Γιάννη, στα εγχειρίδια των παλιών ΤΑ δεν έχω προσέξει να γράφει κάτι τέτοιο, ίσως γιατί μπορεί τότε να μην ήταν σε ευρεία κυκλοφορία τα αντιτριβικά. Αλλά σίγουρα οποιοδήποτε αντιτριβικό πρόσθετο δεν είναι ότι καλύτερο για το συμπλέκτη.
Πάντως στο δικό μου που το "τόλμησα" (ΤΑ '93), δεν είδα μετά καμιά υποβάθμιση στη λειτουργία του συμπλέκτη (αν και ίσως θα έπρεπε). Δηλ. για να λέμε την αλήθεια δεν θα μπορούσα να ισχυρισθώ καν ότι είδα καμιά "τρομερή" διαφορά στην όλη λειτουργία του κινητήρα!

.
Στην ουσία "πείραμα" έκανα! Βέβαια, αν ήταν καινούριο το μηχανάκι ούτε καν θα το αποτολμούσα!
Στις προδιαγραφές του αναφέρει ότι δεν περιέχει teflon, silicone, graphite, molybdenum, ή άλλη επιβλαβή χημική ουσία. Δεν αναμιγνύεται με το λάδι (όπως πχ. το Slick 50), ούτε και αλλάζει το ιξώδες του λαδιού. Απλά "κολάει" και "δένει" μόνο πάνω σε μέταλλο, δημιουργώντας ένα διπλό λεπτό φιλμ όταν 2 μέταλα έρχονται σε επαφή. Οπότε στο υλικό των δίσκων του συμπλέκτη δεν "κολάει". Και έτσι (μάλλον) όταν μέταλο και δίσκος έρχονται σε επαφή δεν υπάρχει ανάμεσά τους εκείνο το διπλό λεπτό φιλμ που θα ελατώσει την τριβή τους. Θυμάμαι επίσης ότι πάνω στο μπουκαλάκι έγραφε ότι είναι "safe" για κιβώτιο μηχανής (βέβαια άλλο τί γράφει και άλλο τί μπορεί να είναι). Η διάρκειά του είναι περ. 3 αλλαγές λαδιού.
Η γνώμη μου? Δεν νομίζω ότι τελικά άξιζε τα €40 που έχει το κάθε μπουκαλάκι!
« Last Edit: Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2008, 07:08:47 πμ by Chris_de_Ze »
Ιδρυτικό μέλος HTC. XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.