Hellas Transalp Forum

Προβληματισμός τελευταίας στιγμής..

Derd · 21628

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #25 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 04:35:25 πμ
  Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι μανία σας έχει πιάσει με την αρχαιολογία? Δηλαδή θα δώσεις τα λεφτουδάκια σου για να πάρεις ένα μοντέλο δέκα+ ετών? Όποιο κι αν είναι αυτό και όσο καλό κι αν είναι, ανεξαρτήτως.
  Εντάξει καλό ήταν το ΑΤ όταν βγήκε, πρωτοποριακό και όλα τα σχετικά. Αλλά σήμερα? Ελάτε, πάμε μπροστά. Να πω ότι δεν σου φτάνουν τα λεφτά? Αλλά με €4.500 βρίσκεις ΤΑ 650 2-3 χρόνων. Τόσο έχουν πάει. Και στρομ. Και πολλά άλλα.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline panos60

• Λιγο ακομα
  • Απλός οδηγός
  • anti stonerakias !!! Dani Pedrosa for ever.
Reply #26 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 04:53:23 πμ
Εγω ενα εχω να πώ: HONDA ΕΓΓΥΗΣΗ !!! Αυτό τα λέει ολα, οποιο μοντελο κι'αν είναι. Καλά και τα suzuki, yamaha, bmw κλπ αλλά??? Εγω απλα πληροφορικα σας λεω οτι πριν παρω το 2005 το ΤΑ μου ειχα την Ducati ST4 και την πούλησα εαν αυτο σας λεει κατι. Ναι επεσα τοσα κυβικα κατω αλλα ησυχασα.

Προσοχή!!! Σκοτώθηκε γιατί πήγαινε αργά και στη μέση του δρόμου.

Offline panos60

• Λιγο ακομα
  • Απλός οδηγός
Reply #27 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 04:57:21 πμ
Εγω ενα εχω να πώ: HONDA ΕΓΓΥΗΣΗ !!! Αυτό τα λέει ολα, οποιο μοντελο κι'αν είναι. Καλά και τα suzuki, yamaha, bmw κλπ αλλά??? Εγω απλα πληροφορικα σας λεω οτι πριν παρω το 2005 το ΤΑ μου ειχα την Ducati ST4 και την πούλησα εαν αυτο σας λεει κατι. Ναι επεσα τοσα κυβικα κατω αλλα ησυχασα.
Πάρτε και μια φωτογραφία για να καταλαβετε τι σας λεω.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #28 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 04:58:24 πμ

Καλά μην τρελαίνεσαι ;D

Ducati είχες....οχι Yamaha, Suzuki, Bmw ... κράτα και μια πισινή ;)

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι μανία σας έχει πιάσει με την αρχαιολογία? Δηλαδή θα δώσεις τα λεφτουδάκια σου για να πάρεις ένα μοντέλο δέκα+ ετών? Όποιο κι αν είναι αυτό και όσο καλό κι αν είναι, ανεξαρτήτως.
  Εντάξει καλό ήταν το ΑΤ όταν βγήκε, πρωτοποριακό και όλα τα σχετικά. Αλλά σήμερα? Ελάτε, πάμε μπροστά. Να πω ότι δεν σου φτάνουν τα λεφτά? Αλλά με €4.500 βρίσκεις ΤΑ 650 2-3 χρόνων. Τόσο έχουν πάει. Και στρομ. Και πολλά άλλα.

αφου ρε Μιχάλη δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ΑΤ στα σημερινά μοντέλα...τι να κάνουν;

Υ.Γ Εξάλλου οφείλεται και στα μαθήματα πουρολαγνείας που παραδίδει χαμηλότοκα ο Τσερτς σε 12 βιδιαίες δόσεις ;D

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #29 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 05:00:26 πμ
Και εμείς, τα ducati τα βλέπουμε, τα χαζεύουμε, αλλά...δεν τα αγοράζουμε!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline panos60

• Λιγο ακομα
  • Απλός οδηγός
Reply #30 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 05:03:34 πμ
Στο κεντρικό μας θεμα τωρα. Ερωτηση φιλε drake ramore. Θα εδινες ενα ΤΑ 650 για να παρεις ενα v-strom 650? Ναί η Ου.

