Hellas Transalp Forum

TENERE 1200 ?

Bullser · 105836

Poll

Θα σας ενδιέφερε το νέο super tenere ?

Απόλυτα
12 (12.4%)
Θα το τσεκάριζα
42 (43.3%)
Μάλλον όχι
25 (25.8%)
Με τίποτα
18 (18.6%)

Total Members Voted: 89

Offline Bullser

• Οδηγάρα
  • Gentlemen start your engines.
    • Ταξίδια με μοτοσικλέτα
Reply #50 on: Πέμπτη 22 Οκτώβριος 2009, 18:02:52 μμ
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=SUPER%20TENERE%202010#

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/79284.asp

Οι ομοιότητες στην περιγραφή είναι εμφανείς, οπότε αν ισχύει η πρώτη δημοσίευση,
η οποία προηγείτε της εμφάνισης του πρωτοτύπου, ίσως το super tenere να είναι σχεδόν έτοιμο...

XL650V TRANSALP '07
Touring season has begun.
Gentlemen start your engines.

http://www.bikos.gr/

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #51 on: Πέμπτη 22 Οκτώβριος 2009, 18:07:30 μμ
Σαν Μουμια το εχουν τυλιξει...

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #52 on: Πέμπτη 22 Οκτώβριος 2009, 18:33:02 μμ
Σαν Μουμια το εχουν τυλιξει...

Σας αρέσει πραγματικά αυτό;;; Δε μπορώ να πω, ενδιαφέρον σαν σχέδιο αλλά δε μπορέι να είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει - εκτός αν εγω δεν έχω καταλάβει κάτι.....!  ???

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #53 on: Πέμπτη 22 Οκτώβριος 2009, 18:39:11 μμ
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=SUPER%20TENERE%202010#

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/79284.asp

Οι ομοιότητες στην περιγραφή είναι εμφανείς, οπότε αν ισχύει η πρώτη δημοσίευση,
η οποία προηγείτε της εμφάνισης του πρωτοτύπου, ίσως το super tenere να είναι σχεδόν έτοιμο...

καλά οι δημοσιογράφοι θέλουν πολλές κλωτσιές... για πόσο χαϊβάνια μας έχουν ?

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #54 on: Πέμπτη 22 Οκτώβριος 2009, 18:49:33 μμ
Καλά εμείς έχουμε πολύ πλάκα γιατί στην ουσία θέλουμε….

Μια μηχανή που να…
Είναι πάνω από 1000 κυβικά, να μην καίει πολύ, να έχει άλογα μπόλικα, να πηγαίνει τα 200 άνετα, να μην είναι πολύ βαριά, να είναι μοντέρνα, να έχει πολύ καλή κάλυψη από αέρα, να έχει πλήρες εξοπλισμό, να κάνει άνετα μεγάλα ταξίδια για Ευρώπη(και ας πάμε μια στον χρόνο η και στα δυο χρονιά), να μην κουράζει τον πίσω, να πηγαίνει και χώμα άνετα, και να μην κάνει και μια περιουσία! :obsessed:

Αυτά δεν γίνονται με μια μηχανή.

Όποιος το κατάλαβε είναι τυχερός γιατί θα αποφασίσει ευκολότερα τι εργαλείο θα πάρει χωρίς να τον τρώει αυτό που απασχολεί όλους μας «και αν ήταν έτσι, και αν το είχε κάπως αλλιώς αυτό κλπ.»

Τώρα για το παρόν μηχανάκι άσε να έρθει πρώτα και μετά βλέπουμε, μέχρι τότε κρατήστε μικρό καλάθι για πισινή….

