Hellas Transalp Forum

Θέλω ...Θέλω....Θέλω....

επισκέπτης · 5244

DRAKE RAMORE

• Guest
on: Κυριακή 18 Μάιος 2008, 08:19:18 πμ
Αποφάσισα να αρχίσω να εξοπλίζω το μικρό με σαφείς ταξιδοχωμάτινους προορισμούς και λύσεις, και είπα πριν αρχίσω να τα παίρνω όλα καινούρια(που κοστίζουν και πολύ) ας ρωτήσω εδώ. Κάποιος μπορεί να έδωσε την δική του ανταλλαγή χωρίς τα έξτρα και να του έμειναν, ή να αντικατέστησε αυτά που ψάχνω με κάτι διαφορετικό..ή...ή...ή...ποτέ δεν ξέρεις.

Ψάχνω:
-Κάγκελα εμπρός
-Πλαινές βάσεις πίσω
-Ζελατίνα ψηλή
-Προβολείς ομίχλης(τύπου Τουρατεκ ή παρόμοιους)
-Κεντρικό σταντ
-Ποδιά αλουμινίου
-Σέλα ανατομική (corbin ή Τονυ Μπατζιο)
-Προστατευτικό αλυσίδας(δεν ξέρω καν αν έβγαινε για το μοντέλο)

Αυτά σε πρώτη ανάγνωση....την Τετάρτη έχω ραντεβού για σέλα σε περίπτωση που δεν βρώ καμιά περίπτωση μέχρι τότε....και το επόμενο βήμα Trip Computer και αντάπτορας 12volt.Σιγά σιγά θα προστίθενται και άλλα....

...αν κάποιος έχει πληροφορίες για καποια απο τα παραπάνω (ακόμα και αν δεν είναι δικά του) που τα πουλάει κάποιος γνωστός ή τα έχει προσφορά κάποιο κατάστημα ένα Π.Μ θα ήταν ευπρόσδεκτο ;)

Επίσης αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία ή χρήσιμο gadget να προσθέσει για τέτοιου είδους χρήση πάλι η γνώμη θα ήταν ευπρόσδεκτη :D

Να τονίσω το γεγονός πως έχω κάνει  search στο φορουμ οπότε όσα έχουν ήδη αναρτηθεί (ακόμα και παλιά) τα τσέκαρα....

To project μόλις άρχισε.....

Θηρίο θα το κάνω ;D

Υ.Γ μιλάμε για ΤΑ 400 περιόδου 94-96 ....αλλα και αξεσουάρ απο ΤΑ 600 μετά του 94 ταιριάζουν...

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #1 on: Κυριακή 18 Μάιος 2008, 12:16:29 μμ

Ψάχνω:
-Κάγκελα εμπρός 100 ευρώ κάνουν καινούργια, δεν θα βρεις εύκολα μεταχείρω
-Πλαινές βάσεις πίσω 90 ευρώ και θα είσαι έτοιμος και για πλαϊνές,  δεν θα βρεις εύκολα μεταχείρω
-Ζελατίνα ψηλή 50 ευρώ στη μοτο πλαστ και στη στέλνω αν θες (για τις τρύπες θα μου τα πεις μετά το 1ο ταξίδι  ;))
-Προβολείς ομίχλης(τύπου Τουρατεκ ή παρόμοιους) Δεν χρειάζεται, βάλε το κιτ ξένου μαζί με το ανταπτοράκι 12ν σε μια επίσκεψη και ξεμπέρδεψες 130 ευρώ
-Κεντρικό σταντ Δεν έχω, αν μάθεις πες και σε μένα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!  :goofy:
-Ποδιά αλουμινίου Γιατί; Μια χαρά είναι αυτή που έχεις!
-Σέλα ανατομική (corbin ή Τονυ Μπατζιο) Ομοίως είναι στα σχέδια μου, πες μας τι σου είπαν οι τεπετσέρηδες
-Προστατευτικό αλυσίδας(δεν ξέρω καν αν έβγαινε για το μοντέλο) Μάλλον θα κάνει του 600, θα σου πουν οι 400άρηδες..