Offline panos60

• Λιγο ακομα
  • Απλός οδηγός
Reply #31 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 05:05:58 πμ
Και εμείς, τα ducati τα βλέπουμε, τα χαζεύουμε, αλλά...δεν τα αγοράζουμε!
Γιατι δεν τα αγοραζετε? Εγω 7200 την έδωσα εαν ειναι οικονομικος ο λογος. Στα υπόλοιπα νομίζω καταλαβες περι ου η πώληση.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #32 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 05:27:07 πμ
Γιατι δεν τα αγοραζετε?
Για πες μας εσύ γιατί την έδωσες?

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #33 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 05:34:19 πμ
Στο κεντρικό μας θεμα τωρα. Ερωτηση φιλε drake ramore. Θα εδινες ενα ΤΑ 650 για να παρεις ενα v-strom 650? Ναί η Ου.

Λάθος άτομο ρωτάς...το Vstrom παίζει στις επιλογές μου(και δυνατά) ενώ το ΤΑ 650 δεν ηταν ποτέ μέσα ;)

Την χρήση που θέλω να κάνω σταθμίζω στις αγορες μου, και όχι το όνομα στα πλαστικά.

Αν ήθελα ελαφρύ τούρινγκ θα σκεφτόμουν για strom
Αν ήθελα βαρύ τούρινγκ bmw(που ήδη ψήνομαι)
Aν ήθελα πριόνι για το χώμα ΚΤΜ
και αν ήθελα υπερόπλο για την πίστα Ducati

Έκαστος στο είδος του  ;)

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #34 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 16:00:04 μμ

Την χρήση που θέλω να κάνω σταθμίζω στις αγορες μου, και όχι το όνομα στα πλαστικά.

Πάλι έγραψες Drake.  :eusa_clap: :eusa_clap:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline panos60

• Λιγο ακομα
  • Απλός οδηγός
Reply #35 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 19:36:56 μμ
Λάθος άτομο ρωτάς...το Vstrom παίζει στις επιλογές μου(και δυνατά) ενώ το ΤΑ 650 δεν ηταν ποτέ μέσα ;)

Και ο Λουμιδης στους καφεδες. Ετσι ακριβώς!!! Πολυ πανεπιστημιακά αυτα που μας λες. Αποψη σου, αλλα λεγοντας οτι το ΤΑ 650 δεν ηταν ποτε μεσα τι ενοεις; Οτι δεν θα το αγόραζες ποτέ;Και αν ναι για πιο λόγο. Sorry αλλα δωσε μου να καταλάβω.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #36 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 20:11:54 μμ

Θα σου το αναλύσω...

Δεν θα αγόραζα ποτέ ΤΑ 650 σαν καινούριο διότι η τεχνολογία του ήταν ξεπερασμένη όταν ήταν καινούριο σε σχέση π.χ με ένα Στρομ που ήταν πιο φρέσκο σχεδιαστικά και απο άποψη κινητήρα και περιφεριακών, και στοίχιζε και φθηνότερα με το καλημέρα.

Δεν αγόρασα ΤΑ 650 σαν μεταχειρισμένο διότι θεωρώ πως το προηγούμενο μοντέλο ΤΑ 600 κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα , και στο χώμα και στην άσφαλτο ,και φοράει ουσιαστικά τον ίδιο κινητήρα, στοιχίζοντας φθηνότερα.

Τελικά επέλεξα το ΤΑ400 αφενώς γιατί ήταν σε άριστη κατάσταση, αφετέρου γιατί τα πράγματα που ήθελα να μάθω να κάνω(χωμάτινες περιηγητικές βόλτες) καλύπτονταν στον ίδιο βαθμό με τον μικρό αδερφό.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε στην αγορά μου και το γεγονός οτι δεν ήξερα αν θα κολλήσω στην κατηγορία ΟΝ ΟΦ, οπότε δεν ήθελα να επενδύσω πολλά(κατι που αποδείχτηκε σωστό), και επίσης το οτι ήθελα ένα ευέλικτο μηχανάκι που θα χρησιμοποιούσα σαν όχημα πόλης(εναλλακτικό παπί).

