το βραδυ σε σχετικά γρήγορο δρόμο αλλα με μια λωρίδα κυκλοφορίας (χωρίς φλας, χωρίς τίποτα) και καθώς δεν είμουνα προετοιμασμένος και πήγαινα σχετικά γρήγορα, τσαρούχωσα τα φρένα και για ένα-δύο δέκατα νόμισα οτι πάει, αυτό ήτανε. Ε λοιπόν ένοιωσα για πρώτη φορα στα 4 χρόνια που έχω τη μηχανή τον πίσω τροχό να "χορεύει" λίγο και μετρώντας τα μέτρα του φρεναρίσματος σταμάτησα 20εκ απο τον πίσω προφυλακτήρα του, λουσμένος με κρύο ιδρώτα. Με πολλά άλλα μηχανάκια θα είχα ακούσει ενα γενναίο μπάμ :o

Το γκάζι όπως έχω ξαναγράψει είναι ok αλλά 20-30 αλογάκια ακόμη με τη σχετική πρόσθετη ροπή θα ήτανε ευπρόσδεκτα  ;) Να πω επίσης οτι ενώ βγάζει μόνο 108-110 αλογα στον στρόφαλο, δεν έχει καμιά σχέση με τα δικύλινδρα 1000άρια on-off (Vara, KTM, GS1200 κλπ) που βγάζουν γύρω στα 100 καθώς η ευστροφία του μοτέρ είναι τέτοια που μόλις μπει το VTEC στις 6500/6900 σαλ, το υπόλοιπο του στροφόμετρου μέχρι το κόκκινο στις 12500 σαλ σαρώνεται εν ριπή οφθαλμού. Εχω κάνει κόντρες κατα καιρούς με GS1200 και KTM950, καμιά σχέση. Θυμάμαι πάλι όταν το είχα πρωτοπάρει έκανα μια κόντρα με ένα Hornet 600 που έκανε μαγκίτσες. Βάζοντας τις πρώτες δυο ταχύτητες στα κόκκινα απο στάση έκανα αγώνα να κρατήσω τον μπροστινό τροχό κάτω και σκοτείνιασε ο κόσμος μπροστά μου απο τα g της επιτάχυνσης, την ακουσα κανονικά  :o

Το σχόλιο σχετικά με τον αέρα θα δεις οτι δεν ισχύει. Με τη μαμίσια ζελατίνα προστατεύει πολύ καλύτερα απο τη μαμίσια του ΤΑ. Με ψηλότερη ζελατίνα (η Μοτορόδα φέρνει μια όμορφη μαύρη Ermax me 100 ευρώ, υπάρχουν και πολλές άλλες) ακόμα καλύτερα - με λίγο σκύψιμο ταξιδεύει κανείς με (πολύ) μεγάλες ταχύτητες ξεκούραστα και χωρίς πρόβλημα. Αλλά και όρθιος έχω ταξιδέψει δικάβαλος με 180χω για ώρες. Αν σιχτιρίζω κάτι στο ΤΑ είναι ο αέρας - και έχω τη μεσαία της Givi.

Με την ευκαιρία να πω οτι είδα αρκετά VFR προσφατα στην Αθήνα, μάλλον το μηχανάκι έχει πάρει μπροστά και πουλάει τωρα που έχει φτάσει στο τέλος της ζωής αυτού του μοντέλου - άντε ακόμα κανένα χρόνο. Μαλιστα έπιασα κουβέντα με κάποιον που έχει ένα γκρι και το παρκάρει δίπλα στο Motogenesis στη Μιχαλακοπούλου και μου έλεγε οτι κάνει commuting μεσα στην Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αντε με το καλό  :)
« Last Edit: Τετάρτη 08 Οκτώβριος 2008, 08:23:17 πμ by XLGeorge »

" the PouroDuro spirit "

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #37 on: Τετάρτη 08 Οκτώβριος 2008, 07:33:10 πμ
Τι τελική βγάζει αλήθεια?

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #38 on: Τετάρτη 08 Οκτώβριος 2008, 08:21:15 πμ
Τι τελική βγάζει αλήθεια?

