Κοίτα να δεις τι γίνεται φίλε Βασίλη.
Επειδή βλέπω οτι το ψάχνεις πολύ, και διαισθάνομαι οτι θα το ψάχνεις για πολύ ακόμα...........

Σχετικά με αυτό:
¨Εχω βάλει μηχανικούς και φίλους να ψάχνουν και πιστεύω πως δεν θα αργήσω να βρω την ευκαιρία.
....δεν παίζει!
Οι φίλοι σου έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν για να τους ακολουθείς στις βόλτες τους αλλα................ δεν υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να βρεθούν ψάχνοντας.
Ευκαιρία είναι όταν κάποιος πουλάει το μοτόρι του γιατι χρειάζεται λεφτά επειγόντως, ευκαιρία είναι όταν κάποιος καίγεται για καινούριο μοντέλο και πάει για ανταλλαγή(αν τον πετύχεις πριν τον έμπορο πάει καλα), ευκαιρία είναι όταν ο άλλος παντρευεται (και η κοπέλα είναι και΄ολίγον έγκυος!)και πεφτουν γονείς και φίλοι να τον πείσουν να πάρει αυτοκίνητο.
Δυστυχώς αυτού του είδους οι ευκαιρίες δεν βρίσκονται με ψάξιμο αλλα.....συγκιριακά.Στο λέω για να μην αγχώνεσαι.
Σίγουρα όσον αφορά το θέμα τις τιμής αγοράς/πώλησης ο καθένας ζητάει ότι θέλει και ότι τραβάει η ψυχή του.Έχω κρατήσει πολλά αποθέματα υπομονής και δόξα το θεό έχω όρεξη για ψάξιμο.Μέχρι τώρα το ψάξιμο μου μπορώ να πω πως μου έχει προσφέρει αρκετές <<πατάτες>> ..............................
Όντως μερικοί

δίνουν έξτρα αξία σε μερικές μηχανές.Αν καβαλούσε ένα μοτόρι η Μόνικα Μπελούτσι ευχαρίστως να πλήρωνα κάτι παραπάνω

......αλλα για τον Μπάμπη τον "πετούμενο" όχι.
Όταν συναντάς τέτοιες περιπτώσεις αποχώρησε διακριτικά..............
Οι εν λόγο τύποι δεν είναι ευκαιρία για σένα.Θα είναι ευκαιρία μετά απο κανα χρόνο που θα έχουν ρίξει την τιμή πιο κάτω απο την τρέχουσα της αγοράς γιατί δεν θα μπορούν να την πουλήσουν.......και θα είναι για άλλον.

Είναι καλό που έχεις υπομονή πάντως γιατί έχεις να δεις πατάτες......κολοκύθες....και πολλά ακόμα ζαρζαβούλια

Για αυτό:
Το να δώσω για μοντέλο `01 3500 ευρώ (δηλαδή 7 ετών μηχανή με την όποια χρήση του έχει κάνει ο παλιός ιδιοκτήτης) το βρίσκω υπερβολικό , να δώσω όμως 3500-4000 για μοντέλο `03-`04 μου ακούγεται κάπως πιο εφικτό και βατό με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς.
Θα μιλήσω απλα για το συγκεκριμμένο μοντέλο.
Το μοντέλο του 2001 στοίχιζε κοντά 9000€ καινούριο τότε. Το μοντέλο 2007 6990€ (και με εξτράκια) λίγο πριν βγει το ΤΑ 700.
Δεν δικαιολογώ τους κατόχους 2001-2002 αλλα τους κατανοώ.
Και να σου πω και κάτι που ίσως δεν ξέρεις. Το 2001 σε απόδοση κινητήρα έχει διαφορά απο τα νεώτερα μοντέλα που όσο πάνε και φιμώνονται.
Όσο για το ποσα θα δώσεις..........................
Δώσε τόσα όσα θα σε κάνουν να μην νιώσεις μ@λάκας μετά την αγορά. Έτσι απλά. Βλέποντας ψυχρά τους αριθμούς στην αγορά δεν κάνεις τίποτα. Μπορεί όντως να βρεις ΤΑ 2001 με 3000€ και να μάθεις μετα οτι ο ιδιοκτήτης του κάθε Σάββατο έβγαζε φλας, καθρεφτες, πινακίδα και έκανε hard rock enduro.
...........αυτό:
Όλοι οι ιδιώτες που πουλάνε ΤΑ στην τιμή που αναγράφουν σίγουρα έχουν και τα <<μαξιλάρι>> του παζαριού +/- 500-1000 ευρώ.
Μην σε ξαναματαστεναχωρήσω..........................αλλα πολλά βάζεις.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες αγγελίες λένε πχ (3200€, 3600€,4100€, 5300€) και μετά κοτσάρουν απο πίσω και ένα (τιμή συζητήσημη).100-200-300 είναι το παζάρι.
Τέλος:
Και εγώ οδεύω με αυτή την νοοτροπία και με αυτούς τους ρυθμούς σκοπεύω να κινηθώ.
Βέβαια θα ήθελα και την άποψη σας πάνω στο σκεπτικό μου αλλά και προς τον τρόπο αντιμετώπισης όσον αφορά το οικονομικό θέμα.(αν δηλαδή το σκέφτομαι σωστά η ζητάω παπάδες)
.
Ψάχνω εδώ και 2 μήνες σχεδόν και σίγουρα έχω βρει ευκαιρίες αλλά λόγω ότι είμαι λίγο ψήρας έχω ακυρώσει πολλές από τις προσφορές που έχω βρει.
Όπως και να έχει θα χρειαστώ τα φώτα σας και οπωσδήποτε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος.
Ζητάς παπάδες και καλά κάνεις μέχρι ένα σημείο....
ΑΛΛΑ
.......αν δεν είσαι διατεθημένος να περιμένεις μέχρι να βρεις την ευκαιρια που ψάχνεις (κάτι που μπορει να διαρκέσει μήνες) τότε θα σου πρότεινα να αφήσεις τους

και να ψάξεις κάτι σε διάκονο, άντε και καλόγερο.
Για τις ψείρες θα έλεγα πετρέλαιο.......αλλα άλλαξαν και οι εποχές........πρέπει να βγήκαν πιο ανώδυνα φάρμακα......ψάξτο

.......Τα φώτα μου δεν σου τα δίνω γιατι δεν θα μπορώ να γυρίσω το βράδυ στο σπίτι..........καναν φακό θες?
Υπάρχει τέλος και άλλη λύση για να βρεις την μηχανη που θέλεις αλλα θέλει πολύ κόπο, χρόνο, και ταλέντο

Έχει παρατεθεί εδώ:
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=3795.40Ελπίζω να βοήθησα.