Την ανάγκη μου για μακρινά ταξίδια δεν την καλύπτει το 400αρι, αλλά δεν θα την κάλυπτε ούτε το 600αρι, ούτε το 650αρι...Γι' αυτό και προσανατολίζομαι σε αγορά μεγαλύτερης μοτοσυκλέτας για γρήγορα ταξίδια, κρατωντας όμως το 400αρι για πόλη, και χωμάτινες εξερευνήσεις.

Όλα είναι υποκειμενικά ...δεν υπάρχει κανόνας για το ποια μηχανή μας ταιριάζει...προσδιόρισε την χρήση , και θα βρεις αυτό που σου κάνει.

Όσο για το αν τα Honda είναι τα καλύτερα :-\

Ή συνείδηση του πελάτη διαμορφώνει την αξία της μοτοσυκλέτας...(προσοχή ..την αξία ,όχι την τιμή της)

Ένα Αφρικα δεκαετίας κάνει κοντά στα 4000€..όσο κάνει ένα Κάπονορντ πενταετίας δηλαδή...

Επειδή το ένα λέει Honda στα πλαστικά του, και το άλλο Απριλια....ενώ σαν καινούρια το Απρίλια είναι κατά πολύ ακριβότερο...και πολύ αρτιότερο τεχνολογικά...καθώς και πιο εξοπλισμένο.

και μην ακούσω για προβλήματα...και το Αφρικα έχει βγάλει τα κουλά του...όλα κάτι βγάζουν.

Ελπίζω να σε κάλυψα και να μην ήταν πολύ πανεπιστημιακός ο λόγος μου ;)

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #37 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 20:18:21 μμ
Απόστολε γιατί έδωσες το fazer ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline panos60

• Λιγο ακομα
  • Απλός οδηγός
Reply #38 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:06:59 μμ
Θα σου το αναλύσω...

Δεν θα αγόραζα ποτέ ΤΑ 650 σαν καινούριο διότι η τεχνολογία του ήταν ξεπερασμένη όταν ήταν καινούριο σε σχέση π.χ με ένα Στρομ που ήταν πιο φρέσκο σχεδιαστικά και απο άποψη κινητήρα και περιφεριακών, και στοίχιζε και φθηνότερα με το καλημέρα.

Δεν αγόρασα ΤΑ 650 σαν μεταχειρισμένο διότι θεωρώ πως το προηγούμενο μοντέλο ΤΑ 600 κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα , και στο χώμα και στην άσφαλτο ,και φοράει ουσιαστικά τον ίδιο κινητήρα, στοιχίζοντας φθηνότερα.

Τελικά επέλεξα το ΤΑ400 αφενώς γιατί ήταν σε άριστη κατάσταση, αφετέρου γιατί τα πράγματα που ήθελα να μάθω να κάνω(χωμάτινες περιηγητικές βόλτες) καλύπτονταν στον ίδιο βαθμό με τον μικρό αδερφό.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε στην αγορά μου και το γεγονός οτι δεν ήξερα αν θα κολλήσω στην κατηγορία ΟΝ ΟΦ, οπότε δεν ήθελα να επενδύσω πολλά(κατι που αποδείχτηκε σωστό), και επίσης το οτι ήθελα ένα ευέλικτο μηχανάκι που θα χρησιμοποιούσα σαν όχημα πόλης(εναλλακτικό παπί).

Την ανάγκη μου για μακρινά ταξίδια δεν την καλύπτει το 400αρι, αλλά δεν θα την κάλυπτε ούτε το 600αρι, ούτε το 650αρι...Γι' αυτό και προσανατολίζομαι σε αγορά μεγαλύτερης μοτοσυκλέτας για γρήγορα ταξίδια, κρατωντας όμως το 400αρι για πόλη, και χωμάτινες εξερευνήσεις.

Όλα είναι υποκειμενικά ...δεν υπάρχει κανόνας για το ποια μηχανή μας ταιριάζει...προσδιόρισε την χρήση , και θα βρεις αυτό που σου κάνει.

