Θανάση καλως ήρθες.
Διαβάζοντας το μήν σου είναι σαν να έβλεπα τον εαυτό μου περσυ (αλλά χωρίς έστω και την μικρή εμπειρία από βέσπα).
είμαι κι εγώ ψηλός (1.93) στα ίδια κιλά με σένα. Αυτό που θα σου πω είναι το εξής:
όντως το ΤΑ μου είναι "μικρό", κυρίως με δεύτερο ψηλόσωμο άτομο πίσω (με γυναίκα είναι μια χαρά) και βαλίτσα. Οπότε θα προτιμούσα ένα Βαραντέρο, καθότι έχω ανέβει δικάβαλο με ψηλό και ήταν μια χαρά. ωστόσο τόσο τα κιλά του όσο και το μέγεθός του για πρωταρι πιστεύω ότι είναι πολλά. Και οι επιδόσεις όπου το γκάζι θέλει προσοχή. Με το ΤΑ λοιπόν έχω και ένα μηχανάκι σε ικανοποιητικό μέγεθος (εκτός εάν σκοπεύεις να έχεις μόνο αρσενικόυς υψηλόσωμους για παρέα

) αλλά πολύ ΜΑ ΠΟΛΥ ευκολοδήγητο, με γκάζι καλό αλλά σε καμία περίπτωση επικίνδυνο (δεν έχω καταφέρει ποτέ να το κάνω να μου γλυστρήσει με μόνο το γκάζι,.. εντάξει δεν το προσπάθησα και πολύ, αλλά θέλω να τονίσω ότι η μηχανή δε σε τρομάζει ούτε κάνει τα δικά της εάν πατήσει το γκάζι λίγο παραπάνω, όπως φαντάζομαι θα κάνει το Βαρα με τους 100 ίππους!).
Συνεπώς, όσο και να γλυκοκοιτάω το Βάρα, θα μείνω τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα με το ΤΑ και μετά βλέπουμε

. Πάντως, και τώρα, την ίδια πορεία θα διάλεγα. ΤΑ για αρχή.
Για το Στρομ δεν ξέρω πολλά, είναι λίγο πιο μεγάλο, πιο γωνιώδες και καλύτερο μοτερ, αλλα΄είναι γούστο αυτό.
Τώρα για τιμές, δεν ξέρω να σου πω την μαύρη αληθεια.
και πάλι καλως ήρθες