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #55 on: Πέμπτη 22 Οκτώβριος 2009, 18:54:36 μμ
Μια μηχανή που να…
Είναι πάνω από 1000 κυβικά, να μην καίει πολύ, να έχει άλογα μπόλικα, να πηγαίνει τα 200 άνετα, να μην είναι πολύ βαριά, να είναι μοντέρνα, να έχει πολύ καλή κάλυψη από αέρα, να έχει πλήρες εξοπλισμό, να κάνει άνετα μεγάλα ταξίδια για Ευρώπη(και ας πάμε μια στον χρόνο η και στα δυο χρονιά), να μην κουράζει τον πίσω, να πηγαίνει και χώμα άνετα, και να μην κάνει και μια περιουσία! :obsessed:

Όποιος το κατάλαβε είναι τυχερός γιατί θα αποφασίσει ευκολότερα τι εργαλείο θα πάρει χωρίς να τον τρώει αυτό που απασχολεί όλους μας «και αν ήταν έτσι, και αν το είχε κάπως αλλιώς αυτό κλπ.»

:goodpost:

Σωστά!! Αν και καταρχάς θα έπρεπε να ξέρουμε για ποιο λόγο την θέλουμε την μηχανή....   ;)

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline Bullser

• Οδηγάρα
    • Ταξίδια με μοτοσικλέτα
Reply #56 on: Πέμπτη 22 Οκτώβριος 2009, 20:35:10 μμ
Καλά εμείς έχουμε πολύ πλάκα γιατί στην ουσία θέλουμε….

Μια μηχανή που να…

Τώρα για το παρόν μηχανάκι άσε να έρθει πρώτα και μετά βλέπουμε, μέχρι τότε κρατήστε μικρό καλάθι για πισινή….

Υπάρχει κόσμος που πηγαίνει συχνότερα μεγάλα ταξίδια,
χωρίς να θέλει να χάσει τη δυνατότητα των μικρότερων αποδράσεων που περιλαμβάνουν και χώμα.
Το να ζητάμε απο ενα μοντέλο να συνδυάσει πολές αρετές δεν είναι καταρχάς ασύμβατο με τη λογική της κατηγορίας των on-off.
Σαφώς και δε θα είναι κορυφαίο πουθενά. Αν είναι όμως αρκετά καλό σε πολλά επίπεδα, σίγουρα θα κοστίζει.
Προσωπικά, αν βρω κάποιο μοντέλο που να είναι κατα τη γνώμη μου ολοκληρωμένο (όπως ελπίζω οτι θα είναι το super tenere),
δε θα είχα πρόβλημα να το ακριβοπληρώσω. Δεν είναι κακό να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές, ο καθένας κάνει την επιλογή του.  ;D

XL650V TRANSALP '07

Offline fparis

• Anaconda Team Member
  • Rossi και πάνω !
Reply #57 on: Τρίτη 27 Οκτώβριος 2009, 22:48:07 μμ
Ρεεεεε

Πως είναι έτσι αυτό;
Σαν Allien.
Τρόμαξε που είδε το KTM και έγινε έτσι; :2hysterical: :2hysterical:

Να είσαι Έλληνας είναι περηφάνεια.
Να είσαι Μακεδόνας είναι τίτλος

…τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ' ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον…

Offline Bullser

• Οδηγάρα
    • Ταξίδια με μοτοσικλέτα
Reply #58 on: Τετάρτη 09 Δεκέμβριος 2009, 00:24:30 πμ
http://www.yamaha-motor-europe.com/super-tenere/

Προστέθηκε καινούριο βίντεο

XL650V TRANSALP '07

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #59 on: Τετάρτη 09 Δεκέμβριος 2009, 08:58:34 πμ
Τίποτα δεν δείχνει το Video, απορώ γιατί τα βγάζουν..... ??? ???

Τι να πω φοβερά καλπάζει η φαντασία μου... :goofy: :goofy: :goofy: >:( :goofy: :goofy:

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Μixail

• καθυστεριολόγος
  • Οδηγάρα
Reply #60 on: Τετάρτη 09 Δεκέμβριος 2009, 19:52:05 μμ
Τίποτα δεν δείχνει το Video, απορώ γιατί τα βγάζουν..... ??? ???

Τι να πω φοβερά καλπάζει η φαντασία μου... :goofy: :goofy: :goofy: >:( :goofy: :goofy:

Πέστα ρε Leon!!!!!