Όσο για το αν τα Honda είναι τα καλύτερα :-\

Ή συνείδηση του πελάτη διαμορφώνει την αξία της μοτοσυκλέτας...(προσοχή ..την αξία ,όχι την τιμή της)

Ένα Αφρικα δεκαετίας κάνει κοντά στα 4000€..όσο κάνει ένα Κάπονορντ πενταετίας δηλαδή...

Επειδή το ένα λέει Honda στα πλαστικά του, και το άλλο Απριλια....ενώ σαν καινούρια το Απρίλια είναι κατά πολύ ακριβότερο...και πολύ αρτιότερο τεχνολογικά...καθώς και πιο εξοπλισμένο.

και μην ακούσω για προβλήματα...και το Αφρικα έχει βγάλει τα κουλά του...όλα κάτι βγάζουν.

Ελπίζω να σε κάλυψα και να μην ήταν πολύ πανεπιστημιακός ο λόγος μου ;)

Η αναλυση και οι αποψεις σου δεκτες. Δεν υπαρχει περιπτωση ομως να συμφωνησουμε διοτι ο καθενας μιλαει με αλλη λογικη. Εγω ενα εχω να πω. Επειδη εχω πελατη στην πολη μου το μεγαλυτερο συνεργειο και εμπορια μοτοσυκλετων συγχρόνως, στο συνεργειο μια ζωη βλεπω κατι aprillia και yamaha τα οποια ειναι πιο πρωχωρημένα απο τα ΤΑ650. Honda λιγο σπάνια κι' αυτα περισσότερο για τα καθιερωμενα service. Επι πλεον οταν ανεφερα για πιο λογο πουλησα την Ducati St4 που ειχα μου φαίνεται πως κανεις δεν επιασε το λόγο. Ο λογος ηταν μονο και μονο του οτι με τρελανε στην ζημια, διαφορετικα σας πληροφορώ οτι ολα τα υπολοιπα moto ειναι κουραφεξαλα μπροστα της. Οποιος εχει καβαλήσει ξερει τι λέω. Εν πασει περιπτωσει ολες ειναι καλοδεχουμενες αρκει να τις σεβεσαι και να τις αγαπας.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #39 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:13:52 μμ
Εν πασει περιπτωσει ολες ειναι καλοδεχουμενες αρκει να τις σεβεσαι και να τις αγαπας.

Νομίζω οτι εδώ τα είπες όλα  ;)

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #40 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:24:03 μμ

Οσο και να τις αγαπάς ,άμα χαλάνε άστο να πάει στο διάολο κακά τα ψέματα.
Μηχανή που σ αφήνει σου κρυώνει την καρδιά  και άμα το κάνει κανα δυό ....τέλειωσε.
Τουλάχιστον νάσαι κοντά.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #41 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:27:03 μμ
Αυτό που άκουσα κάποια στιγμή σε μαγαζί ανταλλακτικών και με έκανε να νιώσω κάπως ήταν, όταν ένας τύπος από συνεργείο βλέπει τη γριά με ρωτάει τι ήρθες να πάρεις? Του λέω τακάκια κουνάει το κεφάλι και λέει θα μας το κλείσετε το μαγαζί μ'αυτά τα μηχανάκια.....

Ουφ το είπα και ξαλάφρωσα.... ;D ;D

Και κάτι ακόμα περί Ducati το ξαναείπα ότι για μένα είναι μακράν το καλύτερο μηχανάκι που έχω οδηγήσει αλλά και άλλοι 2 γνωστοί μου που έχουν Ducati έχουν φτύσει αίμα στα συνεργεία.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #42 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:30:48 μμ
Θανάση θέλω να μου πεις ποια μηχανή που προσδιορίζεται σαν τουρινγκ (όποια μορφής) και διαφημίζεται σαν τουρινγκ απο αυτές που κυκλοφορούν τα τελευταία 5 χρόνια έχει αφήσει τον κάτοχο απο κατασκευαστική βλάβη.

Όχι αν έχει βγάλει βλάβη...αν έχει αφήσει τον κάτοχο στην μέση του δρόμου απο βλάβη.

Βλέπω όλων των ειδών τις μηχανές και τις μάρκες να κυκλοφορούν, και τα προβλήματα, είτε δεν είναι αυτού του μεγέθους (ακινησίας εννοω) είτε οφείλονται σε ελλιπή συντήρηση.