Βγάζει πραγματική τελική 240-243χμω (150-152mph) αλλα επειδή το κοντέρ είναι κάπως αισιόδοξο (οπως ολα αλλωστε), φτάνει να δείχνει σχεδόν 260χμω. Ανεβαίνει για πλάκα μέχρι τα 230χμω, απο κει και πάνω πιο αργά. Εγώ έχω δει 250+χμω με την ψηλότερη ζελατίνα της Honda.

Με την ευκαιρία να πω οτι το Blackbird βγάζει πραγματικά 280χμω (175mph) ή 300χμω κοντερίσια.

" the PouroDuro spirit "

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #39 on: Τετάρτη 08 Οκτώβριος 2008, 14:17:05 μμ
Αν σου πώ οτι εγώ τόσο καιρό δεν είχα κοιτάξει καθόλου τι τελική έχει...; 

Ηλίας

+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #40 on: Πέμπτη 09 Οκτώβριος 2008, 03:26:56 πμ
Με την ευκαιρία να πω οτι είδα αρκετά VFR προσφατα στην Αθήνα, μάλλον το μηχανάκι έχει πάρει μπροστά και πουλάει τωρα που έχει φτάσει στο τέλος της ζωής αυτού του μοντέλου - άντε ακόμα κανένα χρόνο. Μαλιστα έπιασα κουβέντα με κάποιον που έχει ένα γκρι και το παρκάρει δίπλα στο Motogenesis στη Μιχαλακοπούλου και μου έλεγε οτι κάνει commuting μεσα στην Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αντε με το καλό  :)

Βρε Γιώργο 3-4 μήνες τώρα που το έψαχνα, στο δρόμο εχω δεί.. 2 !!! Το ένα μάλιστα το είχε ιταλός που είχε έρθει διακοπές...
Πού τα είδες τα αρκετά;  ::) ::)

Ηλίας

+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #41 on: Πέμπτη 09 Οκτώβριος 2008, 07:42:34 πμ
Βρε Γιώργο 3-4 μήνες τώρα που το έψαχνα, στο δρόμο εχω δεί.. 2 !!! Το ένα μάλιστα το είχε ιταλός που είχε έρθει διακοπές...
Πού τα είδες τα αρκετά;  ::) ::)

Ειμουνα Αθήνα το σ/κ 27-28 Σεπτεμβρίου και είδα 4 ενω πριν δεν είχα δει κανένα μέσα στην Αθήνα. Ολα μάλιστα ήτανε μοντέλα 2006-07-08 κρίνοντας απο τα χρώματα. Αυτο με έκανε να υποθέσω οτι έχει αρχίσει να πουλάει λίγο παραπάνω τωρα που είναι προς το τέλος της ζωής του. Παντως και έτσι παραμένει αντιεμπορικό στην Ελλάδα, γι'αυτό και συμφέρει να το πάρει κανείς ελαφρά μεταχειρισμένο οπως εχω ξαναπεί.
« Last Edit: Πέμπτη 09 Οκτώβριος 2008, 08:06:42 πμ by XLGeorge »

" the PouroDuro spirit "

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #42 on: Πέμπτη 09 Οκτώβριος 2008, 22:02:02 μμ
Έπεσε στην αντίληψή μου ενα μεταχειρισμένο που φαίνεται καλό
Το έχει δώσει ανταλλαγή με Varadero ο προηγούμενος κάτοχος στην αντιπροσωπεία της Honda στη Χαλκίδα, μοντέλο 07/2006, 3000χλμ (...)
Μερικές ερωτήσεις
1) Αν βρώ τον αριθμό πλαισίου μπορούμε να βρούμε με κάποιο τρόπο το ιστορικό του;
2) Τι καλυπτει η εγγύηση 1 έτους που δίνουνε σε τέτοιες περιπτώσεις (μου κάνανε λόγο για κάτι τέτοιο)

Ηλίας

+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #43 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 20:31:00 μμ
Έπεσε στην αντίληψή μου ενα μεταχειρισμένο που φαίνεται καλό
Το έχει δώσει ανταλλαγή με Varadero ο προηγούμενος κάτοχος στην αντιπροσωπεία της Honda στη Χαλκίδα, μοντέλο 07/2006, 3000χλμ (...)
Μερικές ερωτήσεις
1) Αν βρώ τον αριθμό πλαισίου μπορούμε να βρούμε με κάποιο τρόπο το ιστορικό του;
2) Τι καλυπτει η εγγύηση 1 έτους που δίνουνε σε τέτοιες περιπτώσεις (μου κάνανε λόγο για κάτι τέτοιο)

Με γεια Ηλία και εύχομαι πολλά καλά και απολαυστικά (βλέπε στριφτερά) χιλιόμετρα   :)
Και δεν νομίζω οτι η εγγύηση 1 έτους θα χρειαστεί.