Περιμένουμε να δούμε κάτι καινούργιο

κ μόνο την άμμο στην έρημο έχουν αλλάξει

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Μάνος Παπακυριακού(χωμάτινος) 1972-2010

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #61 on: Τετάρτη 23 Δεκέμβριος 2009, 16:39:31 μμ
Μια αξιέπινη προσπάθεια μέσα από το κλασσικό εργαλείο για το καινούριο τέρας ( θα βγει;;;;)
Η ζέβρα πάντως δεν μου αρέσει, όλα τα άλλα και ειδικά σε μορφή ράλυ όλα τα λεφτά....

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline dionysus

• Απλός οδηγός
  • SAHARA DESERT ADVENTURER
Reply #62 on: Πέμπτη 24 Δεκέμβριος 2009, 04:07:18 πμ
 Κατ αρχην πολλα συγχαρητηρια  Μανο για το βιντεο που ξετρυπωσες . Με αυτο το μοντελο της Yamaha
ασχολουμε απο το καλοκαιρι ,εχω παη στην αντιπρωσοπεια ( μοτοδυναμικη) 4 φορες για να δω ποτε θα βγη.
 Το μηχανακι θα καψη καρδιες,  εχει φιαχτη για να σαρωση τα dacar ,και τα μηχανακια της κατηγοριας του
 εχουν τελειωση.

Member of  www.transalp.de
Transalp-Freunde Deutschland  E.V

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #63 on: Πέμπτη 24 Δεκέμβριος 2009, 05:19:17 πμ
Στάκα Διονύση .
Κάτσε να βγει και μετά πες το ποίημα.
Από βίντεα είμαστε χορτάτοι.
Πολλά παίζουν . Αμα σου πει δηλ 17+ τι θα πείς ?
1.200 λέμε .

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #64 on: Πέμπτη 24 Δεκέμβριος 2009, 21:42:10 μμ
Όπως τα λές, σχεδόν τα ίδια θα κάνουμε στο χώμα, αλλά θα έχουμε και μεγάλη άνεση και στα πολλά ασφάλτινα χιλιόμετρα
(π.χ. ταξιδεύοντας στην Ευρώπη). Το transalp είναι λίγο όταν πρέπει να διασχίσεις πάνω από 500 χιλιόμετρα σε μια μέρα.
Το κάνει, αλλά πρέπει να το ζορίσεις, ή να ζοριστείς  :-\

Δηλαδή ένας έλληνας αγοραστής που δεν είναι και στην οικονομική βαθμίδα του να έχει 2-3 μηχανές, η πρώτη του έννοια άμα διαλέξει μηχανή είναι αν θα κάνει άνετα 600 χιλιόμετρα τη μέρα ή αν θα βγάζει Ντακάρ όπως βγαίνει από το μαγαζί; Ρε μπας και έχουμε χάσει την μπάλα γενικώς; Δηλαδή για κυκλοφορούμε πόλη και μια στο τόσο στο βουνό θέλουμε χιλιοδιακοσάρι; Γιατί θα ζοριστούμε στο ταξίδι;

Την εποχή που το Ντακάρ έγινε αυτό που έγινε οι περισσότεροι το τρέχανε με πεντακοσάρια και η μέση ελληνική οικογένεια 1200 κυβικά δεν είχε ούτε σε αυτοκίνητο. Ψυχραιμία...
Και να το πω και ανάποδα, άμα παει κανείς σε αυτά τα λεφτά και κυβικά, Γιαμάχα θα πάει να πάρει; 

TEAM Αϊστοπαμπωλ

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #65 on: Πέμπτη 24 Δεκέμβριος 2009, 21:53:10 μμ
Δηλαδή ένας έλληνας αγοραστής που δεν είναι και στην οικονομική βαθμίδα του να έχει 2-3 μηχανές, η πρώτη του έννοια άμα διαλέξει μηχανή είναι αν θα κάνει άνετα 600 χιλιόμετρα τη μέρα ή αν θα βγάζει Ντακάρ όπως βγαίνει από το μαγαζί; Ρε μπας και έχουμε χάσει την μπάλα γενικώς; Δηλαδή για κυκλοφορούμε πόλη και μια στο τόσο στο βουνό θέλουμε χιλιοδιακοσάρι; Γιατί θα ζοριστούμε στο ταξίδι;

