Hellas Transalp Forum

Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου

KostasC · 18188

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #25 on: Σάββατο 22 Δεκέμβριος 2007, 19:04:44 μμ
Και να σκεφτείς ότι έχω περάσει πολλές φορές κτεο με τον κοτσαδόρο και δεν μου είπαν τίποτα.

Μονίμως......

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #26 on: Κυριακή 23 Δεκέμβριος 2007, 22:14:11 μμ

.. αν μπείς στα forum του corsa club ή opel club,

Mήμπως έχει πάρει τό μάτι σου φορουμ γιά TUCSON ?
έψαξα αλλά μάταια.
δέν είμαι καί ό καλλύτερος στά ψαχτήρια  :-[  :-[

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #27 on: Δευτέρα 24 Δεκέμβριος 2007, 00:44:23 πμ
Mήμπως έχει πάρει τό μάτι σου φορουμ γιά TUCSON ?
έψαξα αλλά μάταια.
δέν είμαι καί ό καλλύτερος στά ψαχτήρια  :-[  :-[

Δεν πρέπει να υπάρχει ελληνικό forum για Tucson (φαίνεται δεν το προτιμούν "πιτσιρικάδες"). Για τα Hyundai υπάρχουν ελληνικά forums μόνο για το Getz και το Coupe.

Εδώ υπάρχουν κάποιες ελληνικές ενότητες για Tucson.:
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewforum-f-69.html
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-2186.html

Και υπάρχουν και τα ξένα (διεθνή) forums:
http://www.hyundaitucsonclub.com/
http://www.hyundaiforum.com
http://p078.ezboard.com/fhyundaitucsonfrm19

Και επειδή εσύ (όπως έχω δεί) είσαι πολύγλωσσος, πολυμαθής, πολυταξιδεμένος και κοσμογυρισμένος, μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό:
http://www.tucson-club.ru/
« Last Edit: Δευτέρα 24 Δεκέμβριος 2007, 01:20:16 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #28 on: Δευτέρα 24 Δεκέμβριος 2007, 01:48:16 πμ
Και να σκεφτείς ότι έχω περάσει πολλές φορές κτεο με τον κοτσαδόρο και δεν μου είπαν τίποτα.

Εμένα πάντως κάπου πήρε το μάτι μου οτι ο κοτσαδόρος είναι παράνομος και τρω κλήση, άμα "πέφτει" πάνω στην πινακίδα, οπότε εμποδίζει να φανεί ο αριθμός σου από μακρυά.
Οσο για το συνυπαιτιότητα σε ατ'υχημα που αναφέρει ο ThanDim, αυτό πρέπει να είναι νομικίστικο τρυκ των ασφαλιστικών εταιριών για να πληρώνουν όσο λιγότερα γίνεται. Δεν αναφέρεται κάτι σχετικό στον ΚΟΚ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν ισχύει στην πράξη... Μόνο για απόκρυψη των πινακίδας αναφέρει ο ΚΟΚ.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #29 on: Δευτέρα 24 Δεκέμβριος 2007, 04:52:51 πμ
αισθάνομαι τήν ανάγκη , γιά άλλη μιά φορά , νά ευχαριστήσω δημόσια τή "ΔΟΜΗ" μας γιά τήν άμεση, σωστή καί άκρως ενημερωτική βοήθειά του  :)

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Δευτέρα 24 Δεκέμβριος 2007, 22:45:05 μμ
Εμένα πάντως κάπου πήρε το μάτι μου οτι ο κοτσαδόρος είναι παράνομος και τρω κλήση, άμα "πέφτει" πάνω στην πινακίδα, οπότε εμποδίζει να φανεί ο αριθμός σου από μακρυά.
Οσο για το συνυπαιτιότητα σε ατ'υχημα που αναφέρει ο ThanDim, αυτό πρέπει να είναι νομικίστικο τρυκ των ασφαλιστικών εταιριών για να πληρώνουν όσο λιγότερα γίνεται. Δεν αναφέρεται κάτι σχετικό στον ΚΟΚ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν ισχύει στην πράξη... Μόνο για απόκρυψη των πινακίδας αναφέρει ο ΚΟΚ.

Σε αρκετά παλιά τηλεοπτική εκπομπή με καλεσμένο τον Σταθάκη, είχε γίνει αναφορά πως και οι μοτοσυκλετιστές που δεν φοράνε κράνος, φέρουν συνυπευθυνότητα άμα εμπλακούν σε ατύχημα με τραυματισμό. Το σκεπτικό ήταν - αν θυμάμαι καλά - πως η μη χρήση κράνους αυξάνει της πιθανότητες σοβαρού τραυματισμού οπότε για την σοβαρότητα της κατάστασης σου φταις εσύ που δε το φόρεσες. Άρα ο άλλος σε πληρώνει κατα ένα ποσοστό μόνο.
Και κερατάς και δαρμένος!!!

Γιάννη δεν θυμάμαι αν αυτά ισχύουν επίσημα από το κράτος ή είναι ψιλά γράμματα ασφαλιστικών εταιριών. Η εκπομπή ήταν πριν πολύ καιρό, αλλά τα έχω στην άκρη του μυαλού μου μήπως τα .....χρειαστώ  :clubbed: :clubbed:

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #31 on: Τρίτη 25 Δεκέμβριος 2007, 05:24:12 πμ
Σε αρκετά παλιά τηλεοπτική εκπομπή με καλεσμένο τον Σταθάκη, είχε γίνει αναφορά πως και οι μοτοσυκλετιστές που δεν φοράνε κράνος, φέρουν συνυπευθυνότητα άμα εμπλακούν σε ατύχημα με τραυματισμό. Το σκεπτικό ήταν - αν θυμάμαι καλά - πως η μη χρήση κράνους αυξάνει της πιθανότητες σοβαρού τραυματισμού οπότε για την σοβαρότητα της κατάστασης σου φταις εσύ που δε το φόρεσες. Άρα ο άλλος σε πληρώνει κατα ένα ποσοστό μόνο.

Συμφωνώ με τα παραπάνω.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #32 on: Πέμπτη 27 Δεκέμβριος 2007, 17:39:41 μμ
Την παρασκευή αγόρασα μια σχάρα απο τον Gatsoulis (55Ε) και αυτές τις μέρες ταξίδεψα με τη σχάρα και το ποδήλατο απο πίσω.
Αν εξαιρέσω οτι χρειάζεται δυο κομμάτια αρμαφλέξ για να προστατέψεις το βάψιμο της σχάρας αλλά και του ποδηλάτου
όλα καλά. Ταξιδεύεις άνετα, δεν εξέχει παρά 10εκ απο τη μια πλευρά, δεν καλύπτει τον αριθμό ούτε τελείως τα φώτα στοπ-πορείας

Κλειδώνω και το θέμα... ευχαριστώ για τη βοήθεια σας