Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από τη Διεθνή Συνάντηση transalp ITT2008, στην Ελλάδα (Πάργα '08)

Yianni · 95204

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Ειναι περιπου ενα μηνα πριν το Ορθοδοξο.
Φετος ηταν 23/3.

Δεν ισχύει αυτό πάντα Χρήστο, αλλά ας μη ξεφευγουμε από το θέμα. Μόλις ανακοινωθεί θα το μάθετε από τους πρώτους  :D

Παύλος Καρούμπης

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Μη βιάζεστεεεεεεεε ... να μας έχει ο Θεός καλά πρώτα και μέχρι τότε έχουμε ακόμα έναν χρόνο.
Ακόμα δεν έχουμε τινάξει από πάνω μας την άμμο από την παραλία της Πάργας...  ;D ;D ;D
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 17:29:17 μμ by memos »

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
  • οι 4 ροδες ταξιδευουν το κορμι, οι 2 την ψυχη!!!
τι γριφος ειναι αυτος τωρα????

η μηπως ειναι ανεκδοτο??
 "τι ειναι αυτο που ειναι 40 μερες μετα το πασχα των καθολικων, και και περιπου ενα μηνα πριν το ορθοδοξο???"

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Πάσχα Καθολικών: Κυριακή 12 Απριλίου 2009
Πάσχα δικό μας: Κυριακή 19 Απριλίου 2009
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 17:32:28 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Sunday 12th April 2009

Αν είναι έτσι τότε η ΙΤΤ θα γίνει περίπου στα τέλη Μαΐου, τέλειος καιρός για Γερμανία... ;D

Φτάνει όμως παίδες στο θέμα μας πάλι  :-*

Παύλος Καρούμπης

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
  • Δεν δαγκώνω λέμεεεε... άμα δεν με πειράξεις
Οσον αφορα το CD εγώ ειμαι διατεθειμενος να κάψω (ΔΩΡΕΑΝ)καμια 100δα και να το μοιραστούμε. Αρκεί να γίνει επιλογή φωτο για να μπορεσω να τις κατεβασω
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 18:44:14 μμ by hristos3 »

Η πίστα και ο δρόμος είναι αντιστρόφως ανάλογες καταστάσεις.
Οι περήφανοι στην πίστα είναι ταπεινοί στο δρόμο, ενώ οι ταπεινοί στην πίστα θέλουν να κάνουν τους περήφανους στο δρόμο.

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
μπορουμε επισης να μαζεψουμε ολες τις foto και τα videos να τα παμε σε εναν φωτογραφο να τα καψει σε cd η dvd και ο καθενας να δωσει αυτο που αναλογει για να το παρει...

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
μπορουμε επισης να μαζεψουμε ολες τις foto και τα videos να τα παμε σε εναν φωτογραφο να τα καψει σε cd η dvd και ο καθενας να δωσει αυτο που αναλογει για να το παρει...

Παναγιώτη θα είναι πολλά τα λεφτά.

Καλύτερα να τα φτιάξουμε μόνοι μας αρκεί να δώσουν (όχι τα πρωτότυπα αλλά τα αντίγραφα) αυτοί που έχουν φωτό-βίντεο σε έναν-δύο άτομα για να βγάλουν αντίγραφα που θα στοιχίζουν από 1 ευρώ το καθένα.

Τσάμπα πράμα δηλαδή. (ο φωτογράφος θα πάρει από 10 ευρώ έκαστος cd ή dvd)

Πάντως και εγώ προσφέρομαι για να κάνω αντίγραφα.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
εγω το ειπα για να μην χωθουν μερικα ατομα...εκτος αν θελουν!

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
εγω το ειπα για να μην χωθουν μερικα ατομα...εκτος αν θελουν!

:thumbright: :thumbright: :thumbright:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Καλημέρα και από εμένα, είχαμε την τύχη να επιστρέψουμε χτες οπότε εκμεταλλευτήκαμε να κάνουμε μια βόλτα την Κυριακή σε Νεκρομαντείο και πηγές Αχέροντα όπου συναντήσαμε και δυο ζευγάρια Ιταλών φίλων μας έτσι κατά κάποιο τρόπο η ΙΤΤ για μας συνεχίστηκε για άλλη μια ημέρα...

Στην επιστροφή τη Δευτέρα συναντήσαμε και τον tserts με την Τάνια στη γέφυρα του Ρίου (να σημειώσω ότι από την ώρα που του χάλασε το ταχύμετρο, ο tserts πήγαινε κομμάτια  :o δεν έφταιγε τελικά η ζελατίνα που τη έκανε κεφαλογραβριέρα, αλλά το κοντέρ ;) )

Ευχαριστούμε τα παιδιά που διοργάνωσαν την ΙΤΤ (Σωτήρη, Παύλο, Παύλο, Κώστα, Ευτύχη, Νίκο, Γιώργο και φυσικά της συζύγους τους που χωρίς αυτές δεν θα ήταν το ίδιο) αν ξεχνάω κάποιον να με συγχωρέσετε, οι οποίοι και κουράστηκαν καθώς και κάποιοι από αυτούς δεν μπόρεσαν να πάνε ούτε μία εκδρομή.
Ήταν όλα τέλεια.  :eusa_clap:

Επίσης ευχαριστώ όλα τα παιδιά της διαδρομής 5 και πιο πολύ τις γυναίκες τους, που χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα να καθαρίσω τόσες πατάτες και ντομάτες για τους πεινασμένους Ιταλούς (Μέμο σου είπα μην βάζεις τόσο κρεμμύδι στις σαλάτες οι Ιταλοί είχαν κοιλόπονο την επόμενη μέρα...)  ;D

Ραντεβού του χρόνου στη Γερμανία......
Μέχρι τότε μην στεναχωριέστε έχουμε μπόλικες και ωραίες εκδρομές... 

Όσο για τις φωτό και τα βίντεο θα τα πούμε το βράδυ στη ΣΥΜΟΦΕ

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
(Μέμο σου είπα μην βάζεις τόσο κρεμμύδι στις σαλάτες οι Ιταλοί είχαν κοιλόπονο την επόμενη μέρα...)  ;D

Ήθελα να τους πουλήσω κάτι ληγμένα imodium που είχα μαζί μου... αλλά τελικά ήταν σκληρά καρύδια (ή μάλλον σκληρά στομάχια) οι φίλοι μας οι Ιταλοί. :goofy: :goofy: :goofy:
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 19:02:43 μμ by memos »

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline Diamantis

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Diamonds are forever
Χτες απογευμα επεστρεψα και εγω μετα απο μια διανυκτερευση στο Αστακο Αιτωλοακαρνανιας.
Τι να πω ρε παιδια,απλα ολα τελειαααααα.
Ενα ΜΕΓΑΛΟΟΟΟ μπραβο :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: στα παιδια του ΔΣ και σε ολους τους συμμετεχοντες φιλους, ντοπιους και ξενους.
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε και του χρονου να μαστε καλα και ραντεβου στην επομενη ΙΤΤ. :thawave: :thawave: :thawave: :thawave:
Σας ευχαριστω ολους για την υπεροχη παρεα. ;)
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 19:28:58 μμ by diamantis »

Diamonds are forever

Offline Kostas P

• Οδηγάρα
....το μυαλό μου σήμερα σιγά-σιγά αρχίζει να ξεκολλάει από τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε τις μέρες της διοργάνωσης της ΙΤΤ 2008.
Για εμένα που συμμετείχα για πρώτη φορά σε ΙΤΤ ήταν εμπειρία μοναδική αλλά και μέτρο σύγκρισης για αυτές που θα έρθουν και στις οποίες να είμαστε καλά να συμμετέχουμε.
Για την οργανωτική επιτροπή τα μπράβο είναι λίγα, το βράδυ του Σαββάτου το χειροκρότημα και τα εύφημα σχόλια έδειξαν τι ένιωθε ο κόσμος, μοναδική εμπειρία και για εσάς. Σας ζηλεύω και μακάρι να μπορούσα να συμμετέχω σε τέτοια εμπειρία διοργάνωσης.
Την Κυριακή και με το μυαλό ναρκωμένο με τόσο όμορφες εικόνες γύρισα από Ναύπακτο,Ιτέα,Δεσφίνα,κτλ,. Δεν ήθελα βλέπεις να γυρίσω σύντομα Αθήνα, το μυαλό αναζητούσε και άλλες εικόνες, διαδρομές, στροφές, μυρωδιές, χρώματα, που μου είχαν λείψει μετά από τόσο καιρό μοτοσυκλετιστικής ταξιδιωτικής αποχής.
Να είμαστε όλοι καλά, να οδηγούμε με ασφάλεια για τους συνταξιδιώτες μας(κάποιοι δυστυχώς Ελληνες δεν το τήρησαν στη διαδρομή για Λευκάδα  :eusa_naughty:) και για εμάς!

Υ.Γ. Παρακαλούνται όσοι συμμετείχαν στα κουζινομαγειρέματα στη Λιά να δηλώσουν συμμετοχή να ανοίξουμε ταβέρνα, οι φίλοι Ιταλοί θα είναι οι καλύτεροι πελάτες  :) :) :)

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !

Να είμαστε όλοι καλά, να οδηγούμε με ασφάλεια για τους συνταξιδιώτες μας(κάποιοι δυστυχώς Ελληνες δεν το τήρησαν στη διαδρομή για Λευκάδα  :eusa_naughty:) και για εμάς!

Υ.Γ. Παρακαλούνται όσοι συμμετείχαν στα κουζινομαγειρέματα στη Λιά να δηλώσουν συμμετοχή να ανοίξουμε ταβέρνα, οι φίλοι Ιταλοί θα είναι οι καλύτεροι πελάτες  :) :) :)

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ Κώστα στο πρώτο.

Είμαστε μέσα με τα 1000 (με την Μιμίκα) για το ταβερνείο.
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 19:46:41 μμ by memos »

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ Κώστα στο πρώτο.

Είμαστε μέσα με τα 1000 (με την Μιμίκα) για το ταβερνείο.

και εμείς με την Ελεάνα  :D

Offline Chris the Loutrinos

• Rossi και πάνω !
και εμείς με την Ελεάνα  :D

Για σενα ημουνα σιγουρος αλλα την κοπελα την ρωτησες βρε σαρδαναπαλε!!!!!!! :goofy: :goofy: :goofy:

Μάνος Παπακυριακού
1972-2010

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Κοιτα με τι χαρά παίρνει παραγγελία σε τοπικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Οι μάγειρες ....

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
  • Δεν δαγκώνω λέμεεεε... άμα δεν με πειράξεις
Εγω πελάτης  :eusa_pray:

Η πίστα και ο δρόμος είναι αντιστρόφως ανάλογες καταστάσεις.
Οι περήφανοι στην πίστα είναι ταπεινοί στο δρόμο, ενώ οι ταπεινοί στην πίστα θέλουν να κάνουν τους περήφανους στο δρόμο.

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
συνέχεια...

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Πισω από το τεζιάκι

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
και οι πελάτες μας....

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Κατευθείαν στη δουλειά χτες από το ταξίδι να φτιάξω τον κωλο-φορολογικό μηχανισμό που χάλασε την Παρασκευή μόνο για να με αγχώσει...

Θεόφραστε ευχαριστώ που ανακοίνωσες ότι χάλασε το κοντέρ μου, λες και δεν ακούω αρκετό δούλεμα για τη γρια..

Μου έφυγε και η μπροστά δεξιά βίδα του πλαστικού που περιβάλει το κοντέρ, τσίμα να φύγει το μάτι που έφαγε η καημενούλα...

Στα εκδρομικά, δηλώνω και εγώ ότι είμαι πλέον ένθερμος οπαδός των ΙΤΤ, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, και θέλω να ευχαριστήσω τους οργανωτές για το χρόνο και την προσπάθεια που έδωσαν για να περάσουμε όλοι ένα τέλειο τετραήμερο. Τα παραπονάκια ας τα κουβεντιάσουμε αλλού.  ;)

Κορυφαίες στιγμές που μου μείνανε:

- Η φωνή του Σάκη (στρατηγός) να ακούγεται σε διάφορες φάσεις γύρω μου
- Η πορεία προς Λευκάδα με τις μηχανές. Ένα μεγάλο μπράβο για την σχεδίαση και κυρίως άψογη εκτέλεση, όλα τα φανάρια ανοιχτά, η σήραγγα κανονισμένη, όλες οι διασταυρώσεις με συνοδό να στέλνει τις μηχανές στο σωστό δρόμο. Πραγματικά συγχαρητήρια..
- Το φαγητό του Σαββάτου, την πρώτη μέρα πολύ μέτριο φαϊ, τη δεύτερη λίγο καλύτερα αλλά το Σάββατο φάγαμε "Ελληνικά"!!
- Η θέα από το δωμάτιο στο ξενοδοχείο μας, "Βάλτος", απλά υπέροχη.

- Το beach bar στο Κάθισμα. Πολύ ωραίο!
- Η εκδρομή μας την Παρασκευή και ειδικά το μεζεδάκι δίπλα στο ποτάμι όπου μάθαμε τους ξένους τι σημαίνει "μεζές". Δεν τους καταφέραμε να πιούνε σταγόνα κρασί ή μπύρα όμως! Σιγά σιγά..
- Η Πατρών - Κορίνθου με μηχανή. Πολύ πιο ασφαλής και ξεκούραστη!!
- Η ενδοσυνεννόηση. Αλλάζει το ταξίδι τελείως και, κατά τη γνώμη μου, προς το καλύτερο.
- Η παρέα, ειδικά τα 2 ζευγάρια που κάναμε και τη βόλτα Παρασκευή βράδυ (Θεόφραστος - Ελεάννα, Γιάννης - Ντίμη)

Γιατί δεν είχαμε μπλουζάκια με τα ονόματά μας, όπως οι Γερμανοί και οι Ιταλοί;   ..Και το βύσμα ο Rastabill; :P

Οι δικές μου φωτό (όχι όλες βέβαια, θα βάλω και τις υπόλοιπες) εδώ:

http://s237.photobucket.com/albums/ff169/tserts/2008_05_01_ITT_2008_Parga/?start=all

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Diamantis

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Diamonds are forever
στην πρωτη φωτο εξω απο τη ρεσεψιον διακρινονται απο πισω μας δυο φιλοι απο το φορουμ,οι οποιοι λογω ειδικων αναγκων (ΑΜΕΑ),ειχαν ειδικη μεταχειριση και τιμες στην εκδηλωση ;D ;D ;D ;D

και στη δευτερη..................οι μονοι νικητες :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: της σπεσιαλ κατηγοριας βραδυπορειας ;D ;D ;D ;D

Diamonds are forever