Hellas Transalp Forum

Εντυπώσεις από τη Διεθνή Συνάντηση transalp ITT2008, στην Ελλάδα (Πάργα '08)

Yianni · 95139

Offline panbou

• Homo-Provatus
  • Rossi και πάνω !
  • Carpe Diem
    • Μένουμε Σούνιο
Καλησπέρα σ' όλους...

Ασυγκράτητοι είστε βρε φιλαράκια.. Μέχρι ν' αλλάξω γράψατε μισό τόμο.. Τώρα θα μου πείτε "γέρο μέχρι να πιείς εσύ νερό εμείς θάχουμε πάρει σύνταξη" ας είναι..
Εντυπώσεις...
Η ατίθαση (CBR) έχει ένα μόνιμο χαμόγελο υποψιάζομαι ότι πέρασε καλά.. της έμεινε όμως ένα μουγκρητό ακόμα και παρκαρισμένη δείχνει σαν να κινείται.. λέτε να μου τι "κάνει" κάποιο βράδυ για Πάργα? :-\
Δεν ξέρω αν το προσέξατε κι εσείς, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο κ. Ιωάννου (Ξενοδόχος) και το προσωπικό έκαναν τ' αδύνατα δυνατά για να νοιώσουμε άνετα και να διασκεδάσουμε. Προσωπικά νοιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για την φιλοξενία.
Συνεχίζοντας θάθελα ν' αναφερθώ στην διοργάνωση.
1) Το κόστος, ..απίστευτα λογικό  :eusa_clap:
2) Κατά την άφιξη, ..μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά είμασταν στα δωμάτιά μας, παράλληλα παραλάβαμε και την τσάντα με το υλικό της εκδήλωσης και φυσικά ο χώρος για τις μηχανές :eusa_clap:
3) Ο χώρος, ..η επιλογή του ξενοδοχείου εξαιρετική, πάνω στη Θάλασσα που όλοι μας απολαύσαμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο, η περιοχή καταπράσινη και γραφική, γύρω μας πολλαπλές επιλογές για εκτόνωση  :eusa_clap:
4) Υποστήριξη, ..το ΔΣ του ΙΤΤ και οι εθελοντές κοντά μας σε 24ωρη προσφορά ακούραστοι!! (η καρδούλα τους το ξέρει, είχαν φροντίσει ακόμα και για "συνεργείο")...  :eusa_clap:
5) Το φαγητό, ..πρωϊνό ευρωπαϊκό σε ποσότητες ελληνικές (full..αρα), υπήρχε και δυνατότητα για καφέ της αρεσκείας μας, το βραδινό εξαιρετικό (μια μικρή παρατήρηση: το ρύζι θα το προτιμούσα ζεστό), τα ψητά του Σαββάτου ότι καλλίτερο  :eusa_clap:

Τι θα περίμενα σε μια επόμενη διοργάνωση

1) Επίδειξη και παρουσίαση κάποιας μηχανής από έμπειρο οδηγό
2) Ομιλία για βασικά τεχνικά θέματα
3) Ομιλία πάνω σε τεχνικές οδήγησης
4) Ομιλία σχετικά με την ασφαλή γρήγορη οδήγηση (ατομικά και σε γκρουπ)
5) Γκρουπ μετακίνησης διαφορετικών ταχυτήτων (Αρχηγό-support-Σκούπα, ρολόϊ αλλάγη ανά μισή ώρα)
6) Εκπαίδευση σε "Πρώτες Βοήθειες"

άμα μ' αφήνετε να μιλάω ξεχνιέμαι ::)

Συγχαρητήρια σε όλους
Έλληνας δεν σημαίνει "Παρθενώνας" ούτε "φραπεδιά" στο Σύνταγμα, Έλληνας σημαίνει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ τώρα θα το ξέρουν και στην Ευρώπη

Παναγιώτης Μπουρλέσης
www.sounion.gr

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Καλησπέρα σας,

Μόλις πριν τρεις ώρες επιστρέψαμε κι εμείς σπίτι μας. Είχαμε την τύχη να έχουμε άδεια και τη σημερινή μέρα, γεγονός που το εκμεταλλευτήκαμε δεόντως ;).

