Hellas Transalp Forum

Μεταχειρισμένη Transalp

επισκέπτης · 40172

Harry

• Guest
Reply #25 on: Πέμπτη 19 Ιούνιος 2008, 00:34:58 πμ
Ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα , και σεις να χαιρεστε τις δικες σας .Την εχω στο γκαραζ και καθε λιγο και λιγακι πηγαινω να τη δω.Δεν την χορταινω.Πολυ ωραια μηχανη . . . . :goofy:

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #26 on: Πέμπτη 19 Ιούνιος 2008, 00:37:31 πμ
Ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα , και σεις να χαιρεστε τις δικες σας .Την εχω στο γκαραζ και καθε λιγο και λιγακι πηγαινω να τη δω.Δεν την χορταινω.Πολυ ωραια μηχανη . . . . :goofy:

Καλορίζικη ...φτύστην μην την ματιάξεις ;D

Καλοταξίδευτη, και απροβλημάτιστη.

...όντως καλή η τιμή της για τα χλμ και την ημερομηνία ;)

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #27 on: Πέμπτη 19 Ιούνιος 2008, 00:50:14 πμ
Με μεγαλη χαρα , πλεον ειμαι και επισημα μελος του forum - club ! Πριν λιγες ωρες αγορασα μια transalp 650 μαυρη Ιουλιος 2007 με 5.450 km στην τιμη των 5300Ε (Φυσικα και δεν ζητουσε τοσα) !!! (ναι ναι καλα ειδατε! ) . Η μηχανη ειναι υπεραριστη (καινουργια βασικα) , και πουληθηκε λογω ασυμβατοτητας με τις αναγκες του ιδιωκτητη .Ηταν τεραστια ευκαιρια ε? Η αγγελια βγηκε στη χρυση ευκαιρια την Κυριακη ! :D

Ερωτηση :

Θελω να αγορασω δερματινο καλυμμα για το ρεζερβουαρ και καγκελα , που μπορω να βρω? Μενω βαρκιζα , ξερει κανεις κατι κοντα? ::)

Καλοτάξιδη η νέα σου αγάπη……

Πολύ καλή τιμή και ευκαιρία, μπράβο…..

Άντε σιγά σιγά να μπεις στο κλίμα της Transalp απόλαυσης    ;) ;) ;) ;)

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline panos60

• Λιγο ακομα
  • Απλός οδηγός
  • anti stonerakias !!! Dani Pedrosa for ever.
Reply #28 on: Πέμπτη 19 Ιούνιος 2008, 01:36:59 πμ
Που την βρηκες αυτη την ευκαιρια ρε harry;Πρεπει να εισαι πολυ τυχερος ειδικα στην τιμή. Εδω για καλοδιατηριμενες του 2004-2005 ζητανε 4000€ με 4800€ φυσικά με τα προστατευτικα καγκελα, μπαγκαζιερα και λοιπα. Πάντως για τα αξεσουάρ ψαξου και μην πας σαν προβατο σε σφαγη. Εγω φετος αγορασα πλαινα καγκελα για σαμαρια Givi, σαμαρια collori 80 lit, καλοκαιρινα γαντια collori και καλοκαιρινα μποτακια tcx και σε πληροφορω οτι απο μαγαζι σε μαγαζι βρηκα τεραστιες διαφορες. Γενικα ψαξου στο internet και θα παθεις πλακα για τις διαφορες. Παντα ορθιος με την καινουρια σου μηχανη!!!

Προσοχή!!! Σκοτώθηκε γιατί πήγαινε αργά και στη μέση του δρόμου.

Harry

• Guest
Reply #29 on: Πέμπτη 19 Ιούνιος 2008, 03:18:19 πμ
     Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας. panos60 , ημουν πραγματικα τυχερος για να μην πω κατι αλλο . . . Ειχα βρει και αλλη μια 3/2007 με 10450 km και την εδινε 5700 . Ο συγκεκριμενος που την πηρα , απο οτι καταλαβα περα απο θεμα ασυμβατοτητας πρεπει να εχει παθει καποιο επιχειρησιακο στραπατσο απο οτι καταλαβα αν και δεν μ το ειπε ανοιχτα.