Δίκιο έχεις, κάπου έχει χαθεί η μπάλα!
Τα καλύτερα all around αυτήν την στιγμή είναι τα μεσαία ΟΝ ΟΦ στα 650 -800 κυβικά.
Και παπακια γίνονται, και σε εθνική βγαίνουν με αξιοπρέπεια, και σε χώμα βατό θα σε πάνε.
Αλλά είναι για ένα άτομο μόνο.Με δεύτερο και αποσκευές γίνονται εξαιρετικά δυσκίνητα.
Όποτε και όλοι ψάχνουμε το κάτι παραπάνω σε δύναμη και αντοχή φόρτωσης μιας και πιο συχνά θα ξεκινήσουμε για δικάβαλο ταξίδι με μπαγκάζια απο ότι θα πάμε στα βουνα για εξερεύνηση ή στο...Dakar!
...και κάπως έτσι ξεκίνησε η μόδα των μεγάλων ΟΝ ΟΦ.

Αυτήν την στιγμή νομίζω πως οι καλύτερες προτάσεις είναι οι εξής 3:
-ΤΑ 700
-Τενερε 660
-Vstrom 650.

Τα υπόλοιπα απλά ή τονίζουν την ματαιοδοξία μας, ή εξυπηρετούν ανάγκες άσχετες με την κατηγορία (που παραμένουν όμως ουσιαστικές).

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #66 on: Πέμπτη 24 Δεκέμβριος 2009, 22:05:23 μμ
Είναι και το άλλο. Όταν φύγεις από τη μεσαία κατηγορία εμένα που είμαι 170 κάτι με χάνεις. Και μπαίνεις και σε προβλήματα τρελά όπως τι λάστιχα να βάλεις για χώμα και 170 χλμ ανά ώρα και τι ζάντα και τι πλαστικά θα σε καλύψουν που να μη γίνουνε στο χώμα θρύψαλα... αστα δε...

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #67 on: Παρασκευή 25 Δεκέμβριος 2009, 04:49:09 πμ
Τα υπόλοιπα απλά ή τονίζουν την ματαιοδοξία μας, ή εξυπηρετούν ανάγκες άσχετες με την κατηγορία (που παραμένουν όμως ουσιαστικές).

Ακριβώς όπως το λές....

Πολύ όμορφη μηχανή αλλά υπάρχουν τόσες χιλιάδες αλλά ώστε να σε αποτρέψουν από την αγορά της….

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #68 on: Τετάρτη 30 Δεκέμβριος 2009, 01:20:05 πμ
Πάντως με την κρίση που παίζει -ειδικά στους Ιάπωνες- και παρά το όμορφο βιντεάκι, το μάρκετινγκ σενάριο είναι πιο απλό: Παίρνουν το υπάρχον τενερέ, του κοτσάρουν ένα μοτερ TDM 900 και το abs του και αν καταφέρουν να το κρατήσουν γύρα στα 9000 μαμούν την αγορά όρθια.  Δεν μπαίνουν στην αγορά των μαστόδοντων gs, ktm και vara που μεταξύ μας θέλει και λεφτά για r&d σε κινητήρες και μεταδόσεις για να παίξεις και δεν έχει και ψωμί από Tenere μεριά -δηλαδή "φτηνό χωμάτινο" που είναι και το μόνο άνοιγμα στην μεγάλων κυβικών αγορά.

Στα 750- 800 -900 cc  σε "on- off -off " αντιθέτως, ένα φτηνό λογικό μηχανάκι με το placement γενικά των ΧΤ, είναι ότι πρέπει για την κρίση. Όπως και με αυτά θα γυρίσουν σε λογικό ύψος σέλας και φτηνές βελτιώσιμες κατά τη βούληση του αγοραστή λύσεις μακριά από άξονες και USD πηρούνια.
Ηonda Kawa δεν έχουν τίποτα στη γκάμα τους. To ΒMW F 800 GS είναι στα 12 και τα ΚΤΜ παραπάνω και μεγαλύτερα. Το ζήτημα είναι αν η Yamaha που είναι στα χειρότερα της από το 1983 όπως λένε θα βρει τα resources να ανοιχτεί ή θα πάει με ότι έχει. Για να δούμε...

