Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από τη Διεθνή Συνάντηση transalp ITT2008, στην Ελλάδα (Πάργα '08)

Yianni · 95106

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Αλλο ένα videάκι... πως περάσαμε από την Λευκάδα, και όταν φτάνουμε στο Κάθισμα...

Παύλος Αγγελίδης

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Φτιάξε μας Παύλο...ρίξε πράμα  ;D

Παύλος Καρούμπης

Offline panbou

• Homo-Provatus
  • Rossi και πάνω !
  • Carpe Diem
    • Μένουμε Σούνιο
Εκανα και εγω :eusa_clap: :eusa_clap: μια παρουσιαση μερικων φωτογραφιων με ωραια μουσικουλα απο την ΙΤΤ.....................

Διαμαντή καταπληκτικόυγχαρηητήρια

Παναγιώτης Μπουρλέσης
www.sounion.gr

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Δε μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα όταν βρισκόμενος στο κέντρο της υποθαλάσσιας σήραγγας στο Άκτιο, ήμουν στο κέντρο
της πορείας. Εμπρός μου διπλή γραμμή οι μηχανές μέχρι το τέλος , ανηφορικά . Πίσω μου διπλή γραμμή οι μηχανές μέχρι το τέλος
της ανηφόρας (η σήραγγα κάνει ενα V , κατεβαίνει και μετά ανεβαίνει ) ... ενα απίστευτο βουητό με τις εξατμίσεις, οι κόρνες να έχουν πάρει φωτιά (με αυτή του milger σαν φορτηγού)... μια απίστευτη εμπειρία, που ήταν η αμοιβή μου για τον κόπο ενός έτους δουλειάς.
Δε κρύβω οτι σε εκείνο το σημείο συγκινήθηκα  :'(

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Δε κρύβω οτι σε εκείνο το σημείο συγκινήθηκα  :'(

Εγώ πάντως συγκινήθηκα όταν είδα το Σώτο να μη μπορεί να μιλήσει στο μικρόφωνο από τον κόμπο που είχε στο λαιμό, όταν ξεκίνησε το λόγο του...

Αυτό που είπε, το έγραψε κι εδώ μέσα κι όσο το σκέφτομαι  :'( :'(

Παύλος Καρούμπης

Offline Παύλος Α

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Και λίγες φωτογραφίες...

Παύλος Αγγελίδης

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Φωτογραφίες από τους φίλους μας τους Ιταλούς http://www.irriducibbili.org/foto_incontri/20080501%20itt2008web/index.html

Για όσους δεν το ξέρουν μας έχουν καλέσει στο orecchietta tour 2008 (5-6-7 Σεπτεμβρίου). Σε λίγες μέρες θα μας μεταφράσουν το site τους για να μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα.

Παύλος Καρούμπης

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Για όσους δεν το ξέρουν μας έχουν καλέσει στο orecchietta tour 2008 (5-6-7 Σεπτεμβρίου). Σε λίγες μέρες θα μας μεταφράσουν το site τους για να μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα.

Η εικόνα που έχουν βάλει οι Ιταλοί είναι από ένα παλιό , παραδοσιακό χωριό TRULLI στην νότιο μεριά της χώρας τους.
Είναι πολύ όμορφο το χωριό, αλλά αρκετά τουριστικό (με ψηλοχάλασε αυτό αλλά παντού έτσι είναι).
Έτυχε να πάω πριν από 2 χρόνια με έναν χορευτικό σύλλογο και κάναμε έναν μικρό γύρο σε αρκετά Ελληνόφωνα χωριά όπου χορεύαμε όλοι μαζί ταραντέλες και χασάπικα.

Επίσης και η Matera είναι εντυπωσιακή.

Τέσπα κλείνω το μικρό αυτό spam  :goofy: :goofy: :goofy: με το παρακάτω βίντεο:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Ρε σεις, έχω μερικά email από κάποιους συνοδοιπόρους των εκδρομών της ΙΤΤ, από διάφορες χώρες.

Να ανοίξουμε ένα νήμα στο foreign visitors and friends και να προσκαλέσουμε με το link τους άλλους να τα πούμε για τα της εκδρομής; Στα αγγλικά βέβαια..

Εγώ λέω να συγκεντρώσουμε τα λινκ των άλμπουμ των ελλήνων και να τα βάλουμε σε ένα ποστ, και μετά να κάνουμε "ντου" στα ξένα φόρα και να προσκαλέσουμε τον κόσμο.

Τι λέτε; Νομίζω θα είναι ωραίο...

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Cool παιδες.

Ειμαστε ηδη σε επικοινωνια με ολους για να μας στειλουν λινκς κλπ κλπ.

