Οδήγησαν τη γριά ο Θεόφραστος και ο Χρήστος χθες και κατέληξαν ότι το ρουλεμάν τιμονιού θέλει άμεσα αλλαγή. Με αφορμή αυτό θα γίνουν οι εξής εργασίες (για να χαρούν και οι κακεντρεχείς γνωστοί άγνωστοι):
1) Αλλαγή ρουλεμάν, έχω διαβάσει ότι τα κωνικά είναι καλύτερα, για δώστε εντυπώσεις και τάξη κόστους
2) Μπροστινά ελατήρια, αλλαγή σε 15άρι λάδι και πέρασμα σωστό φυσούνες. Σκέφτομαι και τάκους να σηκωθεί λίγο ακόμα. Ενδεικτικό κόστος και που τα αγοράζω όλα αυτά;
3) Μια και θα ασχοληθούμε με το μπροστινό, θα βάλω και τους αποστάτες τιμονιού που το έχω βάλει στον πάγο (αυτό μπορεί και να γίνει χωριστά από εμένα αφού δεν είναι δύσκολο).. Ομοίως αν ξέρει κάποιος από που και πόσο.
4) Μετά από το θεαματικό και εύκολο βάψιμο των χουφτών μου άνοιξε η όρεξη! Θέλω να κάνω και την εξάτμιση που έχω δει μερικούς σας και δείχνει πολύ ωραίο, τα κάγκελα που έχουν λίγο σκουριά στο σημείο που έχει ξυστεί η μπογιά, τη βάση της μπαγκαζιέρας, και ίσως την μπαγκαζιέρα ένα φρεσκάρισμα. Άρα οι επιφάνειες που έχω να κάνω είναι πλαστικό, μέταλλο απλό και μέταλλο που πιάνει μεγάλες θερμοκρασίες. Για τα πλαστικά το σπρέι βινυλίου που είχε ο Θεόφραστος είναι πολύ καλό αλλά ματ, τι άλλο χρειάζομαι;
« Last Edit: Κυριακή 18 Μάιος 2008, 20:12:13 μμ by tserts »
Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.