Σπάνια θα σε αφήσουν στην μέση του δρόμου(τα καινούρια μοντέλα).

Τώρα αν έχεις υπερδεκαετίας :-\...ε εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο...

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #43 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:35:25 μμ
Πριν τα αποσύρουν γιά το tps θυμάσαι ?
Μετά ΟΚ.
Τα ηλεκτρικά επίσης δε χαλάν στο δρόμο.
Χαλάν ίσα να σου χαλάσουν το ταξίδι σου.

Γενικά όμως έχεις δίκιο ομολογώ.                              (και σου τη φυλάω κιαρατά >:()

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #44 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:39:39 μμ

οπως εγραψε και ο drake το καθε μηχανακι ειναι γιατι το θες οπως και αν σου αρεσει σαν στυλ οποτε ο καθενας  εχει και μια προσωπικη βαση των γουστου του στην μεταξυ τους συγκριση ολα εχουν υπερ και κατα
και αναλογος της τιμης αγορας και μεταπωλησης διαλεγεις  
τωρα αν βγαζουν βλαβες κατα καιρους καποιες εταιρειες εχουν χαρακτριστη ως ζημιαρικες
και κατεπεκταση λιγοτερο εμπορικες
πιστευω βαση αυτων πρεπει να γινεται μια αγορα και ψιλη χοντρη δικια σου  

φιλικα παλτακης

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #45 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 22:07:08 μμ
Θανάση θέλω να μου πεις ποια μηχανή που προσδιορίζεται σαν τουρινγκ (όποια μορφής) και διαφημίζεται σαν τουρινγκ απο αυτές που κυκλοφορούν τα τελευταία 5 χρόνια έχει αφήσει τον κάτοχο απο κατασκευαστική βλάβη.
Αν διαβάσεις τα ξένα φόρουμ, υπάρχουν πολλές τέτοιες αναφορές για τα GS. Αν θες μπορώ να σου βρώ τα σχετικά links. Δες και αυτό: http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=2007.msg62474#msg62474
« Last Edit: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 22:09:23 μμ by Chris_de_Ze »

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #46 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 22:17:20 μμ
Αν διαβάσεις τα ξένα φόρουμ, υπάρχουν πολλές τέτοιες αναφορές για τα GS. Αν θες μπορώ να σου βρώ τα σχετικά links. Δες και αυτό: http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=2007.msg62474#msg62474

Τελικά χαλάνε τα GS.
Και στα Ελληνικά φόρα έχει παράπονα ,όπως και πολλούς δυσαρεστημένους που προσπαθούν μάλιστα να οργανωθούν (δες τη γιαγιά αρκούδα στο moto μεγάλο ).

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #47 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 23:40:32 μμ

Όχι αν έχει βγάλει βλάβη...αν έχει αφήσει τον κάτοχο στην μέση του δρόμου απο βλάβη.

Βλέπω όλων των ειδών τις μηχανές και τις μάρκες να κυκλοφορούν, και τα προβλήματα, είτε δεν είναι αυτού του μεγέθους (ακινησίας εννοω) είτε οφείλονται σε ελλιπή συντήρηση.

Σπάνια θα σε αφήσουν στην μέση του δρόμου(τα καινούρια μοντέλα).

Τώρα αν έχεις υπερδεκαετίας :-\...ε εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο...

χα !!! για δες λίγο τα BMW... όλων των ειδών.
Μη τρελαθούμε... για ρώτα τον ταξιδευτή με το Paneuropean πόσες φορές έχει μείνει ? (αν έχει μείνει...)
Με το Varadero μου έχω 80.000χλμ σε 4 χρόνια όπου αλλάζω μόνο λάδια-τακάκια. (και αυτά μόνος)
Υπάρχει κανείς με 80.000χλμ σε GS1200 ? μπορεί να μας πει πως τα πήγε μέχρι τώρα ?