Η δημιουργια νηματος εδω μεσα δεν ειχε πετυχει γιατι αν θυμαστε με το που αφησαμε ανοιχτο (ωστε να γραφει οποιος θελει) μας γεμισε με σπαμ και χχχ υλικο.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline gianngeor

• Rossi και πάνω !
  • Ανοίγει νέος κύκλος ... (?)
Να συνδράμω κι εγώ στο "αναμνηστικό" υλικό της διοργάνωσης που μας έφερε σε επαφή με τόσο όμορφα μέρη, αξιόλογους νέους φίλους και μας άφησε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Εδώ είναι οι φωτό:

http://rides.webshots.com/album/563329372tAswGP

Εδώ μερικά στιγμιότυπα από την εκδρομή της Παρασκευής:

http://www.greektube.org/component/option,com_mycontent/Itemid,127/

Καλημέρα σας.

Γιώργος Γιαννόπουλος, ( ORIENT Status 21 ταχ...)

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....

Γιωργο, πολυ ωραιες οι φωτο απο την εκδρομη της Παρασκευης.

Καταπληκτικα τοπια!!!!!!!!!!

TransalpMan

• Guest
Ωραίες φωτογραφίες gianngeor.Βλέπω ότι το 700 τα καταφέρνει καλά στο χώμα.Χμμμμμμμ

Offline Ευτύχης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Η ΙΤΤ2008 είναι μια υπέροχη ανάμνηση στη μοτοσικλετιστή μας καριέρα.

Να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από αυτή την Πανευρωπαϊκή μοτοσυγκέντρωση αν και θα χαθούν στις ατελείωτες παπαρολογίες , προσωπικές αντιπαραθέσεις και αστεϊσμούς άσχετους πάντα με το θέμα που αρχικά ξεκίνησε στο forum.

Ήμουν ένα από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και μάλλον αυτός  με τη λιγότερη προσφορά στην υλοποίηση αυτής της δράσης.
Κρίνοντας από το αποτέλεσμα όλα πήγαν ρολόι.  Άριστη οργάνωση, ξενοδοχείο-Ξενοδόχος καταπληκτικά , μέρος και καιρός υπέροχα. Οι συμμετέχοντες βολικοί και με διάθεση να περάσουν καλά, να γνωρίσουν καινούρια μέρη, να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
Προσωπικά μου έλειψε το ταξίδι προς την ΙΤΤ, σε σχέση με την περσινή συμμετοχή μας που ταξιδεύαμε πέντε μέρες για την ΙΤΤ, αλλά θα μου μείνει αξέχαστο το «ταξίδι» που ξεκίνησε πέρσι και αυτό με την υποβολή της υποψηφιότητάς μας για την διοργάνωση της  ΙΤΤ2008 και τελείωσε φέτος την Κυριακή 4 Μάιου.

Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους για την συνοδεία τους σε αυτά τα ταξίδια που μας δένουν και μας κάνουν φίλους μεταξύ μας.

Εις το επανειδήν.

Triumph Tiger 955i '05

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από αυτή την Πανευρωπαϊκή μοτοσυγκέντρωση αν και θα χαθούν στις ατελείωτες παπαρολογίες , προσωπικές αντιπαραθέσεις και αστεϊσμούς άσχετους πάντα με το θέμα που αρχικά ξεκίνησε στο forum.

Τίποτα δεν θα χαθεί Ευτύχη. Θα περάσει σκούπα και όλες οι παπαρολογίες θα πάνε εκεί που πρέπει. Τέτοια θέματα πρέπει όσο γίνεται να μένουν αλώβητα από κάθε είδους άσχετα ποστ.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

Προσωπικά μου έλειψε το ταξίδι προς την ΙΤΤ, σε σχέση με την περσινή συμμετοχή μας που ταξιδεύαμε πέντε μέρες για την ΙΤΤ

Άντε ρε Ευτύχη και νόμιζα ότι μόνο εγώ αισθανόμουν έτσι και δεν το έγραψα για να μην στενοχωρήσω κάποιον από τα παιδιά...  :goofy: :goofy: :goofy:

Κακά τα ψέματα, το να ταξιδεύεις μέρες για να φτάσεις σε κάποιο σημείο-ραντεβού είναι ΠΟΛΥ όμορφο!!!
Θα το διαπιστώσετε του χρόνου (να μας έχει καλά ο Θεός) όταν θα ΠΑΜΕ Γερμανία.... :thumbright: :thumbright: :thumbright:

Και (προς Θεού) σε καμιά περίπτωση δεν είναι υποδεέστερη η φετινή ΙΤΤ από την περσινή... (ίσα-ίσα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ) απλώς δεν είχε τα χιλιόμετρα σε άλλους δρόμους και τις καθημερινές συναναστροφές με ξένους, από τον μπακάλη της γειτονιάς μέχρι και τους συνοριακούς υπαλλήλους!!!

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....

Νικο (xiliometrofagos).

Πολυ ωραιο το βιντεο που ειδαμε εχτες το βραδυ στο Συμοφε.

Ειδικα το κομματι με την πορεια στη Λευκαδα, ηταν συγκλονιστικο.  Μπραβο  :eusa_clap: :eusa_clap:

ΥΓ. Αν ειναι δυνατον ας κανουμε κατι και με τα βιντεο. Να τα παρουμε και να τα εχουμε.

