Hellas Transalp Forum

Ψάχνω να αγοράσω ΤΑ

DOC33 · 15955

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Παρασκευή 04 Απρίλιος 2008, 21:12:31 μμ
Καλησπέρα σας .
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ΤΑ 650cc του 03 ή 04 όποιος έχει για πούλημα και ενδιαφέρεται ας έρθει σε επαφή μαζί μου στο 6942-862886 Βασίλης ή μέσω e-mail στο Vmantzouranis@gmail.com

Offline arme72

• νέος οδηγός
  • **
Reply #1 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 19:02:37 μμ
εγω εχω μια τρανσαλπ 06 με 9000χλμ αριστο δε το συζηταω,τωρα θα αλλαξω το φλοτερ γιατι δε ειναι σταθερη η βελονα
εχει μπαρες συναγερμο βαλιτζα 52 λιτρα με μαξιλαρακι και αλλα διαφορα εξτρα 5900€ paulosarme72@yahoo.gr

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #2 on: Δευτέρα 07 Απρίλιος 2008, 22:16:56 μμ
Παυλο γιατί παληκάρι μου?

Πας για άλλα?..........

Βασίλη επ' ευκαιρία.......καλωσήρθες ;)

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 19:06:17 μμ
Καλος σας βρηκα.

Θα θελα να προσθέσω κάτι ακόμα όσων αφορά την αγγελία μου για την αγορά ΤΑ.
Έχοντας κάνει μια αρκετά καλή έρευνα ως προς τις τιμές κατέληξα (έχοντας λάβει υπόψιν και διάφορες απόψεις φίλων μηχανικών αλλά και κατόχων ΤΑ) πως η τιμή δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 3000 ευρώ για μοντέλο `03.
Επίσης λόγω οτι υπάρχουν  After market στην κατοχή μου αλλά και φίλων(τα οποία θα μου πουλήσουν σε πολύ καλή τιμή θα έλεγα) καταλήγω στο ότι το ΤΑ το οποίο χρειάζομαι και σκοπεύω να αγοράσω θα πρέπει απλά να έχει Βαλίτσα και μπάρες.
Το βρίσκω περιττό έξοδο το να χρεωθώ στην τιμή αγοράς μίας ΤΑ τα after market .
Anyway  ελπίζω να μπορέσω να βρω κάποια καλή προσφορά .
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας  και θα περιμένω τις απαντήσεις σας.

Ride With Safety...

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #4 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 19:20:45 μμ
3.000 δίνεις το θες και "ξουρισμένο "βλέπω αδερφέ .....
03 και 3.000   ? :-\

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #5 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 19:24:31 μμ
Έχω την εντύπωση ότι τα €3000 είναι κάπως λίγα για (πραγματικό) μοντέλο `03 σε καλή κατάσταση.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #6 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 19:46:21 μμ
Η αλήθεια είναι πως ζητάω πολλά? όπως είπα και πριν έχοντας κάνει έρευνα (μονό σε ιδιώτες) κατέληξα σε αυτή την τιμή.έχω βρει διάφορα ΤΑ  στην τιμή των 3.000  maximum 3300 (πάντα με παζάρια)
Αυτό πού ψάχνω είναι ένα ΤΑ λιτό  γιατί τα υπόλοιπα που πιθανόν  να χρειάζεται υπάρχουν στην κατοχή μου ή μπορούν να βρεθούν σε απίστευτα χαμηλές τιμές.
Καθότι έχω και μηχανικές γνώσεις τα έξοδα συντηρήσεις ή τα έξοδα ως το να μπουν  τα διάφορα extra είναι μηδαμινά.
Βέβαια θα μου πεις πως αφού βρήκες μεγαλε γιατί δεν το παίρνεις από εκεί? η απάντηση είναι πως φροντίζω να το ψάξω όσο καλύτερα γίνεται μπας και βρω καμία καλή ευκαιρία

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #7 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 19:54:57 μμ
Πάντως με 3.000 αν βρείς κανα 600 καλό πάρτο.
650 (01) και μετά κανας καμμένος αν σου πέσει.
Πρόσεχε μη πάρεις κανα σακατεμένο.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #8 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 20:01:09 μμ
3000 ???

