επισκέπτης · 5245
Ψάχνω:-Κάγκελα εμπρός 100 ευρώ κάνουν καινούργια, δεν θα βρεις εύκολα μεταχείρω-Πλαινές βάσεις πίσω 90 ευρώ και θα είσαι έτοιμος και για πλαϊνές, δεν θα βρεις εύκολα μεταχείρω-Ζελατίνα ψηλή 50 ευρώ στη μοτο πλαστ και στη στέλνω αν θες (για τις τρύπες θα μου τα πεις μετά το 1ο ταξίδι )-Προβολείς ομίχλης(τύπου Τουρατεκ ή παρόμοιους) Δεν χρειάζεται, βάλε το κιτ ξένου μαζί με το ανταπτοράκι 12ν σε μια επίσκεψη και ξεμπέρδεψες 130 ευρώ-Κεντρικό σταντ Δεν έχω, αν μάθεις πες και σε μένα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! -Ποδιά αλουμινίου Γιατί; Μια χαρά είναι αυτή που έχεις!-Σέλα ανατομική (corbin ή Τονυ Μπατζιο) Ομοίως είναι στα σχέδια μου, πες μας τι σου είπαν οι τεπετσέρηδες-Προστατευτικό αλυσίδας(δεν ξέρω καν αν έβγαινε για το μοντέλο) Μάλλον θα κάνει του 600, θα σου πουν οι 400άρηδες..
Καλημέρα μπατζανάκη ... για το στάντ πάρε τηλ. από "τώρα" σε μαγαζιά με μεταχ. για να βρεις κεντρικό στάντ με 50-60 ευρώ.Το κακό με τα μεταχ. είναι ότι δεν είναι πάντα διαθέσιμα όταν τα θέλουμε. Μπορεί να περιμένουμε 1 μέρα, 1 εβδομάδα, 1 μήνα ... Πάντα ξέρω ή υπολογίζω το τι ΘΑ χρειαστώ (όπως εσύ τώρα) και τηλεφωνώ ανα 3-4 μέρες στα μαγαζιά αυτά και ρωτάω.Μέχρι στιγμής έχω πάρει αριστερό διακόπτη (από Africa), διπλό σταντ, δισκόπλακα πίσω (από 650), δισκόπλακα μπροστά και δεν θυμάμαι τι άλλο και όλα έχουν βγει ο.κ.Αυτό που θα σου πω είναι ότι για να πάρω 2 καινούργιες δισκόπλακες έπρεπε να δώσω 350 ευρώ. Για τα μεταχ. Έδωσα 120 ευρώ. Μιλάμε για τον 1/3 της τιμής. Και από πλευρά κατάστασης των μεταχ. δισκόπλ. Είναι σαν καινούργιες.Κάποια πράγματα (αναλώσιμα) για εμένα επιβάλλεται να τα παίρνω καινούργια.Κάποια άλλα (μη αναλώσιμα και όχι μείζων σημασίας) αξίζει να τα παίρνω μεταχειρισμένα.Για προβόλια όπως είπε και ό Γιάννης βάλε πρώτα xenon και μετά θα δεις άμα θα προχορίσεις ή όχι για extra φωτισμό.Για αλουμινένια ποδιά … περίμενε λίγο …
Ποδιά αλουμινίου επιμένω: "ΓΙΑΤΙ;"Ζελατίνα πες μου άμα είναι...
Ποδιά αλουμινίου διότι μου αρέσει εμφανισιακά...και στο φινάλε γιατί όχι;
Υ.Γ. Λοιπόν ευκαιρία να κατεβείς Αθήνα , να μας γνωρίσεις από κοντά, να κάνεις τις (ήδη προγραμματισμένες) αγορές σου, να έρθεις σε κάποια εκδρομή του συλλόγου, και επιστρέφεις με τα καινούργια "ρουχαλάκια" της φορεμένα και όλα αυτά σε ένα ΠΠΣΚ ή ΣΚΔΤ… τι λες;;; Θα γλυτώσεις τα μεταφορικά … Δεν θα γλυτώσεις τα κεράσματα
....δεν θα σας απογοητεύσω
Απόστολε άμα πάρεις ένα περιοδικό π.χ. το ΜΟΤΟ στις τελευταίες σελίδες (τις κίτρινες)έχει πολλά τηλέφωνα από τέτοια μαγαζιά.