Μπελά δεν είχαμε και σε μπελά μπήκαμε... Τι σου λείπει κασιδιάρη, η μαργαριταρένια σκούφια..  ;D
« Last Edit: Κυριακή 18 Μάιος 2008, 12:19:11 μμ by tserts »

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #2 on: Κυριακή 18 Μάιος 2008, 16:51:41 μμ
Το ξέρω ρε Johny boy οτι δεν θα βρω ευκολά μεταχείρω σε πολλά απο αυτά......αλλα το κόστος της ερώτησης σε ένα φόρουμ είναι απείρως μικρότερο απο το να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά....εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις ;)

Απο βδομάδα η σέλα εκτός αν κάτσει καμια corbin.Κόστος 50€ .....του έδωσα και μια φωτό του Ντε Ζε και του λέω"Έτσι θα το κάνεις".... :goofy:(φώτο της σέλας  ;D)...μου λέει θα σου βάλω σφουγγάρια πετσιά μέσα που είναι πεπιεσμένα και δέρμα αντιολισθητικό...φθηνός μου φάνηκε ....

Μοτοπλαστ ζελατίνα θα σε πάρω τηλ για τα διαδικαστικά....είδες .....αλλιώς δεν είναι να  πω πάνε πάρε μου μια και αλλιως να προσφερθείς ;D

Ποδιά αλουμινίου θέλω διοτι έχω άγριες διαθέσεις :goofy:....πιθανόν να κάνω ιδιοκατασκευη....θα δούμε

Τα άλλα ρωτώντας και εγώ.....αλλα εσύ γιατί ενδιαφέρεσαι;

Θα κρατήσεις την γριά;δεν θα πάρεις άλλο; :D

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #3 on: Κυριακή 18 Μάιος 2008, 17:32:36 μμ
Η γριά δεν θα πουληθεί και θα αγοραστεί χαλαρά (χωρίς χρονική πίεση) άλλη μια μηχανή, αποκλειστικής χρήσης από εμένα, δεν διαβάζεις το φόρουμ;  :P

Για την δυσκολία εύρεσης στα έγραψα γιατί έψαχνε ο Νίκος πριν φύγει για Τουρκία και είχε πάρει όλην την Αθήνα τηλέφωνο και τελικά έβαλε καινούργια...

Ποδιά αλουμινίου επιμένω: "ΓΙΑΤΙ;"

Ζελατίνα πες μου άμα είναι...

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #4 on: Κυριακή 18 Μάιος 2008, 18:12:35 μμ
Καλημέρα μπατζανάκη ... για το στάντ πάρε τηλ. από "τώρα" σε μαγαζιά με μεταχ. για να βρεις κεντρικό στάντ με 50-60 ευρώ.
Το κακό με τα μεταχ. είναι ότι δεν είναι πάντα διαθέσιμα όταν τα θέλουμε. Μπορεί να περιμένουμε 1 μέρα, 1 εβδομάδα, 1 μήνα ...
Πάντα ξέρω ή υπολογίζω το τι ΘΑ χρειαστώ (όπως εσύ τώρα)  και τηλεφωνώ ανα 3-4 μέρες στα μαγαζιά αυτά και ρωτάω.
Μέχρι στιγμής έχω πάρει αριστερό διακόπτη (από Africa), διπλό σταντ, δισκόπλακα πίσω (από 650), δισκόπλακα μπροστά και δεν θυμάμαι τι άλλο και όλα έχουν βγει ο.κ.
Αυτό που θα σου πω είναι ότι για να πάρω 2 καινούργιες δισκόπλακες έπρεπε να δώσω 350 ευρώ. Για τα μεταχ. Έδωσα 120 ευρώ. Μιλάμε για τον 1/3 της τιμής. Και από πλευρά κατάστασης των μεταχ. δισκόπλ. Είναι σαν καινούργιες.

Κάποια πράγματα (αναλώσιμα) για εμένα επιβάλλεται να τα παίρνω καινούργια.
Κάποια άλλα (μη αναλώσιμα και όχι μείζων σημασίας) αξίζει να τα παίρνω μεταχειρισμένα.

Για προβόλια όπως είπε και ό Γιάννης βάλε πρώτα xenon και μετά θα δεις άμα θα προχορίσεις ή όχι για extra φωτισμό.