για 2003 ???

Reality check:

ενα, δυο ......ένα ,δύο

Μην σε στεναχωρήσω αλλα με 3000€ βρίσκεις ή 1999 (ΤΑ 600) καλοδιατηρημένο και σένιο, ή 2000 ψιλοκαλούτσικο, ή 2001-2002 ψιλοχρεπούτσικο.

Και αυτές είναι οι καλές περιπτώσεις ε!

Βέβαια θα μου πεις πως αφού βρήκες μεγαλε γιατί δεν το παίρνεις από εκεί? η απάντηση είναι πως φροντίζω να το ψάξω όσο καλύτερα γίνεται μπας και βρω καμία καλή ευκαιρία

Αφου το λες εσύ .....εγω να μην το πώ?

Αν πάντως βρήκες 2003 με 3000 και αφου λες  οτι έχεις γνώσεις(αρα το τσέκαρες και είναι καλό) , τα βήματα που κάνεις είναι τα εξής:

-Το κλείνεις.
-Το παίρνεις.
-Το πλένεις.
-Το φορτώνεις στο πλοίο.

..............και βουρ στην Παναγιά της Τήνου να ανάψεις κεράκι.

Αυτό κάνεις όταν πιάνεις το Τζόκερ................δεν περιμένεις να πιάσεις και το λόττο ;)

Άντε καλή αγορά. ;)

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #9 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 20:18:46 μμ
χααχαχαχαχ

αυτό με το κεράκι μου άρεσε  ;D ;D
Κοίτα το οικονομικό <<μαξιλάρι>> μπορεί να φτάσει και τα 4.000 για την αγορά απλά πιστεύω πως θα μπορέσω να βρω κάτι στο limit που έχω θέσει.
Keep Looking.... for the GLORY!!
By the way τα ΤΑ που έχω βρει μέχρι τώρα ήταν λίγο <<πειραγμένα>> στο θέμα αριθμοί πλαισίου(κατα την γνώμη μου) σίγουρα στα χιλιόμετρα και εκτός αυτού παίζει ρόλο και τι εντύπωση μου έδωσε ο εκάστοτε ιδιοκτήτης (συνολικά έχω βρει 3 κομμάτια) απ τα οποία κανένα απο τα 3 δεν μου γέμισε το μάτι σε κανένα τομέα.
« Last Edit: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 20:24:31 μμ by DOC33 »

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #10 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 20:21:30 μμ
Αυτά που βρήκες Βασίλη στην τιμή των 3.000 (max 3300, με παζάρια), τα έλεγξες όντως ότι είναι πραγματικά του '03? Γιατί έχουν ακουστεί και περιπτώσεις '01 που φιγουράρουν για '03, '04. 

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #11 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 20:25:39 μμ
Αυτά που βρήκες Βασίλη στην τιμή των 3.000 (max 3300, με παζάρια), τα έλεγξες όντως ότι είναι πραγματικά του '03? Γιατί έχουν ακουστεί και περιπτώσεις '01 που φιγουράρουν για '03, '04. 

Ξέρεις τώρα NIP/TUCK  στυλ......

Καλέ συ του πότε είσαι?

Του 2003?.........
........μωρη δεν κοιτάς που έφτασε το βυζί στον αφαλό ,μου φιγουράρεις και για 2003? Τσατσόγρια!

Γρήγορα για λιφτιγκ!

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #12 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 20:29:15 μμ
κοίτα σίγουρα έπεσα και στην περίπτωση <<fake>> αλλά δεν το έφαγα το γλυκό  8)

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #13 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 20:41:12 μμ
Πέραν της πλάκας κοίτα να βρεις ένα καθαρό απο όλες τις πλευρές ΤΑ και μην τσιγκουνευεσαι 300-400€ παραπάνω.

Απο την εμπειρία μου σου λέω πως καλύτερο είναι να βρείς ΤΑ με πολλά έξτρα πάνω.
Γενικά τα έξτρα υποδηλώνουν άνθρωπο που είχε ιδιαίτερη σχέση με την μηχανή του και την πρόσεχε.