Εχει βεβαια τις ψηλογρατζουνιτσες της(το 80% των οποιων φευγουν με αλοιφη)αλλα απο εκει και περα ειναι αριστη ,την ειδε και ειδικος. Περα απο την τιμη που πραγματικα του εκανα απιστευτα παζαρια , ημουν και τυχερος γιατι ο προηγουμενος ιδιωκτητης ειχε κανει και το service των 6.000 km οποτε εγω θα τα ακουμπησω (πολυ γερα απο οτι διαβαζα σε ενα προηγουμενο θεμα) στα 12.000 km ξανα (Περα απο μια αλλαγη λαδιων που θα κανω σιγουρα το χειμωνα λογω ψηλοακινησιας εξαιτιας των καιρικων συνθηκων) .

Η μηχανη σαν εξοπλισμο εχει βαλιτσακι , συναγερμο ΜΕΤΑ και τα προστατευτικα των χεριων .Σιγουρα σκοπευω να βαλω αμεσα και προστατευτικα καγκελα . Εψαχνα γυρω στον 1,5 μηνα transalp  , και αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ο καθενας την πουλαγε οσο ηθελε .Δεν ειναι δυνατον μια μηχανη που πριν το τελος παραγωγης της πουλιωταν 6.800 περιπου να πωλειται 5 ετιας 5000Ε (εχω δει και του 2002 σε αυτε τις τιμες) . Φυσικα ολοι οι πωλητες (ιδιωτες και μη) το εριχναν στον extra εξοπλισμο αλλα και παλι η τιμη δεν μπορει να δικαιολογηθει !Πραγματικα ενα ιδιωτης σε αγγελια που διαβαζω με transalp του 2005 και την δινει 6000Ε , περιμενει να την πουλησει? Τελικα ειναι καθαρα θεμα τυχης και υπομονης (οπως ελεγε και ο πατερας μου)
« Last Edit: Πέμπτη 19 Ιούνιος 2008, 03:21:09 πμ by Harry »

costas

• Guest
Reply #30 on: Πέμπτη 19 Ιούνιος 2008, 05:07:25 πμ
 (οπως ελεγε και ο πατερας μου)

....

Offline kotskofi

• Απλός οδηγός
Reply #31 on: Παρασκευή 13 Μάρτιος 2009, 16:53:13 μμ
 Εγώ αγόρασα την δική μου τον Αύγουστο 08 με 10.000 χλμ (αν και υποψιάζομαι ότι είχε κάτι παραπάνω...) μοντέλο 05-πορτοκαλί με άδεια τον Ιούλιο του 05, με προίκα κάγκελα, συναγερμό, top case honda 52 lt, βάση πλαϊνων, πλαϊνές kappa και ψηλή ζελατίνα με 5300 ευρώ. Ήταν σε καλή κατάσταση, τώρα που την συμμάζεψα με δύο σέρβις, 12.000 και 18.000 (λάδια, φ/α, φ/λ, μπουζί, λάστιχα, παραφλού) είναι ακόμα καλύτερη με μικρές μικρογρατσουνιές στα πλαστικά τις οποίες είχε και όταν τις αγόρασα. Το να αναρωτιέμαι αν έκανα καλή επιλογή ξέρω ότι δεν ωφελεί σε τίποτα, αυτή είναι και μ αρέσει πολυ!, αλλά θα ήθελα να ακούσω και μερικές γνώμες...

Πρώην ΤΑ 650 (πρώτη αγάπη και παντοτινή) και νυν BMW R 1150 GS...
Dare!