Για μένα ήταν η πρώτη ΙΤΤ που συμμετείχα και έχω να δηλώσω ότι ο θεσμός κέρδισε ένα φανατικό οπαδό. Η επαφή με ξένους ταξιδιώτες-μοτοσικλετιστές ανέκαθεν πίστευα ότι μόνο καλά μπορεί να προσφέρει σε έναν Έλληνα μοτοσικλετιστή και η τετραήμερη επαφή μας με το πολυεθνικό γκρουπ της ΙΤΤ με επιβεβαίωσε άλλη μια φορά. Οι ξένοι  ομοϊδεάτες μας, Βορειοευρωπαίοι κατά το πλείστον, αποτελούν πάντα παράδειγμα προς μίμηση τόσο σε θέματα ασφάλειας αναβάτη και ασφαλούς και πολιτισμένης μετακίνησης όσο και σε θέματα ταξιδιωτικής τόλμης: είχε κάτι «γριούλες» Transalp 15-20ετίας  που ήταν πολύ πιο μάχιμες από κάτι χιλιάρια +  του σαλονιού και της πλατείας τουμπανιασμένα στο αξεσουάρ, καθώς και κάτι πενηντάρηδες-εξηντάρηδες που έχουν πολύ περισσότερο λαδάκι στο καντήλι τους από κάτι «εξαντλημένους» νεανίες.

Από την άλλη μεριά όμως και εμείς οι Έλληνες έχουμε πολλά να διδάξουμε στους ξένους συναδέλφους: φιλοξενία, όρεξη για γλέντι, χαλαρή διάθεση, αυτοσχεδιασμό και προσαρμοστικότητα ( Γερμανός: How many hours is route number 2 please? Έλληνας: Where to know brother, let’s go and we’ll see, you catch me? ;D ). Πιστεύω ότι στη σούμα αμφότερες οι πλευρές ωφελήθηκαν τα μάλα.

Και τώρα ας πιάσουμε τα παιδιά του ΔΣ που εδώ και μήνες έχουν αφιερώσει χρόνο, κόπο, νεύρα, ξενύχτια και ποιος ξέρει τι άλλο. Το μπράβο και τα θερμά συγχαρητήρια είναι λίγα για σας παιδιά. Μεγαλουργήσατε. Ήταν καθ’ομολογία μια άριστη ΙΤΤ. Μπορεί μερικοί να είχαν κάποια παράπονα εδώ και κει από οργανωτικές μικροατέλειες ΑΛΛΑ θα σας μεταφέρω την πολύ σωστή κουβέντα που μου είπε ο Wim, ένας βετεράνος Βέλγος τρανσαλπάς, με πολλές ΙΤΤ στην πλάτη του: "Δεδομένου ότι οι Έλληνες ήρθατε για πρώτη φορά σε ΙΤΤ μόλις πέρισυ και επομένως είχατε μια ελάχιστη εμπειρία από το θεσμό αυτό, είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού και συγχαρητηρίων το γεγονός ότι καταφέρατε να οργανώσετε μια τόσο πετυχημένη ΙΤΤ. Αλίμονο αν στο μέλλον την ξαναοργανώσετε, θα θέσετε τον πήχυ πολύ ψηλά!" Και να και τι μου είπε ο Willy, ένας Γερμανός τρανσαλπάς: «Απλά, η καλύτερη ΙΤΤ που έχω συμμετάσχει!»

Και εδώ δράττομαι της ευκαιρίας να διορθώσω μια ανακρίβεια. Το τελευταίο βράδυ ο Ολλανδός Martin Visser, ο πατέρας των ΙΤΤ, κάλεσε στο βήμα και συνεχάρη τα παιδιά του ΔΣ για την πετυχημένη διοργάνωση. Κάλεσε και μένα καθότι είχαμε συνταξιδέψει την προηγούμενη μέρα στην «δύσκολη» διαδρομή των 400χλμ όπου είχα αναλάβει   την πλοήγηση  στο χωμάτινο κομμάτι καθώς ο Κώστας έκανε σκούπα στο τέλος της ομάδας κι έτσι είχε μείνει με την εντύπωση ότι ήμουν από τους οργανωτές (συν ότι του άρεσε μάλλον το σπικάζ μου στον αγώνα βραδυπορείας ;D ;D). Εννοείται ότι τα συγχαρητήρια ανήκουν όλα στο ΔΣ και σε όσους άλλους εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Εγώ ό,τι προσέφερα το προσέφερα μόνο τις ημέρες της ΙΤΤ (πάντως ΔΣίτες το κόκκινο μπλουζάκι θα το κρατήσω :goofy:).