Αν δεν έχει πάνω ούτε μπαγκαζιέρα να προβληματιστείς............παναπει ταξίδια γιοκ.

Ταξίδια γιοκ σημαινει πως η μηχανη δούλευε πρώτη -δευτέρα-ρελαντί και συνέχεια μες στην πόλη.Καλύτερα να πάρεις μηχανή που έκανε 70000χλμ σε ταξίδια παρα μια που έκανε 35000χλμ στην πόλη.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι να μην κοιτάς μόνο τα προφανή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δείχνουν την χρήση της μηχανης χωρίς καν να κοιτάξεις τον κινητήρα.

Βέβαια μετά γίνεσαι δύσκολος σαν κι εμένα και δεν βρίσκεις νύφη........αλλα που θα πάει.........

Παρεπιπτόντως:

Keep Looking.... for the GLORY!!

Γκλόρια θα την βγάλεις? Πολύ θειτσέ μου κάνει! Πες την Λόλα που τα κάνει όλα!

......Ελπίζω να με καλέσεις στα βαφτίσια ::)

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #14 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 21:01:43 μμ
Να είσαι σίγουρος πως μόλις γίνει η αγορά η επόμενη μου κίνηση είναι να  ενταχθώ στο club σας και σίγουρα θα μπορέσουμε να τα πούμε και πολύ καλύτερα.
Τώρα όσο αφορά το όνομα σίγουρα θα παίξει κάτι αισθησιακό( σε αυτά έχω καλές επιτυχίες )
Σίγουρα δεν πρόκειται να τσιγκουνευόμουν τα 300-400 ευρώ γιαυτό και έχω βάλει maximum  limit  τα 4000.
όπως και να έχει συνεχίζω το ψάξιμο μου  ;D 

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #15 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 21:09:25 μμ
Και ΤΑ να μην πάρεις, στο Club ούτως ή άλλως είσαι ευπρόσδεκτος πάντα!

Καλή αγορά, σου εύχομαι!
Καλά κάνεις και το ψάχνεις!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #16 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 22:04:20 μμ
υπάρχει και η εποχιακή λύση...
τη στήνεις στη Μιχαλακοπούλου ενα απόγευμα ή πρωί Σαββάτου και περιμένεις όσους με ΤΑ μπαινουν σε μαγαζιά
και βγαίνουν παρέα με τον μαγαζάτορα για 1 λεπτό...
Μετά τον προσεγγίζεις και του λες την τιμή που δίνεις !!! ο μαγαζάτορας θα έχει πει αρκετά λιγότερα, οπότε την παίρνεις
και τη δίνει ο άλλος, χωρίς πολλή σκέψη.
Οσοι τις δίνουν στα μαγαζιά σκέφτονται που να τρέχω να την πουλάω τωρα... κλπ

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #17 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 22:09:41 μμ
Φανταστικό και πρακτικότατο.

:thumbup:

Σε μι-δυο μέρες ψωνίζεις κελεπουρι! ;D

Offline Panoulis_ser

• Οδηγάρα
  • Σεργετζής Παναγιώτης
Reply #18 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 22:38:10 μμ
Εγω παιδια εδω και λιγους μηνες  που ξεκινησα την ερευνα για transalp 650  οσα μοντελα ειναι απο 2003 και 2003 και πανω κατω απο 4300 δεν βρήκα και ολα απο ιδιωτες τωρα οσον αφορα για λιγο πιο παλια δηλαδη 2001 - 2002  κοιμενονται στα 3500-3900 αλλα και κατι παλικάρια που μου ειπαν 4500 και πήδηξα ως απανω βασικα το εβαλα στα ποδια

Και να ξερετε ακομα ψαχνο

Offline arme72

• νέος οδηγός
  • **
Reply #19 on: Τετάρτη 09 Απρίλιος 2008, 23:01:00 μμ
Πέραν της πλάκας κοίτα να βρεις ένα καθαρό απο όλες τις πλευρές ΤΑ και μην τσιγκουνευεσαι 300-400€ παραπάνω.

Απο την εμπειρία μου σου λέω πως καλύτερο είναι να βρείς ΤΑ με πολλά έξτρα πάνω.
Γενικά τα έξτρα υποδηλώνουν άνθρωπο που είχε ιδιαίτερη σχέση με την μηχανή του και την πρόσεχε.