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #32 on: Τετάρτη 25 Μάρτιος 2009, 05:17:10 πμ
Για να μην ανοίξω καινούργιο τόπικ  (μιά που οι απορίες μου οι σημερινές μπορεί να μην έχουν σχέση με τις αυριανες)...
Μίλησα με κάποιον κοντά στο σπίτι μου, που κατά καιρούς έκανα κάποια μικροσυντήρηση στο ΝΧ...Αυτός είχε και έκθεση, που τώρα έκλεισε και έχει τις μηχανές του σε μιά αποθήκη, μέχρι να ετοιμάσει το καινούργιο μαγαζί...Εχει ένα 600άρι με μονό δισκόφρενο και θα μου το φέρει την Πέμπτη να το δω...Για τιμή μου έδωσε 2000 και μου είπε ότι πρόκειται για καλοσυντηρημένο μηχανάκι...
Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείτε...κάποια πονηρά σημεία που θα μπορούσα να κοιτάξω, προκειμένου να μην φάω καμμιά φόλα. Οταν λέω φόλα δεν εννοώ ας πούμε να θέλει αλυσίδα-γραανάζι, ή να έχει κάποια φθορά σε αναλώσημα...αυτό όταν το δω θα το συζητήσω στο παζάρι...μιλάω για κάποια γερή "σούπα" , ή για σοβαρή ζημιά στον κινητήρα...ή τέλος πάντων, ότι άλλο που ξ'ερετε εσείς καλύτερα ότι θα 'εχει υψηλό κόστος...
Και σαν τελευταίο θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η τιμή που πρέπει να ζητήσω για την δικιά μου (nx 250 dominator 92? μοντ....με ακτίνες...φρεσκοβαμμένη...κινητήρας "διαμάντι" κατά γενική ομολογία όσων τον έχουν ακούσει, χωρίς διαρροές...έχει κάτι πατέντες στην βάση του φαναριού, αλλά πηγαίνει ολόϊσια, με βαλιτσάκι, καινούργια ηλεκτρονική και μία ρεζέρβα, white power πίσω ανάρτηση, η μπροστινή είναι "σούπα" και καινούργιος πίνακας οργάνων...δεν λειτουργούν τα φλας και έχει σπάσει η ντίζα του αέρα...Το μηχανάκι από εμφάνιση σκίζει...μάυρο με διακριτικά κίτρινα αυτοκόλητα στο ρεζερβουαρ)
Το καλοκαίρι που το είχε δει, μου έδινε ένα χιλιάρικο για ανταλλαγή...βέβαια τώρα δεν το θυμάται...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #33 on: Τετάρτη 25 Μάρτιος 2009, 05:26:54 πμ
Ξεκίνα απο εδώ κι εδώ

Αύριο θα σου πω και τα υπόλοιπα..
...τα οποία πρέπει να τα συμπληρώσω μου φαίνεται και στο αρχικό ποστ.

Υ.Γ Αν πάρεις 1000€ για το ΝΧ...ούτε του παπά μην το πεις!
Απο την στιγμή πάντως που παίζει ανταλλαγή και μετρητό δεν χάνεις τίποτα να το παζαρέψεις...
« Last Edit: Τετάρτη 25 Μάρτιος 2009, 05:29:39 πμ by Drake Ramore »

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #34 on: Τετάρτη 25 Μάρτιος 2009, 18:15:17 μμ
Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες, ήταν κατατοπιστικότατες...καλά που δεν άνοιξα καινούργιο θρεντ...
Όσο για την τιμή του ΝΧ δεν παραμυθιάζομαι...έχω αλλάξει 29 αυτοκίνητα και έχω μάθει πιά τα κολπάκια των εμπόρων...
Το να μου πάρει Το ΝΧ 1300€ και να μου πουλήσει το ΤΑ 600 2500€, δεν θα με κάνει υπερήφανο για την υψηλή τιμή μεταπώλησης...
Αρα το 1000άρικο σημαίνει ότι την ΤΑ την πούλαγε 1700€ περίπου και όχι 2000€...Αυτός ένα 1000άρικο θέλει, ακόμα και αν πάρει το δικό μου για 3000€ και μου πουλήσει το άλλο για 4000€... Άρα το παζάρι θα πέσει στο 1000άρικο της διαφοράς σε σχέση με την μηχανή που θα δω και τις ατέλειές της...