Και τώρα στις προσωπικές μου εμπειρίες. Κατ’ αρχήν, ειρωνία της τύχης, στην πρώτη μου ΙΤΤ έμελλε να έρθω με ΚΤΜ και όχι με το Transalp μου, το οποίο είναι πλέον πλυμένο-γυαλισμένο και αγκυροβολημένο στο γκαράζ μου περιμένοντας  το επόμενο αφεντικό του αφού εμένα με υπηρέτησε πιστά τόσα χρόνια :'(-αλλά αυτό είναι ένα άλλο topic. Ξεκινήσαμε την Πέμπτη το πρωί και αφού καθαρίσαμε στα γρήγορα τη διαδρομή μέχρι πριν το Αγρίνιο, χωθήκαμε στο Αιτωλικό και ανεβήκαμε από Αστακό, Μύτικα και αυχένα Λευκάδας. Φτάσαμε απογευματάκι, κάναμε τα σχετικά check in, ψωνίσαμε τα σχετικά αναμνηστικά, κάναμε και μια βουτιά στη θάλασσα και μετά άρχισε το φαγοπότι και ο χορός. Ήδη από το πρώτο βράδυ πάγοι και παγόβουνα σπάσανε και το πράγμα φαινότανε ότι θα πήγαινε πολύ καλά.

Τα ωραία βέβαια ήταν την άλλη μέρα όπου, βεβαίως βεβαίως, δηλώσαμε συμμετοχή στη διαβόητη διαδρομή 2 (αυτή με τα…χιόνια-λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή?). Εγώ με τη Χαρά ήμουν ο μόνος δικάβαλος (KTM 950) και από εκεί και κει πέρα το ελληνικό team αποτελείτο από τον Κώστα Χατζ (με το γνωστό Vara) που ηγείτο, το Γιώργο Γιαννόπουλο (με το επίσης γνωστό ΤΑ 700 ::) ;D) και το Χρήστο Κρεκούκη (με ΤΑ 600-γεια σου Χρήστο). Οι ξένοι ήταν ο Martin Visser, Ολλανδός με Varadero πρώτης γενιάς (ήρωας!), οι επίσης Ολλανδοί Brahm και Rob με Africa και ΤΑ 700 (αυτό μάζεψε μια καλή :goofy:) και οι Γερμανοί Willi (με ΤΑ 650) και Martin (με ΤΑ 600 τακουνάτο και σούπερ διάθεση για περιπέτεια και ό,τι ήθελε προκύψει- δικός μας εντελώς ;)).

Αφού χορτάσαμε στροφιλίκι μέχρι το Βουργαρέλι εκεί κάναμε στάση σε ένα ξεχασμένο από άλλες εποχές καφενεδάκι, της κυράς Κούλας, μιας καλοσυνάτης γριούλας που μας έψησε καφέδες, μας γλύκανε με νερατζάκι και μας έδωσε και για το δρόμο (κουλουράκια και νερατζάκι). Οι ξένοι ήταν εκστασιασμένοι από την αυθεντικότητα του καφενέ και της κας Κούλας, όπως επίσης και από την-άλλης εποχής αλλά πεντακάθαρη- αλά τούρκα τουαλέτα της ::). Αφού βγάλαμε τις σχετικές αναμνηστικές φωτό την αποχαιρητήσαμε με φιλιά και συνεχίσαμε για Καταρράκτη όπου κάτσαμε κάτω από τη δροσιά του σχετικού καταρράκτη του χωριού.

Επόμενη στάση στο δρόμο για Συράκο, στο χωριό Κτιστάδες, όπου κάτσαμε κάτω από το σκιερό πλάτανο και φάγαμε ένα λιτό αλλά τονωτικό κολατσιό (η ώρα είχε πάει 4!) με φέτα, γαλοτύρι, παριζάκι και κανά λίτρο λάδι που έριξε κατά λάθος μέσα ο Κ. Χατζητέτοιος :eusa_clap:. Έπεσε τρελή παπάρα μιλάμε, αυτοί οι ξένοι μαθαίνουν πολύ γρήγορα αδερφάκι μου!