Αν δεν έχει πάνω ούτε μπαγκαζιέρα να προβληματιστείς............παναπει ταξίδια γιοκ.

Ταξίδια γιοκ σημαινει πως η μηχανη δούλευε πρώτη -δευτέρα-ρελαντί και συνέχεια μες στην πόλη.Καλύτερα να πάρεις μηχανή που έκανε 70000χλμ σε ταξίδια παρα μια που έκανε 35000χλμ στην πόλη.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι να μην κοιτάς μόνο τα προφανή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δείχνουν την χρήση της μηχανης χωρίς καν να κοιτάξεις τον κινητήρα.

Βέβαια μετά γίνεσαι δύσκολος σαν κι εμένα και δεν βρίσκεις νύφη........αλλα που θα πάει.........

Παρεπιπτόντως:
Γκλόρια θα την βγάλεις? Πολύ θειτσέ μου κάνει! Πες την Λόλα που τα κάνει όλα!

......Ελπίζω να με καλέσεις στα βαφτίσια ::)

φιλε πραγματικα ετσι ειναι μεγαλες κουβεντες διαβασα τωρα γιατι εχω παραδειγμα τον εαυτο μου και συμφωνω
((Γενικά τα έξτρα υποδηλώνουν άνθρωπο που είχε ιδιαίτερη σχέση με την μηχανή του και την πρόσεχε.)) και επισεις ((Αν δεν έχει πάνω ούτε μπαγκαζιέρα να προβληματιστείς............παναπει ταξίδια γιοκ.

Ταξίδια γιοκ σημαινει πως η μηχανη δούλευε πρώτη -δευτέρα-ρελαντί και συνέχεια μες στην πόλη.Καλύτερα να πάρεις μηχανή που έκανε 70000χλμ σε ταξίδια παρα μια που έκανε 35000χλμ στην πόλη))

πολυ σωστααααααααααα  μπραβο

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #20 on: Πέμπτη 10 Απρίλιος 2008, 16:49:26 μμ
Σίγουρα όσον αφορά το θέμα τις τιμής αγοράς/πώλησης  ο καθένας ζητάει ότι θέλει και ότι τραβάει η ψυχή του.Έχω κρατήσει πολλά αποθέματα υπομονής και δόξα το θεό έχω όρεξη για ψάξιμο.Μέχρι τώρα το ψάξιμο μου μπορώ να πω πως μου έχει προσφέρει αρκετές <<πατάτες>> αλλά πιστεύω ότι θα την βρω την άκρη  και θα βρω την καλή ευκαιρία.
Είπα πως θα δώσω μέχρι 4.000 αλλά γιατί  να μην δώσω λιγότερα ??? ;D ;D ;D
¨Εχω βάλει μηχανικούς και φίλους να ψάχνουν και πιστεύω πως δεν θα αργήσω να βρω την ευκαιρία.
Το να δώσω για μοντέλο `01 3500 ευρώ (δηλαδή 7 ετών μηχανή με την όποια χρήση του έχει κάνει ο παλιός ιδιοκτήτης) το βρίσκω υπερβολικό , να δώσω όμως 3500-4000 για μοντέλο `03-`04 μου ακούγεται κάπως πιο εφικτό και βατό με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς.Όλοι οι ιδιώτες που πουλάνε ΤΑ στην  τιμή που αναγράφουν σίγουρα έχουν και τα <<μαξιλάρι>> του παζαριού +/- 500-1000 ευρώ.
Και εγώ οδεύω με αυτή την νοοτροπία και με αυτούς τους ρυθμούς σκοπεύω  να κινηθώ.
Βέβαια θα ήθελα και την άποψη σας πάνω στο σκεπτικό μου αλλά και προς τον τρόπο αντιμετώπισης όσον αφορά το οικονομικό θέμα.(αν δηλαδή το σκέφτομαι σωστά η ζητάω παπάδες) ;D ;D .
Ψάχνω εδώ και 2 μήνες σχεδόν και σίγουρα έχω βρει ευκαιρίες αλλά λόγω ότι είμαι λίγο ψήρας έχω ακυρώσει πολλές από τις προσφορές που έχω βρει.
Όπως και να έχει θα χρειαστώ τα φώτα σας και οπωσδήποτε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #21 on: Πέμπτη 10 Απρίλιος 2008, 19:16:53 μμ
Κοίτα να δεις τι γίνεται φίλε Βασίλη.