Enjoy  ;D

" the PouroDuro spirit "

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #44 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 20:39:23 μμ
Και επειδή κάτι χάθηκε στην πορεία (ανταλλάξαμε emails με το Γιώργο) σήμερα το έκλεισα και λογικά μεσα στις επομενες ημέρες θα λήξουνε τα διαδικαστικά και θα ξεκινήσουνε οι βόλτες.

:goofy: :goofy: :goofy:

Ηλίας

+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #45 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 20:41:48 μμ
Τελεια!

Καλοταξιδο να ειναι Ηλία!

Να το χαρεις οσο και το Τρανσαλπ σου! 

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #46 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 20:42:19 μμ
Και επειδή κάτι χάθηκε στην πορεία (ανταλλάξαμε emails με το Γιώργο) σήμερα το έκλεισα και λογικά μεσα στις επομενες ημέρες θα λήξουνε τα διαδικαστικά και θα ξεκινήσουνε οι βόλτες.

:goofy: :goofy: :goofy:

πόσα? (λεφτά)

καλοτάξιδο
« Last Edit: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 20:50:54 μμ by Fratello Giovanni »

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #47 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 20:48:48 μμ
Άντε καλοτάξιδο και πάντα όρθιος.

Μετά απο κάποια χιλιόμετρα πες μας και εντυπώσεις.

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #48 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 21:31:22 μμ
πόσα? (λεφτά)

καλοτάξιδο

9000ευρώ, ενώ το καινούργιο κάνει 12.090 (το έβρισκα και μεχρι 11.500 μετρητά όμως)

Πραγματικά δεν περίμενα οτι θα βρώ κάτι σε τόσο καλή κατάσταση. Είναι σαν να βγήγκε απο τη βιτρίνα. Μου πήρε 3-4 μήνες ψάξιμο αλλα τελικά για καλό ελπίζω.
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ενας κύριος 57 ετών (!!) παλαίμαχος μοτοσυκλετιστής που το είχε καυμό χρόνια, τελίκά το πήρε αλλα δεν πήγε καλα η συμβίωση (έπεσε παντόφλα απο τη γυναίκα όπως μου είπε ο ίδιο σε κουβέντα που κάναμε) και το έδωσε ανταλλαγή με Varadero. Οσο καιρό το είχε το εβαζε-εβγαζε απο το γκαράζ για να το καμαρώσει και του φόρτωνε καλούδια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
-Πλήρες σετ (κανονικών) xenon που του κόστιοσαν 600 ευρώ
-Σέλλα στυλ corbin ή κατι αντίστοιχο (την είδα, ωραία είναι)
-Βάση για μπαγκαζιέρα στη συσκευασία δεν τη φόρεσε καν στη μηχανή
-Bagster (και αυτό δεν το έχει φορέσει ακόμα)
-Λάστιχα αλλαγμένα
-Aftermarket ανεμοθώρακας ψηλότερος
-Διάφορα carbon προστατευτικά

Επίσης είναι και στο χρώμα που ήθελα (μπορντώ όπως τα ΤΑ μου) που θεωρούσα πολύ δύσκολο να πετύχω σε used.
Είναι το τελευταίο μοντέλο, με ABS και κάτι βελτιώσεις στον κινητήρα που μου υπέδειξε ο XLGeorge

Μακάρι να πάνε όλα καλα, πρώτη φορά παίρνω μεταχειρισμένο όχημα
« Last Edit: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 21:34:49 μμ by transalp98 »

Ηλίας

+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #49 on: Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008, 23:00:19 μμ
Άντε με το καλό για νέα ταξίδια !!! πολύ προσοχή , τα χλμ θα έρχονται πιο γρήγορα πλέον