Φτάνοντας στο Συράκο, ο Λάκμος υψωνόταν επιβλητικός πάνω από τα κεφάλια μας, με κάτι ανησυχητικές χιονούρες στα ανήλιαγα σημεία του. Εκεί κάποιοι από τους ξένους κοίταζαν μια το ρολόι (ώρα 5) και μια το βουνό και άρχισαν τις τσιριμόνιες. Βαράτε με κι ας κλαίω ήταν όμως, καθότι όταν μας είδαν αποφασισμένους για το full monty (άλλωστε όπως είπε και ο ασπρομάλλης Γερμανός Martin «εγώ παιδιά για το χώμα ήρθα, ορμάμε») μας  ακολούθησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Πολεμήσαμε το βουνό (ειδικά το ΤΑ 700 του Rob το πολέμησε λίγο παραπάνω :goofy:) και τις χιονούρες για 20χλμ, σε υψόμετρο 1800-1900μ, βλέποντας απίστευτης μαγείας τοπία αλλά τελικά μετά από μια τραβέρσα βρεθήκαμε μπροστά σε αδιάβατη παχιά χιονούρα που δεν άφηνε περιθώρια ολοκλήρωσης μέχρι το δρόμο της Κατάρας όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Όχι ότι χαλαστήκαμε, είπαμε «δε βαριέ», παίξαμε και χιονοπόλεμο, φάγαμε και το νερατζάκι της κας Κούλας (το οποίο σημειωτέον είχε ανοίξει από το κοπάνημα και το σιρόπι του είχε κάνει τη μπαγκαζιέρα του καημένου του Martin Visser μην πω πώς…) και κάναμε μεταβολή αναγνωρίζοντας τη νίκη του Λάκμου (but we will be back 8)).

Στο γυρισμό μας έπιασε νύχτα αλλά οι αξέχαστες εικόνες της μέρας δεν μας άφησαν να πτοηθούμε. Το τονωτικότερο όλων ήταν το χειροκρότημα της ομήγυρης όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο και κάτσαμε (στο ίδιο τραπέζι αχώριστοι) να φάμε μετά από 13 ώρες ταξιδιού!!! Το δέσιμο που νιώθαμε σαν ομάδα με τους ξένους μου θύμισε αυτό που είχαμε νιώσει οι τυχεροί συμμετέχοντες της χειμερινής διαβίωσης στη Ζήρεια πριν 2-3 χρόνια (αχχχ…). Θα ξαναπώ αυτό που είχα πει τότε, φύγαμε σαν 10 και γυρίσαμε σαν 1.

Για την επόμενη μέρα δε θα πω πολλά, ένα κονβόι τόσων μοτοσυκλετών είναι απλά εντυπωσιακό πράγμα. Είχαμε και μια, ευτυχώς αναίμακτη, πτώση της Heike, μιας καταπληκτικής Γερμανίδας τρανσαλπίστριας (και πολύ χορευταρούς) πλην αυτού όλα καλά. Στο διαγωνισμό βραδυπορείας οι Έλληνες αναβάτες επικράτησαν στο βάθρο κάνοντας το 1-2-3 !!! Όλα τα λεφτά ήταν το βραδυνό γλέντι όπου, ξεψαρωμένοι όλοι πια, έπεσε απίστευτος χορός.

Χθες ήταν η τελευταία μέρα για πολλούς αλλά ευτυχώς όχι για μας. Φτιάξαμε μια ωραία ομαδούλα με τον Martin Visser και τον Wim De Saetyd και αφού ξαναπεράσαμε από Βουργαρέλι συνεχίσαμε βόρεια προς το φράγμα της Μεσοχώρας όπου πιάσαμε ένα ωραίο χωματάκι και βγήκαμε στα χωριά του Ασπροποτάμου (Πολυθέα, Καλλιρρόη κλπ) και κάναμε μια διαδρομή βεληνεκούς Ελβετικών Άλπεων-οι ξένοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Είχαν γουρλώσει τόσο που όταν τελικά αντίκρυσαν και τα Μετέωρα για πρώτη φορά στη ζωή τους πήραν τα μάτια τους στο χέρι :o (αν δεν ευλογήσουμε και τα γένεια μας… ;D). Το βράδυ μείναμε στο γνωστό Καστράκι και το πρωί φάγαμε στην Καλαμπάκα την  μπουγάτσα του αποχαιρετισμού. Ήταν φοβερή εμπειρία η συναναστροφή μαζί τους.  Με δυο λόγια απέκτησα δύο καλούς φίλους.

Να πω κλείνοντας (γιατί βγήκε ολίγον μακροσκελές το post ::))  ότι μου έκανε εντύπωση η αφοσίωση των δύο αυτών ανθρώπων στο θεσμό και την αποστολή των ΙΤΤ: το να φέρνουν κοντά ανθρώπους από διαφορετικές χώρες με κοινή αγάπη για αυτού του είδους το μοτοσυκλετισμό που πρεσβεύει αυτή η θρυλική πια  μοτοσικλέτα, να δημιουργούν δεσμούς αλληλοκατανόησης , φιλίες ζωής και όνειρα για καινούργια ταξίδια, εμπειρίες  και περιπέτειες. Είμαι πολύ περήφανος που το HTC κράτησε για φέτος τη σκυτάλη σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα.

