Τανταααααααν!!
Σήμερα πήρα την γριά πίσω από total makeover, πήγε κάμποσο, αλλά πριν ξεκινήσω αποφάσισα ότι θα την κρατήσω για καιρό σαν μηχανή πόλης και σαν βαρύ εντουράκι αν παίξει καμιά "περίεργη" βόλτα.. Τα λέω αυτά γιατί δεν νομίζω πολλοί να ρίχναν σε ΤΑ του 92 τόσα λεφτά..
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Λάστιχα trailwing bridgestone 165
Μια σαμπρέλα 14
Ακτινολόγηση 60
Hyperpro μπροστά ελατήρια 115
Φυσούνες 15
Λάδια WP 20άρια 10
Σετ JT γρανάζια DID χρυσή αλυσίδα 135
Μηχανικός θερμοστάτης ψύξης 30
Κωνικά ρουλεμάν τιμονιού 40
Λάδια MOTUL 5100 15-50 20
Εργασία 250
(περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από τα λάστιχα (οι τιμές είναι με τα εργατικά) όλες τις άλλες εργασίες: μεγάλο σέρβις με ρύθμιση καρμπ, μπουζί, βαλβίδες, υγρά φρένων, παραφλού, κάτι βίδες (ω ναι!!), αλλαγή ρουλεμάν τιμονιού, αλλαγή τα μπροστινά ελατήρια, αλλαγή αλυσίδας)
ΣΥΝΟΛΟ 854!!
Μου μένει η πίσω ανάρτηση να γίνει και αυτή hyperpro (πλέον την καταλαβαίνεις ότι τραβάει όλην την μηχανή πίσω), 200 ευρώ στο k-shock. Δευτερεύουσες εργασίες (σιγά σιγά γιατί θα με κοπανήσει η Τάνια

): αποστάτες τιμονιού, αλλαγή και ψήλωμα σέλας, bagster, διπλό σταντ, εντουράδικες χούφτες.
Εντυπώσεις:
Εννοείται ότι η μηχανή ξύπνησε, έβαλα βέβαια ξανά 15άρι γρανάζι μπροστά, ήθελα να την ευχαριστηθώ λίγο καγκουρικώς τώρα που είναι ολόκληρη από σέρβις (κράτησα το 16άρι για κανένα ταξίδι εννοείται

), πέτυχα και τον Ντένο και με κέρασε, είναι η αλήθεια, λίγο τσάι στην Βουλιαγμένης (αλλά '92 με '07 υπάρχει μια διαφορά

). Η τεράστια διαφορά είναι στο μπροστινό, όπου ο συνδυασμός ρουλεμάν, λάστιχα και ελατήρια, σου δίνουν μια άλλη εμπειρία με όλη τη σημασία της λέξης. Η μηχανή στις λακούβες και τις στροφές είναι αγνώριστη! Δεν βλέπω την ώρα να κάνω και το πίσω και θα έχω την πιο τζετ γριά του κόσμου!!

Για τις άνω εργασίες/ανταλλακτικά, ρωτήστε ό,τι θέλετε, έχω γίνει γκουρού!!