Κατευθείαν στη δουλειά χτες από το ταξίδι να φτιάξω τον κωλο-φορολογικό μηχανισμό που χάλασε την Παρασκευή μόνο για να με αγχώσει...
Θεόφραστε ευχαριστώ που ανακοίνωσες ότι χάλασε το κοντέρ μου, λες και δεν ακούω αρκετό δούλεμα για τη γρια..
Μου έφυγε και η μπροστά δεξιά βίδα του πλαστικού που περιβάλει το κοντέρ, τσίμα να φύγει το μάτι που έφαγε η καημενούλα...
Στα εκδρομικά, δηλώνω και εγώ ότι είμαι πλέον ένθερμος οπαδός των ΙΤΤ, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, και θέλω να ευχαριστήσω τους οργανωτές για το χρόνο και την προσπάθεια που έδωσαν για να περάσουμε όλοι ένα τέλειο τετραήμερο. Τα παραπονάκια ας τα κουβεντιάσουμε αλλού.

Κορυφαίες στιγμές που μου μείνανε:
- Η φωνή του Σάκη (στρατηγός) να ακούγεται σε διάφορες φάσεις γύρω μου
- Η πορεία προς Λευκάδα με τις μηχανές. Ένα μεγάλο μπράβο για την σχεδίαση και κυρίως άψογη εκτέλεση, όλα τα φανάρια ανοιχτά, η σήραγγα κανονισμένη, όλες οι διασταυρώσεις με συνοδό να στέλνει τις μηχανές στο σωστό δρόμο. Πραγματικά συγχαρητήρια..
- Το φαγητό του Σαββάτου, την πρώτη μέρα πολύ μέτριο φαϊ, τη δεύτερη λίγο καλύτερα αλλά το Σάββατο φάγαμε "Ελληνικά"!!
- Η θέα από το δωμάτιο στο ξενοδοχείο μας, "Βάλτος", απλά υπέροχη.

- Το beach bar στο Κάθισμα. Πολύ ωραίο!
- Η εκδρομή μας την Παρασκευή και ειδικά το μεζεδάκι δίπλα στο ποτάμι όπου μάθαμε τους ξένους τι σημαίνει "μεζές". Δεν τους καταφέραμε να πιούνε σταγόνα κρασί ή μπύρα όμως! Σιγά σιγά..
- Η Πατρών - Κορίνθου με μηχανή. Πολύ πιο ασφαλής και ξεκούραστη!!
- Η ενδοσυνεννόηση. Αλλάζει το ταξίδι τελείως και, κατά τη γνώμη μου, προς το καλύτερο.
- Η παρέα, ειδικά τα 2 ζευγάρια που κάναμε και τη βόλτα Παρασκευή βράδυ (Θεόφραστος - Ελεάννα, Γιάννης - Ντίμη)

Γιατί δεν είχαμε μπλουζάκια με τα ονόματά μας, όπως οι Γερμανοί και οι Ιταλοί; ..Και το βύσμα ο Rastabill;

Οι δικές μου φωτό (όχι όλες βέβαια, θα βάλω και τις υπόλοιπες) εδώ:
http://s237.photobucket.com/albums/ff169/tserts/2008_05_01_ITT_2008_Parga/?start=all