Ευχαριστούμε και πάλι αυτούς που δούλεψαν και κουράστηκαν γι’ αυτό.     

ΥΓ: Ένα highlight της ΙΤΤ. Ο Τηλέμαχος, βετεράνος του club και παλιός του πρόεδρος, απλός συμμετέχων στη φετινή ΙΤΤ, άφησε στην άκρη τα σχέδια του για τις εκδρομές της δεύτερης μέρας, της Παρασκευής,  προκειμένου να λύσει το συμπλέκτη του Africa Βούλγαρου φίλου για να διαπιστώσει τη βλάβη και να παραγγελθεί το σχετικό ανταλλακτικό εγκαίρως μια και ήταν η μόνη εργάσιμη ημέρα. Ευτυχώς τελικά χρειαζόταν μόνο καινούργια ντίζα. Αυτό είναι το νόημα της ΙΤΤ και του αγνού μοτοσυκλετιστικού αλτρουισμού εν γένει. Μπράβο Τηλέμαχε! :eusa_clap:
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 14:18:38 μμ by fotisalp »

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Μπαβω σας !!!!!!!!!!!!   :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:Τελειες φωτογραφιες!!!!!!!!!!!!!!! :thawave: :thawave:

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline thanos_trikala

• Rossi και πάνω !
θελω και εγω με τη σειρα μου να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τοσο σε αυτους που με τη ακουραστη δουλεια τους διωργανωσαν την ΙΤΤ οσο και σε αυτους που με τη καλη τους διαθεση φροντισαν να περασουμε υπεροχα και να γυρισουμε πισω με τις καλυτερες αναμνησεις  :eusa_clap:!
Συγχαρητηρια λοιπον σε ολους οσους συμμετηχαν τωρα το μονο που περνα απο το μυαλο μου ειναι η επομενη ΙΤΤ !

Υ.Γ 1) το θεμα ειναι οι ημερομηνιες που θα γινει η επομενη ΙΤΤ γιατι αυτοι οι γερμανοι εχουν κατι ακυρες αργιες!

Υ.Γ 2) Κατα τη διαρκεια της πορειας προς τη Λευκαδα ημουνα μπροστα απο το Ζητά (αστυνομικο λεμε) και τη σκουπα και εβλεπα αντιδρασεις, μια γιαγια λοιπον μας κοιτουσε με θαυμασμο και σταυροκοπιόταν (ξεματιασμα να το πω , να μας εχει καλα ο θεος να το πω κατι τετοιο) και ειχε πολυ πλακα οσοι την παρατηρησαν καταλαβενουν τη εννοω!!
 :thawave: :thawave: :thawave:
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 16:27:11 μμ by thanos_trikala »

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Λοιπον ας πω και τα δικα μου:

1. τα μαξιλαρια ηταν σκληρα
2. το νερο στο ντουζ εκαιγε
3. μας εστρωναν καθε μερα τα κρεβατια
4. η θαλασσα εκανε θορυβο με ξυπναγε και ηταν κρυα 
5. στο μπαλκονι μας υπηρχε χελιδονοφωλια με κατοικους μεσα που κανανε φασαρια
6. το ξενοδοχειο ειχε καταπρασινους κηπους και ανθισμενα λουλουδια (απαραδεκτο) ασε που μυριζαν κιολας
7. η θεα απασχολουσε το ματι μου και ετσι δεχομουν επιθεσεις απο ξενα πιρουνια στο πιατο μου που σκοπο ειχαν να μου φανε το λιγοστο φαγητο που βρσκοταν μεσα ,ναι φιλοι μου με δελτιο τρωγαμε.
8. ο φραπες ηταν κρυος και ο γαλλικος ζεστος
9. εχασα στο ταβλι απο panbou γιατι με ειχε βαλει με προσωπο στην παραλια και διαφορες κοπελες με μαγιο να την οργωνουν με σκοπο να χασω και να κερασω τους καφεδες.
10. το ΔΣ ηταν εκει για καθε απορια μου και αισθανομουν ασχημα γιατι παντα καποιος μου απαντουσε ,πραγμα που δεν εχω συνηθησει.
11.απεκτησα και αλλα ψυχολογικα προβληματα βλεπωντας δυο goldwing διπλα στο TA μου

κλεινωντας θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας που με ανεχθηκατε αλλα και με κανατε μελος σε αυτη την αξιολογη παρεα ,καλη ξεκουραση στα παιδια του ΔΣ που πραγματικα ετρεξαν πολυ ,θα επρεπε να μεινουν αλλη μια εβδομαδα εκει για να συνελθουν.

και δυο παρατηρησεις

Οδηγωντας προς και απο Παργα αλλα και κατα την διαρκεια των εκδρομων μου εκανε φοβερη εντυπωση πως δεν ειδα καγκουριες ουτε απο Ελληνες αλλα ουτε και απο ξενους οδηγους - συμμετεχοντες πραγμα που σημαινει πως κατι αλλαζει στην νοοτροπια ολων μας και πηγαινουμε με σκοπο να περασουμε καλα και να χαρουμε την διαδρομη και οχι να κανουμε μοστρα.

Χαρηκα πολυ που μιλησα με τα παιδια απο Θεσσαλονικη ,Μυτιληνη αλλα και τους Γερμανους φιλους μας .

Αν με εχει ο Θεος καλα θα ειμαι και στην ΙΤΤ 2009

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 10:25:07 πμ by vaios »

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline gianngeor

• Rossi και πάνω !
  • Ανοίγει νέος κύκλος ... (?)
Περάσαμε πολύ όμορφα και το αρχικό άγχος για την επιτυχία της διοργάνωσης έφυγε πολύ γρήγορα.
Κρίμα που κράτησε μόνο 4 μέρες. Με τέτοιους ανθρώπους και τέτοια διάθεση, θα μπορούσαμε να κάνουμε τις περιοδείες μισής μοτοσικλετιστικής "καριέρας" !
Η χθεσινή απογευματινή επιστροφή από Πάργα έγινε τελικά μεταμεσονύκτια, γιατί περνώντας από Γλυκή, (που ήταν "ακριβώς" στο δρόμο μου  :goofy:) πέτυχα 3 Ιταλούς, τον Dario, τον Vicenzo και τον Luca, που ακολούθησαν στο μονοπάτι που πηγαίνει από το τούνελ στη σκάλα Τζαβέλλαινας και ανεβαίνει στο Σούλι. Ήταν η διαδρομή με το Long Τrekking στο πρόγραμμα της Πέμπτης, που λόγω Πρωτομαγιάς - πολυκοσμίας δεν έκανα. 
Το δικό τους καράβι για Πρίντεζι έφευγε στις 2 τη νύχτα και είχαν χρόνο.
Νοιώθω ότι πράγματι θα ξαναειδωθούμε με κάμποσους "φρέσκους" φίλους από Ολλανδία, Γερμανία, Ρουμανία και Ιταλία.
Αυτά τα ολίγα σε πρώτη φάση, για να μείνει και για αύριο λίγο κουράγιο.
(φωτό δεν έχω φορτώσει ακόμα...)

Γιώργος Γιαννόπουλος, ( ORIENT Status 21 ταχ...)

Offline panbou

• Homo-Provatus
  • Rossi και πάνω !
  • Carpe Diem
    • Μένουμε Σούνιο
"9. εχασα στο ταβλι απο panbou γιατι με ειχε βαλει με προσωπο στην παραλια και διαφορες κοπελες με μαγιο να την οργωνουν με σκοπο να χασω και να κερασω τους καφεδες."

Βάϊε αφού το κατάλαβες θα συμφωνήσω, είχα να κερδίσω στο τάβλι από το 1965 κάτι έπρεπε να κάνω τα λεφτά λίγα σκέφτηκα ότι γλυτώσεις panbou καλό θάναι. Έτσι συμφωνήσαμε με τον Αντώνη (tzeni's big love) εγώ να σε βάλω να κοιτάς προς pipini μεριά κι εκείνος να σε απασχολεί με τα τεκτενόμενα. :goofy:
Όπως είπε κι ο Σωτήρης θα έπρεπε νάμαστε με πολλά "τανκς και σκύλες" στην παραλία (full of tanks and beaches). Χωρίς αγγλικά δεν πας πουθενά σήμερα, κα΄νω και μεταφράσεις άμα χρειαστεί... :-X

Συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σόλους σας :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Παναγιώτης Μπουρλέσης
www.sounion.gr

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
  • οι 4 ροδες ταξιδευουν το κορμι, οι 2 την ψυχη!!!
καλημερα σε ολους,

θελω και εγω απο την μερια μου να ευχαριστησω ολους αυτους που κουραστηκαν για να ερθει εις περας αυτη η δυσκολη αποστολη που διοργανωθηκε και στεφθηκε με απολυτη επιτυχια. :eusa_clap: :eusa_clap:
παρα την κουραση και την ταλαιπωρια με καραβια πολλα χιλιομετρα και αυπνια θα ηθελα ακομα να ειμαι εκει γιατι πραγματικα ολοι ηταν υπεροχοι!!!  :eusa_clap: :eusa_clap:

τωρα το μυαλο μου το μονο πραγμα που σκεφτεται ειναι η ΙΤΤ στην Γερμανια που θα ειμαι σιγουρα εκει!

βαιε μην μου στεναχωριεσαι πηρα εγω το αιμα σου πισω απο τον Παναγιωτη στο ταβλι... :P

Offline panbou

• Homo-Provatus
  • Rossi και πάνω !
  • Carpe Diem
    • Μένουμε Σούνιο
καλημερα σε ολους,

θελω και εγω απο την μερια μου να ευχαριστησω ολους αυτους που κουραστηκαν για να ερθει εις περας αυτη η δυσκολη αποστολη που διοργανωθηκε και στεφθηκε με απολυτη επιτυχια. :eusa_clap: :eusa_clap:
παρα την κουραση και την ταλαιπωρια με καραβια πολλα χιλιομετρα και αυπνια θα ηθελα ακομα να ειμαι εκει γιατι πραγματικα ολοι ηταν υπεροχοι!!!  :eusa_clap: :eusa_clap:

τωρα το μυαλο μου το μονο πραγμα που σκεφτεται ειναι η ΙΤΤ στην Γερμανια που θα ειμαι σιγουρα εκει!

βαιε μην μου στεναχωριεσαι πηρα εγω το αιμα σου πισω απο τον Παναγιωτη στο ταβλι... :P

Ναι καλά,  .....αφού με εξάντλησε ο Βάίος
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Παναγιώτης Μπουρλέσης
www.sounion.gr

Offline apnea_xaos

• Rossi και πάνω !
  • οι 4 ροδες ταξιδευουν το κορμι, οι 2 την ψυχη!!!
Ναι καλά,  .....αφού με εξάντλησε ο Βάίος
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

πιστευω στην Γερμανια να εχει ταβλι... ;D ;D ;D

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
θα φερω εγω

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
  • Παρε μανέτα μαζί σου Γιωργάκι.
Με την σειρά μας και εμείς να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που κόπιασαν πραγματικά για την να έχουμε αυτή την πραγματικά άψογη σε διοργάνωση εκδήλωση. Περάσαμε πραγματικά πολύ ωραία αλλά και έγινε σωστά και η προβολή της πατριδας μας απο θέματα φυσικής ομορφιάς αλλά και ψυχικής ταυτόχρονα.Σας ευχαριστούμε πραγματικά περιμένοντας με ανυπομονησία την ΙΤΤ 2009. :)  :eusa_clap:

+1 και πρώτα ο θεός να μας έχει καλά να πάμε και Γερμάνια  και πάλι ευχαριστούμε πολύ

Γιώργος Κεκές

axidous

• Guest
Να πω και εγω τα δικα μου μιας και φωτογραφιες δεν εχω προλαβει να κατεβασω λογω "κολασης" στο γραφειο
Ηταν ολα πολυ ωραια , και ηταν πολυ ωραια λογω παρεας
Γνωρισα καποια νεα ατομα που δεν ηξερα αλλα μπορουσα και περισσοτερα (την αλλη φορα)
Δεν προλαβα να βγαλω το κορμι στην παραλια , αλλα πιστευω σε καποια αλλη εκδρομη
Καναμε γυρω στα 1700 χλμ με ταχυτητα περιπου 85 χλμ/ωρα
Ολα τα λεφτα η πορεια προς την Λευκαδα(πρεπει να ανεβασει καποιος βιντεο)

Θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την παρεα αλλα και τον καιρο που ηταν με το μερος μας
Καλο θα ηταν , σαν ιδεα το βαζω, να μπορουσε να ειχε γινει και καποια ενημερωση σε καποια εκπομπη για την διοργανωση (traction) ωστε να δωσουμε μεγαλυτερη εμφαση στην προσπαθεια που εγινε (Δεν γινεται καθε μερα συγκεντρωση 200 ατομων με μηχανες)