Όσο για το βίντεο αν υπήρχε όντος το μηχανάκι και σε αναλογική μορφή δεν θα το γυρίζανε "στατικό" και το  σουρεάλ της έκθεσης η ίδια η εταιρεία διάβασα πως είπε πως ήταν "art instalation"... δηλαδή δολώματα.

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #69 on: Τρίτη 12 Ιανουάριος 2010, 18:53:12 μμ
Δίκιο έχεις, κάπου έχει χαθεί η μπάλα!
Τα καλύτερα all around αυτήν την στιγμή είναι τα μεσαία ΟΝ ΟΦ στα 650 -800 κυβικά.
Και παπακια γίνονται, και σε εθνική βγαίνουν με αξιοπρέπεια, και σε χώμα βατό θα σε πάνε.
Αλλά είναι για ένα άτομο μόνο.Με δεύτερο και αποσκευές γίνονται εξαιρετικά δυσκίνητα.
Όποτε και όλοι ψάχνουμε το κάτι παραπάνω σε δύναμη και αντοχή φόρτωσης μιας και πιο συχνά θα ξεκινήσουμε για δικάβαλο ταξίδι με μπαγκάζια απο ότι θα πάμε στα βουνα για εξερεύνηση ή στο...Dakar!
...και κάπως έτσι ξεκίνησε η μόδα των μεγάλων ΟΝ ΟΦ.

Αυτήν την στιγμή νομίζω πως οι καλύτερες προτάσεις είναι οι εξής 3:
-ΤΑ 700
-Τενερε 660
-Vstrom 650.

Εγω με την κυρά μια χάρα χωράμε με τα μπαγκάζια σε μεσαίο on off. Και εδώ που τα λέμε και σε μεγαλύτερο να πηγαίναμε, θα μπορούσα ν α το πάω χώμα; Όχι. Πες με κουλάδι, μές με κότα, εγώ ένα βαραντέρο ή ένα 1200 gs δεν το έχω για χώμα ούτε με ξύλο. Εδώ ένα ψιλοφορτωμένο με αξεσουάρια ΤΑ 650 δεν το γυρνάω εύκολα προς  πίσω ποδαράτο, που να μπω και σε κάνα χώμα αγνώστου ποιότητος και να βγει αδιέξοδο. Άρα από κάποια κιλά και πάνω το off του πράγματος με χάνει από πελάτη. Εξίσου και η υπόθεση λάστιχα. Δεν μου λέει τίποτα να έχω on off που θα φοράει anakee για να κρατάει στα χιλιόμετρα που πιάνει και μόλις δούνε χώμα να τα πιάνει το μεράκι και να χορεύουνε. Άρα χέστα πάμε για άλλα πιο street. Μόνο το F 650 GS το δικίλινδρο μου έκανε καλή εντύπωση σε δοκιμή, -πάει τρελά και έχει ζύγισμα που θυμίζει δυομισάρι γιαπωνέζικο- αλλά ...είναι πολλά τα λεφτά Άρη.   

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline mariost

• Rossi και πάνω !
Reply #70 on: Τετάρτη 13 Ιανουάριος 2010, 01:51:35 πμ

"Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι...."

Offline Bullser

• Οδηγάρα
    • Ταξίδια με μοτοσικλέτα
Reply #71 on: Τετάρτη 13 Ιανουάριος 2010, 17:22:58 μμ

Την εποχή που το Ντακάρ έγινε αυτό που έγινε οι περισσότεροι το τρέχανε με πεντακοσάρια και η μέση ελληνική οικογένεια 1200 κυβικά δεν είχε ούτε σε αυτοκίνητο. Ψυχραιμία...
Και να το πω και ανάποδα, άμα παει κανείς σε αυτά τα λεφτά και κυβικά, Γιαμάχα θα πάει να πάρει; 

