Eντυπώσεις από το χθεσινό τεστ του 800.
1. Εμφανισιακά ωραίο,θα μου πεις ένα ζήτημα είναι τα φώτα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.Μικρό σε σχέση με τον όγκο του ΤΑ 650 όταν ανεβαίνεις (για μπροστά μιλάω).Ψηλό ,είμαι 184 και πατάω κανονικά αλλά όχι με άνεση (σέλα κανονική 88εκ) , τα χρειάστηκα όταν παραπάτησα μεταξύ του πεζοδρομίου και του δρόμου που χρειάστηκε να σταθώ.Σέλα σκληρή αλλά στενή μπροστά και δεν ξέρω πως θα είναι ο ..... μετά από χμ.
2. Εργονομία πάρα πολύ καλή, τα πόδια και τα χέρια μου ήταν σε σωστές θέσεις ακόμα και όταν σηκώθηκα όρθιος στο χώμα (ίσως μου χρειάζονται τα καβαλλέτα για το τιμόνι).Η ζελατίνα παρά του ότι είναι μικρή δεν ενοχλήθηκα από θόρυβο (με 180χμ), το μόνο που είναι μικρή και δεν σε προστατεύει περιφεριακά πάνω στο σώμα (θα χρειαστεί μια πλατύτερη).
3. Στην άσφαλτο τώρα. Πολύ δύναμη σε σχέση με το ΤΑ πάντα αλλά ελεγχόμενη. Όταν ήθελα έκανα τα ντριφταρίσματα και τις σούζες μου.Απόλυτος έλεγχος λέμε!!!!! Ο συμπλέκτης σχετικά σκληρός και το κιβώτιο ΒΟΥΤΗΡΟ χωρίς απαίσιους θορύβους.Το τιμόνι κόβει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να γλιτώσω την κίνηση της Μιχακακοπούλου γρήγορα.Σταθερό, ακούνητο στα λίγα αλλά και τα πολλά χμ ,δεν ξέρω βέβαια με τους δυνατούς ανέμους τι γίνεται αλλά 'οσο το οδήγησα επί της Κατεχάκη το καταευχαριστήθηκα. Ίσως επειδή είμαι συνηθισμένος από την λαστιχένια βάση του τιμονιού του ΤΑ κουράστηκαν τα χέρια μου από τους υψίσυχνους κραδασμούς

. Ωραίες αναρτήσεις αλλά σχετικά σκληρές (θα ήθελα στην αρχή της διαδρομής τους να είναι πιο μαλακές για να μην περνάνε όλες οι ανωμαλίες του οδοστρώματος πάνω μου). Πήγαινε σαν τρένο στις στροφές με πολλά χμ καμία σχέση με το ΤΑ

. Όσο για τις στροφές στο βουνό, σκέτη απόλαυση, στρωτό άνετο και ευκολοδήγητο σε μορφή βόλτας. Στα πολλά δεν το γνωρίζω αλλά με τις ψηλές αναρτήσεις και το 21 τροχό μάλλον θα το αποτρέπουν από αυτό.Όταν χρειάστηκα τα φρένα ήταν εκεί. Μπορεί το ΑΒΣ να έμπαινε γρήγορα για το πίσω αλλά σταμάταγε γρήγορα και πάνω από όλα με ασφάλεια.
4. ΧΩΜΑ απλά απίστευτο.Αν και είχα τα ασφάλτινα λάστιχα ήταν ωραίο. Πέρναγε με άνεση τισ κοτρώνες και τις λακούβες και δεν με κούρασε καθόλου. Πολλά ελεγχόμενα ντριφτ με αποτέλεσμα το χαμόγελο να φτάνει μέχρι τα αυτιά

Δεν βάραγε δεν βρόνταγε δεν κούναγε. Ήταν το κάτι άλλο. Είναι πιο ελαφρύ από το ΤΑ και αυτό φαίνεται στην οδήγηση. Με το χωμάτινο λάστιχο θα είναι πολύ καλύτερο. Νομίζω πως το στήσιμο του θα βοηθήσει και για πολλά περισσότερα στο χώμα , όχι απλώς για βόλτα.
Συμπέρασμα Οι Γερμανοί πραγματικά φτιάξανε χωμάτινο μηχάνημα με πρεκτασεις στην άσφαλτο λέμε τώρα.Πραγματικά είναι πολύ καλό

Μόνο παράπονο, παρ' ότι είναι οικονομικό στην βενζίνη (μέχρι 5.8 μου έδειξε κατανάλωση) είναι πανάκριβο στην αγορά του.11370 με ΑΒS, trip com, θερμαινόμενα γκριπ, σταντ, συναγερμό και άσπρα φλας κα με πρόσθετο εξοπλισμό όπως ποδιά μετ/κή 180, χούφτες 160, σχάρα 160, βάσεις για πίσω 260, ζελατίνα 360. Δηλαδή απλώς ξεφεύγουμε!!!