Λοιπον, εχω συμμαζεψει αρκετα το μωρο μου. δυσκολευτηκα με τα χρηματα, λογω της φοιτητηκης μου ιδιοτητας, αλλα για αυτα δουλευουμε.
Τελος παντων.
-Εκανα γενικο service πριν 2000χλμ, το ενα το μπουζι
ειχε να αλλαχτει καμια 5ετια.
-Αλλαξα τους δισκους του συμπλεκτη γιατι πατιναριζε,
-Αλλαξα ρουλεμαν τιμονιου. Τα παλια ηταν σαν μην πω τι..
-Αλλαξα τακακια στα φρενα εμπρος και πισω. το πισω καηκε μια μερα που την δοκιμαζαμε αν "παει"
-Οταν την πηρα απο τον αδερφουλη μου δεν ειχε ουτε αντιψυκτικο μεσα. εβαλα γυρω στο ενα λιτρο.
-Αλλαξα την ασφαλεια του μπροστινου γραναζιου της αλλησυδας, γιατι ηταν φαγομενο και οταν πηγα Φισκαρδο γυρισα με το γραναζι να κρατιεται απο το καπακι

και με 30 χλμ την ωρα.
Τι χρειαζομαι:
-Καθαρισμα και ρυθμηση καλμπιρατερ γιατι ο ενας κυλινδρος πεταει πολυ λιγα ακαφτα
(γιατι οταν την αφηνω και εχει λιγη κλιση το εδαφος, μετα που παω να την βαλω μπρος δουλευει ο ενας κηλινδρος και μετα απο κανενα λεπτο περνει και ο αλλος αφου πεζω με το γκαζι ολη την ωρα?)-Ισως χρειαστω ρουλεμαν μπροστινου τροχου

-και μετα ενα καλο βαψιμο να σπαει κοκκαλα. Δεν εχω αποφασισει ακομα πως και τι, αλλα μερικες ρεπλικες που εχω υπ'οψιν ισως βγαλω ακρη. εχουμε ακομα λιγους μηνες μεχρι να μαζεψουμε λεφτα. Αλλα οταν γινει θα γινει βιδες ολη η μηχανη και θα αφαιρεθουν οι σκουριες για να γινει καλη δουλεια απο τον σκελετο μεχρι τα φλας.
-Θα ηθελα καποιος να μου προτεινει εξατμηση που να μην χαλαει τον ηχο του V κινητηρα. ισα ισα να τον "δυναμωνει"
Υ.Γ.:Αν εχω ορθογραφικα μην μου παρετε το κεφαλι..