Προσωπική άποψη εκφράζω και προσωπικές ανάγκες προσπαθώ να καλύψω, οι σκέψεις μου σαφώς και δεν εκφράζουν τον μέσο έλληνα αγοραστή (αν υπάρχει αυτός).
Μόνο μια μηχανή μπορώ και θέλω να έχω, στη δική μου περίπτωση, κυρίως για ταξίδια. Η τελευταία μου επιλογή, ήταν το τράνσαλπ, λόγω του πολύπλευρου χαρακτήρα του!
Προέκυψαν όμως αρκετά ταξίδια στην Ευρώπη τα δυόμιση χρόνια που απολαμβάνω το καταπληκτικό αυτό μηχανάκι. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα χρήσης,
ψάχνω μια μοτο πιο άνετη σε πολυήμερες διαδρομές με τριβάλιτσο και συνεπιβάτη. Αν αλλάξουν τα δεδομένα και δε θα έχω την ευχέρεια να πραγματοποιώ μακρυνές αποδράσεις,
είναι παραπάνω από πιθανό να κρατήσω το τράνσαλπ, απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Τέλος, με μεγάλη χαρά θα έδινα 15 χιλιάρικα για ένα Γιαμάχα, ή οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι, που θα με βόλευε.
Όπως έχω αναφέρει σε άλλο νήμα, δεύτερες σκέψεις έχω μόνο για τα KTM, ίσως αδικαιολόγητες, μια και δεν έχω προσωπική άποψη επι της αξιοπιστίας τους.

XL650V TRANSALP '07

Offline Bullser

• Οδηγάρα
    • Ταξίδια με μοτοσικλέτα
Reply #72 on: Τρίτη 16 Φεβρουάριος 2010, 23:04:33 μμ

Η αναμονή τελείωσε, στις 24 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί απο τη σελίδα της yamaha επίσημα.
Την επομένη, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 13.00 θα παρουσιαστεί στην Κωνσταντινούπολη.
Αν πάω στην έκθεση τελικά, θα το τσεκάρω από κοντά και θα στείλω φωτογραφίες του super tenere.

XL650V TRANSALP '07

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #73 on: Τρίτη 16 Φεβρουάριος 2010, 23:17:35 μμ

Η αναμονή τελείωσε, στις 24 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί απο τη σελίδα της yamaha επίσημα.
Την επομένη, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 13.00 θα παρουσιαστεί στην Κωνσταντινούπολη.
Αν πάω στην έκθεση τελικά, θα το τσεκάρω από κοντά και θα στείλω φωτογραφίες του super tenere.

Άντε επιτέλους!!!!!! :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #74 on: Τετάρτη 17 Φεβρουάριος 2010, 05:38:07 πμ
H Yamaha πριν από μερικά -κάμποσα εδώ που τα λέμε- χρόνια που είχε ένας φίλος, είχε την καλύτερη αντιπροσωπεία στη χώρα. Ανταλλακτικά σε στοκ όλα. Mέχρι και σε  DT 175 MX του 1978 είχε κάνει restoring, όλα κομπλέ και τσάμπα -σε σύγκριση πάντα με το μεγάλο "Σ" που πονάει. Η ποιότητα ειδικά στη μεσαιομικρή κατηγορία ήταν όμως πάντα πιό φτηνιάρικη. Αντίστοιχη της πάντα χαμηλότερης τιμής όμως.

Τώρα έτσι και κάνουνε την φαφαριά να μπούνε στην μεγκα ον οφφ κατηγορία, δεν το βλέπω να την παλεύουνε. Αν έχουνε ίδια τιμή και διαστάσεις  με ένα 1200 gs ή ένα Βάρα ποιός από σας θα προτιμούσε να τα σκάσει για Tenere ρε παιδιά;

Από την άλλη αν καταφέρουνε να χτυπήσουν τιμή και  να βγάλουν κάτι πιό μεσαίο του στυλ δικύλινδρο 900αρι, εγώ μπορεί και να ψηνόμουνα. 

TEAM Αϊστοπαμπωλ