Offline Diamantis

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Diamonds are forever
εκανα μονταζ στα κλιπ του Μπαμπη και:

Diamonds are forever

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
εκανα μονταζ στα κλιπ του Μπαμπη και:

Μπράβο Διαμαντή.

(Έχει πάρει ο Μπάμπης VARA;;;)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
αχχχχχ και οτι ειχα ηρεμήσει  :-[

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline tony motokafros

• Απλός οδηγός
καλα εσυ δεν μας  εβλεπες που περναγαμε στην πορια προς την λευκαδα μπρος πισο με την varadero του μπαμπη και εμενα πισο να τραβαο βιντεο μετην καμερα η ειχες το μυαλο σου στην βραδυπορια . για πες μεμο ε για πες

ΟΕΟ που το ειχες το μυαλο σου μεμο  :moped:

Offline tony motokafros

• Απλός οδηγός
εδω τα ανεβασα ολοκληρα

http://youtube.com/watch?v=Hmn5exRRRHA

http://youtube.com/watch?v=v2wKAtQV68w

http://youtube.com/watch?v=w-Ro9nqDh8g

απολαθστε οσοι δεν ηρθατε και απλα  :banghead:

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
καλα εσυ δεν μας  εβλεπες που περναγαμε στην πορια προς την λευκαδα μπρος πισο με την varadero του μπαμπη και εμενα πισο να τραβαο βιντεο μετην καμερα η ειχες το μυαλο σου στην βραδυπορια . για πες μεμο ε για πες

ΟΕΟ που το ειχες το μυαλο σου μεμο  :moped:

Αντώνη είχα μείνει στο ΤΑ που είχε κάποτε ο Μπάμπης, αλλά και με το κράνος που φορούσε δεν μπορούσα να τον ξεχωρίσω...

Το μυαλό μου ήταν στην ομαλή διεξαγωγή της πορείας και το κλείσιμο των διασταυρώσεων.

Αλλά γούστο έχει ότι ο "Ζητάς" κάνει σήμα σε ένα λευκό (και όχι μόνο) αμάξι να κάνει στην άκρη για να μη εμποδίζει το κονβόι και ο Μπάμπης μόνιμα στο αντίθετο ρεύμα ...

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline tony motokafros

• Απλός οδηγός
Αντώνη είχα μείνει στο ΤΑ που είχε κάποτε ο Μπάμπης, αλλά και με το κράνος που φορούσε δεν μπορούσα να τον ξεχωρίσω...

Το μυαλό μου ήταν στην ομαλή διεξαγωγή της πορείας και το κλείσιμο των διασταυρώσεων.

Αλλά γούστο έχει ότι ο "Ζητάς" κάνει σήμα σε ένα λευκό (και όχι μόνο) αμάξι να κάνει στην άκρη για να μη εμποδίζει το κονβόι και ο Μπάμπης μόνιμα στο αντίθετο ρεύμα ...ρωση

καταρχην εγω κανω πλακα για τον μπαμπη εξου και το οεο  ;D
εγω δεν το ηξερα οτι ειχε καν ΤΑ  :eusa_naughty:

και οσο αναφωρα την διαδρομη ειχαμε παρει αδια να κινουμαστε ετσι απο τα παιδια τις διοργανωσης και ειχαν ενημερωθει και οι μπατσοι για την επερχομενη συμπεριφορα μας :goofy:
οπου θελω να ευχαριστησω δεοντος γιατι οσο περιμεναμε με τον μπαμη   στην διασταυρωση  να ερθει το κομβοι  μηλησαμε λιγο και ηταν πολυ φιλικοι και τους αρεσε που θα μας συνοδευαν και που κανανε καλη δουλια :eusa_clap:

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
καταρχην εγω κανω πλακα για τον μπαμπη εξου και το οεο  ;D
εγω δεν το ηξερα οτι ειχε καν ΤΑ  :eusa_naughty:

και οσο αναφωρα την διαδρομη ειχαμε παρει αδια να κινουμαστε ετσι απο τα παιδια τις διοργανωσης και ειχαν ενημερωθει και οι μπατσοι για την επερχομενη συμπεριφορα μας :goofy:
οπου θελω να ευχαριστησω δεοντος γιατι οσο περιμεναμε με τον μπαμη   στην διασταυρωση  να ερθει το κομβοι  μηλησαμε λιγο και ηταν πολυ φιλικοι και τους αρεσε που θα μας συνοδευαν και που κανανε καλη δουλια :eusa_clap:

Ναι ρε συ Αντώνη καλά κάνατε και τραβούσατε βίντεο (μαζί με τα άλλα τα παιδιά  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:) και δεν σου απάντησα για να μου δώσεις αναφορά  :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:
Ίως αυτά που έγραψα να "ακούστικαν" λίγο απότομα, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου...

χαλλλαρά......

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;