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #35 on: Τετάρτη 25 Μάρτιος 2009, 18:45:47 μμ
Αν και καθήμενος ορθά μίλησες!
Ετοίμασε το χιλιαρικάκι, κάνε τα τσεκαρίσματα σου, και καλωσόρισες στον κόσμο των Τρανσαλπιστών! ;)

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Τετάρτη 25 Μάρτιος 2009, 18:58:10 μμ
Αν και καθήμενος ορθά μίλησες!
Ετοίμασε το χιλιαρικάκι, κάνε τα τσεκαρίσματα σου, και καλωσόρισες στον κόσμο των Τρανσαλπιστών! ;)

Αυτό στο λέει ένας πρωτ-Απριλιάνος!!  :2hysterical: :2hysterical:

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #37 on: Πέμπτη 26 Μάρτιος 2009, 03:07:46 πμ
ΟΚ Αυριο θα έχετε νέα...ίσως και φωτογραφίες...

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #38 on: Παρασκευή 17 Απρίλιος 2009, 01:56:24 πμ
Λοιπόν! (ακόμα δεν ξέρω αν έκανα σωστά ή όχι)
Βρήκα μία 600άρα 87 μοντ, με ταμπούρο πίσω, σε καλή κατάσταση τα πλαστικά...
Θέλει κινητήρα, λάστιχα, 2 πίσω φλάς, και κόλημα η εξάτμιση...
Μου την δίνει 400€ και την έκλεισα...
Ο μηχανικός ζητάει, 300€ για εγγυημένο μοτέρ και 200€ εργασία τοποθέτησης και σέρβις μαζί με ανταλλακτικά...Εχουμε και λέμε...400 + 300 +200 =900€ + λάστιχα (αλήθεια ποιά είναι η τιμή τους?)
Πως σας φαίνεται το σχέδιο???
Εμένα μου φάνηκε καλό, δεδομένου ότι το μηχανάκι είναι όμορφο, καφέ-μπεζ, με πλαστικά σε καλή κατάσταση, ο κινητήρας είναι εγγυημένος (όσο μπορείς να πιστέψεις αυτόν που σου το λέει), τα λάστιχα καινούργια και με σέρβις κομπλέ...και δεν θα περάσει τα 1000-1100 €

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #39 on: Σάββατο 18 Απρίλιος 2009, 04:26:43 πμ
Σήμερα την πήρα και πήγε κατευθείαν στον μηχανικό.
Την είδε σε πολύ καλή κατάσταση, είναι αγορασμένη από Ελλάδα το 1989, ενω από τα νούμερά της δίχνει 1987...Παίζει να ήταν εισαγωγής?
Μου είπε επίσης ότι βρήκε πίσω ψαλίδι με ζάντα και δισκόφρενο, καθώς και το πεντάλ του φρένου με την τρόμπα 200€ και ότι είναι ευκαιρία, τωρα που είναι στον πάγκο, να το αλλάξουμε...
Η γνώμη σας???
Πέμπτη του Πασχα, θα είναι έτοιμη...

