Επειδή ΘΑ το κάνω, δεν ξέρω τι θα βγει μπροστά μας.... Όμως για αυτό που ΕΚΑΝΑ πέρσι, με Varadero δε θα το έκανα - και επέτρεψε μου να το ξέρω γιατί ....ήμουν εκεί!! 
Kαι γω που έχω Βάρα δε θα το κάνω.
Σίγουρα δε γίνεται να πάω στην έρημο ,άλλα δε θέλω κιόλας.
Δεν το έχω όνειρο βρε αδερφέ , δε με νοιάζει ,άλλωστε δύσκολα μπορώ να λείψω πάνω από δυό μέρες.
Σεβαστό αυτό με τα όνειρα που είπες ,δικά σου όνειρα όμως .
Μιά ρητορική ερώτηση.
Μήπως το οτι είχες GS και με όλο τον μύθο γύρω απ αυτό ξεκίνησες με τους φίλους σου (με bmw επίσης) να πας στο Μαρόκο ? Μήπως το όνειρο (και καλά) ήρθε μετά τη μηχανή ?
Οχι βέβαια οτι είναι κακό αλλά .....
-Μιλάμε για το Tenere , και το απαξίωσες (και αυτό) με τα γραπτά σου.
Και γω το έκανα αλλά ποιό πολύ σε σχέση με την εικόνα του και ίσως οτι περίμενα κάτι καλύτερο.
Μέχρι και θέμα αξιοπιστίας έθεσες ξεχνώντας γιά ποιά εταιρεία μιλάς.
Λοiπόν θεωρώ το "πακέτο" Τενερέ καλύτερο απ το boxer της bmw , ποιό σύγχρονο ,ποιό φρέσκο.
Aν δεν πουλήσει σ αυτή την τιμή,είναι γιατί δεν είναι bmw και όχι οτι δεν είναι καλή (εξίσου) μηχανή.
Και εδώ αγαπητέ είναι η αρχική μας διαφωνία.
Αλλοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στην τιμή γιά τον έλικα ,αλλά όχι γιά μιά μηχανή μιάς εξίσου αξιόπιστης εταιρείας και ισάξια.
Και το άρμα των ακριβών μηχανών ,με τα ακριβά αξεσουάρ και αν θέλεις με τα ακριβά όνειρα (σαν το ντοκυμαντερ με τον Μακ Γκρέγκορ) το σέρνει αυτή η εταιρεία.
Εγώ λοιπόν ποτέ δε θα πλήρωνα αυτό το όνειρο η αν θέλεις την αφορμή γιά όνειρα 2 , 3 χιλιάρικα παραπάνω.
Θα το έπαιρνα όμως μτχ γλυτώνοντας ένα 30% του κόστους του και θα άφηνα να πληρώσει ο περήφανος πρώτος αγοραστής τα όνειρα και το πρεστίζ.
Η Honda έριξε της τιμές ,ανταγωνισμός ,κρίση ......
Αιντε να δούμε και καμια άλλη.