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #48 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 23:53:43 μμ
Για την γιαγιά Αρκούδα το διάβασα παλαιότερα.
Ο τύπος όντως είχε θέμα αλλά οι περισσότεροι που έσπευσαν για να γίνει η κίνηση κατά της αντιπροσωπίας είχαν διαφορετικά προβλήματα και όχι ακινησίας σε κάποια εθνική οδό.Θυμάμαι ένας άργησαν του έρθουν οι βαλίτσες, άλλος τα κάγκελα...κάποιος είχε θέμα με το συναγερμό...τέτοια προβλήματα.

Εν πάσει περιπτώσει αστοχίες υλικού συμβαίνουν καμιά φορά, και για τα τραβήγματα με τις αντιπροσωπείες τα ζούμε και εμείς...

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ!

Θυμάμαι όμως (αφου πιάσαμε αναφορές σε άλλα φόρα, και άλλες μάρκες...) και έναν τύπο στο forumgs που αγόρασε το υπεραξιόπιστο ΤΑ.
εδώ

Άντε μετά πες του για Honda και ΤΑ.

Αυτό μειώνει την αξία του ΤΑ σαν μοτοσυκλέτας;
Εγώ πιστεύω πως όχι.

Ας μιλήσω και για ένα δικό μου παράδειγμα.

Έχω το Fazer και έχω κάνει καμια 6000 χλμ απο την αγορά, και σε ταξίδι πάνω μου σβήνει σε ένα φανάρι πάνω στην Εθνική οδό...καινούρια μηχανή...με 6000 χλμ ...και Ιαπωνικό.

Να μην παίρνει μπρος με τίποτα...βάρεσα καμια 10αρια μιζιές.... >:(

Ανάβω τσιγάρο λέω και στην Αννα να βγάλει το κράνος και αρχίζω να ψάχνομαι...τι να ψαχτώ...αφου χαμπάρι δεν είχα απο ψεκασμους!

Βγάζω στο τέλος ένα κατσαβίδι απο τα εργαλεία, ανεβάζω λίγο το ρελαντί (λόγο αυτών που είχα διαβάσει ήξερα οτι υπήρχε προβληματικό TPS και δεν διαχειριζόταν καλά το καύσιμο)που είχε πέσει στις 850 στροφές (απο μόνο του :o), το πάω στις 1250 και το μηχανάκι πήρε μπροστά.

Ε τώρα να πω οτι τα Yamaha είναι μάπα;
Διαπίστωσε το πρόβλημα και η αντιπροσωπεία, και χωρίς να κρυφτεί πίσω απο το δάχτυλό της το πέρασε στην εγγύηση.

Όλα χαλάνε, και όλα φτιάχνονται...άλλα λιγότερο...άλλα περισσότερο ...

Τώρα περι Ιαπωνικής αξιοπιστίας made in Italy, και την Γερμανική υπεροχή made in China (αν ψάξετε θα δείτε πως πολλά μέρη των Βαυαρών έρχονται απο εκεί...και απο οτι διάβασα κάπου ετοιμάζουν και γραμμή παραγωγής για κάποια μοντέλα) δεν έχω να προσθέσω τίποτα...

Ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και αύτό έχει και τα αρνητικά του όσον αφορά την ποιότητα κατάσκευής...αλλά και τα θετικά όσον αφορά το κόστος αγοράς(πριν απο 10-15 χρόνια  δεν υπήρχαν μηχανές σαν το Στρομ, Το fazer, το bandit που να στοίχιζαν 2.000.000-2.200.000....εγώ θυμάμαι κάτι σε 3.000.000 σε αυτά τα κυβικά και κατηγορίες). ;)

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #49 on: Τετάρτη 23 Ιούλιος 2008, 00:49:53 πμ

Γενικά όμως έχεις δίκιο ομολογώ.                              (και σου τη φυλάω κιαρατά >:()

Ε ρε και πάρω κανα bmw ή κανα Απρίλια και μείνω σε καναν δρόμο....ούτε ο Ιορδάνης ποταμός θα με ξεπλύνει μετά ;D

Θανάση μου είπα εγώ τίποτα για την μηχανάρα σου;
Το  μοναδικό αυτό κομμάτι που όμοιο δεν υπάρχει σε ολάκερη την Ελλάδα;

Ε; Φανταστικέ Θανάση! ;D