Καλησπερα και παλι παιδια,
Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Πειτε μου σας παρακαλω την αποψη σας για την BMW F650GS.
Πολλά υποσχόμενο μηχάνημα...με φιμωμένο όμως για τα κυβικά του κινητήρα...αν είναι να την κάνεις προς BMW ...go all the way(gs 800)...
Εκει που ήμουν ετοιμος για την TRANS 700 παω μια βολτα ΒΜW και μολλη σα με την εν λογω μηχανη.
Την οδήγησες δηλαδή...ή απλά σου έκανε κλικ στο μάτι;
Ακριβοτερη αλλα φθηνοτερη σε κοστος ζωης.
...

που το ξέρεις...τώρα βγήκε...
Ακριβοτερα ανταλλακτικα αλλα οχι κατι τραγικο. Επισης 800cc 71hps.
Αν σου αρέσει, (που απο οτι καταλαβαίνω σου αρέσει) αυτά είναι λεπτομέρειες...
Τα περιοδικα την βγαζουν εξαιρετικη.
Τα περιοδικά όλες εξαιρετικές τις βγάζουν...αφου οι περισσότεροι συντάκτες είναι νεούδια...οι παλιοί τεστάρουν μόνο συλλεκτικά κομμάτια...και περιορισμένης παραγωγής....χώρια που οι διαφημίσεις κάπως πρέπει να ξεχρεωθούν

Υ.Γ Πολύ θα ήθελα να ξαναδώ τεστ γραμμένα απο Καραχάλιο,Χούντρα, Χοιδα, Παπανδρέου....
Εσεις τι λετε? 9090 με abs, trip computer, alarm kai 8210 transalp με abs kai alarm + μπακαζιερα δωρο. Οποιος δεν βαριεται να ασχοληθει ας μου πει την αποψη του.
Εγώ λέω μια και στο αρχικό σου ποστ λες πως δεν έχεις μεγάλη πείρα ,να τις κάνεις test ride ...όχι μόνο αυτές, αλλα και Versys.Vstrom.
Δεν πρόκειται λόγο απειρίας να καταλάβεις τις διαφορές που έχουν στα σημεία .
Αρα:
-Δες ποια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι..
-Δες σε ποια κάθεσαι καλύτερα εσύ...
-Συμβουλέψου και το πορτοφόλι σου και προχώρα...
Να ξέρεις ...όποια και απο τις τέσσερις και αν επιλέξεις πρόκειται για εξαιρετικά μηχανάκια

...θα μείνεις ικανοποιημένος.
Την αλλη εβδομαδα καποια ΠΡΕΠΕΙ να αγορασω...
...αλλιώς;