Επειδή βλέπω οτι το ψάχνεις πολύ, και διαισθάνομαι οτι θα το ψάχνεις για πολύ ακόμα........... ;)

Σχετικά με αυτό:

¨Εχω βάλει μηχανικούς και φίλους να ψάχνουν και πιστεύω πως δεν θα αργήσω να βρω την ευκαιρία.

....δεν παίζει!

Οι φίλοι σου έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν για να τους ακολουθείς στις βόλτες τους αλλα................ δεν υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να βρεθούν ψάχνοντας.

Ευκαιρία είναι όταν κάποιος πουλάει το μοτόρι του γιατι χρειάζεται λεφτά επειγόντως, ευκαιρία είναι όταν κάποιος καίγεται για καινούριο μοντέλο και πάει για ανταλλαγή(αν τον πετύχεις πριν τον έμπορο πάει καλα), ευκαιρία είναι όταν ο άλλος παντρευεται (και η κοπέλα  είναι και΄ολίγον έγκυος!)και πεφτουν γονείς και φίλοι να τον πείσουν να πάρει αυτοκίνητο.

Δυστυχώς αυτού του είδους οι ευκαιρίες δεν βρίσκονται με ψάξιμο αλλα.....συγκιριακά.Στο λέω για να μην αγχώνεσαι.

Σίγουρα όσον αφορά το θέμα τις τιμής αγοράς/πώλησης  ο καθένας ζητάει ότι θέλει και ότι τραβάει η ψυχή του.Έχω κρατήσει πολλά αποθέματα υπομονής και δόξα το θεό έχω όρεξη για ψάξιμο.Μέχρι τώρα το ψάξιμο μου μπορώ να πω πως μου έχει προσφέρει αρκετές <<πατάτες>> ..............................

Όντως μερικοί  :asshaking: δίνουν έξτρα αξία σε μερικές μηχανές.Αν καβαλούσε ένα μοτόρι η Μόνικα Μπελούτσι ευχαρίστως να πλήρωνα κάτι παραπάνω :goofy:......αλλα για τον Μπάμπη τον "πετούμενο" όχι.
Όταν συναντάς τέτοιες περιπτώσεις αποχώρησε διακριτικά..............
Οι εν λόγο τύποι δεν είναι ευκαιρία για σένα.Θα είναι ευκαιρία μετά απο κανα χρόνο που θα έχουν ρίξει την τιμή πιο κάτω απο την τρέχουσα της αγοράς γιατί δεν θα μπορούν να την πουλήσουν.......και θα είναι για άλλον. ;)

Είναι καλό που έχεις υπομονή πάντως γιατί έχεις να δεις πατάτες......κολοκύθες....και πολλά ακόμα ζαρζαβούλια :)

Για αυτό:

Το να δώσω για μοντέλο `01 3500 ευρώ (δηλαδή 7 ετών μηχανή με την όποια χρήση του έχει κάνει ο παλιός ιδιοκτήτης) το βρίσκω υπερβολικό , να δώσω όμως 3500-4000 για μοντέλο `03-`04 μου ακούγεται κάπως πιο εφικτό και βατό με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς.

Θα μιλήσω απλα για το συγκεκριμμένο μοντέλο.

Το μοντέλο του 2001 στοίχιζε κοντά 9000€ καινούριο τότε. Το μοντέλο 2007 6990€ (και με εξτράκια) λίγο πριν βγει το ΤΑ 700.
Δεν δικαιολογώ τους κατόχους 2001-2002 αλλα τους κατανοώ.

Και να σου πω και κάτι που ίσως δεν ξέρεις. Το 2001 σε απόδοση κινητήρα έχει διαφορά απο τα νεώτερα μοντέλα που όσο πάνε και φιμώνονται.

Όσο για το ποσα θα δώσεις..........................

