Hellas Transalp Forum

Νεος. ;D ;D ;D ;D ;D γεια σε ολους

koykoy · 28463

Offline koykoy

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #50 on: Πέμπτη 16 Απρίλιος 2009, 06:08:15 πμ
Παιδες, ειχα πολυ καιρο να μπω λογω internet. την εξατμιση την αγορασα μεταχειρισμενη απο ενα φιλο μου, 100 € με το περασμα. εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος γιατι εδωσε στις χαμηλες στροφες της μηχανης. εχω ανεβασει και βιντεο στο youtube. ψαξτε transalp 400 micron  .. :goofy: :goofy:

το προβλημα που ειχα που ειχα οταν μερικες φορες εβαζα μπρος και δουλευε ο ενας κυλλινδρος, τελικα ειναι η ηλεκτρονικη.
 κανει ενα περιεργο θορυβο σαν να βραχηκυκλωνει. ενα τζζζζζζζζζζζζζζζζζζ...   :'(  :'(   ....... Οποτε λογικα πρεπει να την αλλαξω.
θα ηθελα να μου προτεινετε κανενα φτηνο μαγαζι, ή κατι σε μεταχειρισμενο, γιατι σαν φοιτητης και εγω περναω την οικονομικη κριση. Σωστε με please..

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #51 on: Πέμπτη 16 Απρίλιος 2009, 06:49:00 πμ
Ρίξε πρώτα ένα φλέβαρο στα αριστερά που έχει 2 σωληνάκια (μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με τις πατέντες που έκανε ο προηγούμενος) μήν τυχόν και έχει τσακίσει κανένα και χάνει.

Offline Zan Klon

• οδηγώντας στους ελληνικούς δρόμους έγινα...
  • Rossi και πάνω !
  • μοτοσυκλετιστής παντός καιρού και εδάφους !!!
Reply #52 on: Παρασκευή 17 Απρίλιος 2009, 00:49:04 πμ

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #53 on: Παρασκευή 17 Απρίλιος 2009, 02:45:33 πμ
θα ηθελα να μου προτεινετε κανενα φτηνο μαγαζι, ή κατι σε μεταχειρισμενο, γιατι σαν φοιτητης και εγω περναω την οικονομικη κριση. Σωστε με please..
Έχουμε αναφέρει μαγαζιά εδώ μέσα (πχ. Γαλαίος, Τόγελος)  που φέρνουν ιμιτασιόν  (περ. €85). Επίσης η sx-electronics. Επίσης έχει αναφερθεί και ένας "επισκευαστής". Επίσης και τυχόν μεταχειρισμένες σε διάφορα μαγαζιά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.
Κάνε το search σου (πχ. "ηλεκτρονική")! Με την ησυχία σου! Και θα τα βρείς όλα! :D
« Last Edit: Παρασκευή 17 Απρίλιος 2009, 02:47:50 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline koykoy

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #54 on: Τρίτη 05 Μάιος 2009, 06:07:55 πμ
Γεια σας και παλι. μου ειπαν για ηλεκτρονικη γνησια  honda 250 ευρο.
απο τον σαρακακη μπορω να αγορασω λιανικης? γιατι αμα την βρω μεγαλη διαφορα στην τιμη θα την παρω απο εκει. δεν ειμαι Μ@λ@κ@ς να πληρωνω.
επισης θα ηθελα να μου προτεινετε και πισω αναρτηση. ειναι καλυτερο να βαλω αζωτου? περιμενω απαντηση. ευχαριστω.  ;D  ;D

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #55 on: Τρίτη 05 Μάιος 2009, 06:47:47 πμ
Να μην περιμένεις απάντηση...να κάνεις ένα search και θα βρεις πολλά πράγματα και για ηλεκτρονική και για αναρτήσεις.
Το νήμα αυτό είναι για να σε καλωσορίσουμε...και το έχουμε ξεσκίσει στις ερωτήσεις/απαντήσεις!

Θα κάνει κανεις αναζήτηση για εξάτμιση...ηλεκτρονική,,,αναρτήσεις, και θα πέφτει πάνω στο καλωσόρισμα.