Καλησπέρα σας με λένε Γιωργο και μολις εκανα την εγγραφη στο φόρουμ.
Εχω ενα TRANSALP 650 μοντελο 2003
Είχα ένα AFRICA TWIN 750 αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατι μου το κλέψανε στου Ψυρή.
Εχω και ενα DOMINATOR 650 μοντέλο 94 αλλα θέλει μάζεμα και το εχω στο γκαράζ.
Η σχέση μου με τα τεχνικά θέματα ειναι αρκετά καλη.
Service manual και πολλες ωρες λυσιματα και δεσιματα.
Η πρώτη μου απόπειρα ήτανε με το dominator .
Μετα απο ενα τρελλο κάρφωμα βαλβιδας πανω στο έμβολο κατεβασα το μοτερ και εκανα φουλ service αλλαγη εμβολου,ελατηρια,κοκορακια ,φλαντζα κεφαλης ,βαλβιδες ,ελατηρια βαλβιδων,κτλπ
Πιο παλιά ειχα κανει και αλλαγη καδενας εκεντροφορου γλυστρες τεντωτηρα και γραναζια εκκεντροφορου στο dominator.
Tωρα θα μου πείτε γιατί σας το λεω αυτο;
Γιατι την πάτησα φυσικά απο εξουσιδοτημένο συνεργείο.
Ο μαγκας οταν του πηγα το μηχανακι για αλλαγη των πιο πάνω που σας ανεφερα μου πηρε 160,000 δρχ και το μονο που αλλαξε στο μηχανακι ητανε γλυστρες.
Με αποτελεσμα το μηχανακι να μην χτυπάει αφου είχε καινουργιες γλυστρες αλλα με το που φαγωθηκαν οι γλυστρες λογο της χαλαρης καδενας εκκεντροφορου να αρχισει να χτυπάει σαν τρελλο.
Ανοιξα το μηχανακι μετα και ειδα οτι τελικα ειχε αλλαξει μονο γλυστρες αλλα μου χρεωσε και τα υλικα καδενα τεντωτηρα γραναζια εκκεντροφορου..
Κι ετσι πηρα την αποφαση να τα μαστορευω μονος μου.
Και απο οτι ειδα σε μια προχειρη αναγνωση των θεματων του φορουμ , δοξα το θεο,υπάρχουν τρελλά μαστόρια εδω μεσα που ελπίζω να με βοηθησουν σε οτι αποριες εχω αλλα και εγω θα μοιραστω μαζι σας τις γνωσεις μου .
Την καλησπέρα μου και παλι.
Παω σφαίρα στην ενοτητα ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ να υποβάλλω την πρωτη μου απορία.
Οσοι πιστοι προσέλθετε.