Για την γιαγιά Αρκούδα το διάβασα παλαιότερα.
Ο τύπος όντως είχε θέμα αλλά οι περισσότεροι που έσπευσαν για να γίνει η κίνηση κατά της αντιπροσωπίας είχαν διαφορετικά προβλήματα και όχι ακινησίας σε κάποια εθνική οδό.Θυμάμαι ένας άργησαν του έρθουν οι βαλίτσες, άλλος τα κάγκελα...κάποιος είχε θέμα με το συναγερμό...τέτοια προβλήματα.
Εν πάσει περιπτώσει αστοχίες υλικού συμβαίνουν καμιά φορά, και για τα τραβήγματα με τις αντιπροσωπείες τα ζούμε και εμείς...
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ!
Θυμάμαι όμως (αφου πιάσαμε αναφορές σε άλλα φόρα, και άλλες μάρκες...) και έναν τύπο στο forumgs που αγόρασε το υπεραξιόπιστο ΤΑ.
εδώΆντε μετά πες του για Honda και ΤΑ.
Αυτό μειώνει την αξία του ΤΑ σαν μοτοσυκλέτας;
Εγώ πιστεύω πως όχι.
Ας μιλήσω και για ένα δικό μου παράδειγμα.
Έχω το Fazer και έχω κάνει καμια 6000 χλμ απο την αγορά, και σε ταξίδι πάνω μου σβήνει σε ένα φανάρι πάνω στην Εθνική οδό...καινούρια μηχανή...με 6000 χλμ ...και Ιαπωνικό.
Να μην παίρνει μπρος με τίποτα...βάρεσα καμια 10αρια μιζιές....

Ανάβω τσιγάρο λέω και στην Αννα να βγάλει το κράνος και αρχίζω να ψάχνομαι...τι να ψαχτώ...αφου χαμπάρι δεν είχα απο ψεκασμους!
Βγάζω στο τέλος ένα κατσαβίδι απο τα εργαλεία, ανεβάζω λίγο το ρελαντί (λόγο αυτών που είχα διαβάσει ήξερα οτι υπήρχε προβληματικό TPS και δεν διαχειριζόταν καλά το καύσιμο)που είχε πέσει στις 850 στροφές (απο μόνο του

), το πάω στις 1250 και το μηχανάκι πήρε μπροστά.
Ε τώρα να πω οτι τα Yamaha είναι μάπα;
Διαπίστωσε το πρόβλημα και η αντιπροσωπεία, και χωρίς να κρυφτεί πίσω απο το δάχτυλό της το πέρασε στην εγγύηση.
Όλα χαλάνε, και όλα φτιάχνονται...άλλα λιγότερο...άλλα περισσότερο ...
Τώρα περι Ιαπωνικής αξιοπιστίας made in Italy, και την Γερμανική υπεροχή made in China (αν ψάξετε θα δείτε πως πολλά μέρη των Βαυαρών έρχονται απο εκεί...και απο οτι διάβασα κάπου ετοιμάζουν και γραμμή παραγωγής για κάποια μοντέλα) δεν έχω να προσθέσω τίποτα...
Ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και αύτό έχει και τα αρνητικά του όσον αφορά την ποιότητα κατάσκευής...αλλά και τα θετικά όσον αφορά το κόστος αγοράς(πριν απο 10-15 χρόνια δεν υπήρχαν μηχανές σαν το Στρομ, Το fazer, το bandit που να στοίχιζαν 2.000.000-2.200.000....εγώ θυμάμαι κάτι σε 3.000.000 σε αυτά τα κυβικά και κατηγορίες).