Για αλουμινένια ποδιά … περίμενε λίγο …  ;) ;) ;)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #5 on: Κυριακή 18 Μάιος 2008, 23:28:36 μμ
Καλημέρα μπατζανάκη ... για το στάντ πάρε τηλ. από "τώρα" σε μαγαζιά με μεταχ. για να βρεις κεντρικό στάντ με 50-60 ευρώ.
Το κακό με τα μεταχ. είναι ότι δεν είναι πάντα διαθέσιμα όταν τα θέλουμε. Μπορεί να περιμένουμε 1 μέρα, 1 εβδομάδα, 1 μήνα ...
Πάντα ξέρω ή υπολογίζω το τι ΘΑ χρειαστώ (όπως εσύ τώρα)  και τηλεφωνώ ανα 3-4 μέρες στα μαγαζιά αυτά και ρωτάω.
Μέχρι στιγμής έχω πάρει αριστερό διακόπτη (από Africa), διπλό σταντ, δισκόπλακα πίσω (από 650), δισκόπλακα μπροστά και δεν θυμάμαι τι άλλο και όλα έχουν βγει ο.κ.
Αυτό που θα σου πω είναι ότι για να πάρω 2 καινούργιες δισκόπλακες έπρεπε να δώσω 350 ευρώ. Για τα μεταχ. Έδωσα 120 ευρώ. Μιλάμε για τον 1/3 της τιμής. Και από πλευρά κατάστασης των μεταχ. δισκόπλ. Είναι σαν καινούργιες.

Κάποια πράγματα (αναλώσιμα) για εμένα επιβάλλεται να τα παίρνω καινούργια.
Κάποια άλλα (μη αναλώσιμα και όχι μείζων σημασίας) αξίζει να τα παίρνω μεταχειρισμένα.

Για προβόλια όπως είπε και ό Γιάννης βάλε πρώτα xenon και μετά θα δεις άμα θα προχορίσεις ή όχι για extra φωτισμό.

Για αλουμινένια ποδιά … περίμενε λίγο …  ;) ;) ;)

Χεχε μπατζάνακη εσύ με έπιασες με την μία ;).....δεν με πιέζει ο χρόνος αλλά σε ποιά μαγαζιά να πάρω....στείλε καμιά λεπτομέρεια...είμαι και λίγο μακριά ::).....στέλνουν με κούριερ;

Αναμένω για την ποδιά...και αν ακούσεις κάτι για κεντρικό σταντ σε αυτές τις τιμές που γράφεις το θέλω.....

Ποδιά αλουμινίου επιμένω: "ΓΙΑΤΙ;"

Ζελατίνα πες μου άμα είναι...

Ζελατίνα θα σου πω μες στην βδομάδα ....βρήκα ένα παληκάρι με ερμαξ και θα μου δώσει να την δοκιμάσω να δω πως πάει....

Ποδιά αλουμινίου διότι μου αρέσει εμφανισιακά...και στο φινάλε γιατί όχι;

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Δευτέρα 19 Μάιος 2008, 01:06:43 πμ
Απόστολε άμα πάρεις ένα περιοδικό π.χ. το ΜΟΤΟ στις τελευταίες σελίδες (τις κίτρινες)έχει πολλά τηλέφωνα από τέτοια μαγαζιά.

Για ζελατίνες υπάρχουν δύο. Το ένα στο Μεταξουργείο (από εκεί που έχω πάρει και εγώ) και το δεύτερο στους Αγ. Αναργύρους. Κοίτα πρώτα του φίλου σου, μετά πάρε τηλ. και στα δύο μαγαζιά για να δεις ποιο είναι πιο φτηνό και μπορεί να στην στείλει.

Επίσης για κεντρικό σταντ έχει πολλά μαγαζιά που πρέπει να παίρνεις τακτικά τηλ.

Μεσοβδόμαδα θα πάω να δω για ποδιά … εάν καταφέρω να την βγάλω φωτό θα την ανεβάσω … σίγουρα είναι όμορφη αλλά θέλω να την δω και από κοντά για να δω κάποιες χρηστικές (για εμένα) λεπτομέρειες …

Για ότι αφορά την σέλα, χαμήλωσα θέση οδηγού - συνοδηγού, το φούσκωσα λίγο στο ενδιάμεσο έβαλα αντιολισθητικό κάλυμμα και όλα αυτά με 45-50 ευρώ σε μαγαζί του Μεταξουργείου (και αυτό).