Δώσε τόσα όσα θα σε κάνουν να μην νιώσεις μ@λάκας μετά την αγορά. Έτσι απλά. Βλέποντας ψυχρά τους αριθμούς στην αγορά δεν κάνεις τίποτα. Μπορεί όντως να βρεις ΤΑ 2001 με 3000€ και να μάθεις μετα οτι ο ιδιοκτήτης του κάθε Σάββατο έβγαζε φλας, καθρεφτες, πινακίδα και έκανε hard rock enduro.

...........αυτό:

Όλοι οι ιδιώτες που πουλάνε ΤΑ στην  τιμή που αναγράφουν σίγουρα έχουν και τα <<μαξιλάρι>> του παζαριού +/- 500-1000 ευρώ.

Μην σε ξαναματαστεναχωρήσω..........................αλλα πολλά βάζεις.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες αγγελίες λένε πχ (3200€, 3600€,4100€, 5300€) και μετά κοτσάρουν απο πίσω και ένα (τιμή συζητήσημη).100-200-300 είναι το παζάρι.

Τέλος:

Και εγώ οδεύω με αυτή την νοοτροπία και με αυτούς τους ρυθμούς σκοπεύω  να κινηθώ.
Βέβαια θα ήθελα και την άποψη σας πάνω στο σκεπτικό μου αλλά και προς τον τρόπο αντιμετώπισης όσον αφορά το οικονομικό θέμα.(αν δηλαδή το σκέφτομαι σωστά η ζητάω παπάδες) ;D ;D .
Ψάχνω εδώ και 2 μήνες σχεδόν και σίγουρα έχω βρει ευκαιρίες αλλά λόγω ότι είμαι λίγο ψήρας έχω ακυρώσει πολλές από τις προσφορές που έχω βρει.
Όπως και να έχει θα χρειαστώ τα φώτα σας και οπωσδήποτε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος.

Ζητάς παπάδες και καλά κάνεις μέχρι ένα σημείο....
 ΑΛΛΑ
.......αν δεν είσαι διατεθημένος να περιμένεις μέχρι να βρεις την ευκαιρια που ψάχνεις (κάτι που μπορει να διαρκέσει μήνες) τότε θα σου πρότεινα να αφήσεις τους  :pope: και να ψάξεις κάτι σε διάκονο, άντε και καλόγερο.

Για τις ψείρες θα έλεγα πετρέλαιο.......αλλα άλλαξαν και οι εποχές........πρέπει να βγήκαν πιο ανώδυνα φάρμακα......ψάξτο ;D

.......Τα φώτα μου δεν σου τα δίνω γιατι δεν θα μπορώ να γυρίσω το βράδυ στο σπίτι..........καναν φακό θες?

Υπάρχει τέλος και άλλη λύση για να βρεις την μηχανη που θέλεις αλλα θέλει πολύ κόπο, χρόνο, και ταλέντο :)

Έχει παρατεθεί εδώ:
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=3795.40

Ελπίζω να βοήθησα.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Πέμπτη 10 Απρίλιος 2008, 19:29:06 μμ
Dr_DRAKE RAMORE  rulez!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline DOC33

• Ex-Φανάρι-Φανάρι
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #23 on: Πέμπτη 10 Απρίλιος 2008, 19:48:25 μμ
Αγαπητέ Ramore

Σε ευχαριστώ  για την ανάλυση σου  και να είσαι σίγουρος πως θα την λάβω σοβαρά υπόψιν.
Τώρα όσον αφορά το θέμα χρόνου απόκτησης ΤΑ μπορώ να το καθυστερήσω λίγο ακόμα γιατί είμαι ήδη κάτοχος ενός YAMAHA FZX750 μοντέλο του 1995 με αρκετές μηχανικές μετατροπές  ;) ;) την οποία βολτάρω ακόμα με το μωρό μου.
Τώρα θα μου πείς οτι πως απο το FZX πας στο ΤΑ αυτό είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης και σίγουρα σε κάποιο άλλο σημείο του  Forum.
Πάντως ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου  8)

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #24 on: Πέμπτη 10 Απρίλιος 2008, 19:51:30 μμ
 ::)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά