Hellas Transalp Forum

THN ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..

panosnrg · 9136

Offline panosnrg

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 05:01:21 πμ
Καλησπερα και παλι παιδια,

Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Πειτε μου σας παρακαλω την αποψη σας για την  BMW F650GS.  Εκει που ήμουν ετοιμος για την TRANS 700 παω μια βολτα ΒΜW και μολλη σα με την εν λογω μηχανη. Ακριβοτερη αλλα φθηνοτερη σε κοστος ζωης. Ακριβοτερα ανταλλακτικα αλλα οχι κατι τραγικο. Επισης 800cc 71hps. Τα περιοδικα την βγαζουν εξαιρετικη. Εσεις τι λετε? 9090 με abs, trip computer, alarm  kai 8210 transalp με abs kai alarm + μπακαζιερα δωρο. Οποιος δεν βαριεται να ασχοληθει ας μου πει την αποψη του. Την αλλη εβδομαδα καποια ΠΡΕΠΕΙ να αγορασω...   

Ευχαριστω

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #1 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 05:46:57 πμ
Καλησπερα και παλι παιδια,

Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Πειτε μου σας παρακαλω την αποψη σας για την  BMW F650GS. 

Πολλά υποσχόμενο μηχάνημα...με φιμωμένο όμως για τα κυβικά του κινητήρα...αν είναι να την κάνεις προς BMW ...go all the way(gs 800)...

Εκει που ήμουν ετοιμος για την TRANS 700 παω μια βολτα ΒΜW και μολλη σα με την εν λογω μηχανη. 

Την οδήγησες δηλαδή...ή απλά σου έκανε κλικ στο μάτι;

Ακριβοτερη αλλα φθηνοτερη σε κοστος ζωης.   

... ??? που το ξέρεις...τώρα βγήκε...

Ακριβοτερα ανταλλακτικα αλλα οχι κατι τραγικο. Επισης 800cc 71hps.

Αν σου αρέσει, (που απο οτι καταλαβαίνω σου αρέσει) αυτά είναι λεπτομέρειες...

Τα περιοδικα την βγαζουν εξαιρετικη.

Τα περιοδικά όλες εξαιρετικές τις βγάζουν...αφου οι περισσότεροι συντάκτες είναι νεούδια...οι παλιοί τεστάρουν μόνο συλλεκτικά κομμάτια...και περιορισμένης παραγωγής....χώρια που οι διαφημίσεις κάπως πρέπει να ξεχρεωθούν ::)

Υ.Γ Πολύ θα ήθελα να ξαναδώ τεστ γραμμένα απο Καραχάλιο,Χούντρα, Χοιδα, Παπανδρέου....

Εσεις τι λετε? 9090 με abs, trip computer, alarm  kai 8210 transalp με abs kai alarm + μπακαζιερα δωρο. Οποιος δεν βαριεται να ασχοληθει ας μου πει την αποψη του. 

Εγώ λέω μια και στο αρχικό σου ποστ λες πως δεν έχεις μεγάλη πείρα ,να τις κάνεις test ride ...όχι μόνο αυτές, αλλα και Versys.Vstrom.
Δεν πρόκειται λόγο απειρίας να καταλάβεις τις διαφορές που έχουν στα σημεία .

Αρα:

-Δες ποια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι..
-Δες σε ποια κάθεσαι καλύτερα εσύ...
-Συμβουλέψου και το πορτοφόλι σου και προχώρα...

Να ξέρεις ...όποια και απο τις τέσσερις και αν επιλέξεις πρόκειται για εξαιρετικά μηχανάκια ;)...θα μείνεις ικανοποιημένος.

Την αλλη εβδομαδα καποια ΠΡΕΠΕΙ να αγορασω...  

...αλλιώς;

Offline tthodor

• Απλός οδηγός
Reply #2 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 08:04:32 πμ
Θα συμφωνήσω με τον DRAKE RAMORE . . . αν φτάνεις μέχρι εκεί (οικονομικά κλπ) προχώρα το all the way. Πήγαινε για το 800GS.
To 800 το έχω ερωτευτεί, και μάλλον θα είναι το επόμενο μοτόρι μου  . . .

F800gs    116i

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Reply #3 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 08:08:27 πμ
BMW rules o.k. :thumbup:

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline panosnrg

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 09:05:12 πμ
Παιδια την οδηγησα και το κακο ειναι οτι καθομαι πολυ ωραια και στις δυο. Ειμαι 1.87 και ελεγα μπας και δυσκολευομουν γιατι ειναι λιγο πιο χαμηλη και τα κανια μου μακρια.. Αλλα ειναι πολυ καλες και οι δυο γμτ. Το 0-300 την ειχε αφιερωμα και εκαναν 300 χλμ. εντος πολης με λιγη Ατιικη οδο  με 1 ρεζερβουαρ και το μεταφραζουν σε 5,3λιτρ. Επισης η f800gs παραειναι για χωμα και πιο ακριβη. Και δεν νομιζω να την εκμεταλλευτω. Απλα ρε παιδια φοβαμαι μην πιαστω σαν χαζος γιατι ακουω BMW. Παντως πολυ ωραια στο δρομο και πολυ ωραια ποιοτητα κατασκευης. Σκατα ειναι πολυ ωραιες και οι δυο. Θα παρω την μια και φοβαμαι μην μετανιωσω που πηρα την αλλη.

Νομιζα πως ηταν χαρα να ψαχνω μηχανη αλλα με εχει κουρασει πολυ. Εαν δεν αποφασισω θα ριξω κερμα..αχαχαχαχα..
Απο διασκεδαση αγορας ξεκινησε σε αγχωτικη κατασταση καταντησε. Αυτα...  Και κατι ακομη.  Ειναι πια τοσο σημαντικο και βριζουν ολοι την transalp επειδη εχει ακτινες και σαμπρελα και οχι αεροθαλαμο??

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #5 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 09:35:12 πμ
Πάνο, αν είσαι νέος γιατί δεν μελετάς και καμιά μεταχειρισμένη; 8200 και περισσότερο 9000 είναι αρκετά λεφτά και στην πρώτη φορά που θα σου πέσει (αν σου πέσει) θα πάθεις εγκεφαλικό!!

Δεν θέλω να σε ανακατέψω απλά σε ρωτάω αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο γιατί αλλάζουν πολλά εκεί (η παλιά ΤΑ είναι σαφώς καλύτερη από την bmw 650 την παλιά) και μιλάμε για κοντά τα μισά λεφτά για μηχανή του 06 ή και του 07!!

Πάντως εκ πείρας σου λέω ότι αν σου κάτσει κάποια στο μάτι ό,τι και να σου πούμε εμείς αυτήν θα πάρεις εσύ.. Είναι το μοτοσικλετιστικό πεπρωμένο!!  ;D

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline panosnrg

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 10:25:26 πμ
Πάνο, αν είσαι νέος γιατί δεν μελετάς και καμιά μεταχειρισμένη; 8200 και περισσότερο 9000 είναι αρκετά λεφτά και στην πρώτη φορά που θα σου πέσει (αν σου πέσει) θα πάθεις εγκεφαλικό!!

Δεν θέλω να σε ανακατέψω απλά σε ρωτάω αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο γιατί αλλάζουν πολλά εκεί (η παλιά ΤΑ είναι σαφώς καλύτερη από την bmw 650 την παλιά) και μιλάμε για κοντά τα μισά λεφτά για μηχανή του 06 ή και του 07!!

Πάντως εκ πείρας σου λέω ότι αν σου κάτσει κάποια στο μάτι ό,τι και να σου πούμε εμείς αυτήν θα πάρεις εσύ.. Είναι το μοτοσικλετιστικό πεπρωμένο!!  ;D

Καλα οτι θα μου πεσει το θεωρω δεδομενο, αλλα δεν γα...ς...  Εμεις να ειμαστε καλα. Και θα πεσει και θα πεσω. Στο παιχνιδι ειναι. Τα λεφτα οντως ειναι πολλα αλλα αφου το αποφασισα θα τα δωσω. Σκυλια,γατια, παιδια δεν εχω ακομη. Οτι αρπαξω τωρα γιατι μετα δυσκολα. Απλα αντι για γαμο θα παρω μηχανη . χαχαχαχα.. Πιο φτηνα θα μου βγει. ;D Αλλα δεν μπορω να αποφασισω. Να τρελαθω. Με βαρεθηκαν και οι αντιπροσωπειες. Παω δαβανοπουλο και μου την δινει αμεσως μολις με βλεπει.αχαχα. Τρικαλιωτης ειναι πιο μαγκας... Μπας και να βολευτω ετσι?