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #40 on: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 05:05:33 πμ
Το Μ. Σάββατο ήταν να την παραλάβω...πλήν όμως η δική μου, μέσα στο δεξί καπάκι του μοτέρ είχε 4 επαφές και δύο "μάτια" , ενώ το καινούργιο μοτέρ είχε ένα μάτι και έξοδο για δύο καλώδια...άλλαζε επίσης και (πως να το περιγράψω?) η ρόδα που δίνει χρονισμό στα μάτια?
Αλλάξαμε λοιπόν το ένα μάτι με την ρόδα χρονισμού με τα δύο μάτια του καμμένου μοτέρ.
Σήμερα το πρωί, αφού τελειώσαμε με αυτό, δεν έπαιρνε μπρός.
Ο μηχανικός είπε να αλλάξουμε και το πηνίο (αυτό που είναι στο αριστερό καπάκι του μοτέρ) με τις παλιάς, πρίν πάμε στην ακριβότερη λύση της αλλαγής ηλεκτρονικής...Το αλλάξαμε και πάλι δεν έπαιρνε μπρος...άρα δεν ήταν αυτό!
Αύριο το πρωί θα κοιτάξει τις ηλεκτρονικές, γιατί ενώ ο ένας κίλυνδρος και στα 2 μπουζί δίνει σπινθήρα (κατα την γνώμη μου αδύναμο), στον άλλον κύλινδρο δίνει εναν σπινθήρα και μετά γιοκ...
Εχει καταντήσει σίριαλ, μόλις πάω να την πάρω, όλο και κάτι καινούργιο βγαίνει...και όχι τίποτα άλλο, αλλά αρχίζω να ανησυχώ για το αν έκανα καλά :clubbed:...

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #41 on: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 16:40:27 μμ
Μου είπε επίσης ότι βρήκε πίσω ψαλίδι με ζάντα και δισκόφρενο, καθώς και το πεντάλ του φρένου με την τρόμπα 200€ και ότι είναι ευκαιρία, τωρα που είναι στον πάγκο, να το αλλάξουμε...
Η γνώμη σας?
Ναι, καλή κίνηση. Θα το συνιστούσα. Το πίσω ταμπούρο του ΤΑ δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.

Το καινούριο μοτέρ που βρήκες, τί χρονολογίας είναι?
« Last Edit: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 16:43:30 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #42 on: Τετάρτη 22 Απρίλιος 2009, 17:00:56 μμ
Ναι, καλή κίνηση. Θα το συνιστούσα. Το πίσω ταμπούρο του ΤΑ δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.

Το καινούριο μοτέρ που βρήκες, τί χρονολογίας είναι?

Η τιμή είναι πολύ καλή όταν είχα ρωτήσει εγώ για τη γριά πριν 2 χρόνια μου είχαν πει 500Ευρώ όλα μαζί.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #43 on: Πέμπτη 23 Απρίλιος 2009, 04:06:10 πμ
To moteur είναι του 89 μοντ. και είναι από αποθήκη με ανταλλακτικά Ιαπωνίας (δεν μου λέει ο μηχανικός που είναι, όταν τον ρωτάω αλλάζει κουβέντα) και ρε παιδιά είναι σαν να μην έχει δουλέψει ποτέ...κοιτώντας τις λεπτομέρειες πάντα...

Σήμερα την παρέλαβα και πετάχτηκα στην κυριολεξία μέχρι κολωνάκι και μετά Νέα σμύρνη και μετά Φιλοθέη και δεν κατάλαβα τίποτα...στα αλήθεια έπαθα πλάκα...
Τώρα είναι η σειρά να μπουν λαστιχάκια (θα πάω να ρίξω μιά ματιά στο αντίστοιχο τόπικ) και θα δω τι ψιλοζημιές (ελπίζω) θα μου βγάλει δουλεύοντας...
Ορίστε και οι παρθενικές της φωτογραφίες:

Offline ADTT

• νέος οδηγός
  • **
Reply #44 on: Πέμπτη 23 Απρίλιος 2009, 20:28:54 μμ
Βάλε μία ζελατίνα και καγκελάκια και είσαι πρώτος! ;)

VARADERO 1000 MK3 09
TRANSALP 650 05 (SOLD)

Uploaded with ImageShack.us

Offline dskafidas

• Οδηγάρα
Reply #45 on: Πέμπτη 23 Απρίλιος 2009, 20:39:42 μμ
Το δικό μου ειναι ακριβώς το ιδιο. Οι φυσούνες απο τα μπροστινά καλάμια γιατί λείπουν ?

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #46 on: Παρασκευή 24 Απρίλιος 2009, 02:13:16 πμ
Από ότι μου είπε ο προηγούμενος κάτοχος, είχε κτυπήσει λίγο μπροστά και έχει στραβώσει μάλλον το ένα καλάμι. Τις φυσούνες τις έβγαλε γιατί είχε κοπεί η μία και τις έκανε ταίρι...
Αυτό που μου είπε βέβαια το κατάλαβα σήμερα που εξοικιώθηκα για λίγο μαζί της.
Όταν πέφτει σε ανωμαλίες τραβάει λίγο και την χάνεις...επίσης παίρνει πιο εύκολα τις αριστερές στροφές, ενω στις δεξιές ζορίζεται...
Καμμιά ιδέα για τα καλάμια?
Ισιώνουν? ή καλύτερα να πάρω άλλα?
Και κάτι άλλο: η ζελατίνα θα κόβει αρκετά τον αέρα και τον θόρυβο από την μούρη μου?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #47 on: Παρασκευή 24 Απρίλιος 2009, 16:02:18 μμ
Η συμπεριφορά που αναφέρεις μπορεί να οφείλεται και σε διαφορετική ποσότητα λαδιού στο κάθε καλάμι. Από πότε έχει να συντηρηθεί το μπροστινό σύστημα;
Συμβουλή: Άλλαξε λάδια πρώτα και κάνε μια συντήρηση, πριν προβείς σε αντικατάσταση καλαμιών.
« Last Edit: Παρασκευή 24 Απρίλιος 2009, 16:03:58 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #48 on: Σάββατο 25 Απρίλιος 2009, 02:39:55 πμ
Έχεις δίκιο, καλύτερα να ξεκινάει κανείς από τα φθηνότερα και να καταλήγει στα ακριβότερα...
Θα πεταχτώ αύριο το πρωί στον Τόγελο να πάρω λαδάκι και την Κυριακή να το τολμήσω...
Έχω ενημερωθεί από το φόρουμ, για το πως θα γίνει.
Να πάρω λες ένα 10άρι και ένα 15άρι και να τα αναμίξω?
Θα κοιτάξω και για ζελατίνα...
Παιδιά έχω περάσει ατελείωτες ώρες για να ενημερωθώ για το καμάρι μου...πραγματικά η δουλειά που γίνεται εδω, απο όλους σας είναι καταπληκτική...Στο μόνο που δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα είναι τα λάστιχα...αλλά ο υποκειμενικός παράγοντας είναι σημαντικός σε αυτό το θέμα...
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας...

Offline labsoft

• Απλός οδηγός
  • Γιάννης
Reply #49 on: Σάββατο 25 Απρίλιος 2009, 02:59:59 πμ

Αύριο το πρωί θα κοιτάξει τις ηλεκτρονικές, γιατί ενώ ο ένας κίλυνδρος και στα 2 μπουζί δίνει σπινθήρα (κατα την γνώμη μου αδύναμο), στον άλλον κύλινδρο δίνει εναν σπινθήρα και μετά γιοκ...
Εχει καταντήσει σίριαλ, μόλις πάω να την πάρω, όλο και κάτι καινούργιο βγαίνει...και όχι τίποτα άλλο, αλλά αρχίζω να ανησυχώ για το αν έκανα καλά :clubbed:...

Την ίδια μηχανή την είχα 15 χρόνια.

έχει 2 ηλεκτρονικές επάνω , εάν σου χαλάσει η μία πέρνει κανονικά μπροστά, (αλλά με άνα κύλινδρο)
βασικά είναι ελωτιματικές αυτου του μοντελου και εγω αναγκαστικα να αλλάξω την μία και μετά απο καιρό την άλλη. (φαντάσου ότι η μία με είχε αφήσει στην μονέβασία και γύρισα με τον ένα κύλινδρο στην Αθήνα)

εδώ και 8 χρόνια που της άλλαξα ειναι NON STOP
« Last Edit: Σάββατο 25 Απρίλιος 2009, 03:02:51 πμ by labsoft »

Οδηγός Υπερατλαντικής Μοτοσυκλέτας
| :qriding: |