Φιλικα

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ασχολήθηκαν και κατάφεραν να κάνουν μια από τις καλύτερες ΙΤΤ που έχουν γίνει ως τώρα (σύμφωνα με αυτά που άκουσα από τους φιλοξενούμενους μας ακόμα και από τους πιο περίεργους Ιταλούς, ας είναι καλά οι Ελληνίδες που τους φρόντισαν με τα χεράκια τους   ;D)
Ε μη πάει ο νους σας στο πονηρό. Ντοματοσαλάτες και πατάτες φτιάχνανε στους λιμάρηδες...... στο χωριο Λιας.
Μπορεί να έχω πάρει μέρος μόνο σε δύο ΙΤΤ και όχι σε όλες αλλά μετα και από αυτή σίγουρα θα ξαναπάρω μέρος. Γερμανία σου ερχόμαστε ;D
¨Οσο για τη διοργάνωση τι να πω.Καταπληκτικό μέρος, πολύ ωραίο ξενοδοχείο,απίθανος καιρός (αλήθεια ποιος από το ΔΣ συννενοήθηκε με το Θεό για να έχει τόσο καλό καιρό;)Είδες οργάνωση ο Έλληνας; :eusa_clap:Ωραίες διαδρομές (μόνο το καφενείο της κυρά Σιούταινας δεν μας πήγε και τόσο καλά ;)) και πάνω από όλα ένα χαμόγελο σε όλα τα πρόσωπα, ακόμα και της άτυχης Γερμανίδας.
ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στα παιδιά που ασχολήθηκαν με την οργάνωση αυτής της ωραίας εκδήλωσης, αλλά και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν να γίνει αυτό. :eusa_clap:
Του χρόνου Γερμανία.....
Φωτογραφίες ακι τα σχετικά βίντεο το βραδάκι στο ΣΥΜΟΦΕ.

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline panbou

• Homo-Provatus
  • Rossi και πάνω !
  • Carpe Diem
    • Μένουμε Σούνιο
 :o vaio και apnea δεν σας φοβάμαι....
άμα φέρετε τάβλι θα φέρω pipinia και τον Αντώνη 8)

Παναγιώτης Μπουρλέσης
www.sounion.gr

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
  • Δεν δαγκώνω λέμεεεε... άμα δεν με πειράξεις
Μερικες φωτο

Η πίστα και ο δρόμος είναι αντιστρόφως ανάλογες καταστάσεις.
Οι περήφανοι στην πίστα είναι ταπεινοί στο δρόμο, ενώ οι ταπεινοί στην πίστα θέλουν να κάνουν τους περήφανους στο δρόμο.

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
Μερικες φωτο

Οι περήφανοι στην πίστα είναι ταπεινοί στο δρόμο, ενώ οι ταπεινοί στην πίστα θέλουν να κάνουν τους περήφανους στο δρόμο.

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
Μερικες φωτο
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 16:52:59 μμ by hristos3 »

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
Μερικες φωτο

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
Μερικες φωτο
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 16:57:10 μμ by hristos3 »

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
Μερικες φωτο

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Επισης να μοιραστειτε το ηλεκτρονικό υλικο σας (φωτογραφιες, βιντεο, κλπ) με τους υπολοιπους.
Ειναι ο μοναδικός τρόπος ωστε αυτο που συνεβει να μεινει ζωντανο στην μνημη μας για περισσοτερο χρονο (μακαρι μεχρι και του χρονου στην Γερμανια) ....

Μπορείτε να δείτε Σώτο, αν υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουν όλες οι φωτογραφίες σε ένα FTP site, για να τις μοιραστούμε πραγματικά?
Οι φωτογραφίες του Τάσου για παράδειγμα είναι 20-40 ΚΒ, αν διαλέξω να τυπώσω κάποιες από αυτές το αποτέλεσμα ΔΕΝ θα είναι καλό. Θα είναι εμφανείς ο κόκκος. Τις φωτό του Παύλου από την άλλη, θα πρέπει να τις καταβάζω μία-μία κάτι που είναι αρκετά χρονοβόρο.
Δεν τολμάω βέβαια να προτείνω να τις κάψετε σε CD γιατί πάλι 2-3 θα την πληρώσουν σε αρκετές ανθρωποώρες δουλειάς, κάτι που σαφώς δεν είναι δίκαιο.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Υ.Γ 1) το θεμα ειναι οι ημερομηνιες που θα γινει η επομενη ΙΤΤ γιατι αυτοι οι γερμανοι εχουν κατι ακυρες αργιες!

Δε ξέρουμε ακόμα, θα είναι περίπου 40 μέρες μετά το Πάσχα των καθολικών, ξέρουμε πότε θα είναι αυτό;

Παύλος Καρούμπης

Offline Chris the Loutrinos

• Rossi και πάνω !
Δε ξέρουμε ακόμα, θα είναι περίπου 40 μέρες μετά το Πάσχα των καθολικών, ξέρουμε πότε θα είναι αυτό;

Ειναι περιπου ενα μηνα πριν το Ορθοδοξο.
Φετος ηταν 23/3.

Μάνος Παπακυριακού
1972-2010