Υ.Γ. Λοιπόν ευκαιρία να κατεβείς Αθήνα , να μας γνωρίσεις από κοντά, να κάνεις τις (ήδη προγραμματισμένες) αγορές σου, να έρθεις σε κάποια εκδρομή του συλλόγου, και επιστρέφεις με τα καινούργια "ρουχαλάκια" της φορεμένα και όλα αυτά σε ένα ΠΠΣΚ ή ΣΚΔΤ… τι λες;;;  :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:

Θα γλυτώσεις τα μεταφορικά … ;) ;) ;)
Δεν θα γλυτώσεις τα κεράσματα  :goofy: :goofy: :goofy:  :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance:

Ποδιά αλουμινίου διότι μου αρέσει εμφανισιακά...και στο φινάλε γιατί όχι;

Το μόνο κακό είναι το παραπάνω βάρος της, αλλά και στην τελική ... "γιατί έτσι μου αρέσει"  :thumbright: :thumbright: :thumbright:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #7 on: Δευτέρα 19 Μάιος 2008, 01:17:27 πμ

Υ.Γ. Λοιπόν ευκαιρία να κατεβείς Αθήνα , να μας γνωρίσεις από κοντά, να κάνεις τις (ήδη προγραμματισμένες) αγορές σου, να έρθεις σε κάποια εκδρομή του συλλόγου, και επιστρέφεις με τα καινούργια "ρουχαλάκια" της φορεμένα και όλα αυτά σε ένα ΠΠΣΚ ή ΣΚΔΤ… τι λες;;;  :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:

Θα γλυτώσεις τα μεταφορικά … ;) ;) ;)
Δεν θα γλυτώσεις τα κεράσματα  :goofy: :goofy: :goofy:  :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance:

Θα γίνει και αυτό....είναι μέσα στα πλάνα....σήμερα έκανα και μια καλή βολτίτσα...μια χαρά πάει... :D(λίγο αργό βέβαια...αλλά ωραίο :thumbright:).....και με εμένα πάνω.....σα να λέμε δικάβαλο δηλαδή ;D

Όσο για το κέρασμα θα μου πείτε τι Μακεδονικό έδεσμα να σας φέρω....δεν θα σας απογοητεύσω :)

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Δευτέρα 19 Μάιος 2008, 01:37:13 πμ
....δεν θα σας απογοητεύσω :)

Ούτε και εμείς ... :goofy: :goofy: :goofy:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #9 on: Δευτέρα 19 Μάιος 2008, 22:03:14 μμ
Απόστολε άμα πάρεις ένα περιοδικό π.χ. το ΜΟΤΟ στις τελευταίες σελίδες (τις κίτρινες)έχει πολλά τηλέφωνα από τέτοια μαγαζιά.

Ναααιιιιιιιι!!!!

Ευχαριστώ μπατζανάκη ;)...το πιστεύεις οτι ποτέ δεν κοίταξα σε αυτές τις σελίδες...και το αγοράζω κοντά 20 χρόνια. ::)

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #10 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 19:46:21 μμ
Η αναζήτηση σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώθηκε ;D

Θέλω όμως να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους και μέσα απο το φόρουμ...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο (totos) που μόλις έμαθε για το σπάσιμο της ζελατίνας μου τάχιστα μου έστειλε μια εφεδρική που είχε αφιλοκερδώς (χρωστάω λέμε...)

Ομοίως ευχαριστώ και χρωστάω επίσης στον Τάσο(TASOS) που μου έστειλε επίσης αφιλοκερδώς το ανταπτοράκι για ρεύμα απο ναυτιλιακά είδη....το gps μου σε ευχαριστεί κι εκείνο ;)

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη(haniotis) για την σέλα , και τον Φώτη(fotisalp) για διάφορα πολύ χρήσιμα ανταλλακτικά και αναλώσιμα...

Οι τιμές που μου τα έδωσαν ήταν άκρως φιλικές, και μόνο σαν εξυπηρέτηση μπορώ να τις δω ;)

Να είστε όλοι καλά παιδία...να είστε και καλά παιδιά ;D

Αυτά...

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #11 on: Τετάρτη 04 Ιούνιος 2008, 20:14:19 μμ
 :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

...κατάρες γριάς μάγισσας λύνεις;