Τώρα εγώ που θέλω να μάθω περισσότερα για την κόντρα των χωριών, φταίω;

Καλώς όρισες Βουνίσιε και καλά, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα..
Στην επίμαχη διαμάχη θα καταθέσω την ταπεινή μου γνώμη (όλο έτσι γλυκά το φέρνω και στο τέλος γίνεται χαμός

):
Ενδείκνυται να ξεκινάς από τα χαμηλά αλλά δεν είναι απαραίτητο.. Ούτως ή άλλως στην αρχή θα πηγαίνεις σα χέστης όπως και εγώ άλλωστε (και όλοι αλλά ποιός το παραδέχεται). Το πιό σημαντικό είναι να έχεις το νού σου όταν θα αρχίσεις να παίρνεις το κολάι περίπου στο 6ηνο με χρόνο, όπου θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου χωρίς να έχει ανέβει ανάλογα η πείρα σου.. Εκεί χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ωριμότητα.
Εξετάσεις (για τη μεγάλη κατηγορία) θα δώσεις με τη μηχανή της σχολής (γιατί έχει ειδική ασφάλεια που καλύπτει τους υποψήφιους οδηγούς, αν αγοράσεις μοτό και τρακάρεις πριν βγάλεις δίπλωμα κλάψ' τα Χαράλαμπε..). Οπότε καλό είναι να ετοιμάζεσαι για street 600άρι σαν πρώτη επαφή..
Οι εξετάσεις είναι απλές και τυπικές, μην σε προβληματίζουν. Το κόστος, γύρω στο 500άρι αν έχεις ήδη δίπλωμα αυτοκινήτου..
ΑΦΟΥ πάρεις το δίπλωμα, θα πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς υποψήφιες, μέχρι τότε να κοιτάξεις να ρουφάς ό,τι γνώση βρίσκεις διαθέσιμη.
Μέχρι να πάρεις το δίπλωμα λοιπόν, πές μας τι σας κάναν οι αλήτες οι κοντοχωριανοί!! (είδες πήρα και το μέρος σου

)