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Σάββατο 07 Ιούνιος 2008, 07:40:15 πμ
Το θέμα μεταφέρθηκε εδώ γιά καλύτερη θέαση.....  ;)

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #8 on: Σάββατο 07 Ιούνιος 2008, 10:16:52 πμ
Για διαβάστε και το παρακάτω! Είναι αρκετά ενδιαφέρον!
Είναι ένα post που βρήκα στο www.mybike.gr και δημοσιεύτηκε εκεί από το χρήστη aptaliko)

-------------------------------------------------------
Ας υποθέσουμε ότι μόλις έχω αφήσει στο γραφείο του καταστηματάρχα τα 8.000€ (πάνω κάτω γιατί πέσαμε και στην αλλαγή της τιμής) που απαιτούνται για να γίνω ο κάτοχος του ΤΑ700, έχω γυρίσει το κλειδί και ετοιμάζομαι να φύγω και μόλις που ακούω την φωνή (του καταστηματάρχα βέβαια) να μου λέει. Ει φίλε, είσαι για ένα πακετάκι μετατροπών όπου

1) τον κινητήρα σου θα σου τον ανεβάσω από τα 60 στα 85 άλογα για να μένεις λιγότερο εκτεθειμένος στις προσπεράσεις σου
2) θα βάλω μεγαλύτερο πίσω λάστιχο για να βγαίνει πιο στρωτά η παραπάνω δύναμη
3) θα σου δώσω καλύτερες αναρτήσεις και με μεγαλύτερες διαδρομές για να ικανοποιείς και τις χωμάτινες ανησυχίες σου
4) σου δίνω μεγαλύτερους δίσκους φρένων μπρος-πίσω για να είσαι πιο αποτελεσματικός στο φρενάρισμα
5) μεγαλύτερο και ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι για λιγότερες στρεβλώσεις και περισσότερο έλεγχο ειδικά στο χώμα
6) θα σου αντικαταστήσω το σιδερένιο ψαλίδι με αλουμινένιο και θα σου δώσω περισσότερο κόψιμο στο τιμόνι για επιτόπιους ελιγμούς
7) θα σου ελαττώσω το βάρος της μηχανής περί τα 17 κιλά
8] θα σου δώσω μια επιπλέον ταχύτητα για να είσαι πιο άνετος στις υψηλές ταχύτητες ταξιδιού
9) θα το περάσω ένα φινιρισματάκια για να αποπνέει ένα άλλο αέρα

και όλα αυτά με 2.000€ και επειδή σε συμπάθησα θα σου δώσω και δώρο αυτοκόλητα με το σήμα της έλικας και τον αριθμό 800 να βάλεις στο πλάι. Αλήθεια εσείς τι λέτε να φύγω όπως είμαι ή να τα βάλω όλα αυτά αλλά τώρα πια κατευθείαν από τη μάνα του;

----------------------------------------------------------

Αν το ΤΑ700 είχε βγεί στην αγορά το 2000-2002 (τότε δηλ. που αναμενόταν η εξέλιξή του), θα είχε σαρώσει σε πωλήσεις. Αν μάλιστα από τότε ανανεωνόταν κάθε 2 χρόνια και σήμερα ήταν 800cc, δεν θα υπήρχε άλλο μηχανάκι να το ανταγωνιστεί. Αλλά η Χόντα άργησε πολύ. Πάρα πολύ!
« Last Edit: Σάββατο 07 Ιούνιος 2008, 10:28:50 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline jkoyr

• Rossi και πάνω !
  • There is no replacement for displacement
Reply #9 on: Σάββατο 07 Ιούνιος 2008, 17:56:07 μμ

Την αλλη εβδομαδα καποια ΠΡΕΠΕΙ να αγορασω...   

Ευχαριστω

Δε θα σου πω ποια να πάρεις , σήμερα όλες καλές είναι (αξιόπιστες , γρήγορες , κρατήματα , φρένα κλπ) , αλλά μη βάζεις deadlines για την αγορά . Αν το έχεις αποφασίσει - συνειδιτοποιήσει τότε καλά . Τι γίνεται αν μια εκ των ημερών , ο έρωτας της μοτοσυκλετιστιστικής ζωής σου, σου κλέισει το μάτι (φανάρι) μέσα από κάποια βιτρίνα?

We are the Pilgrims master
we shall go always a little further
it may be beyond the last blue mountain
barred with snow,
Across that angry or that glimmering sea

Offline Thanosf

• Rossi και πάνω !
  • Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται ...
    • www.zesta.gr
Reply #10 on: Σάββατο 07 Ιούνιος 2008, 18:39:52 μμ
Εγώ θα σου πρότεινα, μέχρι να αποφασίσεις, να πάρεις ενα μεταχειρισμένο ΤΑ να κάνεις την δουλειά σου.....Οι λόγοι ακολουθούν παρακάτω:
- Γιατί, σαν νέος, είναι καλύτερο να κάνεις τις δοκιμές σου και να αποκτήσεις την πρώτη σου εμπειρία με ένα μεταχειρισμένο. Έτσι αναπτύσεις τα κριτήρια σου και γνωρίζεις τι ακριβώς ζητάς από ένα δίκυκλο.
- Γιατί θα δώσεις τα μισά λεφτά.
- Γιατί αν αποφασίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα (μικρότερο των 2 ετών), για οποιονδήποτε λόγο, να την πουλήσεις, δεν θα χάσεις λεφτά. Δεν ισχύει το ίδιο για την καινούργια.
- Γιατί είσαι ψηλός... Κι εγώ ψηλός είμαι (1.95), και το καινούργιο ΤΑ μου πέφτει μικρό σαν ποδήλατο.
- Γιατί όταν, πρίν δυο μήνες έκανα κι εγώ τις ίδιες ακριβώς σκέψεις με σένα, σκεφτόμουν "γιατί να μην πάρω το καινούργιο", και τώρα που κυκλοφορώ με ενα ΤΑ του 2002 νιώθω οτι έκανα την καλύτερη επιλογή. Σε καμοία περίπτωση δεν νιώθω "μειωνεκτικά" βλέποντας το καινούργιο. 
- Γιατί θα την βολευτείς τόσο που θα ξεχάσεις οτι θέλεις να πάρεις καινούργια και τελικά θα μείνεις με αυτή.
- Γιατί ..
- Γιατί ....
- Γιατί ......

Καλή επιλογή ! ! !

. . .

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #11 on: Σάββατο 07 Ιούνιος 2008, 20:35:46 μμ
  Πολύ εύστοχο το κείμενο που παρέθεσες Χρήστο. Μπράβο! Καθώς και το δικό σου σχόλιο που το ακολουθεί. Όντως η Χόντα έβγαλε ένα μηχανάκι του 2002, στον (τρομερό) ανταγωνισμό του 2008!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline panosnrg

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #12 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 05:22:18 πμ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑ,,

Παιδια τελικα αποφασισα και παρηγγειλα την bmw f650gs.

Καινουργια και αυριο παω να την παρω. νομιζω οτι ειμαι παρα πολυ χαρουμενος.  την πηρα απο τα Τρικαλα αν και ειμαι απο Θεσσαλονικη γιατι διαπιστωσα πως ειναι λιγο ληστες στην πολη μου. Να σας πω και αλλα.. ABS, Θερμαινομενα grip, τζαμακι το μεσαιο μεγεθος, συναγερμος, trip computer, μονο 9,090euro. Λιγο με πονεσε αλλα δεν πειραζει. το αντεχω οικονομικα.. Σας ευχαριστω ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ   ΠΟΛΥΥΥ   που ασχοληθηκατε μαζι μου και αν και δεν πηρα trans θα ηθελα να παραμεινω εδω και να τα λεμε. Τελικα ειναι οτι σου μπει στο ματι. Αυριο παω τρικαλα να την παραλαβω. Και πηρα και αδεια απο την δουλιτσα μου 4 μερουλες να την χαρω στο λιτοχωρο. χε,χε ..  Επιτελους τα αυτια μου θα ακουν αλλο ηχο απο την σφυριχτρα μου... Απο Τεταρτη θα βαλω και φωτο.. Παιδια ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ.

Με εκτιμηση Παναγιωτης

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #13 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 05:24:24 πμ
Καλοτάξιδο Παναγιώτη κι πάντα όρθιος.

...πολύ καλή επιλογή και ας μην είναι ΤΑ ;)

Offline Διαμαντης

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 05:27:47 πμ
Ωραίο μηχάνημα.Αφού το αντέχουν τα οικονομικά σου καλοταξίδευτη και αυτή και εσύ.Ελπίζω να έχεις την υπομονή και να τη στρώσεις.Αποκτά μεγαλύτερη αντοχή και μεταπωλητική αξία.

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #15 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 05:39:53 πμ
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!

Την αλήθεια μου, ανάμεσα από TA 700 και 650GS (τη νέα) καινούργιες και εγώ τη μπέμπα θα έπαιρνα..  ::)

Και μην ανησυχείς, εδώ είμαι ευπρόσδεκτος (από πολλούς τέλος πάντων  :P) εγώ που πήρα απρίλια, εσύ με τη μπέμπα  θα είσαι μια χαρά εδώ!!

Περιμένουμε φωτό και κυρίως εντυπώσεις! Θα είσαι ο πρώτος με αυτήν τη μηχανή στο φόρουμ! (Θεόφραστε ακούς;  ;D)

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Thanosf

• Rossi και πάνω !
  • Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται ...
    • www.zesta.gr
Reply #16 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 06:28:52 πμ
Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος....

. . .

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #17 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 06:41:19 πμ
Μπράβο Παναγιώτη !!! καλές βόλτες . Σημασία έχει ο αναβάτης.Οτι και να έχει στα πόδια του, αν έχει καλή διάθεση δεν τον σταματά τίποτα.
Πάντα όρθιος και να προσέχεις ιδιαίτερα τώρα στην αρχή.
Θα χαρούμε να σε δούμε σε μια απο τις εκδρομές μας.
Δες το εκδρομικό ετήσιο πρόγραμμα και κάνε τα κουμάντα σου.... απο εδω και στο εξής δεν έχεις δικαιολογίες  :eusa_clap:

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #18 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 07:00:21 πμ
Καλορίζικη και καλοτάξιδη

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #19 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 07:03:43 πμ
Παναγιώτη καλορίζικο το νέο σου μηχανάκι. Γράψε εντυπώσεις όποτε έχεις καιρό. 

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 07:21:33 πμ
Και αφού το παραλάβεις, συνέχισε για Μετέωρα. Ο δρόμος στην κορυφή δεξιά για Καστράκι είναι κλειστός (2 μήνες τώρα!) αλλά είναι ευχάριστη βόλτα όσο κομμάτι έμεινε. Από εκεί Μουργκάνι - Μηλότοπο - Καστανιά - Μηλιά - Άγιος Νικόλαος - Δέση - Περτούλι - Ελάτη - Πύλη και από εκεί δεξιά για Μουζάκι και Λίμνη Πλαστήρα.

Λίμνη Πλαστήρα (όπου απαραίτητα θα κάνεις τον γύρο!) και μετά από Καρδίτσα για Λάρισα από την παλιά Ε.Ο., από Λάρισα πας Αγιόκαμπο - Βιλίκα - Κόκκινο Νερό - Καρίτσα - Στόμιο και πιάνεις Ε.Ο. στην γέφυρα μετά τα Τέμπη.

Και μετά γράψε εντυπώσεις και για το πρώτο service, γιατί μάλλον θα έχεις συμπληρώσει και τα χιλιόμετρα!! ;D

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #21 on: Πέμπτη 12 Ιούνιος 2008, 07:52:37 πμ
Παναγιώτη καλορίζικη και με πολλά-πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Όπως είπε και  ο KostasC φυσικά και να παραμείνεις στο forum και να προσπαθήσεις να έρθεις σε κάποια από τις εκδρομές μας π.χ. τον Οκτώβρη στις Πρέσπες …  :D :D :D

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline panosnrg

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #22 on: Σάββατο 28 Ιούνιος 2008, 08:51:23 πμ
Καλησπερα παιδια,

Εχω παρει την μηχανουλα μου και την στρωνω ακομη. εντυπωσεις πολυ καλες. Η μηχανουλα ειναι γλυκα, ανετη, ροπατη, σταθερη με το ΑΒS να δουλευει αρκετα εως πολυ ευκολα. Τωρα ψαχνω και κανα top case. 

Offline panosnrg

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #23 on: Σάββατο 28 Ιούνιος 2008, 08:52:12 πμ
Πως ανεβαζω εικονα??

Offline panosnrg

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #24 on: Δευτέρα 21 Ιούλιος 2008, 20:30:08 μμ